Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – Zanimalo nas bo vse kar je kreativno (od 1. – 7. julij 2024)

Tedenski horoskop – Zanimalo nas bo vse kar je kreativno (od 1. – 7. julij 2024)

Prvi teden julija nam prinaša občutljiv, intuitiven tok energije, ko se kozmične konfiguracije združujejo v empatičnem znamenju Raka. Domišljija prevladuje in kreativnost se dviguje, saj Neptun v torek začne retrogradno gibanje, kar nas vabi, da premislimo o stvareh, ki osrečujejo našo dušo. Trigon med Merkurjem in Neptunom na isti dan nas spodbuja, da se umaknemo od logičnih razmišljanj in se usmerimo k občutkom, ki ležijo pod površjem besed. Tako bomo lažje upravljali morebitno zmedo in negotovost, ki lahko sledita retrogradnemu Neptunu. Umetnost tišine in čar meditacije, še posebej vodene, nam lahko pomagata najti iskane odgovore. Ne gre prezreti tudi moči umetnosti, poezije in glasbe, ki vse spadajo pod morsko domeno kralja morja.

Ko prehajamo skozi torek, energija se prelevi v ognjeno, toplo in strastno znamenje Leva, kjer Merkur glasno in ponosno rjove. Tukaj najdemo svoj glas in se izražamo z elanom ter, upam si reči, kančkom drame. Ljubek trigon med Venero v Raku in Saturnom nam prinaša stabilno zavezanost brez dolgčasa. Z veseljem bomo sprejeli domače in partnerske dolžnosti, občutili bomo globoko ljubezen in spoštovanje s strani partnerjev. Obeta se nam, da bodo dane obljube izpolnjene.

Sreda prinaša opozicijo med Merkurjem in Plutonom, vladarjem podzemlja. To lahko sproži obsesivno željo po globokem raziskovanju psiholoških tem. Temna stran te poravnave je manipulacija, bodisi da smo manipulirani ali da smo sami manipulatorji. Samozavedanje je ključno za razumevanje te dinamike. Izogibati se je treba »igri prestolov«, težave je treba reševati kot ekipa.

Petkov mlaj v Raku dodaja čustveno blaženost v romantično enačbo. To je čas za samopomoč in postavljanje namenov za ustvarjanje večje varnosti, v kateri koli obliki že. Potrebujemo čas za samoto, druženje z družino, čas za oziranje v preteklost in njeno spuščanje. Ta lunacija lahko spremeni običajne dni v slikovite romantične prizore, saj ljubezen dajemo odkrito, s posebno čustvenostjo. Sekstil med Marsom in Saturnom istega dne nam lahko da zagon, ki ga potrebujemo, da se izpostavimo in pokažemo, da smo prava izbira. Ponujali bomo stalni tok strasti in zavezanosti. Samski lahko izkoristijo to energijo, da zberejo pogum za prvi korak do simpatije ali pa se odprejo novim romantičnim izkušnjam. Prihajajoči vikend ponuja zdravljenje, a le, če smo pripravljeni na globok potop. 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Teden se začne z duhovnim pridihom, ki vas vabi k premišljevanju o poti, ki ste jo prehodili v zadnjih mesecih, letih, ali celo desetletjih. Bodite pozorni na svoje sanje. Med torkom in 24. julijem bo tranzit Merkurja skozi znamenje Leva v vaši peti hiši zabave zagotovo prebudil vašo igrivo stran. Flirtanje in duhoviti dialogi z ljubeznijo polno osebo ali morebitnim partnerjem bodo prinesli začinjen pridih vašemu življenju. Tudi interakcije z otroki bodo polne zabave. To obdobje bo prav tako idealno za razvijanje vaše kreativnosti v pisanju. Vendar bodite sredi tedna previdni pri izražanju, saj se Merkur znajde v opoziciji s subverzivnim Plutonom. Mlaj v Raku v petek napoveduje svež začetek za vaše domače življenje v naslednjih dveh tednih. Aktivnosti z družino ali projekt, povezan z vašo nepremičnino, bodo verjetno zavzele osrednje mesto...

