PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To je najboljša družinska igra za osebno rast, ki jo je naredila Slovenka!

To je najboljša družinska igra za osebno rast, ki jo je naredila Slovenka!

Se spomnite naše novoletne oddaje, kjer sta Jasmina in Dejan Vunjak zganjala norčije z družabno igro, imenovano Jaz sem, NLP trenerke in avtorice Emily Enveritas? Kaj je posebnost te edinstvene slovenske igre? Preko nje igralci prepoznavajo svoje dobre lastnosti ter gradijo stik s seboj in svojimi notranjimi viri moči, hkrati pa razvijajo sposobnost opazovanja soigralcev. Ljudje v osnovi načeloma bolj ali manj sledimo utirjenim vzorcem in pričakovanjem drugih, takšen način življenja pa nam jemlje veselje in radost ter nas odtujuje od lastnega bistva. Kako se temu izogniti na zabaven način, skozi katerega rastemo ter zadovoljujemo potrebe po sprejetosti, moči, zabavi in svobodi? Tokrat smo igro Jaz sem še enkrat preizkusili v nekoliko razširjeni verziji, razkrili pa smo tudi, kako lahko postane kvalitetna naložba za prihodnost. Ne zamudite! https://www.emilyenveritas.com/

Z igro Jaz sem pa se radi igramo tudi na Klepetovih izletih. Letos jih prirejamo cel kup. Če bi bili radi družabni z nami, vas vabimo, da skupaj preživimo 7 dni za dušo in telo na energijski točki Jadrana – na otoku Ižu, ali pa na 2-dnevnem spoznavanju madžarskih biserov Heviz in Khrisna Valley. Z večje popotnike na poletno-jesenski agendi tudi mistična Zahodna Amerika. Že pakirate kovčke?

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.