Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tretje oko

Tretje oko

Kaj če vam povem, da imate možnost, da vidite svet kot ga do zdaj se niste videli. Da popeljete svoje življenje na povsem drugo dimenzijo in to cisto sami, vas zanima kako?


Zaprite oči in si predstavljate tretje oko, kak ga vidite? Ali ste si zamislili osebo, ki ima namesto dva očesa, tri? Verjetno je misel na to zabavna, pa vendar ima tretjo oko povsem drugačno vlogo. Tretje oko ni mišljeno kot fizično torej nekaj kar vidimo, ampak je psihičnega izvora. Mišljeno je kot moč, s katerim lahko spremenimo način kako vidimo svet.
Tretje oko nam ni tako zelo poznano, saj ga težko dokažemo, pokažemo, pa vendar je tukaj. Njegovo skrivnost naj bi uporabljale tudi razne skrivne družbe, med njimi tudi illuminati. Ampak zakaj je sploh tretje oko tako pomembno? Z njegovo pomočjo lahko dojemamo svet, ki gre preko naših fizičnih čutov. Lahko vidimo aure drugih, spiritualne dimenzije, dobimo jasnovidne sporočila, torej stvari katere smo si do sedaj samo želeli ali pa predstavljali.
Zakaj ta trenutek ne moremo vedeti kaj nas čaka v prihodnosti? In zakaj ne zmore to vsak? Naj vas razveselim, da možnost uporabe tretjega očesa imamo vsi, tudi ti, vendar pa so tukaj prisotne blokade, ki se ustvarijo zaradi nas samih ali pa jih ustvarijo drugih. To so takšne blokade, ki nastanejo zaradi straha, v njih ne verjamemo.Torej govorimo o strahu neznanega, ki nam ovira uporabo tretjega očesa. Zato je potrebno najti način da se znebimo straha, dvomov, saj si bomo tako izboljšali naše življenje. Kaj pa če verjamete v vse te stvari, ni vas strah in še vseeno ne morete uporabljati tretje oko? Razlog je lahko tudi v vašem preteklem življenju, zaradi karmičnega vpliva, tragična smrt ali pa pomanjkanje duhovnega življenje v prejšnjem življenju.


Tretje oko je resnično in je skrivnost marsikatere uspešne družbe ali posameznika. In če vas sedaj vprašam ali verjamete vanj? Če ste odgovorili z da, ste na dobri poti, da ga boste prav kmalu uporabljali tudi vi in svoje življenje popeljali na povsem drugo dimenzijo. Če pa ste odgovorili z ne, posledično tudi tretje oko ne more delovati. Morda za začetek poizskusite s indijskim tarotom Pot vizije in se naučite razumeti sporočila iz prihodnosti ali se posvetite svojim čakram s čakra setom. Ampak ne pozabite, verjamite, rešite se blokad, strahov in spoznajte moč tretjega očesa.
Torej za uporabo tretjega očesa in izboljšanje vašega življenja verjamite vanj, ne bojte se ga in naj vam drugi ljudje (prijatelji, družina) ne blokirajo njegovo uporabo v primeru da sami ne verjamejo vanj, saj ste tako prikrajšani za neverjetno duhovno potovanje.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.