Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To je najmočnejši talisman za srečo!

To je najmočnejši talisman za srečo!

V oddaji Klepet ob kavi smo spoznali čudežno žensko, Mihaelo Golavšek, ki ima prav posebno spretnost, sposobnosti ... 4 in več peresne deteljice!

 

Mihaela jih je v življenju našla že tisoče, med drugim njene 4 peresne deteljice deli tudi predsednik države, mi pa smo se odločili, da podpremo gospo Mihaelo in tako njene deteljice dodamo vašemu naročilu preko naše spletne trgovine, da si boste ta NAJMOČNEJŠI SIMBOL SREČE shranili v svojo denarnico, pod blazino, kamor začutite, da je primerno! 

Ste vedeli, kaj 4-peresne deteljica sploh pomeni?

Vsak od štirih lističev ima poseben pomen in predstavlja določeno simboliko: 

  • prvi pomeni vero,
  • drugi upanje,
  • tretji je za ljubezen,
  • četrti je za srečo.

Po tradiciji naj bi štiriperesna deteljica prinašala bogastvo, slavo, zdravje in nasploh tisto, kar je v naše najvišje dobro!

Smo pa našli še nekaj zanimivih vraž o tem talismanu sreče, ki ga dobite zraven ob naročilu kateregakoli izdelka iz naše spletne trgovine!

Detelja je rastlina, ki naj bi odganjala čarovnice, demone, ščiti pa tudi pred zavistjo in zlobo. 

4-peresna deteljica predstavlja tudi košček raja, saj legenda pravi, da naj bi jo prinesla Eva iz raja, zato naj bi jo imel vsak. 

Obstajajo tudi več peresne deteljice, s tem da pravio, da tiste s petimi lističi ne prinašajo sreče, najbolj srečonosne naj bi bile ravno 4-peresne, čeprav se najdemo v zapiskih različne informacije o tem, da naj bi bila še bolj izjemna osemperesna. 

Obstaja prepričanje, da s pomočjo 4-peresne deteljice človek lahko postane jasnoviden, vidi škrate, vile in druga magična bitja. 

Obstaja pa tudi vraža, da naj se 4-peresna deteljica ne bi podarjala drugim, spet druga pa, da se tako vaša sreča še podvoji! Čemu boste verjeli je vaša odločitev, mi pa smo prepričana, da vam bo prinsla vse tisto, kar je v vaše najvišje dobro!

Sorodne objave

Imate zdravstvene težave? Mi jih lahko rešimo in to zastonj! Prijavi se!

Oddaja "Klepet ob kavi" v prihajajočih mesecih izvaja projekt, kjer lahko prejmete celoten protokol in paket izdelkov, …

Nam bo kmalu zmanjkalo pitne vode?!

Temelji varne prihodnosti naroda so trije: zadostna površina rodovitne prsti, ohranjanje semen tradicionalnih sort …

Očiščevalna vloga ognja ali kako se brezstrašno soočiti s strahom?

Blagodejne učinke ognja so dobro poznali že naši daljni predniki. Vedeli so, da ogenj očisti človeka, ga napolni z močjo …

Nazaj

Komentarji

Za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za analizo podatkov o obiskanosti naša spletna stran uporablja spletne piškotke. Več informacij Strinjam se