PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 6. do 12. marca 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 6. do 12. marca 2023)

Letošnji marec je iz astrološkega vidika zelo pomemben mesec, kajti zgodili se bodo nekaj zelo pomembnih planetarnih premikov in prvi od teh bo v torek, ko se veličastni Saturn premakne v ribe prvič po letu 1996. Ta energija je klic za prebujanje, da ponovno ocenimo prepričanja, ideologije in toksične poglede na svet. Strogi Saturn ostaja v ribah do februarja 2026 in nam prinaša karmične lekcije o življenju, duhovnosti in ljubezni. Spodbuja v nas duhovni pogum, pa tudi vero v ljubezen in ves njen potencial. Da, tudi če smo bili prej prizadeti. Ne gre le za zaupanje vase, da bomo sprejemali boljše odločitve, ampak je povezano tudi s procesom verovanja v brezpogojno ljubezen in ves njen potencial. To bo globoko. Tik preden Saturn spremeni znamenje, pa iz device zasije zdravilna polna Luna. Pri tej lunarni energiji gre za sprejemanje karmičnih sprememb in njihovo ozaveščanje, namesto za boj proti njim. Pomirja nas, da se življenje odvija tako, kot se mora, in nam ponuja priložnost, da popravimo stresne življenjske vzorce, zaradi katerih smo po nepotrebnem zaskrbljeni. Nazadnje, Venera naredi seksi povezavo z Marsom v soboto, kar nas opominja, da si vzamemo čas in ogrejemo svoja ljubezenska življenja.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

18.03.2023–19.03.2023, Ljubljana-Črnuče, Direktna izkušnja sebe - intenziv ozaveščanja

20.03.2023, Ljubljana-Črnuče, BREZPLAČNO PREDAVANJE - Pomlad polna zdravja, zavedanja in energije

20.03.2023, Ljubljana-Črnuče, Pomladna zvočna iniciacija 2023

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

24.03.2023–26.03.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend Manifestacije

