PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 6. do 12. junija 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled   (od 6. do 12. junija 2022)

Energije tega tedna, še posebej v prvem delu, so odlične za osredotočenost, koncentracijo in prizemljenost. Za tiste, ki se ukvarjajo z zdravilnimi energijami, je to lahko zelo ploden teden, kajti vplivi praktične Lune v devici spodbuja, k pozornosti na podrobnosti in metodično zdravilno delo, da bi podprli druge, ne glede na to, ali gre za službo ali skupnost. Harmonični Lunini aspekti so odlični tudi za ustvarjanje širše perspektive, zato ozavestite, da lahko majhni koraki pripeljejo do nečesa veliko večjega, če zdaj posejete zdrava semena. Kasneje v tednu Merkur v trigonu z retrogradnim Plutonom dobi moč vodenja. Prevzemite pobudo in uporabite svojo mentalno moč razmišljanja, da stvari opravite na pravi način. V soboto bi lahko zanimivo srečanje med Venero in Uranom v biku prineslo vznemirjenje ali dramo v razmerju – poskrbite, da bodo vsa presenečenja v vašem ljubezenskem ali poslovnem življenju plodna!


Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. junij: Merkur trigon (r) Pluton – Ta aspekt smo imeli 28. aprila, ko sta bila oba planeta direktna, 25. maja, ko sta bila oba planeta retrogradna! Zdaj ga imamo spet, tokrat je Merkur direkten, Pluton pa je še vedno retrograden! Ta aspekt ima moč regeneracije, obnove. Še nekaj tipičnih značilnosti za ta aspekt: skrivnostne in raziskovalne misli, detektivske misli, besede, ki zdravijo, preoblikujejo, regenerirajo, spolne zgodbice, strastno komuniciranje, razkrivanje globoko zakopanih skrivnosti, reševanje skrivnosti, raziskovalno pisanje, odločitev, da nekaj bistvenega spremenimo. Skratka, vpliv tega aspekta bomo čutili od 5. do 13. junija. Prinaša odločnost, intenzivno osredotočenost in prodorno zaznavanje. Ta sposobnost globokega razumevanja se lahko uporabi za raziskovanje, odkrivanje skrivnosti in samoanalizo. Uspešno partnerstvo se lahko začne v tem obdobju.
  2. junij: Venera konjunkcija Uran v biku – Prvo srečanje Venere in Urana v biku smo imeli 18. maja 2019. To je njuno četrto srečanje. Njun zadnji randi v biku bo 24. aprila 2026. Venera v biku išče ljubezen, tisto varno, ki ugaja vsem čutom. Uran išče neodvisnost, svobodo, upor, izvirnost, ekscentričnost, presenečenje. Ljubezen (Venera) je tukaj zaljubljena v svobodo (Uran). Občutek svobode je eden od pogojev za ljubezen. Svoboda, ki jo imamo in si jo želimo ali svobodo, ki si jo želi druga stran. Biti skupaj in še vedno svobodni. To je v tej povezavi zelo pomembno. Če se ta aspekt razume in čuti, lahko ta konjunkcija mine brez večjih težav, prelomov, želji po osvoboditvi, novih izkušnjah, razhodih. Ta povezava pogosto vodi do prepoznavanja ljubezni in prijateljstva. Ta konjunkcija lahko prinese: najprej vse, kar je nenavadno in avantgardno, kot je sam Uran. In nepričakovano. Pod tem vplivom najbolj hrepenimo po spremembah. Še posebej, če v odnosih nekaj ne gre kot treba, če je preraslo v rutino, da ne rečem dolgočasnost. Pod tem vplivom je želja po vznemirjenju še močnejša in intenzivnejša, želja po čustveni in materialni varnosti (bik), drugačnem, nenavadnem (Uran). Spraševali se boste, ali se to nanaša na razmerje ali iskanje drugačne vrste potreb, odvisno je od mnogih dejavnikov, najprej od tega, kako pripravljeni smo na zvezo, koliko ljubezni je seveda. Morda se vse skupaj konča z uvajanjem kakšnih novih in svežih stvari in občutkov, ki bodo "zamajali" in osvežili odnos. Nasvet je, da se ne ozirajte nazaj, ne razmišljajte o preteklosti, dogajanju, poskrbite, da boste živeli zdaj in tukaj, naredite nekaj zase in za svojega partnerja. Ne razmišljajte o koncu, prekinitvi itd., ker je ta aspekt kratkotrajen. Raje razmislite o tem, kako v svoje odnose vnesti spremembo in svežino. Če ste samski je pravi čas, da se zaljubite, seveda če to dejavniki (planete) v vaši karti nakazujejo. Če ponovim, ta planetarna združitev prinaša od petka do ponedeljka pozitivne spremembe in vznemirjenje na ljubezenskem ali denarnem področju (ali oboje). Možna je nova romanca. Presenečenja so lahko v obliki vabil, daril, pohval ali radovednih in čudnih ponudb.


Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.


Oven 

Nasvet tega tedna je, da malo ustavite tempo, naredite kakšen korak nazaj. Opazujte, prisluhnite drugim in namenite nekaj časa za svoje dobro počutje. V petek boste morda imeli priložnost napredovanja. Če ste podjetnik, bi lahko inteligentne odločitve ob koncu tedna vodile tudi do povečanja dohodka. Čez vikend pa bodite previdni pri impulzivnih finančnih odločitvah. Nekaj, kar se zdi predobro, je skoraj zagotovo res preveč dobro, da bi bilo res. Ta konec tedna vpliv konjunkcije Venere z naelektrenim Uranom vas lahko vznemiri in vrže iz cone udobja – morda na dober način – ko gre za vaše ljubezensko življenje (poslovno tudi).

Bik 

Ta teden so blagodejni Lunini vplivi, kot nalašč za pridobivanje vaših ustvarjalnih sokov. To lahko sproži željo po opustitvi vsakdanjih opravil in raziskovanju nečesa novega, zato se prepričajte, da se vaša pustolovska stran prebudi. Kar se tiče ljubezni, Venera, Merkur in Uran nadaljujejo svoj tranzit skozi vaše znamenje in povečajo vašo sposobnost, da svoje najgloblje želje spremenite v nekaj resničnega. Morda boste svoj trenutni odnos dvignili na višjo raven ali pritegnili občudovalca, ki je resnično usklajen z vami. Odpiranje uma za nove perspektive bo del procesa. To bo še posebej veljalo med vikendom, ko se vaš vladar Venere zlije z razsvetljujočim Uranom!

Dvojčka 

V začetku tega tedna preživite nekaj časa v ureditvi svojega dom in gospodinjstva. Ozemljitvene Lunine energije so koristne za vse vrste projektov čiščenja, obnove ali nadgradnje. Glede odnosov, z Venero, Merkurjem in Uranom v biku, ki še naprej osvetljujejo vaše nezavedno področje, je velik del napredka v vašem ljubezenskem življenju v zakulisju. Morda se ukvarjate s težavo, ki se je le delno zavedate? Proces bo verjetno zahteval, da dostopate do svojega notranjega sveta in pridobite jasnost glede nekaterih vaših odnosov. Se pravi, pričakujte razodetja, ko se Venera zlije z razsvetljujočim Uranom in tudi nekaj čudnih naključij ali čudne duhovne dejavnosti okoli vas. Skratka, ko se Venera sreča z nepredvidljivim Uranom v vašem duhovnem območju, vam vesolje poskuša poslati sporočilo.

Rak 

Lunina energija tega tedna je v pomoč pri skrbnem, premišljenem načrtovanju. Zdaj ni čas, da hitite naprej v divje ali nore načrte – namesto tega si vzemite čas, da razmislite in pripravite strategijo za svoje naslednje poteze. Kar se tiče ljubezni, Venera, Merkur in Uran v biku še naprej osvetljujejo vaše družbeno področje. To nakazuje, da bodo prijatelji ali skupinske dejavnosti igrale vlogo pri krepitvi vašega trenutnega odnosa. Če ste samski, vam lahko predstavijo nekoga posebnega. To je tudi idealen čas za skupinske dejavnosti, ki se osredotočajo na povezovanje z drugimi ali navdihovanje ustvarjalnosti. To bo še posebej res med vikendom, saj združitev Venere z Uranom sproži preboj, ki vključuje vaše ljubezensko življenje ali ustvarjalnost. 