Bik

Celoten teden bo zaznamovan s stiki s prijatelji in družino, zato pričakujte, da bo obdobje čustveno intenzivno. V ponedeljek, ko se Luna združi z Marsom v vašem znamenju, lahko prevladata strast in nestrpnost. Vzemite si čas za sprostitev in odmor. Od torka do 24. julija bo Merkurjev tranzit skozi Leva v vaši domači coni spodbudil premišljevanje o vašem domačem življenju, kar lahko okrepi dialoge z družinskimi člani ali s prijatelji, ki so kot družina. Sredi tedna pa lahko opozicija Plutona s profesionalnega področja povzroči napetosti med vašim delovnim in osebnim življenjem. Mlaj v Raku v petek, ki bo vplival na vašo miselno cono, vas bo navdihnil, da v naslednjih dveh tednih iščete in morda delite koristne informacije.

Dvojčki

V torek boste, nenavadno za vas, bolj usmerjeni k svoji intuiciji kot k logiki. Od torka do 24. julija bo Merkur, vaš vladar, prehajal skozi znamenje Leva v vaši mentalni coni, kar bo izostrilo vaše miselne procese in povečalo jasnost vaših razmišljanj. To vas bo naredilo še bolj izrazite, idealno za obdobje pisanja, javnega nastopanja ali poučevanja. Kljub temu lahko sredi tedna opozicija Plutona iz vašega duhovnega področja sproži konflikt med vašim logičnim umom in višjo zavestjo, saj ni vse, kar je resnično ali pravilno, nujno vidno, slišno ali otipljivo. Prava smer bo pokazala kombinacija vašega intelekta in intuicije. Mlaj v Raku v petek napoveduje začetek novega finančnega cikla v prihodnjih dveh tednih, zato izkoristite priložnosti za uporabo svojih sposobnosti...

Rak

V petek bo mlaj v vašem znamenju, ki bo kot nalašč za zaključek tedna. Je nežen, blag in čustven, prav tako kot vi. Od torka do 24. julija bo prehod Merkurja skozi Leva v vaši finančni coni spodbujal razmislek o vašem odnosu do denarja. Na primer, vaš način razmišljanja in vaš odnos lahko vplivata na to, kako in ali sploh privlačite obilje. Če se osredotočate na pomanjkanje, boste pritegnili še več tega. Namesto tega se osredotočite na hvaležnost za to, kar imate, kar bo pomagalo sprostiti tok denarja v vaše življenje. Bodite pozorni, saj vam lahko sredi tedna opozicija Plutona preizkusi odločnost, da ostanete pozitivni. Mlaj v vašem znamenju ta petek napoveduje svež začetek v vašem osebnem življenju v prihodnjih dveh tednih, zato si jasno zastavite svoje želje in se podajte za njimi.

Lev

Od torka do 24. julija bo kozmični glasnik Merkur vstopil v vaše znamenje, kar bo znova okrepilo vašo mentalno moč. Od njegovega zadnjega obiska je minilo približno leto dni, zato izkoristite naslednje tedne za izražanje svojih misli najglasneje in najponosneje. Planet intelekta bo povečal vašo zmožnost vsrkavanja informacij, kar bo idealen čas za obisk tečajev ali samostojno učenje. Merkur bo prav tako poživil vašo sposobnost izražanja, zato boste verjetno želeli deliti svoje znanje. Kljub temu pa lahko opozicija Plutona iz vaše cone partnerstva povzroči konflikt z nekom bližnjim, še posebej, če eden izmed vas vztraja pri svojem prav. Mlaj v Raku ta petek bo razsvetlil vašo preteklost in razkril lekcije, ki ste se jih bili namenjeni naučiti. Prav tako bo prebudil vašo intuicijo.

