Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega pomena, da se uskladimo z njegovo energijo.

Četrtek: Merkur in Saturn v trigonu

Tedenska dogajanja se začnejo v četrtek, ko se Merkur združi s Saturnom, mentorjem discipline, v strukturiranem, a navdihujočem trigonu. Saturn izkoristi živahno energijo Merkurja v sentimentalnem Raku, da nas spodbudi k osredotočenosti in uresničevanju idej. Skozi ta tih, a močan aspekt, se naučimo premišljeno izbirati besede, preden spregovorimo. Ko pa jih izrečemo, to storimo z veliko mero resnosti.

Moč naših misli in čustev se ta teden lahko čudovito združi, kar nam omogoča sprejemanje odločitev, ki so srčno usmerjene in hkrati praktično smiselne, še posebej pri medosebnih odnosih. Ko Merkur v Raku prejme podporo Saturna, se izognemo nepremišljenim reakcijam, naša mentalna moč pa nas vodi k strateškim rešitvam za zagotovitev zadovoljstva.

Sobota: Venera v sekstilu z Marsom in Merkur v povezavi s Hironom

Sobota prinese privlačnejše dogajanje, ko Venera v Raku tvori sekstil z Marsom v Biku, kar obema znamenjema, željnima varnosti, obljublja sladke trenutke razvajanja. Samski lahko v tem obdobju lažje najdejo ljubezen, še posebej, ko Saturn preide v retrogradno gibanje, kar nam omogoča, da začasno zmanjšamo poudarek na drugih ciljih. Kozmično nam je dovoljeno vzeti stvari lahkotneje, zmanjšati naše ambicije in obnoviti ravnovesje v našem družabnem življenju.

Istočasno se Merkur v soboto poveže s Hironom, ranjenim zdravilcem. Ta kvadrat je lahko zahtevnejši, kot smo pričakovali, saj se morda znajdemo v situacijah, kjer govorimo iz najbolj ranjenih delov sebe. V tem času je pomembno prepoznati, da to ni naša najbolj pristna podoba, in se po potrebi opravičiti. Vzeti si moramo trenutek, da resnično prisluhnemo, ne da bi hiteli s pripravo odgovorov.

Merkur in Uran v sekstilu

Na srečo Merkur istočasno tvori podporni sekstil s presenetljivim Uranom, kar nam daje priložnost za iskren izraz naših misli. Izrečene besede so lahko pravo zdravilo za naše rane. Saturn se tisti dan pripravi na retrogradno potovanje, kar nas spodbudi k premišljeni ponovni oceni našega dela z mejami, ki smo jih dolgo vztrajno gradili. Retrogradna gibanja planetov nudijo čudovito priložnost za ponovno kalibracijo in povezovanje, za upočasnitev in pritisk na zavore. To smo resnično potrebovali.

Nasvet

Ta teden nas spodbujajo k notranji refleksiji in zunanji prilagoditvi. Sprejmimo energijo Merkurja in Saturna ter izkoristimo priložnosti za rast in povezovanje. Naj nas kozmične sile vodijo k bolj premišljenemu, ljubečemu in uravnoteženemu življenju.

 

Ključni astrološki datumi tega tedna

26. junij: Merkur v trigonu s Saturnom. Merkur v Raku in Saturn v Ribah združujeta svoje energije v aspektu, ki ga v zadnjih nekaj letih pogosto doživljamo v času Saturnove retrogradnosti. Tokrat Saturn še ni retrograden, vendar je že začel upočasnjevati svoje gibanje in se pripravlja na naslednji retrogradni cikel. Nazadnje smo bili priča direktnemu sekstilu med Merkurjem in Saturnom 12. maja 2021. Ta konfiguracija planetov prinaša izjemno sposobnost koncentracije, ki je še posebej koristna pri komunikaciji in pri sprejemanju pomembnih odločitev. Sedaj je idealen čas za sklepanje dogovorov, pogajanja in podpisovanje pogodb. Ustvarite podroben in dolgoročen načrt za prihodnost in se posvetite učenju, saj je znanje zaklad, ki vam ga nihče ne more odvzeti. Energija tega aspekta nas spodbuja, da smo modri, osredotočeni, odgovorni in disciplinirani. Pomaga nam izogibati se logičnim napakam in klasičnim zamenjavam tez. To je čas za premišljene odločitve. Izkoristite to obdobje zdrave pameti. Čeprav je to obdobje kratkotrajno, prinaša dragocene uvide.

