Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tema, slabi dogodki, temni časi, vse negativno ... je v resnici darilo! Darilo teme

Tema, slabi dogodki, temni časi, vse negativno ... je v resnici darilo! Darilo teme

Tema. Bala sem se je. Od nekdaj. Spomnim se, da sem kot otrok, ko sem ostala sama doma, prižgala vse luči v hiši. Tudi v temi nisem mogla zaspati. Enostavno nelagoden občutek. V temi se nisem počutila domače, udobno. Pri mnogih je tako in zato čase, ko se nam ne dogajajo najboljše stvari, ko se nas drži smola, ko se dogajajo neprijetne situacije, ki si jih sami ne bi izbrali …, imenujemo temačni časi. Časi teme. Obdobje teme. Teme se bojimo. Ne želimo si je. Včasih se tako bojimo, da se bodo zgodile slabe stvari, da pozabimo živeti, se zakrčimo, žrtvujemo svoje življenje v coni udobja, da se ja ne bi zgodilo tisto in tisto … Ker ko ima hudič mlade, jih ima veliko, kajne?

Ne znam opisati, kako hvaležna sem za ta trenutek v deževnem gozdu otoka Borneo, ko se mi je zgodil znova eden izmed tistih momentov, ko dobim točna navodila, kaj moram zapisati, katere vaje, katere informacije, ki so mi bile posredovane, vključiti, katere lastne izkušnje vključiti, kako mora izgledati ta zapis, ki je pravzaprav knjiga, ki je v času, ko se toliko govori o svetlobi, zelo pomembna.

Knjig o osebnostni in duhovni rasti mrgoli, tečaji joge so polni, ljudje iščejo razsvetljenje, se imenujejo bojevniki luči, svetlobni delavci. A resničnega napredka brez teme ni. Seme namreč vzklije iz teme. Velikokrat pri ljudeh opažam, da imajo ogromno teoretičnega znanja, vedo, kako jim delujejo čakre, kako je treba razmišljati, kako je narobe in kako je prav … Pa vendar se v osebnem življenju niso soočili s svojo temo … S stvarmi, ki so resnično pomembne, niso tiste, ki jih počnemo enkrat ali dvakrat letno. Ali pa enkrat mesečno ali pa tedensko.

Resnično pomembno je tisto, kar počnemo vsak dan.

In če se vsak dan počutimo nelagodno v temi, če se vsak dan na koga razjezimo, če smo vsak dan osamljeni, če smo vsak dan v bolečini … – potem nam luksuzni dopust, nov avto ali obleka, certifikat za učiteljico joge, nova stopnja reikija in nov kamen nič ne pomenijo. So pa to večkrat sredstva, s katerimi kompenziramo temačna čustva. A dokler bomo pred njimi bežali, nam bodo sledila.

Četudi zamenjamo službo, dom, partnerja. Sebe vedno vzamemo s sabo. Sebi ne moremo ubežati.

Če pa se vendarle ustavimo … Takrat lahko vidimo … Darilo. Priložnost. Možnost. Potencial.
Sama sem imela nešteto resnih življenjskih preizkušenj in zaradi svojega poslanstva ustvarjanja oddaje za zdrav življenjski slog spoznavam ljudi, ki so mi prav tako zaupali svoje življenjske zgodbe in ugotovitve, ki se povsem skladajo z mojimi. Prav tako se o globokih življenjskih zgodbah pogovarjam z ljudmi na potovanjih po svetu. Tudi oni prihajajo do teh ugotovitev. Pa njihovi prijatelji …
Kaj je to? Katera je tista življenjsko pomembna ugotovitev, do katere prihajajo ljudje ne glede na barvo kože, izobrazbo, kontinent, na katerem živijo?

Vse, kar se ti zgodi v življenju, je darilo. Vse, kar se ti v življenju dogaja, se ti dogaja zato, da ti pomaga!

Ko to poveš bolnemu človeku … zapuščenemu, prevaranemu, osamljenemu, ovdovelemu … Tega po navadi ne želi slišati. Tega po navadi noče slišati. Kako je lahko bolezen darilo? Kako je lahko prevara darilo? Kako je lahko smrt darilo? Kako je lahko tema darilo?

Darila so včasih zavita v čuden celofan. Celofan bolečine in trpljenja.

Pa vendar so darila. Četudi se tega ta trenutek še ne zavedaš, ti bo knjiga ponudila razumevanje. Te odprla. Besede bodo delovale kot vibracijske kode, ki ti bodo pomagale, da se dvigneš nad situacijami v svojem življenju in postaneš opazovalec.
Kajti osnovni problem ljudi je, da zaradi dreves ne vidimo gozda.

Ko bomo to ozavestili, bomo v trenutku začeli ustvarjati boljšo realnost zase in tudi za druge.
Knjiga se s svojo vsebino na različne načine dotika teme. Tako teme dobesedno, predvsem v povezavi s spanjem, ki je bistveno za naše življenje, kot teme v prenesenem pomenu, ki se nanaša na temačna obdobja v našem življenju. Dobesedni in preneseni pomen teme pa imata vendar veliko skupnega.

Zakaj prebrati knjigo "Darilo teme?"

Knjiga je pisana na posebnih krajih otokov Borneo in Bali in tudi v posebnem stanju zavedanja. To mi omogoča, da ustvarim zapis, ki človeka tudi vibracijsko aktivira, premika na različne frekvence in stopnje zavedanja ter ustvarja različne poglede z različnih položajev.

Vsebina ta knjige je namenjena osredotočenemu branju in preučevanju, ki jima sledijo pogovori s samim sabo.

Pogovori s sabo so namreč tisti, ki bodo spremenili vaše življenje.

Knjiga je le orodje, pripomoček, vibracijski dirigent, medtem ko si ti instrument, mogočno bitje s spečimi sposobnosti dojemanja in razumevanja vsega, kar se ti v življenju dogaja.
Življenje tako postane lahkotnejše, bolj preprosto, z manj drame … To je pot v enostavnost, ki vodi v Enost.

Vzemi si torej čas. Toliko, kot ga potrebuješ. To je knjiga, ki ti koristi vse življenje, da se spomniš, ko se soočaš z različnimi prelomnicami, dogodki, ki jih je težko prepoznati kot darila. Učbenik življenja, ki ti pomaga razumeti in ti odgovoriti na vprašanje, ZAKAJ …

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

Darilo teme; Jasmina Kandorfer

V knjigi so opisani različna čustvena stanja, življenjske okoliščine in dogodki, ki se jih …

27,60
22,08
-20%

S tabo bi želeli deliti novico, da smo zate v tem mesecu pripravili tudi posebno darilo v vrednosti 85 eurov, kjer ti podarjamo webinar na temo ŽENSKA V SVOJI MOČI.
Povezavo dobiš avtomatsko ob nakupu katerega od izdelkov, ki ga priporočajo naši strokovnjaki.

Sicer pa velja tudi vabilo na naše dogodke, seznam najdeš tukaj:
https://klepetobkavi.si/dogodki.html

 

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.