Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

To je dnevna navada tistih, ki jim je zdravje pomembno, a živijo hiter življenjski slog!

To je dnevna navada tistih, ki jim je zdravje pomembno, a živijo hiter življenjski slog!

Zelena zelenjava, alge in razni kalčki so od vedno veljali za zelo zdrave, a kaj ko gredo včasih tako težko po grlu (če ste kdaj pili spirulino, potem veste, o čem govorimo). 
A vendar, če se osredotočimo na prednosti: klorofil, ki se nahaja v zelenih živilih, resnično pomaga našemu telesu ter uravnovesi delovanje hormonov, podpre mentalno jasnost, zniža stres (odvečni kortizol) in revitalizira organe.

Če bi radi uživali zdravo hrano, pa nimate veliko časa in živite hektičen življenjski slog, potem vam bo všeč tole: monoporcijske vrečkice Eko zelenja, ki omogočajo, da si lahko kvaliteten napitek pripravimo praktično kjerkoli. Rabimo samo kozarec vode in žličko za mešanje …

Kaj je torej Eko zelenje? 

Eko zelenje je 100-% naravna, 100-% organska in 100-% veganska formula zelene superhrane, alg in acerole. 

Kako KONKRETNEJE delujejo vsa HRANILA v teh ekoloških zelenih živilih oz. superživilih? 

Klorofil v teh zelenih superživilih omogoča prenos kisika do celic in okrepi naravne mehanizme celičnega razstrupljanja. Ključnega pomena je za zdravje srca, mišic in živcev, bori se proti kandidi, ima antioksidativne lastnosti, pomaga pri slabem zadahu, kožnih vonjavah in uravnava vse procese v črevesju. Klorofil in klorofilin povečujeta razstrupljevalno aktivnost jeter. Imata tudi potencial za zaustavitev delitve rakavih celic v debelem črevesu. Klorofil je sicer tudi najpomembnejši naravni vir magnezija in ima sposobnost nadzora in uravnavanja ravni kalcija v telesu. Zaradi uravnavanja apetita se lahko uporablja pri dietah za hujšanje.

Sulforafan in glukoraphanin spodbujata nastajanje encimov v črevesju, ki zagotavljajo zaščito pred prostimi radikali, snovmi, ki škodujejo DNK, in proti vnetjem, tako da delujejo kot potencialni zaščitnik in zaviralec pred razvojem rakavih celic. Imajo baktericidne in bakteriostatične lastnosti ter spodbujajo zdravje želodca in črevesja.

Superoksid dismutaza (SOD) je encim, ki revitalizira celice in zmanjša hitrost njihovega uničenja s prostimi radikali, zmanjša kisično reaktivne vrste, ki nastanejo zaradi oksidativnega stresa, in s tem zavira aktivacijo endotelnih celic in medsebojnih vplivov levkocitov (endotelijskih celic). Nudi zaščito pred rakotvornimi snovmi (vključno z UV-žarki ali računalniškimi sevanji), zmanjšuje obdobje okrevanja telesa in učinkuje proti staranju.

Indolin 3 karbinol je močan antioksidant, ki ščiti celice pred prostimi radikali, prav tako spodbuja hormonsko ravnovesje in zdravje prostate; podpira proces razstrupljanja jeter in zdravo razmnoževanje celic.

Karotenoidi se v telesu pretvorijo v vitamin A, njihov močan antioksidativni učinek pa spodbuja celično zaščito in izboljšano odpornost telesa na okužbe ter povečanje celic, kar je ključnega pomena za dobro zdravje kože, las, zob, dlesni in mrežnice.

Selen je antioksidantni mikroelement s potencialnim učinkom proti raku. V telesu ima selen vlogo pospeševanja celičnega dihanja, zaščite hemoglobina v rdečih krvnih celicah. Poleg tega je selen tudi antiaterogeni in učinkuje proti staranju (posebej koristno za starejše ljudi). Hkrati ta mineral spodbuja elastičnost tkiv, blaži simptome menopavze, krepi zdravljenje, ki se uporablja za bolezni srca in ožilja ter motenj lasišča.

Fikocijanin krepi zdravje možganov in srca, ščiti pred oksidativnim stresom in spodbuja imunski sistem. Pomembno deluje pri regeneraciji matičnih celic.

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Eko zelenje (28 vrečk) z zelenjem, algami in kalčki

Najbolj primerno za ljudi, ki imajo veliko obveznosti, malo časa za zdrav obrok, so veliko …

40,00

VIDEO:

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Lidija |

Prosim če mi lahko odgovorite moj mož ima volanom trebušno slinavko a lahko uživa ta napitek. Hvala

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.