Še posebej bodo to energijo pozdravili zaposleni in poslovni ljudje, saj prinaša miselno jasnost in fokus, ki sta ključna za uspešno delo in poslovanje med poletnimi meseci. Prav tako bo dobrodošla vsakomur, saj spodbuja modrost v vsakodnevnih situacijah – pri delu, med vožnjo in v vsakodnevnem življenju. Za tiste, ki se odpravljate na počitnice, bo ta energija zagotovila podporo pri potovanjih. Prav tako je to obdobje, ko so na vrsti pogovori in odločitve v družinskem krogu, še posebej ko gre za dom in nepremičnine, saj Merkur v Raku poudarja pomen doma in emocionalne varnosti.

29. junij: Venera v sekstilu Mars. Venera v Raku in Mars v Biku prepletata svoje energije, ki vnašajo nov val intenzivnosti v moško-ženske odnose, pri čemer ne manjka strasti in magnetizma. Ta astrološka konfiguracija ponuja priložnost za obnovo vezi in "ogrevanje" čustev v obstoječih odnosih. Tudi tisti, ki so trenutno sami, lahko najdejo priložnost za začetek novega razmerja – brez razmišljanja o tem, kako dolgo bo trajalo. Naj se preprosto začne. Ta aspekt prinaša številne priložnosti za lepe čustvene trenutke, od nežnega flirtanja do vznemirljivega draženja in iskrenih spogledovanj. Občutek "metuljčkov v trebuhu" je značilen znak, da deluje sinergija med Venero in Marsom, kar lahko privede do močnejših čustvenih in fizičnih povezav. V tem obdobju se adrenalinska raven poveča, kar lahko pojasni tisti prijetni nemir, ki ga čutimo, ko smo v bližini nekoga, ki nas privlači. Venera in Mars bosta konec junija in v začetku julija dodatno začinila naša ljubezenska in družabna življenja. To je čas, ko sentimentalnost in čustvena varnost (Rak) srečata trdnost in materialno zanesljivost (Bik). Ta sinergija spodbuja ne le ljubezenske, ampak tudi prijateljske in poslovne začetke. To je idealen čas za aktivnosti, ki vas osrečujejo in izpolnjujejo, pa naj gre za zmenke, negovanje osebnega videza, kulturo, nakupovanje ali celo preurejanje doma.

Venera in Mars v sekstilu spodbujata ljubezen, romantiko in strast. Nekateri bodo to obdobje izkoristili za ljubezenska povabila, drugi bodo delali na svojem videzu, tretji bodo okrepili svojo telesno vadbo za boljše počutje in videz. Ne pozabite, da je to tudi čas, ko lahko pripravite obrok, ki gre naravnost v srce, ali pa se preprosto prepustite užitkom ljubezni in bližine. Ne glede na to, ali ste v razmerju ali ste samski, ta aspekt prinaša plodno energijo za nove začetke. Je tudi obdobje neposrednega in iskrenega pristopa v odnosih. Čeprav bo ta vpliv trajal le tri do štiri dni, lahko prinese trajne učinke na vaše ljubezensko in družabno življenje.