Devica

V torek bodite pozorni, da se izognete logiki in se usmerite v svojo intuicijo, ko se vaš vladar Merkur uskladi z retrogradnim Neptunom v vašem področju odnosov. Od torka do 24. julija bo Merkur prehajal skozi znamenje Leva v vašem nezavednem sektorju, kar bo spodbudilo razmišljanja o vaši preteklosti. Morda vas bo to navdihnilo, da raziskujete osebo ali situacijo, ki je imela globok vpliv na vaše življenje. Pazite, da to ne preraste v obsesijo, saj bo Merkur sredi tedna v opoziciji s Plutonom. Pustite, da vaša intuicija prevzame vodilno vlogo in vas usmeri tja, kjer morate biti, ali vam razkrije tisto, kar morate vedeti. V petek bo mlaj v Raku odprl nov družabni cikel, ki bo trajal naslednja dva tedna. Zdaj je čas, da okrepite stike s prijatelji in obnovite povezave z ljudmi, s katerimi ste izgubili stik. Novi stiki bodo obogatili vaše izkušnje...

Tehtnica

Od torka naprej se lahko zazdi, da se vaš tempo nekoliko umiri, še posebej pri projektih in nalogah, ki so vam v preteklih mesecih vzeli veliko energije. Privoščite si zaslužen počitek. V obdobju med torkom in 24. julijem, ko Merkur prehaja skozi znamenje Leva v vašem sektorju skupnosti, bodo okrepili stike s prijatelji in skupinami, katerim pripadate. Privlačile vas bodo osebe, ki so izrazite, radovedne in premišljene. Možno je, da boste postali bolj dejavni v zadevi, ki vam je pri srcu. Bodite previdni zaradi možnega konflikta sredi tedna, ko Merkur nasprotuje Plutonu. Mlaj v Raku ta petek napoveduje začetek novega poklicnega obdobja v naslednjih dveh tednih. To je idealen trenutek za zagon novih projektov, promocijo vaših veščin ali mreženje.

Škorpijon

Torek napoveduje dan, ko se bo za vas zgodilo največ pomembnih dogodkov. Konjunkcija Lune in Marsa v Biku v ponedeljek lahko prinese precejšnje draženje, zato se skušajte izogniti ljudem, ki bi vas lahko razburili. Nato bo od torka do 24. julija tranzit Merkurja skozi Lev v vašem javnem sektorju spodbujal ideje za napredovanje v karieri. Morda boste začeli promocijsko kampanjo ali se povezali z izkušenimi posamezniki, ki vam lahko odprejo nove priložnosti. Vendar pa lahko opozicija Plutona iz vašega domačega okolja sredi tedna povzroči konflikt volj z družinskim članom ali avtoriteto. Mlaj v Raku v petek bo v naslednjih dveh tednih prinesel poudarek na vaše duhovno življenje. Bodite pozorni na preroške sanje, slutnje ali sinhronične dogodke.

Strelec

Ta teden si postavite kot najvišjo prioriteto ohranjanje osebnih meja, ki ste jih z velikim trudom postavili. Od torka do 24. julija bo Merkurjev prehod skozi Lev v vašem področju duhovnosti in odkrivanja spodbujal razmišljanje o vaših idealih in prepričanjih. To je idealen čas za vključitev v diskusijsko skupino, usmerjeno v duhovnost, filozofijo ali kulturo. Morda boste svoje izobraževanje dvignili na naslednjo raven ali načrtovali potovanje v tujino. Kljub temu lahko sredi tedna Plutonova opozicija v vašem mentalnem področju povzroči skepticizem glede vaše usmeritve. Zaupanje vaši notranji modrosti vas bo ohranjalo na pravi poti vašega življenjskega poslanstva. Mlaj v Raku v petek bo uvedel obdobje zdravljenja v naslednjih dveh tednih, pri čemer bo čas za samoto in introspekcijo še dodatno poglobil ta proces..

