DVE NORI JULIJSKI AKCIJI! Prejmi darilo v vrednosti 39€ in 58€! PREVERI ZAVIHEK SPLETNA TRGOVINA

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

V ozadju težav v partnerstvu je skoraj vedno nerazrešen odnos z družino

V ozadju težav v partnerstvu je skoraj vedno nerazrešen odnos z družino

S psihologom in psihoterapevtom dr. Andrejem Perkom se bomo v današnji oddaji spraševali, kaj je na moškem najbolj privlačno, kdo so pravi moški, kako in kdaj tudi ženska kastrira svojega moškega ter zakaj današnja feminizirana družba pri vsem tem nič kaj ne pomaga. So pametni in najboljši moški že zasedeni, zakaj ženske tao rade rešujejo moške in kakšen vpliv ima potiskanje moških tako iz družbenega kot tudi družinskega življenja? Ne zamudite ogleda posnetka! 

 

Dr. Andrej Perko razmišlja takole: 

Današnja feminizirana družba je moške kastrirala na vseh življenjskih področjih. Pametne ženske so do 25. leta izbrale najboljše fante, a izkušnje kažejo, da odgovorni in urejeni fantje za dekleta niso zanimivi. Morajo biti vsaj malo problematični. Takšni moški imajo težave, so neodgovorni, ženske pa bi jih rade reševale.

“Pravi moški” je moški, ki bo svojo vlogo odigral tako, kot se spodobi. Je moški, ki se zna odločati, je pravičen, odgovoren, skrben in zanesljiv ter nosi svojo žensko po rokah. S svojo primarno družino mora imeti razčiščene odnose. Takih pa skoraj ni več.

Sodobna zahodna družba moške potiska tako iz družbenega kot tudi družinskega življenja. Skoraj vsak drugi zakon razpade, otroci ostanejo pri materah, ki jih nato psihično zlorabijo. Nato se kot odrasli poročijo, dokler se žene ne ločijo od njih, ker ne prenesejo maminih sinov.

Vsi smo po svoje zašli in čas je, da se spet najdemo. Ena od dragocenih izkušenj samoodkrivanja pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj je tudi hoja po žerjavici, ki jo zadnjič letos organiziramo 24. avgusta. Več o tem na povezavi spodaj:  

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-zadnjic-letos.html 

Sorodne objave

Kako uporabljamo eterična olja? Nasveti in recepture

V tokratni, drugi oddaji (iz sklopa treh) obravnavanja eteričnih olj (prvo si lahko ogledate na YT-kanalu pod iskalnim …

Zdravilna moč vibracij z glasbenimi OM vilicami

Na zvočnih kopelih se ponavadi navdušujemo nad kristalnimi posodami, gongom, tibetanskimi posodami in da, vsi bi imeli …

Kako ohraniti koristi počitnic po dopustu?

V času počitnic pogosto potujemo in pri tem uživamo hrano, nad katero nimamo nadzora izvora in kakovosti. Zato je …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.