29. junij: Saturn v retrogradnem ciklu. To je Saturnov drugi retrogradni cikel odkar je vstopil v Ribi, s prvim obdobjem retrogradnosti, ki je trajalo od 17. junija do 4. novembra. Zdaj se pripravljamo na Saturnov redni letni retrogradni cikel, s čimer se nadaljuje sezona retrogradnih gibanj, ki jo je začel Pluton.

V prihajajočih mesecih bodo retrogradni cikel dočakali tudi Neptun (2. julij), Hiron (26. julij), Uran (1. september), Jupiter (9. oktober) in Mars (7. december). V tem ciklu bo Saturn retrograden od 29. junija do 15. novembra (138 dni).

Za nekatere predstavlja Saturn učitelja, za druge mučitelja. To obdobje zahteva potrpežljivost in posvečanje obnavljanju življenjskih lekcij. Če Saturna dojemate kot modrega učitelja, je to čas globokih uvidov in učenja. Če pa ga vidite kot mučitelja, se lahko pripravite na obdobje, ki prinaša zavore, zastoje in ponovno soočenje z življenjskimi lekcijami na težji način. Vsem brez izjeme bo to obdobje prineslo čas za preizpraševanja in vračanje k nečemu iz preteklosti, zahtevajoč odgovornost, disciplino in potrpežljivost. Veliko bo odvisno od aspektov, ki jih Saturn v Ribah tvori ali jih je tvoril z vašimi planeti, in od hiše, ki jo obvladuje. S prihodom retrogradnega Saturna se nekatere stvari začasno ustavijo, kar omogoča, da ponovno ocenite področja vašega življenja, ki morda ne delujejo kot bi morala. To je priložnost, da najdete rešitve, počasi in postopoma, do ponovnega direkt gibanja Saturna. Saturn nas skozi svoje retrogradno gibanje vodi skozi notranje borbe in znova obravnava vse, kar smo v preteklosti pustili nedokončano. Ta proces ni lahek, vendar je nujen. Postanemo previdnejši in bolj varčni v vseh pogledih. Saturn prinaša lekcije, ki jih ne smemo zanemariti, temveč se z njimi soočiti. Preteklost in dogodki iz preteklosti so v tem času še posebej pomembni in odsevajo se skozi položaj Saturna in njegove aspekte v vašem horoskopu.

Poglejte in razmislite, kje se v vaši natalni karti nahaja Saturn, zlasti v kateri hiši (Ribi), saj to območje potrebuje introspekcijo. Da bi razumeli polno zgodbo, razmislite tudi o hišah, ki jih Saturn obvladuje, in preverite, katere aspekte bo tvoril tranzitni retrograden Saturn z natalnimi planeti. Ta čas lahko izkoristite za dokončanje stvari iz preteklosti ali za ponovno oceno nečesa, za kar ste mislili, da je že končano.

30. junij: Merkur sekstil Uran. Merkur v Raku in Uran v Biku zaznamujeta astrološko dinamiko meseca. Spomnimo, maj smo zaključili z njuno konjunkcijo (31. maj), junij pa zaključujemo s sekstilom med njima, ki, čeprav ni isto, nosi posebno simboliko. V tem obdobju Mars in Venera nadaljujeta s svojim močnim sodelovanjem v sekstilu, pridružujeta pa se jima Merkur in Uran. Energija tega sekstila prinaša svežino in nepredvidljivost: pričakujte nepričakovane (dobre) novice, sporočila in priložnosti za začetek novih pogovorov ali pogajanj. Ta aspekt nas spodbuja k večji sproščenosti, spontanosti in ekscentričnosti. Vaše razmišljanje bo odstopalo od običajnega, preseglo ustaljene okvirje in morda vas bo pognalo v razmišljanje, ki bi ga sicer težko zasledili. Pod vplivom sekstila med Merkurjem in Uranom ne bodite presenečeni, če vas prešinejo navdihi in nenadoma najdete rešitve za stare probleme. Morda vas bo zajela valova novih kreativnih idej ali vas potegnilo v smer novih načrtov. Ko se te dve planeti povežeta, postanejo mogoče najbolj nenavadne zamisli. Lahko pričakujete tudi revolucionarne ideje in izjemna zanimanja. Merkur bo spodbujal razmišljanje o neodvisnosti in svobodi, kar poudarja Uran. To je čudovit čas za spletno komunikacijo in idealen za vse dejavnosti, povezane z digitalnim svetom in tehnologijo. Pripravite se na močne intuicije in nenadne misli, ki lahko presenetijo "kot strela z jasnega".

