PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tega nas mame niso naučile! Kaj bi moral vsak vedeti o laseh in česanju las ...

Tega nas mame niso naučile! Kaj bi moral vsak vedeti o laseh in česanju las ...

Ko govorimo o laseh, hitro pridemo do novih šamponov, balzamov, likalnikov, barv za lase in podobno. A o čem bi se morali zares pogovarjati in česa bi se morali zares zavedati je moč. Moč, ki se skriva v naših laseh.

  • Verjetno veste, da v vojski moške ostrižejo. Pa veste zakaj?
  • Zakaj otroke strižemo šele, ko napolnijo leto dni?
  • Zakaj imajo ženske v cerkvah lase pokrite z ruto?

Že v davnini je bilo znano, da so lasje nekakšne »antene«, ki človeka povezujejo s kozmosom in mu dajejo psihično moč, tako je česanje pravzaprav nadvse pomemben, poseben obred, za katerega ve premalo ljudi.

Ne gre le za lepotilni namen, česanje je tudi zdravilna in energijska tehnika, saj izboljšuje krvni obtok, kar ima seveda za posledico dobro počutje, moč, pa tudi zdravje in rast las.

In kje se največkrat zatakne?

Ko so pred časom prišli v modo tiste plastične krtače za lažje razčesavanje je mnoge, ki poznajo skrivnost obrednega česanja kar streslo.

Glavnik ali krtača namreč morata biti iz naravnih materialov, na to pa opozarjajo celo strokovnjaki, kajti glavniki in krtače iz umetnih materialov, so lahko škodljivi in celo nevarni.

Plastični glavnik na primer pri česanju ustvarja napetost 60.000 Voltov, celulojdni pa celo 100.000 Voltov, zato so pri česanju vidne iskre. Pri česanju s kovinskimi krtačami lasje razpokajo in konice se cepijo.

Plastični glavniki in krtače ustvarjajo statično elektriko, ki slabi lase, da postanejo tanki in lomljivi, lasišče postane dovzetno za mikrobe in parazite, posledica česar so bolezni las in lasišča. Pa se vprašajte, koliko ljudi poznate, ki imajo težave z lasmi, lasiščem? Koliko šamponov, olj, balzamov in drugih lasnih preparatov so že preizkusili?

Izhajamo iz znanja iz davnine, znanja šamanov, modrih žensk, znanja, ki nam ga je predala Maria Ana Kolman.

Zvečer  je potrebno lase razčesati, da se z njih odstranijo vse negativne informacije, ki so se nabrale čez dan. V ta namen je potrebno uporabljati lesene glavnike iz breze, bora, hrasta, macesna, brina, najmočnejše energijsko delovanje pa imajo glavniki iz lesa sibirske cedre.

Na splošno velja, da imajo misli moč realizacije v času, ko si češemo lase, zato naj bo temu namenjena posebna pozornost. Torej, kaj je tisto, kar želite zrealizirati? Česa si želite?

Morda vas bo presentilo tudi to. Če želite na primer shujšati, je to možno doseči na zelo preprost način: postavite se pred ogledalo in si pričnite razčesavati lase. Pri tem se glejte v ogledalo in si predstavljajte, da ste vitki in privlačni. To ponavljajte vsak dan in kilogrami bodo čudežno izginjali.

In zakaj je dobro, da imate glavnik zmeraj s sabo v torbici?

Če ima človek nejasne misli in ne more uvideti rešitve določenega problema, je potrebno le razčesati lase in  glava se bo v trenutku zbistrila. Če se ne morete skoncentrirati na neko težko nalogo, ki vam ne gre in ne gre, razčesite si lase, nato pa  jih spnite  v trden čop na zatilju in vse misli in moči bodo usmerjeno delovale za uresničitev začrtanega.

Naši predniki so zelo dobro poznali pomen las kot energijskega prevodnika. Ženske so ob razčesavanju las s svojimi mislimi znale ščititi svojo družino in moč miselno usmerjati tja, kjer je bilo potrebno. Pogosto so ženski lase česali moški, kar naj bi krepilo njihovo moč.

Razpuščeni lasje so močan oddajnik in sprejemnik energije, zato je priporočljivo, da ima ženska lase razpuščene le doma in v naravi, izjemoma pa takrat, ko za svoje delovanje potrebuje močan energijski pretok. Ker lasje tudi sprejemajo energije iz okolja, ki so pogosto tudi zelo težke, je v takih okoliščinah nujno, da so lasje speti ali spleteni v kito.

O laseh in magični moči bomo še pisali v naslednjih tednih.

Glavniki iz sibirske cedre iz Altaja, v omejeni količini pa lahko tokrat naročite tukaj:

Ne spreglejte izdelkov iz spletne trgovine

Trenutno še ni nobenega artikla.

Sorodne objave

Trenutno ni novic.

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.