Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Včasih je treba le poslušati!

Včasih je treba le poslušati!

Hej, a me slišiš? Kaj bi rada? Ti kaj manjka? Takšnih pogovorov najverjetneje ne namenjate svojim celicam – pa bi jih vendarle morali! Kakor bi jih morali tudi poslušati! Celice so namreč, kot pravi Vesna Juvan z Akademije za harmonijo življenja, zavestni mehanizmi, ki vibrirajo z določeno frekvenco in s tem delujejo na celotno telo bodisi harmonično bodisi disharmonično. Kako načrtno opazovati svoje celice, s čim jih razvajati in kakšne izkušnje jim prihraniti? Kako nanje vpliva glasba in kako razna sevanja? Vse to izveste v ogledu posnetka. Ne zamudite.

S celicami pa se subtilno (prek glasbe in plesa) sporazumevamo tudi na mesečnih Božanskih večerih samorazvajanja.

Procese v celicah in tkivih spremljajo specialne vibracije, ki omogočajo komuniciranje med celicami. Celice morajo komunicirati, da se vsi procesi ustrezno tudi opravijo, v nasprotnem primeru se poškodujejo. Za poškodovane celice je značilno, da ima elektromagnetni naboj v celici spremenjeno elektromagnetno polje membrane, ki pade z 70−90 milivoltov na 30, pri rakastih celicah pa pod 10−15 milivoltov. Če to število nihajev spremenimo na število nihajev zdravih celic, pride do ozdravitve.

Sorodne objave

Kaj morate vedeti, ko izbirate med poplavo CBD-ja?

Do zdaj so znanstveniki v konoplji odkrili več kot 1000 različnih snovi, od tega 144 kanabinoidov, med katerimi …

Vas muči zakisanost? Kaj pomaga?

Kako škodljivo je okolje, v katerem se gibljete? Ste vedeli, da je toksičnost znotraj stavb celo do 5-krat hujša od …

Kaj se zgodi, ko vadba Qi gonga postane del vašega vsakdana?

Snubili smo ga in zdaj ga imamo − Dušana Donka, učitelja naravne poti, ki bo predstavil svoj daoističen način življenja. …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.