Vsekakor je to obdobje, ki prinaša obilo možnosti za intelektualno rast in odkrivanje novih poti, zato izkoristite te dinamične energije za osebno in profesionalno raziskovanje.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Hiron, ranjeni zdravilec, je trenutno v vašem znamenju. Njegovo srečanje z Merkurjem, glasnikom, ta vikend lahko v vas prebudi močna čustva in vas morda celo zapelje k temu, da se vroče zagovarjate in branite svojo čast. Vplivi Raka še naprej oživljajo vaš domači svet. Sonce bo prebudilo ponos na vašo družino ali nepremičnino, Merkur pa vas bo vzpodbudil k pogovorom z družinskimi člani ali o njih. Raziskovanje vaše družinske zgodovine lahko odkrije fascinantne podatke. Venera nakazuje, da je čas za olepšanje vašega doma in morda organizacijo zabave za ljubljene. Če ste v iskanju romantike, vam lahko oseba ali dejavnost povezana z vašim domačim življenjem pomaga pridobiti občudovalce. Vaša edinstvena samopodoba bo v petek in soboto prišla do izraza, saj bo luna prehajala skozi vaše znamenje. Pripravite se, da lahko v nedeljo pride do finančnega spora, kar lahko vzburka vašo notranjo harmonijo.

Bik

Venera in Mars ta teden ustvarjata očarljiv sekstil, ki izžareva različne privlačne energije. Mars, ki se trenutno nahaja v vašem znamenju, vas postavlja v središče pozornosti, tako da ste pravkar postali najbolj "vroča stvar". Kombinacija vaše inteligence in volje vas bo približala uresničitvi sanj. Z močno podporo Sonca, Merkurja in vaše vladarice Venere v Raku, ki spodbujajo vaše mentalno področje, in z Marsom, ki še vedno vztraja v vašem znamenju, se zdite praktično neustavljivi. Ne glede na to, ali si prizadevate za srečanje s posebno osebo, želite pridobiti priznanje za svoje sposobnosti ali izboljšati svojo fizično kondicijo, bo kreativen pristop k vašim ciljem pospešil vaš uspeh. Prav tako vam mreženje lahko odpre nove priložnosti, zato je zdaj idealen čas, da vzpostavite stik z ljudmi, ki vam lahko pomagajo na vaši poti. Vedeževalec za življenjsko pot vam lahko pomaga usmeriti se v pravo smer. Konec tedna, v petek in soboto, lahko intimno vzdušje zaneti strasti, vendar bodite previdni, saj vas v nedeljo lahko spotakne vaša lastna trmoglavost.

Dvojčki

Merkur, vaš planetarni vladar, je ta teden ključen igralec. Pred vami so pomembne odločitve, ki vplivajo na vašo poklicno pot in finančno stanje. S Soncem, Merkurjem in Venero, ki nadaljujejo svojo pot v znamenju Raka, je poudarek na vašem finančnem področju, ki vam lahko odpre vrata do novih priložnosti. Ključ do uspeha pri materializaciji denarja leži v vaši sposobnosti mreženja. V tem tednu vzpostavite stike s premetenimi ljudmi, ki vam lahko odprejo nove poti. Prav tako lahko vaša kreativnost ali prevzem vodstvene vloge pri projektu odpre nove priložnosti. Če iščete ljubezen, boste morda morali tokrat preseči zgolj spretno spogledovanje. Bolj iskren pristop bo verjetno pritegnil pozornost občudovalca. Razmislite o kontaktiranju vedeževalca za ljubezen, ki vam lahko ponudi dodaten vpogled. Kasneje ta teden, v petek in soboto, vam bo druženje s prijatelji prineslo pozitivno energijo. Vendar pazite, da se v nedeljo izognete nepotrebnim prepiram o moči.