Lev 

To je odličen teden za manifestacijo, z veliko dejavnosti na področju financ in dela. Trden, praktičen, ozemljen zemeljski vpliv lune je še posebej obetaven, zato se osredotočite na svoje najvišje namene in privabite obilje! Kar se tiče ljubezni, z Venero, Merkurjem in Uranom v biku, ki nadaljujejo svoj tranzit skozi vaše poklicno področje, bo vaše delo verjetno igralo pomembno vlogo v odnosih. Morda boste srečali vabljivega kolega ali pa vas bo sodelavec povezal z nekom posebno osebo. Če ste v zvezi, timsko delo na skupnem cilju bo poglobilo vajino povezavo. Samo ne pričakujte, da bo ljubezen ta konec tedna potekala po običajnih tirnicah, saj se Venera zlije z nepredvidljivim Uranom.

Devica

Ta teden vpliv Lune v vašem znamenju vas bo zagotovo motiviral. Karkoli potrebujete, je čas, da se odločite za naslednji korak in ga naredite - energija za dvig vaše samozavesti in predstavitev vaših edinstvenih talentov. Uporabite to energijo, da boste vztrajni in ponosni na to, kar ste. Kar se tiče odnosov, z Venero, Merkurjem in Uranom v biku, ki nadaljujejo svoj tranzit skozi vaše področje raziskovanja, se ne boste zadovoljili z navadno ljubeznijo. Želite sorodno dušo, ki je usklajena z vašo usodo. Tudi če vaše sorodne duše trenutno ni na obzorju, boste pritegnili duhovne in intelektualne povezave, ki so lahko tudi prijateljstva. Morda boste spoznali nove ljudi z dejavnostmi, ki se osredotočajo na duhovnost, izobraževanje ali potovanja. Poleg tega lahko ta konec tedna pride čudovito presenečenje, ko se Venera združi z naelektrenim Uranom.

Tehtnica 

Lunine energije v začetku tega tedna pomirjajo in sproščajo, še posebej, če ste nedavno izkusili turbulentne čase. Nekaj časa preživite sami, preprosto se sprostite in povežete z naravo. V četrtek sprejmite klic k dejanju, saj bosta Merkur in Pluton združila moči, in imeli priložnost rešiti dolgoletno družinsko težavo, ki vas muči. Venera, Merkur in Uran v biku nadaljujejo svoj tranzit skozi vaše področje preobrazbe. Ta prehod je namenjen zdravljenju in sproščanju vseh čustev, ki vam stojijo na poti, da izrazite, kaj je v vašem srcu. Tudi vaš komunikacijski slog se spreminja in z Uranom na sceni se vaša osebna rast na teh področjih pospeši. To bo še posebej očitno v vašem ljubezenskem življenju ta konec tedna, ko se Venera zlije z Uranom, planetom sprememb in razsvetljenja, kar lahko povzroči nenadno privlačnost ali uvid. 

Škorpijon 

Ta teden se odprite in čim več se družite, ker so Lunine energije družabne in dobrohotne. Ta energija je idealna za ustvarjanje skupnostnih projektov in prostovoljstva. Drugi del tedna prinaša energijo svežega optimizma in boljšo komunikacijo. V petek vaš vladajoči planet Pluton poživi Merkurja in vam pomaga prevzeti nadzor nad situacijo, ki je bila stresna. Ker Venera, Merkur in Uran nadaljujejo svoj tranzit v vašem partnerskem področju, lahko ta vpogled vključuje vaše hrepenenje po odnosu ali občutke glede zavezanosti. Ta konec tedna vam lahko združitev Venere z Uranom, planetom sprememb in razsvetljenja, podari nov pogled na vaše ljubezensko ali poslovno življenje.

