Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To se je čez noč »naredilo« v Angliji! Ali gre za portal?

To se je čez noč »naredilo« v Angliji! Ali gre za portal?

Po svetu je moč opaziti vse več nepojasnjenega dogajanja, ki se vse pogosteje pojavlja tudi v medijih. Celo Hillary Clinton obljublja, da bo v primeru zmage javnosti priznala obstoj nezemljanov.

Žitna kreacija, ki se je pojavila v Angliji je vsekakor nekaj posebnega. Izgleda kot zvezdna vrata, opaziti pa je moč tudi izjemno sveto geometrijo »flower of life«.

Poleg svete geometrije je moč opaziti tudi moč numerologije. Videti so trije listi, samo število tri pa je število zloglasno število trojice.

V oddaji »Klepet ob kavi« smo o aktivnosti nezemljanov že govorili, z Matjažem Obranovičem pa tudi izvedli kar nekaj predavanj, kjer je z nami delil stvari, ki jih ni moč zaslediti nikjer drugje.

Ob novi sezoni oddaje, pa odpiramo tudi prvi termin predvajanja v Ljubljani.

Edino predavanje, na katerem je nor tisti, ki še vedno misli, da nezemljani ne obstajajo.

Pogovor o vesoljskih bazah, skritih sistemih, civiizacijah, pomembnejših dogodkih, ki se dogajajo prav zdaj in drugih stvareh, ki jih ne najdete na nobeni strani, v nobeni knjigi, saj je Matjaž v direktni telepatski povezavi z višjimi bitji in je izbran, da posreduje skrite informacije.

 

Kdaj

  • 25.10.2016

Kje

  • Ljubljana, Industrijska cona Stegne – Slovenska knjiga, Stegne 3

Cena

  • 15,00 eur

Prijave

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Komentiral Štefanija |

Upam, da bo kmalu tudi v Celju. Ps: kak petek je lažje. Lp

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.