Rak

Zagon je tu! Ta teden morda še ne opažate, a zavzemate vlogo vodje, mentorja in učitelja. Sonce, Merkur in Venera v vašem znamenju krepijo vašo zmožnost manifestacije. Kaj si želite doseči ta teden? Uporabite kombinacijo srca in uma, ki vas bo premaknila naprej, okrepila vašo bistroumnost in sposobnost izražanja, obenem pa vas ohranjala v stiku z vašimi resničnimi željami. Povezovanje z ljudmi, ki vas cenijo, bo krepilo pozitivno energijo, ki jo oddajate v svet, in se vam bo kot blagoslov vrnila. Če iščete romanco, bo iskrenost pritegnila občudovalca, ki vas bo resnično cenil.

Lev

Ta teden zadržite svoja mnenja zase. Če nimate kaj povedati, ne govorite samo zato, da bi zapolnili prostor ali da bi drugim omogočili udobje. Imate pravico obdržati svoje misli in sodbe zase, dokler ne začutite, da je pravi čas za izražanje. Medtem ko Sonce, Merkur in Venera še vedno prehajajo skozi Raka, vaše podzavestno področje ostaja v ospredju. To vam omogoča lahek dostop do modrosti vaše psihe, zaradi česar je to idealno obdobje za meditacijo in iskanje odgovorov s pomočjo vašega Višjega Jaza ali duhovnih vodnikov. Sanje o preteklih življenjih lahko prav tako razkrijejo vpoglede. Predvsem pa bo občasno uživanje v tišini pomagalo ohranjati stik z vašim notranjim svetom. Terapija, vodenje dnevnika ali interpretacija sanj bodo prav tako prispevali k razsvetljenju. Čeprav lahko prevlada vodnih znamenj ta teden umiri vaš ogenj, bo povezovanje z ljubljeno osebo prebudilo vaše duhove.

Devica

Od četrtka naprej vas čaka izjemno zadovoljujoč in temeljit pogovor. Pripravite se na globoko in iskreno izmenjavo, ki bo v vas vzbudila občutek varnosti, ne glede na to, ali bo to v družbi vaše ljubljene osebe, prijateljev ali širše skupnosti. S Soncem, vašim vladarjem Merkurjem, in Venero, ki še vedno prehajajo skozi Raka, se vaše družabno področje še vedno nahaja v središču kozmične pozornosti. Zelo pomembno je, da se povežete z ljudmi, ki cenijo vaš pravi jaz, vključno z vsemi vašimi napakami. Organiziranje druženja bo za vas še posebej prijetno. Če bo srečanje obsegalo umetniške dejavnosti ali izobraževalne izkušnje, bo to še dodatno obogatilo vaše doživetje. Če ste v iskanju romantike, vam lahko takšna prizadevanja odprejo vrata do novih stikov, med katerimi se lahko znajde tudi vaš naslednji ljubezenski partner. V petek ali soboto si boste morda zaželeli globoko intimno srečanje ali pa, nasprotno, čas zase, da se ponovno povežete s svojimi potrebami in željami.

