MIKLAVŽEVO DARILO: Danes pri nakupu nad 60 eurov brezplačen paket suhih ekoloških marelic!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Toksične kovine so temeljni vzrok

Toksične kovine so temeljni vzrok

Lahko se odločimo, da ne bomo videli vsega, čemur smo izpostavljene in se ne bomo zmenili za to, kako lahko te stvari ogrozijo naše zdravje. 

 

Lahko vemo, da ne kaj obstaja, ampak to ignoriramo ali pa živimo v zanikanju. Ampak ko telo začenja kazati jasne simptome, da nekaj ni v redu, ne moremo več ignorirati in živeti v zanikanju. 

Vsekakor je izziv naše družbe ta, da so simptomi postali tako vsakdanji, da jih ne jemljemo več resno in ignoriramo, potem pa zadeva eskalira dalje.

 

Danes je problem zastrupljenost s težkimi kovinami na nivoju epidemije, kljub trudom Komisije za varovanje potrošnikov, ki so začele regulativno spremljati vnos teh zdravju škodljivih snovi iz hrane, to še vedno ni dovolj. 

 

Obstaja uresničljiv načrt čiščenja in razstrupljanja, ki pomaga, da iz telesa spravimo snovi, ki povzročajo težave. To so snovi, ki smo jih podedovali ali pa smo z njimi nenehno v stiku in so shranjene v nas. 

Verjamem, da pot nevednosti ni vaša pot, zato tudi gledate našo oddajo in berete ta članek.

Naša naloga je, da vam zapleteno znanje, izsledke neodvisnih raziskav, povzetke strokovnih knjig in najbolj pomembna načela iz strokovnih kongresov in seminarjev ponudimo na način, ki je razumljiv, prebavljiv in praktičen.

Eden izmed načinov je preko e-priročnikov, ki vam jih nudimo brezplačno, saj so določene tem vendarle preveč obsežne, da bi lahko v enem članku ali 10-minutni oddaji razumeli določeno dogajanje in spoznali načrt za reševanje le tega.

Ker to razumete, ne nasedate tistim hitrim zlatim detoksom, ki v 10 dneh porihtajo to, kar ste ga biksali desetletja.

Saj placebo je tudi močan in ga pozdravljamo, ampak pri najbolj pereči temi - nalaganju težkih kovin v telesu, vam placebo ne bo pomagal dovolj.

 

 

Težke oziroma toksične kovine so osnovni problem današnje družbe, saj jih v telo vnašamo na vseh nivojih. Preko hrane, oblačil, vode, tekstilnih izdelkov doma, vsakdanjih pripomočkov in podobno.

 

Niso pa "pravila igre" za vse ista.

Naturopati dobro povedo, da se na močno in zdravo telo nič ne primer, na šibko telo pa vpliva že vsaka malenkost. Podobno je tudi pri težkih kovinah, ki so temeljni vzrok za nastanek:

- onkoloških bolezni;

- izzive s ščitnico;

- za pomanjkanje energije, izčrpanosti,

- nevrološke bolezni;

- osteoporozo;

- avtizem;

- psihoze;

- alergije;

- Alzheimerjevo bolezen;

- demenco in Parkinsonovo bolezen ...

 

Razlog je zelo preprost.

Telo te toksične kovine zamenja za prepotrebne snovi, kot so magnezij, kalcij, selen, kar nujno potrebuje, pa iz hrane ne dobi dovolj.

 

Dobrodošlo je, da pogledate celoten priročnik, ki vam bo na preprost način ponudil nekaj več znanja in pregleda nad tem, kako se soočiti in pravilno odstranjevati težke kovine, predvsem po pravem zaporedju.

 

Sorodne objave

Zakaj izdelki iz Sibirije? Zanimivosti in zgodovina fitomedicine

»Sibirija je srce velike in mogočne dežele Rusije. Očara te s svojo lepoto, veličastno naravo, čudovitimi gozdovi in …

Gostili smo štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. Christina Rahm

Zelo smo počaščeni, da smo v oddaji gostili štirikratno doktorandko in eno največjih strokovnjakinj za detoks dr. …

So marelice skrivnost najbolj vitalnih stoletnikov po svetu? + Miklavževo darilo za vas!

Če vam povemo, da skrbijo za zdravo telo in srce, pomagajo pri razvoju sklepov, pri močnih kosteh, vplivajo na prebavo …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.