Strelec 

Ta teden je fokus na vaši karieri, saj prizemljene Lunine energije poudarjajo napredek, utrjevanje in načrtovanje. Energije kot nalašč za samo promocijo, ali za iskanje zaposlitve in mreženje, če ste brezposelni. Ta astrološka vibracija vas tudi spodbuja, da se bolje organizirate v svojem osebnem življenju. V petek pozorno preglejte svoje finance, saj vam bo trigon med Merkurjem in Pluton pomagal pri inteligentnih odločitvah glede denarja. Na voljo so vam boljše ponudbe. Vikend je odličen čas, da se osredotočite na zdravje in dobro počutje. Venera in Uran se združita, in vam dajeta več energije, še posebej, če ste bili pred kratkim letargični. Začinite svoj fitnes z nečim novim in razburljivim.

Kozorog 

Ta teden je prilika, da se nekaj naučite. Ne glede na to, ali se formalno učite ali poskušate usvojiti nove veščine, vas prizemljene Lunine energije spodbujajo, da se tega držite. Vztrajnost se vam bo obrestovala. Kasneje v tednu je vzdušje bolj namenjeno zabavi. Petkove energije vas izzovejo, da stopite iz svoje kolotečine, ki ste si jo sami vsilili. Dobra novica je, da če si prizadevate za pravo ljubezen, vam bo nadaljnji tranzit Venere, Merkurja in Urana skozi vaše romantično področje – odprl na strežaj vrata. Če ste v odnosu, pustite, da vaša igrivost prevzame vodilno vlogo in popestri odnos. Pravzaprav je spontana romantična gesta morda le vstopnica za vžig strasti ta konec tedna, ko se Venera združi z naelektrenim Uranom.

Vodnar 

Lunarne energije tega tedna vas pozivajo, da si vzamete čas in se s tem lažje spopadete s težavo, ki morda vključuje vaše ljubezensko življenje, ustvarjalnost ali otroke. Preživite vikend z družino, če lahko. Poleg tega, ker Venera, Merkur in Uran v biku nadaljujejo svoj tranzit skozi vašo četrto hišo, področje doma, vam lahko vzpostavitev stika z vašimi koreninami in vnese dragocen vpogled v vaše odnose. Poiščite vzorce, ki pomagajo ali ovirajo vašo sposobnost povezovanja z drugimi, zlasti ko gre za komunikacijo. Ta vikend bodite odprti za preboj, ki vključuje ljubezen (in morda tudi vašo družino), ko se Venera zlije z razsvetljujočim Uranom.

Ribi 

Zdi se, da bo to čudovit teden za vaš najbližji odnos. V prvi polovici tedna prevladujejo zemeljske, čutne Lunine energije, ki so kot nalašč za zbliževanje. Ko teden napreduje, se fokus preklopi na pomen komunikacije. Delite svoje dolgoročne cilje s svojim partnerjem, ko je Merkur v trigonu z Plutonom, saj sta dve glavi zagotovo boljši kot ena. Ker Venera, Merkur in Uran v biku nadaljujejo svoj tranzit skozi vaše mentalno področje, bo način komuniciranja ključnega pomena za uspeh v vaših odnosih. Besede so pomembne, še posebej zdaj. Na srečo sta vaše srce in um usklajena, zato bi morala srčna komunikacija in posredovanje vaših idej potekati bolj naravno kot običajno. Ta konec tedna bi lahko povezava Venere z Uranom spodbudila spontano spogledovanje ali potovanje v dvoje, ki vas bo morda presenetilo.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 25. do 31. marca 2024)

V tednu, ko zvezde prekrijejo tančico misterija, Lunin mrk v Tehtnici ta ponedeljek prevzame osrednje mesto kot …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. marca 2024)

Pričakovanje prihoda sezone Ovna je vzbujalo nestrpnost, zdaj pa je končno tu. Pretekli teden, kljub svoji obdani …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 11. do 17. marca 2024)

Ta teden nas bosta razveselila le dva nežna astrološka dogodka, ki prihajata kot dobrodošlo olajšanje po burnem obdobju, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.