Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

TEST: Imam kandido?

TEST: Imam kandido?

Test iz sline v steklenem kozarcu vode je najbolj preprosta metoda, ko želimo ugotoviti, ali imamo v telesu razbohoteno kandido. Test sicer ni 100-% zanesljiv (na rezultat lahko vplivajo dehidracija telesa, alergije, različne bolezni ali hrana, ki smo jo zaužili predhodni dan), ampak je vsekakor lahko začetni korak v preiskavi.

TEST: 

• Pred spanjem napolnimo kozarec s čisto vodo in ga položimo na nočno omarico zraven postelje.

• Naslednje jutro, takoj ko se prebudimo, pljunemo v kozarec z vodo.

• Kozarca ne premikamo in počakamo 15 minut.

• Potem pogledamo (pod določenim izvirom svetlobe) kaj se je zgodilo s slino.

• Če je slina ostala na površju in ne vidimo nikakršnih nitk, je vse v redu (tudi mehurčki so popolnoma normalen pojav).

• Če pa je voda postala motna, če opažamo nitke, ki gredo od površja pljunka navzdol proti dnu kozarca, če pljunek potone ali se spušča proti dnu lahko imamo težave s kandido. 

Če ugotovite, da se je v vašem telesu dejansko razbohotila kandida, potem se vsekakor izogibajte sladkorju, sadju in ogljikovim hidratom. Že s tem boste naredili zelo veliko! Jemanje probiotikov je seveda še kako zaželeno, da naselite nove, zdrave bakterije, hkrati pa ne pozabiti tudi na čiščenje jeter in črevesja. 

Protokol, ki ga priporočamo v primeru kandide, je sledeč: 

1) Protiparazitna kura s fungoterapijo, 2 škatlici. Prva škatla se jemlje po 1 kapsulo, druga škatlica po 2 kapsuli dnevno.

zdravilne gobe

Fungoterapija: Lisičke, trepetlika, nageljnove žbice

Kombinacija fitoterapije in fungoterapije, po recepturi ruskega onkologa dr. Korepanova.

45,00

2) Hkrati 3-mesečna kura: Nočno popravilo z algami (za detoks kovin in drugih motilcev, ki obremenjujejo tudi hormone).

 

rjave morske alge

Nočno popravilo: fitokompleks ekoloških rjavih morskih alg za 90 dni

Fitokompleks NOČNO POPRAVILO se pridobiva iz najbolj kvalitetnih rjavih morskih alg na …

68,00
51,00
-17,00

3) Po protiparazitni kuri 3-mesečna probiotična terapija s kvalitetnimi probiotiki (na naši spletni strani najdete preverjene).

 

Trenutno še ni nobenega artikla.

4) Ves čas protokola priprava in pitje kombuče ali vodnega kefirja (zrna dobite brezplačno, veliko ljudi jih ima zagotovo tudi v vaši okolici, ponavadi deluje, če napišete na FB in se vam z veseljem javijo ljudje). Kako pripraviti napitka, lahko preverite v naši pretekli oddaji:

5) Čiščenje jeter in črevesja po protokolu ODU, ki pa je objavljen tukaj: https://klepetobkavi.si/novice/podrobnosti/zakaj-priporocamo-socasno-ciscenje-jeter-in-crevesja-in-kako-se-ga-lotiti.html 

Če boste sledili razširjenemu protokolu, boste imeli v pol leta dobesedno novo telo, ki bo na tudi celični ravni delovalo optimalno! Hkrati se bodo izboljšali počutje, čustvena stabilnost, vedenje, sproščenost, na DNK ravni bo prišlo do sprememb, seveda pa se bo spremenilo tudi zunanje stanje fizičnega telesa! Ja, res ne gre za 10-dnevno instant kuro, je pa zagotovo protokol, ki preverjeno pomaga in prinaša res maksimalne rezultate!

Sorodne objave

Izpadanje las in fotobiomodulacija ali rdeča svetlobna terapija (alopecija areata in androgenetska alopecija)

Tukaj boste našli zapis o resnem izpadanju las, ne samo o situaciji, kjer se ti zdi, da je morda na krtači malo preveč …

Tedenski jedilnik za manj kilogramov! Hujšanje, vitkanje in zdrava izguba telesne teže

Dolgoletna priporočila omejevanja kalorij z namenom izgube odvečnihkilogramov so zavedla mnoge in danes vemo, da so …

Kaj je pogoj, da ženska zanosi? Kaj potrebuje ženska, preden zanosi? Priprava na zanositev

Kengurujka je oplojena in proces brejosti lahko dobesedno zaustavi in zamrzne do 2 leti. To mi je osebno povedal …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.