PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

"Tole ti pa mi počastimo!" pravijo Jasmina, Miha, Neja in Marija

Jasmina nam je že pred tedni razkrila, da se je znova znašla v obdobju velikih transformacij na vseh področjih in zato je letošnji maj še toliko bolj pomembno, da si vzamemo tudi čas za spremembe. Obeležja kot so rojstni dnevi nas namreč spomnijo na vse, kar se nam je že zgodilo, pot, ki smo jo že prehodili, preizkušnje in lekcije, ki so za nami, da gremo lažje čez vse tisto, kar je pred nami. 
In meseca maja pri Klepetu ob kavi praznuje tudi Neja, Miha in Marija, zato pa so se odločili, da častijo poštnino na vse tiste izdelke, ki jih sicer priporočajo strokovnjaki Klepeta ob kavi. 
Pa še tale novička ... letos hodimo po žerjavici 19. junija ... 
 

Ritual hoje po žerjavici je eden najstarejših ritualov čiščenja telesa, duha in srca na planetu Zemlja. Preprost in naraven, ne zahteva posebne pripravljenosti niti posebne priprave. Potrebna sta le predanost in sprostitev, da nas element ognja bose pospremi čez žerjavico-čudovito rdečo preprogo in tako, očisti in transformira dele našega bitja - naše blokade, težave, bolezni in celo slabo karmo. Sam dogodek traja od 16 ure in se konča okoli 23 ure. Priprava vključuje ritualno »sežiganje« naših negativnih čustvenih blokad, energijske in dihalne vaje, ki nas popolnoma odprejo in uskladijo z elementom ognja tik pred prehodom čez žerjavico. V osnovi priprava poteka v zabavnem, sproščajočem tonu in jih lahko vsak udeleženec izvaja.

Ritual hoje po žerjavici predstavlja vstop v svet duhovnosti na nenavaden in nadvse pristen način. Resnična iniciacija in konkretno delo z ognjem.

 

Več preverite med dogodki!

Sorodne objave

Da bi se zavarovali pred krvnimi strdki, razkisajte svoje telo!

Nevarnost pred strdki je postala aktualna tema zlasti v zadnjih letih …   Pretresljivo dejstvo, da vsak šesti, ki …

Poraščenost pri ženskah

Z vami delimo zapiske iz oddaje

Inovativni način za hitrejše celjenje in obvladovanje bolečin s pomočjo svetlobe: fotobiosimulacija ali rdeča svetlobna terapija

Rdeča svetlobna terapija, ki jo pogosto imenujemo tudi fotobiomodulacija ali fotobiostimulacija, je inovativna terapija, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.