Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Uporabi feng shui trike že to pomlad! Praktični feng shui za obilje, bogastvo, srečo in zdravje!

Uporabi feng shui trike že to pomlad! Praktični feng shui za obilje, bogastvo, srečo in zdravje!

Hvaležna sem za vse feng shui znanje, ki me je pritegnilo že v zgodnjih najstniških letih. Šele desetletje kasneje sem znanje lahko poglobila s pomočjo izjemne feng shui svetovalke Tanje Glažar. Čuti se, da to opravlja preprosto zato, ker je to njeno življenjsko poslanstvo. Pustila je dobro plačano službo v Kliničnem centru, da bi lahko sledila sebi. Rezultat? Danes je najbolj prepoznavna in sodi med najbolj cenjene feng shui svetovalce v državi.

Ni selitve ali odločitve glede urejanja notranjih prostorov, pa tudi drugih aktivnosti, kjer se ne poslužujem znanja feng shui. Vsekakor bi bilo idealno, da bi imela vaš dom priložnost videti feng shui svetovalka, ki bi najprej izdelala vašo osebno analizo elementov, nato pa preverila tudi dom.

A prav nič ne boste zgrešili, pa tudi bližje boste življenju v obilju, če upoštevate naslednje nasvete.
Izhajam iz dejstva, da bi moral dom predstavljati oazo miru in harmonije. Prostor, kjer ste povsem v svojem centru. Prostor namreč zelo neposredno odraža najbolj skrite koščke vaše duše, pa tudi vaše trenutno stanje na področju kariere, odnosov, bogastva, ugleda, otrok in drugih. Že sam nasvet, da pospraviš svoj dom, kadar čutiš, da si zmeden, povsem zdrži. Tudi nasvet, da usvojiš več jasnosti v življenju (ali pa vpogled v neko situacijo), če očistiš okna, drži.

Obilje in feng shui

Element obilja je voda. Dodatni tok energije na področje obilja lahko sprožite s postavitvijo vodnega elementa, fontane, ribnika, bazena ipd. v bližino vhodnih vrat svojega doma ali na področje bogastva po bagua mreži, npr. na jugovzhod, vzhod ali sever.

Če te možnosti nimate, lahko energijo obilja aktivirate tudi v prostorih: s slikami premikajoče se vode (slapovi, tekoča reka, valovito morje, potok in podobno), z uro z nihalom, ventilatorjem, lahko pa tudi z glasbo ali z lokacijo televizorja. 

 

Nadvse močan simbol sreče, obilja in zdravja je wu lou, pripomoček, ki bi ga priporočala prav vsem.
Več o njem si preberi tukaj:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/feng-shui-simbol-zdravja-srece-in-obilja-kam-ga-postaviti-wu-lou-v-2023.html

Drugi simboli obilja v feng shui za bogastvo

Ribi, živi ali pa le naslikani, bosta dodatno spodbudili doseganje cilja.

Če se odločite za akvarij, ga postavite na jugovzhodno ali severno področje ter ga naselite z zlatimi ribicami. Na vzhodu je pomembna tudi simbolika števila rib – osem zlatih ali rdečih in ena črna.
Če želite osvetliti svoje namere in namene ter v svoj dom privabiti več energije, poskrbite, da bo vaš vhod privlačen. Osvetlite ga z lučmi. Tudi sicer prižgite luči pred vhodnimi vrati in jih pustite prižgane dodatne tri ure na dan.

Dobro feng shui orodje so tudi vetrni zvončki, ki jih postavite na zunanjo stran vhodnih vrat. Pri postavitvi pazite, da vam ne bodo viseli nad glavo, saj boste tako sedeli pod »strupenimi puščicami«!
Vsekakor pa potrebujemo pri mobilih in zvončkih že več previdnosti, zato se, preden si jih omislite, raje posvetujte s feng shui svetovalcem.

Posebno pozornost posvetite straniščni školjki. Največji manko je namreč, če imate stranišče na področju bogastva, saj le-to odhaja tako hitro kot zmorete potegniti vodo v straniščni školjki. Bodite pozorni na to, da je školjka ves čas zaprta. V kopalnico nikar ne postavljajte zlatih dodatkov, saj je to podobno kot bi želeli odplakniti in umazati zlato, ki v feng shuiju predstavlja največje finančno obilje.
Preverite vse pipe v svojem domu in jih zatesnite. Če izpuščajo kapljice vode, na ta način kaplja v odtok tudi vaše bogastvo.

Poslovite se od vseh okrušenih posod, skodelic. Odstranite stare posušene šopke cvetja. Če imate doma pisarno, v kateri čisto zares delate, jo uredite, nato pa jo urejajte sproti, saj bo le tako dotekala sveža energija, ki vas bo podpirala v ustvarjanju.

Področje bogastva in obilja lahko aktivirate tudi z ustreznimi rastlinami, saj je jugovzhod v osnovi področje lesa. V ta namen na jugovzhod postavite tolstico, ki ima listke v obliki cekinov, lahko pa v vodo položite tudi nekaj bambusov, saj simbolizirajo rast.

Za dodatni pritok bogastva lahko na jugovzhod ali sever postavimo tudi ladjo, ki pluje proti notranjosti, ali pa si naredimo vazo obilja. Porcelanasto vazo napolnimo s simboli bogastva ter jo postavimo na eno izmed področij blagostanja.

Ste vedeli?
V Maleziji, ko za novo leto pridejo na obisk prijatelji, s seboj prinesejo pomaranče, nekateri pa jih celo zakotalijo v hišo. Ja, tudi sadje ponazarja obilje, pomaranče pa na Vzhodu simbolizirajo »krogle zlata«.

Iz knjige: "Kako živeti v obilju?"

S tabo bi želeli podeliti novico, da smo zate v tem mesecu pripravili tudi posebno darilo v vrednosti 85 eurov, kjer ti podarjamo webinar na temo ŽENSKA V SVOJI MOČI.
Povezavo dobiš avtomatsko ob nakupu katerega od izdelkov, ki ga priporočajo naši strokovnjaki.

Vabljeni pa tudi na naše dogodke:
https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Preberi pa tudi novico o energijskem pomladnem čiščenju, ki jo najdeš tukaj:
https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/naredi-sam-spomladansko-energijsko-ciscenje-po-korakih.html

Sorodne objave

Zdravilni učinki digitalnega detoksa! Prihaja 21. december, najboljši čas za to ...

Digitalni detoks je proces, kjer posameznik namerno zmanjša ali popolnoma prekine uporabo elektronskih naprav, zlasti …

Kakšna je dobra in varna igrača? Kakšna je slaba igrača? Ob svetovnem dnevu otroka bodimo pozorni ravno na to!

Svetovni dan otroka, ki ga praznujemo 20. novembra, je dan, posvečen mednarodnemu bratstvu in razumevanju med otroki ter …

Zakaj so eko igrače edina varna izbira za vašega otroka?+ RAZPRODAJA EKO IGRAČ

Malo je staršev, ki se resnično zavedajo da:  Več igrač pomeni manj domišljije.  Večina igrač je …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Elizabeta Gregorc |

Zanima me prihodnost stanovanje in finance.

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.