Jasminino rojstnodnevno presenečenje! Izkoristite dneve brezplačne poštnine za nakupe v spletni trgovini.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Treba se je odločiti, kam bomo šli in s kom!

Treba se je odločiti, kam bomo šli in s kom!

Do polovice kozarca natočimo vodo in vprašamo naključne ljudi, koliko poln je kozarec. Eni bodo rekli, da je kozarec napol prazen, drugi, da je napol poln. Kaj je res? Verjetno oboje … In takole bipolarno lahko označimo sleherno situacijo, ki se nam dogodi. Za nekoga je svet grozen, za drugega čudovit. Dejstvo je, da realnost dojemamo drugače, čeravno živimo na istem planetu. Ta situacija s koronavirusom je razlike v dojemanju še poglobila. Pravijo, da prihajajo grozne spremembe, veliko nadzora … 

 

Na vprašanja, kako bomo lahko ubežali globalni kontroli in živeli drugačno resničnost, kakšen bo svet po koronavirusu in kako pomembno je, da se povezujemo z istomislečimi ljudmi, nam je tokrat odgovarjal ruski fizik Yuri Yatsko, ki pravi: “Na neki način smo izstopili iz dnevnega toka obveznosti in obremenitev … Veš čas odlašam, zdaj pa sem imel čas pogledati, kako naprej. Vsem nam je bila dana ta priložnost. Kdo sem, zakaj sem tukaj, kam grem? Do t. i. krize/pandemije smo bili v vsakodnevnih problemih, sploh nismo videli ne sebe ne svojih bližnjih. Vsi smo hiteli. Kam? Kdo ve. Vsidrane so naj bile vrednote, ki niso človeške – pohlep, brezobzirnost, konkurenčnost (z lepimi besedami). Tekli smo za materialnimi stvarmi. Prej smo vsi drli v trgovine, zdaj pa ugotavljamo, da nam nič ne manjka … Če iz situalcije potegnemo nekaj konstruktivnega, bo kriza pozitivna, če potegnemo slabo, pa bo taka tudi prihodnost. Kjer se nahajamo trenutno, je razpotje. Vsak se mora odločiti sam. Ravno to se trenutno dogaja! Treba se je odločiti, kam bomo šli in s kom!”

 

Klepetovci se radi družimo z istomislečimi ljudmi na skupnih Vikendih za dušo, na Ižu pa seveda predavanjih in tečajih. To je bilo zdaj zaradi stanja korone oteženo, ampak nadejamo se, da se kmalu spet srečamo v živo. Predvsem se veselimo Vikenda za dušo, ki bo vsebinsko osredotočen na dušni svet in duhovno rast, in pa Iža, kjer se itak celi teden povezujemo sami s sabo in spoznavamo tehnike za osebni razvoj … Morda bi morali kot prvo malo bolj začeti zaupati sebi in svoji zdravi kmečki pameti in manj slepo verjeti medijem, ki nam prodajajo take in drugačne zgodbice, povrhu vsega pa sejejo še strah in negotovost. 

Za vas imamo ob tej priložnosti izziv: digitalni detoks. V tem času je to še toliko težje, a vendar. A ne bi bilo lepo, da bi za en dan izklopili telefone in šli v naravo ali pa se enostavno končno z vso prisotnostjo prepustili pogovoru s partnerjem, hčerko, mamo?

 


https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

FIZIKALNI NESMISEL?! Kako je mogoče hoditi bos po žerjavici in se pri tem ne opeči?

Če zvesto spremljate oddajo, potem veste, da smo lani našega Kristijana inciirali v Klepetovega člana s posebnim …

Kaj nam prinašajo junijske energije z vidika karme, astrologije/numerologije in feng shuija?

Mesec junij je v vibraciji števila 6, ki govori o lepoti, denarju, umetnosti, ljubezni in vrednotah. Šestica si želi, da …

Rodila sem, zdaj pa bi nazaj svoje telo!?!

Neverjetno je, kaj vse zmore žensko telo in kako ga nosečnost lahko spremeni.  Zares sem hvaležna za to izjemno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.