PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Vabilo na brezplačni večer hvaležnosti

Vabilo na brezplačni večer hvaležnosti

Ni sreča tista, ki nas naredi hvaležne, temveč je hvaležnost tista, ki nas naredi srečne!

Spodbujamo vas, da v svoj večerni ritual vključite večerno pisanje hvaležnosti, ki pa bo korenito spremenilo vaš pogled na svet, saj boste skozi dan podzavestno iskali ljudi, stvari, situacije, ki jih boste zvečer vpisali v Hvaležnico, in sami že veste, da tisto kar iščeš, tudi najdeš.

Hvaležnica ni knjiga, ni beležnica, je posvečen rokovnik, ki v svojem uvodu navaja preprosta navodila. Da pa bo pisanje hvaležnosti prav poseben ritual je v vsako stran Hvaležnice vpletena moč svete geomterije, v kombinaciji z zeleno barvo, ki simbolizira ozdravitev in osvoboditev na vseh nivojih.

Pri večernemu pisanju hvaležnosti pa vas bo Hvaležnica podprla tudi zaradi posebnega informiranja s skalarnimi frekvencami Tesla generatorja

Hvaležnost daje smisel preteklosti, omogoča vizijo za jutri, prinaša pa obilico miru in spokojnosti v tistem trenutku,
ki je za vse nas najbolj pomemben – tukaj in zdaj.

 

ZAKAJ JE NA VSAKEM LISTU SVETA GEOMETRIJA ROŽE ŽIVLJENJA?

Vse v širnem vesolju, od metuljev, rož, slonov, vodnih kristalov, žensk, moških, dreves, piramid, planetov, galaksij, zvezd, zvoka in še in še bi lahko naštevala, obstaja zaradi malo manj poznane »skrivnosti« vesolja – to je sveta geometrija, ki je umetnost kreiranja vseh življenjskih oblik v vesolju.

Roža življenja je simbol svete geometrije, rišemo pa jo lahko v neskončnost. Tista najosnovnejša in najpogosteje prikazana je sestavljena iz 19-ih krogov, lahko pa seveda nadaljujemo z risanjem krogov, in kmalu se nam odpre širša slika: pridemo do sadeža življenja, ki ga tvori 13 krogov.

S pisanjem na ta simbol, ki se nahaja na vsakem listu postanemo bolj zavedni, in tako začnemo počasi sestavljati delčke sestavljanke v celoto, v enost, saj nič ni ločeno. Vse je povezano.

 

Tradicionalni brezplačni dogodek v decembru, ki se bo odvijal 7.12. ob 18. uri, kjer bo Jasmina delila svoje dogodivščine na poti krog sveta, največje modrosti in znamenitosti. Rdeča nit dogodka je hvaležnost, zato bo podala tudi nekaj tehnik in metod, ki jih lahko prakticirate doma.

Vstop je brezplačen, se je pa potrebno predhodno prijaviti, ker je število mest omejeno. Prijave in dodatne informacije pa najdete na tej povezavi.

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.