Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Veste, kaj vam veli vaša duša?

Veste, kaj vam veli vaša duša?

Tokrat začenjamo oddajo s cunjo na glavi. Kako prosim? Ja, karmična svetovalka Aleksandra Drole nam bo namreč preprosto opisala simbolični pomen koprena pozabe, katerega namen je nespominjanje dogodkov iz prejšnjih življenj. Zakaj je dobro, da pozabimo dogodke, ter zakaj je smiselno, da si v primeru ponavljajočih se težav vendarle pomagamo z branjem zapisa na astralnem nivoju? Izvedeli boste, kaj je glavna dušna naloga posameznika, kaj se dogaja v času med dvema inkarnacijama, kaj je akaša, zakaj so življenjske okoliščine posameznega človeka zelo zapletene, za nekoga drugega pa neverjetno enostavne, kakšno vlogo ima pri vsem karma ter ali oz. kako jo lahko kreiramo na novo? Ne spreglejte ogleda posnetka.


V stik s svojo dušo lahko pridete še na druge efektivne načine: z meditacijo, poglabljanjem vase in različnimi tehnikami, veliko pa k odkrivanju dušnega potenciala pripomorejo tudi razni energijski pripomočki, kot so kristali, amuleti, eterična olja itd.

O kristalih je veliko napisanega v knjigi Tadeja Pretnerja: Enciklopedija izbranih zdravilnih kamnov

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

Ko govorimo o krepitvi intuicije, seveda ne moremo mimo naslednjih iz te zbirke, posebnih zvezdnih kamnov – moldavitov. Kako delujejo, lahko preberete tukaj:
https://klepetobkavi.si/trgovina/rezultat-iskanja.html?isorc=&k=moldavit.

Pomembno vrednost pri povezovanju z lastno dušo sibirski šamani že tisočletja pripisujejo tudi čudežnemu drevesu sibirski cedri, za katero pravijo, da je kot čudežen napoj, ki ozdravi telo in dušo. Preko amuletov iz nje bo do ljudi stekla kozmična energija.

Eterično olje sibirske cedre

Eterično olje sibirske cedre

Eterično olje sibirske cedre se v sibirski fitomedicini uporablja kot antiseptik, tonik, …

15,00

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.