Začela se je nova sezona oddaje! Gledamo se vsak delavnik ob 8.45 na Planet TV in 19.00 na Planet PLUS!
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

V ozadju težav v partnerstvu je skoraj vedno nerazrešen odnos z družino

V ozadju težav v partnerstvu je skoraj vedno nerazrešen odnos z družino

S psihologom in psihoterapevtom dr. Andrejem Perkom se bomo v današnji oddaji spraševali, kaj je na moškem najbolj privlačno, kdo so pravi moški, kako in kdaj tudi ženska kastrira svojega moškega ter zakaj današnja feminizirana družba pri vsem tem nič kaj ne pomaga. So pametni in najboljši moški že zasedeni, zakaj ženske tao rade rešujejo moške in kakšen vpliv ima potiskanje moških tako iz družbenega kot tudi družinskega življenja? Ne zamudite ogleda posnetka! 

 

Dr. Andrej Perko razmišlja takole: 

Današnja feminizirana družba je moške kastrirala na vseh življenjskih področjih. Pametne ženske so do 25. leta izbrale najboljše fante, a izkušnje kažejo, da odgovorni in urejeni fantje za dekleta niso zanimivi. Morajo biti vsaj malo problematični. Takšni moški imajo težave, so neodgovorni, ženske pa bi jih rade reševale.

“Pravi moški” je moški, ki bo svojo vlogo odigral tako, kot se spodobi. Je moški, ki se zna odločati, je pravičen, odgovoren, skrben in zanesljiv ter nosi svojo žensko po rokah. S svojo primarno družino mora imeti razčiščene odnose. Takih pa skoraj ni več.

Sodobna zahodna družba moške potiska tako iz družbenega kot tudi družinskega življenja. Skoraj vsak drugi zakon razpade, otroci ostanejo pri materah, ki jih nato psihično zlorabijo. Nato se kot odrasli poročijo, dokler se žene ne ločijo od njih, ker ne prenesejo maminih sinov.

Vsi smo po svoje zašli in čas je, da se spet najdemo. Ena od dragocenih izkušenj samoodkrivanja pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj je tudi hoja po žerjavici, ki jo zadnjič letos organiziramo 24. avgusta. Več o tem na povezavi spodaj:  

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-zadnjic-letos.html 

Sorodne objave

Slabe stvari, ki se nam dogajajo niso slabe! Sprejmi jih!

Danes je izšla knjiga "Darilo teme", zato z vami delimo avtoričnin uvod v knjigo, kjer so opisani različna čustvena …

Je brezžična mobilna tehnologija ena največjih groženj človeštvu?

Se veselite ali bojite prihajajočega omrežja 5G? Tokrat nam bosta stavbni biolog Igor Šajn in meritelj sevanj Aleš Arh …

Ena najbolj zdravih kombinacij iz ljudskega zdravilstva

Kaže, da se zdravilna zelišča znova vračajo v vsakdanjo uporabo v preventivi kot tudi za lajšanje tegob in celo težjih …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.