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. marec: Sonce sekstil Uran. S tem aspektom vse kar poka od energije presenečenj in izvirnih stvari v naših življenjih. To je ustvarjalna energija, povečana želja po svobodi in neodvisnosti, neustrašnost, sposobnost hitrega odločanja. Ker je v "igri" sekstil, naj bi bila presenečenja pozitivna. S to energijo je enostavno izstopati iz množice, kolektiva, skupine. Ta energija bo prebudila borce za človekove pravice in enakost.. Če vam niso všeč omejitve, vas bo ta energija premaknila. Bodite odprti za nove stvari, ideje, eksperimente. Odlična energija za vse, kar je povezano s skupinami, internetom, socialnimi omrežji, mediji. Na svetovni ravni so čudeži možni, nenadne novice. Poizkusiti ali narediti nekaj drugačnega, novega, nenavadnega, presenetljivega. Ta aspekt podpira vse adrenalinske športe. Kratkotrajen aspekt, a povsem dovolj, da naredimo nekaj drugačnega, bolj izvirnega. Dobro je tudi za vse, kar je povezano z internetom in družbenimi mediji. Bodite odprti za nova poznanstva (Uran), obnovite stara prijateljstva, družite se. Zdaj je čas za nove ideje, za nove stvari, za pozitivne spremembe v vašem okolju. Ne sedite križem rok. Spremembe na vidiku! Znebite se tega, kar vas ovira!
  2. marec: polna Luna v devici. Velika sprememba je na poti in to, da boste vztrajni na svoji poti, medtem ko sprejemate čudeže življenja, vas bo podpiralo med kozmičnimi premiki. Polna Luna v devici je letni opomnik, da sprejmemo milost služenja višjemu namenu. Kje v svojem življenju lahko sprostite želje za večjo predanost temu, kdo želite biti? Jupiter je povezan s Hironom in s polno Luno. Obstaja čudovita priložnost za sprostitev starih ran in drobnih sitnosti. Jupiter razširi vse, česar se dotakne; s Hironom lahko osvetli stare bolečine in zamere. Vendar Jupiter prinaša optimističen pogled, da se jutri obeta nov začetek. Sočutje, ki ga nosi polna Luna, ima dar, da prizna preteklost, in vas osvobodi, da stopite v prihodnost brez teže tega, kar bi lahko bilo. Polna Luna je vedno vrhunec nečesa in sprememba sama po sebi, Saturn prinaša spremembo energije s spremembo znamenja. 7. marca je Pluton v kozorogu na 29°40' in tudi namiguje na spremembe! Mars je v dvojčkih in z Luno in Soncem dela aplikativne aspekte kvadrata in vsi skupaj tvorijo T-kvadrat! Luna v kvadratu z Marsom 8. marca, Sonce bo v kvadratu z Marsom 16. marca! T-kvadrat vedno prinese nekaj živčnosti, stresa, kaosa. Mars je 15. marca v kvadratu z Neptunom v ribah! Torej bo dogajanje 7. marca vplivalo na dogajanje kasneje v mesecu! Jupiter je v konjunkciji s Hironom 12. marca, to energijo pa bomo občutili v času polne Lune in prehoda Saturna v ribe! Skratka, marec je začetek pomembnih sprememb v tem letu. Kot že veste, polna Luna je natančna opozicija Lune (v devici) in Sonca (v ribah). Na eni strani je energija device - skrb za telesno zdravje, potreba po redu, delu, urejenosti ter vseh storitvah in ustrežljivosti, na drugi strani energija rib - potreba po duhovnosti, duhovnem zdravju, vizije, sanje. Devica se bolj ukvarja z vsakdanjimi stvarmi in službami, ribe bolj za nek višji svet in um.. Rutina in višji um sta na nasprotnih straneh. Opozicija sama prinaša neke vrste krizo – krizo zavesti. Tukaj je predvsem pomembno, da nobena stran tega nasprotovanja ne prevlada. Kot vedno, bom namignil, da je treba najti ravnovesje med nasprotujočima si stranema. V naslednjih dveh tednih bomo natančno odkrili, kaj je tisto, kar se skriva nekje v naši zavesti. Polno Luno bodo mnogi doživljali kot krizo, nervozo, močna intenzivna čustva. Naredite načrt in poskrbite za svoje zdravje (fizično telo) in duhovno zdravje. Poskrbite za svoje telo in duha.
  3. marec: Saturn vstopi v ribe. Prva velika sprememba v tem mesecu in letu! Dočakali smo dolgo napovedan vstop Saturna v ribe. Saturn zapusti svoja ozemlja (kozorog in vodnar) in se preseli na ozemlje Neptuna in Jupitra! Vse nas čaka da odgovorimo na nekaj pomembnih vprašanj. Ali bodo naše sanje (ribi) postale resničnost (Saturn) ali pa bo realnost (Saturn) uničila sanje (ribi) tako na osebni kot globalni ravni! Tisti, ki imate planete v ribah, boste imeli te planete na neki točki v konjunkciji z njim (Saturnom)! To bo za vas zelo pomembno obdobje! Tisti, ki imate planete v devici, boste v opoziciji z njim - čakajo vas velike preizkušnje! Tisti, ki imate planete v dvojčku in strelcu, bo Saturn v kvadratu z njima - čakajo vas razne skušnjave, živčnost, stres. Torej, Saturn, mojster nalog, bo naslednji 2 leti in pol preživel v ribah. To bo izziv za naše sočutje do drugih in včasih nas bo preobremenilo, koliko trpljenja je na planetu in ali ima naš majhen prispevek pomen. Res je. Iskanje pomena in smisla v svetu, ko je prisotnih toliko disfunkcij, so lekcije med Saturnovim potovanjem skozi ribe.
  4. marec: Venera sekstil Mars. Zdi se, da ta aspekt govori, da je pomlad na obzorju. Moško-ženski odnosi bodo pridobili na intenzivnosti, prisotna bo strast in magnetizem. Tukaj je priložnost za obnovitev rasti v odnosih, za "ogrevanje" čustev. Ostali, ki ste iz različnih razlogov še samski, imate možnost vstopiti v razmerje. Najpomembneje pa je, da ta aspekt prinaša možnost lepih čustvenih trenutkov, malo ali veliko spogledovanja. Tisti, ki imajo ugoden aspekt v natalni karti med Venero in Marsom, naj bi bili rojeni ljubimci. Če poenostavimo in rečemo, da je Venera ljubezen, Mars pa seks, lahko v energiji sekstila ljubiš tistega, s katerim seksaš, in seksaš s tistim, ki ga ljubiš. Ta energija je vsekakor lepa, energija sodelovanja. Če v tem obdobju lahko začutite "metuljčke v trebuhu", zakaj veste zakaj.  
  5. marec: Merkur sekstil Uran. Energija sodelovanja teh planetov lahko prinese: nepričakovane (dobre) novice, sporočila, začetek pogovora, pogajanja!. Z njim smo bolj sproščeni, bolj spontani, bolj ekscentrični kot sicer. Razmišljali boste drugače, bolj nenavadno, izven ustaljenih okvirjev. Um je nemiren, a tudi jezik. Merkur sekstil Uran: ne bodite presenečeni, če boste dobili navdih (Merkur) in nenadoma (Uran) rešili nekaj prejšnjih težav. Ali če nenadoma dobite nove kreativne ideje ali začnete z novim načrtovanjem. Ko se ta dva planeta združita, je vse mogoče, lahko se pojavijo vse vrste norih misli. Včasih so tu tudi revolucionarne ideje, najbolj nenavadni interesi. Mnogi bodo razmišljali (Merkur) o neodvisnosti in svobodi (Uran). To je aspekt za spletno komunikacijo, odličen je za vsa dela in dejavnosti, povezane z računalniki. Močna intuicija. Nenadne misli -"kot strela z jasnega". Merkur je v ribah, intuicija je okrepljena, a tudi občutljivost. Uran v biku vnaša v zgodbo čustveno in materialno varnost, torej čustva in denar ter uživanje (hedonizem).
  6. marec Jupiter konjunkcija Hiron v ovnu. Jupiter in Hiron se srečata v ovnu približno vsakih 50 let! Polletno srečanje v ovnu je bilo 4. marca 1976. 12. marca se konča cikel Jupitra in Hirona v vodnarju, ki se je začel 7. decembra 2009. Od 24. februarja se je začela močnejša intenzivnost te konjunkcije in ta vpliv bo trajal do okoli 25. aprila. Preko Hirona lahko odkrijete veliko o sebi. Njegov simbol v natalni karti je Ključ, in je res ključ do vašega karakterja (rojstni horoskop). V tranzitu, razkrije tudi veliko o nas in o ljudeh okoli nas. Konjunkcija Jupitra in Hirona v ovnu je velik dogodek, odlična energija za Delo na sebi! Pridružite mi se na Intenzivu direktne izkušnje sebe 18.3.23. Prijava poteka na straneh Klepet ob kavi – dogodki.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven

Dober začetek tedna s polno Luno v območju dobrega počutja vaše rojstne karte. Imate priložnost razmisliti o tem, kaj deluje v vašem fizičnem, čustvenem in duševnem zdravju in kaj ne, ter narediti velik napredek proti cilju dobrega počutja. Ko bo Saturn prestopil znamenje, prav tako v torek, boste vstopili v dveletno obdobje, v katerem morate razčistiti s čustveno in psihično prtljago. To je lahko boleč proces, a bežanje ali skrivanje pred njim bo samo poslabšalo stvari. Torej, teden se začne z pomembnim planetarnim premikom Saturna: planet discipline, ciljev, karme in omejitev začne skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši dvanajsti hiši nezavednega. Čas je, da odkrijete vse omejitve, ki ste si jih postavili sami, zaradi katerih ste obstali. Pogled vase z introspekcijo, meditacijo ali terapijo bo osvetlil vse, kar morate vedeti. Uranov aspekt v torek do polne Lune v devici, lahko sproži nenaden vpogled v vaše ravnotežje med delom in zasebnim življenjem.

Bik 

Čustva so na višku ob polni Luni, in lahko pride do zaključka nečesa, kar vam je zelo pomembno. Upajmo, da bo to srečen dogodek - morda se razmerje premakne na resnejšo osnovo ali pa je pomemben mejnik v otrokovem življenju. Ko bo Saturn prestopil znamenje, prav tako v torek, bo vstopil v skoraj triletni tranzit skozi ribe — v vaši enajsti hiši socializacije. Obdobje, v katerem bodo vaše povezave z drugimi postale resnejše in poglobljene. Pričakujte, da boste nekatera prijateljstva prerasli, vendar vedite, da jih bodo nadomestili izjemno pomembni globlji, bolj pristni zavezniki. Sodelovanje v skupini, ki spodbuja vašo osebno rast, še posebej, če se osredotoča na družbeni cilj, do katerega ste navdušeni, je lahko del procesa. Uran je v torek v aspektu do polne Lune v devici, kar lahko sproži potencialno presenetljivo romantično srečanje. 

Dvojčka 

To bi lahko bil pomemben teden za vaše splošno ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem. V torek polna Luna sije s samega dna vaše karte, kar nakazuje, kar bo vzbudilo nekaj čustev glede vaše družine ali premoženja. Malo kasneje Saturn prispe na sam vrh vaše karte in bo začel skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši deseti hiši kariere. Del vašega poslanstva bo razjasnitev cilja in izvajanje praktičnih korakov za njegovo dosego. Vedite le, da so lahko vaša potrpežljivost, odločnost in vera na preizkušnji. Ker se začneta tranzit le nekaj ur po polni Luni, lahko tudi nakazuje, da bodo vaše družinske potrebe morda morale za kratek čas stopiti na stranski tir – vendar bo to na koncu v vašem najboljšem interesu.

