Danes ti podarimo obesek kristala MALAHIT pri nakupu nad 80 eurov! Kamen malahit je usklajen z energijo jeseni.
Malahit je kamen odpuščanja, spuščanja in predvsem samospoštovanja. Dobiš ga gratis ob nakupu nad 80 eur!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Toksične kovine so temeljni vzrok

Toksične kovine so temeljni vzrok

Lahko se odločimo, da ne bomo videli vsega, čemur smo izpostavljene in se ne bomo zmenili za to, kako lahko te stvari ogrozijo naše zdravje. 

 

Lahko vemo, da ne kaj obstaja, ampak to ignoriramo ali pa živimo v zanikanju. Ampak ko telo začenja kazati jasne simptome, da nekaj ni v redu, ne moremo več ignorirati in živeti v zanikanju. 

Vsekakor je izziv naše družbe ta, da so simptomi postali tako vsakdanji, da jih ne jemljemo več resno in ignoriramo, potem pa zadeva eskalira dalje.

 

Danes je problem zastrupljenost s težkimi kovinami na nivoju epidemije, kljub trudom Komisije za varovanje potrošnikov, ki so začele regulativno spremljati vnos teh zdravju škodljivih snovi iz hrane, to še vedno ni dovolj. 

 

Obstaja uresničljiv načrt čiščenja in razstrupljanja, ki pomaga, da iz telesa spravimo snovi, ki povzročajo težave. To so snovi, ki smo jih podedovali ali pa smo z njimi nenehno v stiku in so shranjene v nas. 

Verjamem, da pot nevednosti ni vaša pot, zato tudi gledate našo oddajo in berete ta članek.

Naša naloga je, da vam zapleteno znanje, izsledke neodvisnih raziskav, povzetke strokovnih knjig in najbolj pomembna načela iz strokovnih kongresov in seminarjev ponudimo na način, ki je razumljiv, prebavljiv in praktičen.

Eden izmed načinov je preko e-priročnikov, ki vam jih nudimo brezplačno, saj so določene tem vendarle preveč obsežne, da bi lahko v enem članku ali 10-minutni oddaji razumeli določeno dogajanje in spoznali načrt za reševanje le tega.

Ker to razumete, ne nasedate tistim hitrim zlatim detoksom, ki v 10 dneh porihtajo to, kar ste ga biksali desetletja.

Saj placebo je tudi močan in ga pozdravljamo, ampak pri najbolj pereči temi - nalaganju težkih kovin v telesu, vam placebo ne bo pomagal dovolj.

 

 

Težke oziroma toksične kovine so osnovni problem današnje družbe, saj jih v telo vnašamo na vseh nivojih. Preko hrane, oblačil, vode, tekstilnih izdelkov doma, vsakdanjih pripomočkov in podobno.

 

Niso pa "pravila igre" za vse ista.

Naturopati dobro povedo, da se na močno in zdravo telo nič ne primer, na šibko telo pa vpliva že vsaka malenkost. Podobno je tudi pri težkih kovinah, ki so temeljni vzrok za nastanek:

- onkoloških bolezni;

- izzive s ščitnico;

- za pomanjkanje energije, izčrpanosti,

- nevrološke bolezni;

- osteoporozo;

- avtizem;

- psihoze;

- alergije;

- Alzheimerjevo bolezen;

- demenco in Parkinsonovo bolezen ...

 

Razlog je zelo preprost.

Telo te toksične kovine zamenja za prepotrebne snovi, kot so magnezij, kalcij, selen, kar nujno potrebuje, pa iz hrane ne dobi dovolj.

 

Dobrodošlo je, da pogledate celoten priročnik, ki vam bo na preprost način ponudil nekaj več znanja in pregleda nad tem, kako se soočiti in pravilno odstranjevati težke kovine, predvsem po pravem zaporedju.

 

Sorodne objave

Ženske, ki so imele veliko stresa skozi življenje, bodo imele težave v menopavzi! Zakaj?

Menopavza je pomemben prehod v življenju žensk, ki prinaša številne fizične in čustvene spremembe. Vendar pa se je …

Naj skrbi zadržim zase? Je boljše, da govorimo o svojih skrbeh ali da smo tiho in ne napihujemo skrbi še bolj?

Izražanje skrbi je pogosto ključno za naše dobro počutje in odnose z drugimi. Mnogi se sprašujejo, ali je boljše …

Nokturija: Pogosto nočno uriniranje in njegovi vzroki

Nokturija je pogoj, pri katerem se oseba ponoči večkrat zbudi zaradi potrebe po uriniranju. To je lahko moteča težava, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.