Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To je najlepše darilo za 8. marec

To je najlepše darilo za 8. marec

Prihaja praznik žensk, žena.
Tisti, ki bi ga morale praznovati vsak dan, saj imamo ženske nadvse čarobno sposobnost, da dajemo življenje, da ustvarimo toplino, dom, nudimo življenje, brezpogojno ljubezen, negujemo, intuitivno zaznavamo in ob vsem tem še vsak mesec krvavimo ;)
Jaz osebno vsako leto ob temu datumu obdarim posebne ženske v mojem življenju.
Zelo vesela sem, da lahko letos podarim Rodovno knjigo žensk, ki naredi res velik pečat v družini vsake ženske.
To je knjiga, ki deluje kot spominska knjiga za ženske.
Dejansko gre za nekaj, kar nas bo preživelo, saj se predaja iz roda v rod in se bo predajala še davno po tem, ko nas več ne bo ...

To je darilo, ki zares gane in nudi zavedanje, da je vsaka ženska več, kot si misli. Da je bolj pomembna, kot nam morda včasih kaže svet in da če se tega zavedamo ali ne, pustimo pečat in vplivamo na življenja naših potomcev.

Knjiga, ki je namenjena vsem tvojim prednicam in vsem tvojim potomkam.

Gre za knjigo ženskih zapisov tvoje družine, ki se predaja iz roda v rod.

Ko pride ta knjiga v družino, le ta najprej skozi voden vprašalnik popelje najstarejšo živečo žensko v tvoji družini, potem pa se predaja vedno mlajši ...

družinski vzorci se ozaveščajo ter razkrivajo skrite pasti in darove vaše družine, hkrati pa knjiga ohranja prenos znanja, tradicije naprej v rod!

Vprašalnik vsako žensko popelje skozi osnovne informacije, od številke noge, do njenega rojstnega kraja, sester, krve skupine, barve las, podatkov ob rojstvu, izobrazbe, strasti, izkušenj v odnosih, nasvetov za vzgojo otrok, največjih izzivov, šibkih točk, hobijev, vrednot, potovanj, različnih življenjskih vprašanj.

Rodovna knjiga žensk poskrbi tudi, da vsaka ženska zapiše svoje najljubše recepte, opiše prehranjevalne navade, svojo zdravstveno zgodovino, gospodinjske nasvete in recepte in druge dragocene podatke, ki ne bodo šli v pozabo, vendar se bodo ohranjali in predajali naprej, iz roda v rod.

To je način, da preprečimo izgubo znanja in modrosti, živimo namreč v času, ki je vse manj naklonjen ohranjanju tradicije, varovanju družinske dediščine, zato je tvoj zapis v to knjigo najpomembnejši zapis kot ženska za ženske!

Predaja modrosti iz roda v rod še nikoli ni bila tako ogrožena, zato preprečite izgubo vaše družinske kulture in naredite svoj pečat, ustvarite nekaj tudi za bodoče rodove!

Rodovna knjiga žensk je darilo. Darilo ženskam.

Sorodne objave

Leta 2021 napovedujejo visok dvig cen zlata!

Jože Vetrovec in Gvido Pintar bosta v tokratni oddaji pojasnila, zakaj je zlato najbolj zanesljiva valuta v današnjih …

Zakaj je vrtnica netipičen afrodiziak?

Vrtnica je kraljica med rožami. Moški jo radi podarjajo ženskam kot simbol ljubezni, njen vonj pa vsebuje kar 98 % vseh …

Prihaja kriza, pripravite se nanjo z zlatom!

Zlato je najbolj zanesljiva valuta v današnjih nestabilnih časih. Danes na svetu ni več denarja, katerega vrednost bi …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.