Rak 

Ta teden bodite previdni s svojo zasebnostjo, še posebej v torek, ko polna Luna sije iz komunikacijskega območja vaše natalne karte in morda osvetljuje stvari, o katerih bi bilo bolje zamolčati. Zlasti na družbenih omrežjih lahko ugotovite, da nekdo drug preveč deli podrobnosti o vašem življenju. Lahko pa tudi sproži nenaden vpogled v nekaj, na kar ste osredotočeni. Kasneje istega dne Saturn začenja skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši deveti hiši višjega znanja. Ta vpliv bo okrepil vaše razumevanje poti vaše duše, a najprej boste morda morali presejati svoja prepričanja in odstraniti tista, ki ne podpirajo več vaše duhovne poti. Premagovanje skepticizma je lahko še en izziv. Ta teden je odličen za prijavo na študij nečesa novega, pa naj bo to poklicna kvalifikacija ali nekaj samo za zabavo.

Lev 

Denarna vprašanja so vaša glavna skrb ta teden, še posebej v torek. Prvič, polna Luna sije iz območja denarja v vaši natalni karti in morda povzroči majhno finančno krizo, razkrije nekaj skritega in presenetljivega o vašem finančnem položaju, ali pa vam lahko prinese aha trenutek glede blaginje. To je lahko vznemirjajoče, vendar poskušajte ostati mirni. Samo uro kasneje istega dne se Saturn premakne in bo začel skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši osmi hiši zdravljenja in transformacije. Tu gre za pridobivanje čustvene svobode z osvoboditvijo kakršnih koli čustev ali navad, ki omejujejo vašo sposobnost izražanja vašega pravega jaza. Če želite to narediti, boste verjetno potrebovali več časa biti sami seboj kot običajno, da boste lahko stopili v stik s svojim notranjim svetom.

Devica 

Polna Luna v devici vas zelo krepi in odkriva, da boste stopili v vlogo zdravilca. To bi bil čudovit čas, da drugim ponudite nasvete in napotke ali da prisluhnete lastni višji modrosti, medtem ko razmišljate o svojih težavah. Le uro kasneje pa pride Saturn v vaše nasprotno znamenje v vaši sedmi hiši partnerstev in začne skoraj triletno obdobje, ko boste morali sprejeti nekaj pomembnih odločitev o ljubezni in odnosih. Ta vpliv lahko poglobi (ali omeji) vaš pogled na zavezo. Izziv pri Saturnu je priznati resničnost, hkrati pa se izogniti negativni plati tega praktičnega planeta - to je skepticizmu in dvomu. Gradnja močnejših temeljev na tem področju vašega življenja je lahko Saturnovo darilo.

Tehtnica 

Ta teden se odpravite po poti spominov, saj vam preteklost pripravlja lekcije, še posebej, ko polna Luna osvetljuje področje spominov, ki jih ne želite ponovno občutiti. Ta lunacija je lahko za vas čustvena, a če sprejmete tisto, kar vam poskuša pokazati, je lahko tudi izjemno zdravilna. Ta polna Luna lahko nenadoma prebudi vašo intuicijo. Poslušajte svoj notranji glas. V tem tednu se zgodi velik planetarni premik: Saturn, planet discipline, ciljev, karme in omejitev, bo začel skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši šesti hiši dobrega počutja. Zdaj je čas, da pregledate svoje dnevne aktivnosti, da ocenite ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem. Ste znamenje ravnovesja, zato bi se vam ta aktivnost morala zdeti smiselna. Morda se boste resno lotili prehrane in fitnesa ali pa boste reorganizirali svoj urnik, da boste zmanjšali stres. Dejavnosti, povezane s storitvami, so lahko del slike.

Škorpijon 

Polna Luna daje poudarek na resnici in čeprav je to lahko koristno, lahko tudi pomeni, da boste odkrili nekaj, česar niste želeli vedeti - zlasti o prijatelju ali skupini, s katero ste povezani. Na drugi strani pa lahko prinese tudi uspešno dokončanje določenega cilja. Saturn bo začel svoj skoraj triletni tranzit skozi ribe. Ta resen vpliv pade na vašo zabavno peto hišo, in lahko poglobi ali omeji vaš odnos do vašega ljubezenskega življenja, ustvarjalnosti ali otrok. Če iščete ljubezen, dovolite samo predanosti vredni osebi, da osvoji vaše srce. Zaupati lastnemu srcu je lahko izziv. Poleg tega je to odličen čas za razvoj umetniških talentov, vendar bodite pozorni na samokritičnost.

