Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

V Bosno odhajajo, da bi si povrnili zdravje! So piramide zdravilne?

V Bosno odhajajo, da bi si povrnili zdravje! So piramide zdravilne?

Kakor ostale piramide, tudi bosanske piramide, burijo domišljijo zaradi preciznosti gradnje, dimenzij ter raznih ugotovitev o upoštevanih matematičnih zakonitostih. Analize potrjujejo, da je osrednja bosanska piramida (piramida Sonca) stara najmanj 25.000 let, kar jo uvršča med najstarejše odkrito piramido na Zemlji. Bosanske piramide so eden največjih tovrstnih artefaktov na svetu. Stojijo na zares strateški lokaciji, saj so pod njimi izvori energije, železna plošča, znotraj njih je energijsko sevanje, informacije iz duhovnega sveta, ki jih dobimo preko njih, pa nam lahko služijo kot kažipot, ustvarjalna ideja ali navdih za raziskovanje. 

Kaj točno pa imamo v mislih, ko govorimo o zdravilnosti bosanskih piramid? 

Dr. Osmanagić pojasnjuje, da so vse piramide po svetu med seboj energijsko povezane. Postavljene so na točno določenem mestu s točno določeno funkcijo (so kot neke vrste akupunkturne točke Zemlje). 

To, da so piramide grobnice za faraone, je navadna izmišljotina! Pravi, da so piramide najpopolnejši energijski stroji. Grajene so bile z namenom, da pritegnejo pozitivno energijo iz vesolja, jo predelajo in nato oddajajo v svojo okolico – služijo torej  ohranjanju vitalnosti človeških celic, obnavljanju energije v telesu, vzdrževanju naravne harmonije in zdravja ter prebujanju duhovnega znanja. 

Na podlagi številnih meritev in laboratorijskih izvidov pri izkopavanjih najdenega materiala so piramide po svoji naravi elektromagnetne in ultrazvočne. V podzemnih tunelih Ravne in na piramidi Sonca so namerili Schumannovo resonanco (7,83 Hz). Gre za vibracijo, ki najbolj ustreza vsem živim bitjem in sprošča človekovo telo, poveča razvoj inteligence in uma ter duševne zavesti. Podzemni predori so grajeni tako, da se strop izmenično viša in niža. Posledica tega je naravno kroženje zraka, ki je, kljub temu, da smo nekaj metrov pod zemljo, izredno svež in čist. V labirintih ni prisotnih negativnih sevanj in negativne energije iz podzemnih tokov. Glede na meritve je koncentracija negativnih ionov trikrat do štirikrat večja kot na planinah!

Kaj lahko pričakujemo od obiska bosanskih piramid?

  • revitalizacijo telesa in ohranjanje zdravja,

  • zaradi povečane koncentracije negativnih ionov, ki čistijo atmosfero bakterij in virusov, je zrak nekaj desetkrat boljši od povprečnega → splošen vpliv na boljše počutje,

  • povečanje količine kisika v krvi in možganih,

  • obnavljanje celic,  

  • večjo fizično moč mišic,

  • boljšo intelektualno aktivnost,

  • večjo hormonsko aktivnost, 

  • izboljšano delovanje metabolizma,

  • povečano moč koncentracije in budnosti,

  • manj utrujenosti,

  • boljšo odpornost proti bolezni, 

  • blagodejen vpliv na nespečnosti, zaprtost, alergije, astmo in številne druge tegobe.

 

V vsej dolini bosanskih piramid dokazano obstajajo tudi posebne energije, ki dvigujejo človekovo duhovno zavest in zdravijo telo.

Kako se pripraviti na odhod po tunelih? 

Pred vstopom v podzemne tunele in pri obisku piramid je dobro, da točno določimo namero obiska. Vsak se poveže z delovanjem energije piramide, ki pospeši uresničitev namena, ki mora biti čist in etičen.

Kdaj lahko piramide vidite s Klepetovo odpravo? 

30. april do 3. maj 2020

Pa še nekaj! Tokrat gre zraven tudi grafologinja ter učiteljica reikija in ThetaHealinga, EDITA TOMIČ!

Pa še nagrade in presenečenja smo zrihtali!

Preverite razpoložljivost mest na avtobusu, ki se hitro polni.

VEČ INFO O POTOVANJU:

 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1868.html 

 

VIDEOPOSNETKI ODDAJ O BOSANSKIH PIRAMIDAH:

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.