Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Učinek negativnih ionov in skalarnih energij v mestecu Visoko (bosanske piramide)

Učinek negativnih ionov in skalarnih energij v mestecu Visoko (bosanske piramide)

Energije v bosanskih piramidah so brez dvoma nekaj posebnega. O tem so v naši oddaji že govorili njihov odkritelj, dr. Semir Osmanagić, priznani bioterapevt Marjan Ogorevc, ruski fizik Yuri Yatsko, pa v prejšnjih sezonah tudi duhovni šepetalec Matjaž Obranovič in še kdo. Kaj je torej res in kaj ne? Kaj pravijo ljudje in kaj učbeniki? Zakaj zgodovina še vedno ne priznava bosanskih piramid ter zakaj se jih vztrajno branijo znanstveniki? Uradna znanost teh piramid ne priznava, saj bi njihova potrditev zrušila uradno verzijo zgodovine. In čemu navkljub vsem skepsam ljudje še vedno množično derejo v Visoko? 

Trije vodilni raziskovalci starodavnih tehnologij, egiptologist in preučevalec piramid Valery Uvarov, odkritelj kamnitih krogov v Južni Afriki Michael Tellinger in odkritelj bosanskih piramid dr. Semir Osmanagić so se podali v podzemne tunele bosanskih piramid. Nastal je tale video (https://bit.ly/2UrN5Jt), v katerem podrobneje opisujejo delovanje energij v več kilometrov dolgem podzemnem labirintu Ravne, kjer so izmerili koncentrirane količine blagodejnih anionov, ultrazvočnih frekvenc (28 kHz) in Schumannove resonance (7,83 Hz). Gre za energije, ki jih človeško telo sprejema kot najbolj blagodejne na vseh nivojih (fizičnem, psihičnem in duhovnem). Valery govori o zdravilnih in transformativnih energijah v bosanskih piramidah, Tellinger pa dodaja, da je kompleks piramid delo naprednih civilizacij, ki so imele zmožnost izrabe energijskih potencialov, česar človeštvo trenutno ni sposobno. V rovih izginile tudi njegove bolečine v kolenu. 

Sicer pa so ravno negativni ioni (anioni) izjemnega pomena za človekovo zdravje. Koncentracija negativnih ionov v  podzemnih predorih Ravne (bosanske piramide) je celo trikrat večja kot na planinah!

V razvpitem videu (link: https://bit.ly/3betiUD) je Semir Osmanagić dejal, da so ravno negativni ioni ENO OD DVEH ZDRAVIL PROTI KORONAVIRUSU! Znanstveno je dokazano, da se človek ne more navaditi na pomanjkanje negativnih ionov, tako kot se lahko prilagodi ostalim spremembam, recimo temperaturi. Negativni ioni omogočajo dobro počutje in popolnoma čist zrak, obenem pa so tudi nujno potrebni za dojenčke, ki še nimajo zgrajenega lastnega imunskega sistema.

Dr. Osmanagić nas tam pričakuje tudi za prvomajske počitnice (če bodo meje odprte). V nasprotnem primeru se že dogovarjamo za nadomestni termin. 

VEČ O IZLETU: 

https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/potovanje-v-dolino-bosanskih-piramid-1868.html

Sorodne objave

Izračunajte frekvenco svojega imena in priimka ter izvedite, kdo je vaš angel varuh!

Vibracija imena in priimka sporoča, kdo je vaš angel varuh. Če vas zanima, kako to ugotoviti, pretvorite črke imena in …

Kakšno vlogo ima preživetveni jaz

MOŽGANI SUPER RAČUNALNIK Možgani so razdeljeni na zavest in podzavest. Pomembno je da oba dela delujeta skupaj.

Kdaj je "pravi čas" za to kar hočemo manifestirati

SVET, SANJAČEV, UTOPISTOV in največji STRUP ČLOVEŠTVA.. Opažam, da mnogi, ki me kontaktirajo sanjajo… in ne …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.