Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Test, ki odkriva, katera služba je prava za vas

Test, ki odkriva, katera služba je prava za vas

Danes je menjavanje službe kar pogosta praksa. Nekako se vsi po malem “iščemo”.  Statistike kažejo, da mladi do 30. leta službo menjajo na leto in pol, na splošno pa ljudje v svoji karieri menjamo od 3 do 5 poklicev. Je pa vseeno razlika, če damo ali pa dobimo odpoved … Pomembno je, da reagiramo prej in da ukrepe sprejemamo še preden postanejo nujni.  Ljudje kljub nezadovoljstvu ostajajo v svojih službah in odpoved je lahko na neki način tudi darilo − v smislu, da nas na neki način prisili v nekaj, kar bi sicer radi storili, a za to nismo zbrali poguma ali pa smo bili preleni … 

Nikakor vas ne prepričujemo, da ta moment šefu predočite odpoved, ampak da razmislite o svojih strasteh. Pri tem vam lahko pomaga tale nenavaden test, ki ga je zasnovala doktorica znanosti Susan Dellinger. Po njenih dognanjih naj bi oblika, ki vas najbolj pritegne, razkrivala, kakšna služba vam bo prinesla srečo, uspeh in karierni napredek glede na karakter in osebnostne poteze. 

Torej, pripravite si papir, pazljivo poglejte oblike in izberite tisto, ki vas najbolj pritegne.  Še najbolj je, da se zadeve lotite v obratni smeri. Torej z izločanjem od najmanj privlačne do najbolj privlačne oblike. Izbrana oblika, torej tista, ki vas najbolj pritegne, razkriva, ali ste se odločili za poklic, ki vam ustreza. 


Pa testirajmo!

Torej, to so ponujene oblike: krog, kvadrat, trikotnik, pravokotnik in cikcak. 

 

 

KROG: 

Najpomembnejši so vam medosebni odnosi. Prizadevate si, da so ljudje okoli vas srečni in zadovoljni, zato pogostokrat veljate za zelo priljubljenega. Ste empatični, ljudi razumete in z njimi delite tako pozitivne kot negativne občutke. Vaša slaba stran pa je, da ste neodločni, leni in samokritični, kar vas ovira pri tem, da bi bili mirni in uspešni.

Idealni poklici: gospodinja, pisatelj, učitelj, igralec, zaposlen v marketingu, delo s človeškimi viri ...

TRIKOTNIK:

Ste rojeni menedžer. Reagirate hitro, znanje pa vpijate kot goba. Ste polni samozavesti in težko priznate napake, vedno skušate imeti vse pod nadzorom, ste kritični, inovativni, odločni in zanesljivi. Pomanjkljivosti: nestrpnost. 

Idealni poklici: arhitekt, podjetnik, oblikovalec, ekonomist, direktor, pravnik, pilot, politik, vodja sindikata …

KVADRAT:

Delate trdo in veliko, ste preudarni, dela nikoli ne pustite nedokončanega. Vaši največji vrlini sta potrpežljivost in zdravorazumskost. Nagnjeni ste k analiziranju vsakega detajla in precej neodločni. Pretežno uporabljate levo polovico možganov (ki je odgovorna za logično razmišljanje), medtem ko zanemarjate intuicijo. 

Idealni poklici: računovodja, bančni uradnik, gradbeni delavec, zdravnik, inženir, tajnik, trgovec, voznik. 

PRAVOKOTNIK:

Vse povsod vas je polno, radi delate dvoje del hkrati, ste površni in zmedeni. Obenem ste radovedni in pogumni, ne ustrašite se novitet. 

Idealni poklici: podjetnik, animator, vodja oddelka, izvajalec.

CIKCAK: 

Ste izjemno kreativni, imate bujno domišljijo in znate prepoznati globlji smisel nekega početja. Hkrati ste nemirni in ne morete dolgo obstati na istem mestu. Ste polni idej, ki jih težko realizirate, saj vam je bolj všeč snovanje kot izvedba. 

Idealni poklic: umetnik, dizajner, znanstvenik, glasbenik, profesor, promotor, raziskovalec, ustvarjalec. 

Drži ali ne? Ste se našli v opisu? Vsekakor je dobro razmisliti o stvareh, ki vas veselijo, saj je današnje področje zaposlovanja precej majavo. Roko na srce, ne moreš se zanesti na nobeno podjetje, niti na javne službe, še vedno pa se lahko zaneseš nase. Sodobni čas nas aktivno spodbuja k temu, da se izpopolnjujemo, da se spoznavamo in izražamo na vrsto različnih načinov. Čas, ki je, in ki še prihaja, je čas kreiranja, ustvarjanja lastne službe.

V ta namen organiziramo delavnico Kako ustvariti službo svojih sanj? 

Vse info na: 

LJ: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/ljubljana-kako-ustvariti-sluzbo-svojih-sanj-ziveti-kot-milijonar-brez-milijonov.html

CE: https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/celje-kako-ustvariti-sluzbo-svojih-sanj-ziveti-kot-milijonar-brez-milijonov.html 

 

Sorodne objave

NASA, astronavti in fotobiomodulacija (rdeča svetlobna terapija), ki je bila odkrita po nesreči ...

Vse se je začelo leta 1993, ki je odigralo pomembno vlogo pri rojstvu same terapije z rdečo svetlobo. Leta 1993 je …

Samski se morajo zavohati! Ne uporabljajte parfuma ...

Parfum ne bo samo prekril vašega naravnega vonja, temveč je tudi hormonski motilec. Kaj bi morali vedeti, si pogledate …

Letošnji program na sejmu Altermed Celje: akupunktura na odru, hormonske vadbe, predavanja o energijskem vzroku bolezni, rodovne posesti v Sloveniji in še kaj!

Altermed letos pripravlja poseben spremljevalni program, ki bo poleg novosti razstavljalcev prinesel mnogo zanimivega, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.