Tehtnica

Ta teden ste vi tisti, ki imate vse odgovore. Oglejte si, kako suvereno prevzemate vodstveno vlogo. Vse, kar govorite, odločitve, ki jih sprejemate, in izbire, s katerimi se soočate — vse to izhaja iz najmodrejšega možnega mesta. Trojni vpliv, ki neprestano poživlja vaše javno področje, vas nezadržno potiska proti vrhu vaše kariere — seveda, če ste pripravljeni zasijati. Sonce, Merkur in vaša vladarica Venera, ki še vedno potujejo skozi Raka, ustvarjajo idealno obdobje za demonstracijo vaše intelektualne moči in kreativnosti, kar lahko odločilno vpliva na napredovanje vaše kariere. Malo samopromocije med mreženjem, opravljeno z vso vašo šarmantnostjo in prebrisanostjo (ki je v izobilju), lahko prinese nove priložnosti. Ostanite osredotočeni na svoj cilj. Če iščete ljubezen, se lahko profesionalna povezava razvije v romantično razmerje, ali pa v vaše življenje prinese občudovalca.

Škorpijon

Razpolagate z izjemno modrostjo, ki jo lahko delite z drugimi. Ta izhaja iz vaše sposobnosti, da jasno in ostroumno zaznate globino vsake situacije. Ta teden ne oklevajte in delite svoje vpoglede, bodisi z otrokom, partnerjem ali tesnim prijateljem. S Soncem, Merkurjem in Venero, ki še vedno prebivajo v Raku, ste tudi ta teden v toku višjega zavedanja. To je idealen trenutek, da razjasnite svoje življenjske smeri s pomočjo notranjega vodstva, ki ga lahko dosežete z vašimi duhovnimi praksami. Osredotočanje na tisto, kar imate radi, bo prav tako nudilo vodilo, ali pa se boste morda podali v raziskovanje teme, ki vas strastno zanima. Vse se vrti okoli tistega, kar vašo dušo nahrani. Če pa vas želja po raziskovanju dela nemirne, vas morda navdihne načrtovanje potovanja s partnerjem ali skupino prijateljev. Pazite le na morebitne spore v tesnih odnosih v nedeljo.

Strelec

Zadnje leto ali dve so bila verjetno izjemno zahtevna za vaše osebno življenje. Velike družinske odgovornosti, izzivi, povezani z vašim domom, in naloge domačega življenja so predstavljali težka bremena, ki ste jih morali nositi. Ta teden pa vam lahko preobrazba uma in srca pride kot darilo od Sonca, Merkurja in Venere v Raku. Osredotočeni boste na odpravljanje prepričanj ali čustev, ki ne odražajo več osebe, ki ste danes. Kaj ste prerasli, Strelec? To bi lahko vključevalo omejujoče prepričanje o sebi ali staro zamero, ki zavira tesen odnos. Morda vas bo celo navdihnilo, da se poslovite od nekoga, ki vas potegne navzdol. Dobra novica je, da bodo ti vplivi okrepili vašo intuicijo, kar vam bo olajšalo odkrivanje potrebnih odgovorov. Pozornost na vaše instinkte in sanje vam bo nudila dragocene namige.

Kozorog

Ta teden so vaši pogovori s partnerjem, sodelavci, strankami in prijatelji izjemno zreli. S Soncem, Merkurjem in Venero, ki še vedno prehajajo skozi Raka, ni presenetljivo, da ste še posebej osredotočeni na tesne odnose ali zaveze. Spodbujeni ste, da izrazite svoj pravi jaz (zahvaljujoč Merkurju in Soncu) osebi, ki jo ljubite (zahvaljujoč Veneri). To je spodbudna novica, če ste na poti iskanja dolgotrajne zveze. Če ste že v razmerju, lahko vaša neposrednost preseneti vašega partnerja. Vendar, z Venero vpleteno v dinamiko, je komuniciranje iz srca najboljša strategija za ohranjanje ljubezni na zdravih tirih. Pazite le, da ta konec tedna, med konfliktom Marsa in Plutona, ne vsiljujete preveč svojih načrtov...