Strelec 

Ta teden se začne velika planetarna sprememba: polna Luna sije s samega vrha vaše karte, kar nakazuje uspeh pri delu, napredovanje ali veliko novo življenjsko priložnost. Zgrabite to z obema rokama. To lahko tudi navdihne nenaden vpogled v vašo kariero. To daje prednost sprejetju nekonvencionalnega pristopa, ko komunicirate z javnostjo. Saturn, planet discipline, ciljev, karme in omejitev bo začel skoraj triletni tranzit skozi ribe v vaši četrti hiši doma. Morda boste čutili potrebo po izgradnji močnejših temeljev na tem področju svojega življenja, kar lahko vključuje nakup nepremičnine, pobližje seznanjanje s svojim poreklom ali osredotočanje na vašo vlogo skrbnika. Ko imate opravka z določenimi družinskimi člani, bodite pozorni na Saturnovo kritično, nadzorno stran. 

Kozorog 

To je sijajen teden za manifestacijo, še posebej med polno Luno. Ta lunacija osvetljuje vašo pot do tega, kar si najbolj želite v življenju, in vam olajša sprejemanje modrih odločitev in ambicioznih odločitev. V torek Saturn, vaš vladajoči planet, spremeni znamenje in se premakne v komunikacijsko cono vaše rojstne karte. To bo dveletni tranzit, vendar je to eden bolj subtilnih Saturnovih vplivov, ki ste jih čutili doslej v svojem življenju. Ne bodite presenečeni, če se začnete počutiti nekoliko tesnobni, pod stresom ali zaskrbljeni. V redu je; imate več kot dve leti časa, da se prilagodite temu novemu in rahlo čudnemu občutku pritiska. Ta vpliv bo vaši komunikaciji in pristopu k učenju dodal globino in temeljitost, zaradi česar je to odličen čas za razširitev znanja s študijskim programom. Predvsem boste do življenja pristopali resno, praktično, še bolj kot običajno. Pazite se le negativnosti ali skepticizma, ki vas lahko odtrga od vaše intuicije

Vodnar 

Med polno Luno poskusite biti hvaležni do drugih ljudi v svojem življenju. Vključno - še posebej- do tistih, ki jih ne marate. Vsi so vas nekaj naučili ali vam prinesli nekaj v življenje in to je njihovo darilo vam. Ta polna Luna je v tem smislu zelo pomembna in vam lahko prinese velik vpogled. Kasneje v torek Saturn po dveh dolgih letih zapusti vaše znamenje in se odpravi v vašo drugo hišo denarja in vrednot. Če ste bili v preteklosti nekoliko neprevidni s svojimi financami, se pripravite na preverjanje resničnosti, saj Saturn nadzoruje vašo porabo. Po drugi strani pa boste z bolj vestnim pristopom do denarja okrepili svojo moč zaslužka in utrdili svoj finančni temelj za prihodnost.

Ribi 

To je eden najpomembnejših tednov v letu za vas. V torek pride Saturn v vaše znamenje prvič po letu 1996, na začetku dveletnega obdobja intenzivne osebne rasti. Čas je, da ocenite svojo življenjsko smer, da boste lahko izpolnili svojo usodo. Ta vpliv se lahko sprva zdi močan, ko se privajate na gosto, materialistično energijo Saturna, kar običajno ni lahka naloga za eterične ribe. Če lahko združite praktično in duhovno plat sebe tako, da naredite korake k svojim sanjam, boste bolj verjetno dosegli želeni rezultat. Veliko se boste naučili. Tudi torkova polna Luna sije iz vašega nasprotnega znamenja in prinaša močno svetlobo okoli vašega najbližjega odnosa. To je lahko prelomni trenutek, če je vaše ljubezensko življenje v težavah – a prav tako je lahko trenutek čarobnosti, če ste resnično zaljubljeni. Sprejmite vse, kar vam ponuja polna Luna.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 25. do 31. marca 2024)

V tednu, ko zvezde prekrijejo tančico misterija, Lunin mrk v Tehtnici ta ponedeljek prevzame osrednje mesto kot …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. marca 2024)

Pričakovanje prihoda sezone Ovna je vzbujalo nestrpnost, zdaj pa je končno tu. Pretekli teden, kljub svoji obdani …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 11. do 17. marca 2024)

Ta teden nas bosta razveselila le dva nežna astrološka dogodka, ki prihajata kot dobrodošlo olajšanje po burnem obdobju, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.