Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To so moji nohti! Nikoli si nisem mislila, da mi bo uspelo!

To so moji nohti! Nikoli si nisem mislila, da mi bo uspelo!
Dolgi in negovani nohti so ženstveni. 
Bog ve, da mnogo žensk z gelish in drugimi umetnimi nohti sicer pretirava, pa pustimo zdaj to. V to zanko sem se namreč ujela tudi sama, saj mi ni in ni uspelo "vzgojiti" takšnih nohtov, kot jih imam danes. 
Po nekaj tretmajih teh umetnih nohtov, pa so bili moji še slabši, tanki kot papir in takrat sem enostavno sklenila premirje sama s sabo in spustila željo, da imam kdaj lepe, dolge in naravne nohte. 
 
Mislila sem si, da mi pač ni usojeno. 
A vendar je bilo to kakšno desetletje nazaj, zatem sem se začela poglobljeno ukvarjati z zdravo prehrano, dodatki in vsem možnim, kar je za preventivo, za zdravje. 
 
A kljub temu, moji nohti se še niso okrepili, niti tega nisem pričakovala, saj sem "vrgla puško v koruzo".
Potem pa sem ugotovila, da mojemu telesu močno primanjkuje nutritivnih snovi, predvsem vitaminov iz skupine B. Pa tudi C vitaminov.
 
Ko sem začela z jemanjem B complexa, sem najprej opazila, da so moji lasje močnejši, da se ne počutim več tako v stresu, da sem bolj umirjena ... hkrati pa so tudi nohti "pognali" in začeli rasti in rasti ... 
 
Prvih nekaj dosežkov dolgih nohtov nisem obvladala in jih hitro zlomila, saj nikoli nisem imela dolgih nohtov in je bilo to zame zelo zmedeno ... 
A danes je drugače, sem se že navadila. Četudi se mi kakšen zlomi, hitro zraste spet nazaj.
 
Pa da ne boste mislili, doma nimam pomivalnega stroja, perem na roke. Brez rokavic. Moji nohti zdržijo veliko in danes mi je jasno, zakaj mi niso nobeni premazi pomagali pri tem, hrana, hrana, hrana in dopolnila. 
 
Kaj je torej moj nasvet?
  • Zjutraj prosena kaša za zajtrk (ekološka, predhodno namočiš večer prej)
  • B complex s C vitaminom popoldan
  • Dnevna podpora (ekološki fitokompleks zjutraj)
 
Pa nič lakov, ničesar!

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.