Kozorog

Nov mlaj v vašem področju odnosov obeta vzpostavitev številnih novih, čudovitih povezav, tako romantičnih kot drugih vrst. Od torka do 24. julija bo Merkurjev prehod skozi Lev v vašem sektorju transformacije spodbujal globoko premišljevanje. V primeru notranjih bojev bo ključnega pomena zaznavanje negativnih misli takoj, ko se pojavijo, ter njihova zamenjava z zahvalnostjo, ljubeznijo ali občutkom smisla, kar lahko temeljito preoblikuje vaše življenje. Ta čas bo prav tako ugoden za raziskovanje globljega razumevanja duhovnih in psihičnih fenomenov, kot so izkustva onostranstva. Sredina tedna bo zahtevala vašo popolno osredotočenost zaradi intenzivne opozicije med Merkurjem in Plutonom. Nov mlaj v Raku ta petek bo napovedal nov začetek za tesen odnos, ki se bo razvijal v naslednjih dveh tednih.

Vodnar

V sredo vas čaka igriva energija Merkurja, planeta komunikacije, ki bo osvetlila vaš sektor odnosov. Od torka do 24. julija bo Merkurjev prehod skozi dinamičnega Leva v vašem področju partnerstva osredotočil vašo pozornost na tesne vezi. Ne glede na to, ali ste v razmerju, ste samski in v iskanju ali se posvečate profesionalnim partnerstvom, boste spodbujeni k razmišljanju o moči dvojice. Sicer lahko marsikaj dosežete sami, a sodelovanje s partnerjem bi lahko dodatno obogatilo vašo pot. V sredini tedna bodite previdni zaradi trmoglavosti, saj bo Merkur v napeti opoziciji s Plutonom. Mlaj v Raku ta petek napoveduje dvo-tedenski cikel, ki bo prinesel dejavnosti za izboljšanje vašega vsakdanjega življenja in dobrega počutja, pri čemer bo poudarek tudi na skrbi za druge.

Ribi

V torek Neptun v vašem znamenju začne retrogradno pot, kar je scenarij, s katerim ste že dobro seznanjeni. Čeprav se to dogaja že vrsto let, je vsako obdobje retrogradnega Neptuna edinstveno. To je čas, ko se lahko počutite bolj zbrani ali pa negotovi, ko boste morda začeli dvomiti o svoji identiteti in življenjski poti ter raziskovali vprašanja osebnih mej. Od torka do 24. julija bo Merkurjev prehod skozi Leva okrepil vaše razmišljanje o vsakodnevnih navadah in njihovem vplivu na vaše dobro počutje, pri čemer boste morda iskali načine za zmanjšanje stresa. Skrb za druge in organiziranje vašega vsakdanjega življenja bodo ključne teme tega obdobja. Opozicija Plutona sredi tedna pa opozarja, da boste morda morali opustiti nekatere lastne omejitve, ki zavirajo vaš napredek. Mlaj v Raku v vaši igrivi peti hiši ta petek obeta nov začetek v vašem ljubezenskem življenju ali kreativnih projektih v prihajajočih dveh tednih.

 

Spoznaj astrologijo bolje in prepoznaj, kaj sporočajo zvezde

Globlje razumevanje sebe in svojega obstoja v Vesolju, kot ste kdorkoli menili, je mogoče!
Z Jupitrovo šolo astrologije lahko pod mentorstvom priznanega astrologa in strokovnjaka Dušana Doblanoviča Jimmyja v devetih mesecih pridobite orodja in znanje, da bi bolje razumeli, kaj je zapisano v zvezdah in kako to vodi vaše življenje.

Vse to vam ponuja JUPITROVA ŠOLA ASTROLOGIJE, ki že čaka na vaše vpise.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Obdobje prinaša temeljite in globoke spremembe (od 15. – 21. julij 2024)

Teden polne Lune napoveduje čudovit razcvet Lune v znamenju Kozoroga, trdnem in praktičnem znamenju. Ste se kdaj …

Tedenski horoskop – Pripravljeni smo na brezglavo zaljubljenost (od 8. – 14. julij 2024)

Julij je v polnem zamahu in teden pred nami obljublja bogato paleto doživetij - od romantike do priložnosti za osebni …

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.