Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Terapevt meseca (Edita Tomić)

Terapevt meseca (Edita Tomić)

Edita Tomič
Osebna svetovalka
Edita Tomič je osebna svetovalka in učiteljica z jasnostjo, srčnostjo, optimizmom in vizijo. Vizijo, kako uresničiti svoje življenjsko poslanstvo. In življenjska poslanstva drugih. Edita pravi, da je izpolnjena, ko sledi sebi, tudi na način, da pomaga drugim. Posameznikom in poslovnežem, pomaga prepoznati njihov notranji potencial in moč. Šele, ko ga prepoznajo, lahko zaživijo resnično, iskreno in uspešno svoje življenje.
»Uspeh je iz srca in z ljubeznijo opravljati svoje poslanstvo!«
Tudi sama uspešno prepleta družino, svojo osebno rast in kariero.

Skupaj z Edito skozi:

  • duhovno rast in osebni razvoj, na tečajih rikia , grafoloških delavnicah in seminarjih s področja ThetaHealinga začetni, nadaljevalni, Poglobljeno kopanje in Manifestacija in obilje. Na seminarjih ThetaHealinga prejmejo udeleženci uradni certifikat in gradivo od avtorice Viannea Stibal.
  • Svetovanje pri edinstveni karierni poti.
  • Spoznanje in odkrivanje vaših talentov in hobijev.
  • Premagovanje ovir, ki vas ovirajo v medosebnih odnosih, strahov, treme izgorelosti, prepričanje…
  • spoznanje sebe …

Prehojena pot

Edita Tomič je tudi strokovnjakinja na področju grafoloških analiz, s pomočjo katerih posameznik lažje prepozna svojo poklicno pot. Za sabo ima najmanj 3000 tovrstnih analiz. Že 20 let se povezuje s številnimi strokovnjaki s področja kariernih smernic. Svoje tovrstno znanje doma in v tujini predaja različnim generacijam.
Izvedla je že več delavnic, predavanj in izobraževanj, več  osebnih svetovanj  na področju osebne rasti, premagovanja stresa, treme, strahu in medosebnih odnosov. Je strokovnjakinja v odkrivanju posameznikovih potencialov in talentov.
Življenje kot učitelj
Edita ima za sabo pestro in težko otroštvo ter  poslovno pot. Velikokrat je ostala brez dela, »vendar nikoli zaradi sebe ali pomanjkanja dela. Zmeraj je bil vzrok v spremembami političnega sistema, menjavi lastništva … Odločila sem se, da ne bom več žrtve vsega naštetega, temveč, da bom prevzela vajeti svojega življenja. In res. Stopila je na pot osebne rasti in tako spoznala različne tehnike. V iskanju dogovorov in svoje  identitete jo je pot iz turizma pripeljala na  samostojno in izpolnjujočo poslovno pot. Sedaj drugim pomaga in jih uči, kako spremeniti svoje življenje.
»Živim in delam, v čemer uživam!«
Edita se predaja radostim življenja: potuje, raziskuje različne svetovne kulture. Nenehno se izobražuje, raziskuje .. Njen radovedni duh jo vabi k spoznavanju in odkrivanju raznolikih duhovnih področij.

»Živim in sem! Drugim pustim živeti in biti, kar so!«
Več o meni in datumi delavnic in seminarjev na: www.osebnarast.si.
ThetaHealing seminarji: začetni 15.11., nadaljevalni 27.12., poglobljeno kopanje23.11. in manifestacija obilja 21.12.
Reiki tečaji: I stopnja 9.11. II stopnja 10.11. in III in IV 9.11. ob 14 uri.

 

 

Sorodne objave

Je čas pred gospodarsko krizo dober čas za nakup zlata?

Če se sprašujete, kdaj je pravi čas za nakup zlata, neodvisni strokovnjaki odgovarjajo, da je za to primeren vsak čas! …

Gledalec opozarja: duhovna moč, koronavirus in znanje o mikroorganizmih! Vredno branja!

Ste edina televizija, ki zavestno in uspešno predstavlja in širi znanja o duhovni dimenziji našega življenja. Ta čas, ko …

Življenjski brodolom kot nova možnost

Lani decembra smo v studiu Klepeta ob kavi snemali oddajo z naslovom »Ali bolezen pride, da bi se spiritualno prebudili? …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.