Vodnar

V prihodnjih tednih vas čaka naloga pregledovanja in prestrukturiranja vaših financ. Posebno pozornost posvetite svojim osebnim mejam, saj je to ključnega pomena za vzdrževanje vaše finančne stabilnosti. Ta teden, medtem ko Sonce, Merkur in Venera še vedno prehajajo skozi znamenje Raka, je vaš cilj najti trenutke miru v vsakodnevnem življenju. Preprosta opravila lahko postanejo vir veselja, če ostanete prisotni v trenutku. Prav tako vam lahko veliko zadovoljstva prinese pomoč drugim. Vse to je povezano z zavedanjem: bodite pozorni na svoja dejanja in misli v vsakem trenutku. To zavedanje naj prežema tudi vaše družabno življenje, kar bo povečalo vašo občutljivost za potrebe in občutke drugih. Najboljša priložnost za sklepanje novih prijateljstev – in morda tudi za pridobivanje občudovalcev – se lahko pojavi prav pri aktivnostih, kjer drugim nudite pomoč.

V nedeljo, ko prihaja do konflikta med Marsom in Plutonom, si še posebej prizadevajte za ohranjanje notranjega ravnovesja, da preprečite morebitne nesporazume.

Ribi

Saturn, ki trenutno prebiva v vašem znamenju, bo to soboto prešel v retrogradno gibanje. To vam ponuja dragoceno priložnost za refleksijo in integracijo, kar vam omogoča, da resnično ovrednotite in predelate obsežno osebno rast, ki ste jo doživeli v nedavnem obdobju. Vaša razigrana peta hiša še vedno zavzema središče vašega astrološkega polja, saj Sonce, Merkur in Venera nadaljujejo svojo plovbo skozi Raka. To obdobje je kot nalašč za oživljanje romantike v vašem odnosu s skupnimi aktivnostmi, ki prinašajo veselje obema. Kako bi bilo z romantičnim pobegom? Tudi izlet z avtom z vašimi prijatelji, ki vas nasmejijo, bi lahko bil čudovit. Ne glede na to, ali vaše ljubezensko življenje trenutno cveti ali je romantika začasno umirjena, je sedaj prav tako odličen čas za razvoj ali promocijo vaših umetniških talentov. Vendar bodite pozorni na svoj temperament med nedeljskim soočenjem Marsa in Plutona.

 

Hoja po žerjavici ponovno septembra

Ste zamudili tokratno hojo po žerjavici ob solsticiju? Žal nam je, da se nista pridružili nam in Jasmini Kandorfer, imeli smo se resnično lepo in nekateri prvič, drugi pa že večkrat, ta obred kot neko priložnost za očiščenje in iniciacijo v novo obdobje leta.

Narava nas skozi življenjska obdobja vodi mimo vgrajenih kontrolnih točk, mejnikov in pragov. Te "tečaje" lahko razumemo kot prelomnice, ki odpirajo in zapirajo poglavja naših življenjskih zgodb. Solsticij nam dvakrat letno, poleti in pozimi, ponuja priložnost za globoko samorefleksijo, omogoča nam, da se povežemo z naravnimi ritmi in prepoznamo pomembne trenutke preobrazbe v svojem življenju.

Se vidimo na hoji po žerjavici v septembru? Prijavite se tukaj. Se vidimo ob jesenskem solsticiju.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Obdobje prinaša temeljite in globoke spremembe (od 15. – 21. julij 2024)

Teden polne Lune napoveduje čudovit razcvet Lune v znamenju Kozoroga, trdnem in praktičnem znamenju. Ste se kdaj …

Tedenski horoskop – Pripravljeni smo na brezglavo zaljubljenost (od 8. – 14. julij 2024)

Julij je v polnem zamahu in teden pred nami obljublja bogato paleto doživetij - od romantike do priložnosti za osebni …

Tedenski horoskop – Zanimalo nas bo vse kar je kreativno (od 1. – 7. julij 2024)

Prvi teden julija nam prinaša občutljiv, intuitiven tok energije, ko se kozmične konfiguracije združujejo v empatičnem …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.