Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 6. do 12. februarja 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 6. do 12. februarja 2023)

Ta teden nam lahko prinese presenečenja tako na ljubezenskem kot na finančnem področju! Čudovit sekstil med Venero v nežnih ribah in Uranom je odgovoren za to mešanico energij. Ta nepredvidljivi vpliv ima običajno pozitivno energijo in vzdušje, vendar pazite, da ne poskušate premočno nadzorovati te zadeve. V petek konjunkcija med Merkurjem in Plutonom prinaša izjemno jasnost misli in namena – idealen dan za sprejemanje strateških, dolgoročnih odločitev. Ta konjunkcija Merkurja in Plutona v kozorogu lahko tudi spodbudi intenzivne pogovore, a pazite da se ne trudite preveč okoli ohranjevanja nadzora ali nadvlade, kar lahko ogrozi komunikacijo. Naslednji dan se Merkur premakne v vodnarja in vabi k inovativnosti, vznemirljivim idejam in humanitarnim vizijam. Vendar pa bi lahko poudarek na preveliki neodvisnosti in svobodi ustvaril distanco v intimnih odnosih.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

17.02.2023–18.02.2023, Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

20.02.2023, Zvočna kopel ob mlaju, Ljubljana Črnuče

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

24.03.2023–26.03.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend Manifestacije


Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. februar: Merkur sekstil Neptun. Ponavadi to ni praktičen aspekt za vsakodnevno delo, ampak bolj za počitek, meditacijo in sprostitev. Pod vplivom tega aspekta boste znali lažje »brati« govorico telesa, poslušati, kaj vam govorijo, predvsem tisto, kar je »med vrsticami«. Misli in besede so stabilne, praktične, odgovorne (Merkur v kozorogu), a z vabilom, da se potopite globoko v vode mističnih rib (Neptun v ribah). Zapišite sanje, kajti te sanje vam lahko veliko povedo. Potopite se v svoje sanje (ribi), saj vaše sanje lahko postanejo resnične. Bolj ko razmišljate in govorite (Merkur) o njih, lažje bodo postale resničnost (kozorog).
  2. februar: sekstil Venere z Uranom. Bodite pripravljeni in pričakujte nepričakovano! Aspekt, ki preprosto "razbije" dolgčas in rutino! Ste pripravljeni narediti nekaj drugačnega, razbiti rutino (Uran). Početi nekaj nenavadnega s prijatelji, nekaj zabavnega, morda celo nekaj norega. Nekaj, kar vas bo razvajalo za trenutek ali dlje in naredilo življenje lepše in zanimivejše. Možnost spoznavanja novih ljudi. Obdobje za romantiko, nenavadno, razburljivo, hipno. Malo ekscentričnosti ne škodi. To je aspekt, s katerim tvegate, sprejemate nenavadne, drugačne stvari, situacije, ljudi. Nenavaden, drugačen, izviren (Uran) povezan s čustvi, ljubezenskimi zadevami, pa tudi z vrednotami, denarjem (Venera). Mnogi bodo čutili potrebo po eksperimentiranju. Odlično obdobje za astrologijo, tehnologijo, računalnike, internet, elektroniko, umetnost, skupinske dogodke. Lahko bi doživeli nekaj ljubezenskega vznemirjenja, veselja. Ljubezen prek internetna lahko zdaj zacveti. Tako nekako izgleda ta aspekt ne glede na to, kje sta vaša Venera in Uran v natalni karti.
  3. februar: Merkur konjunkcija Pluton. To je aspekt močne mentalne energije. Vztrajnost in prepričljivost v mislih, komunikaciji. Besede imajo tukaj ogromno moč. Velika prodornost, globok detektivski um. Ta konjunkcija lahko prinese tudi ostro komunikacijo, sarkazem, "izbruh" jeze Skratka, konjunkcija Merkurja in Plutona ponavadi poudarja raziskovalni in detektivski um, strastne misli in komunikacijo, zdravilne misli ali preoblikovanje uma, a tudi obsesivne, skrivne misli, strahove zarote, paranoja, itd. S to energijo dobite željo in veliko potrebo, skoraj obsesivno po razrešitvi neke skrivnosti, odkrivanju resnice ali razkrinkanju laži. 
  4. februarja Merkur vstopi v vodnarja. Merkur prehaja iz energije kozoroga v energijo vodnarja. Misli, um, besede, govor, komunikacija vstopijo v drugo energijo, vsekakor bolj sproščeno. Delovale bodo tiste male "žarnice" v možganih, polni bomo idej, lačni znanja, novih stvari, odmik od rutine. Čas je za fokusiranje v prihodnost, za spontanost, širino, mentalno aktivnost. Dobro, kajne, a nekje bo tudi prineslo nespečnost ker bodo misli v teh dneh švigale na nenavadne in nepričakovane načine. Če povzamem Merkurja v vodnarju: naše misli so odprte, izvirne, inventivne, ekscentrične, nenavadne, "čudaške". Tu občutki niso v ospredju. Tu so bolj vpleteni razum, logika, objektivnost. Povečana je umska aktivnost, komunikacija je hitrejša, lažja, bolj spontana, informacije "letijo", nove ideje. Razmišljanje in govorjenje o svobodi in osvoboditvi.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven 

Naj vaša podzavest ta teden vodi vaše finančne odločitve. Čeprav se vam morda zdi, da ne veste, kaj počnete, globoko v sebi veste, kako ustvariti obilje. To še posebej velja v sredo, ko lahko vaše psihične sposobnosti pozitivno vplivajo na vaše odločitve. Nasprotno pa bi morali v petek uporabiti vso svojo logiko, ko se odločate o svojem poklicnem življenju in karieri. Ker je Merkur v konjunkciji s Plutonom na samem vrhu vaše karte, lahko odločitve, ki jih sprejmete zdaj, oblikujejo vašo dolgoročno prihodnost - zato dobro premislite, preden ukrepate. Med soboto in 1. marcem, vas bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja na vašem družbenem področju spodbudil, da se pogovarjate s prijatelji in delite svoje ideje na družbenih omrežji. Morda vas bo navdihnilo, da načrtujete potovanje z svojimi prijatelji ali vsaj organizirate skupinsko srečanje. To je tudi idealen čas, da izrazite svoje ideje o družbenem ali političnem vprašanju, ki ga močno čutite.

Bik 

Prijateljstva vam ta teden prinašajo nekaj presenečenj, še posebej v sredo, ko se vaš vladajoči planet Venera združi z nepredvidljivim Uranom v biku. Ne izogibajte se prijateljem, ki vas izzivajo – njihovo srce je na pravem mestu. Konjunkcija med Merkurjem in Plutonom v petek je zelo koristna, če poskušate premagati strah, fobijo ali slabo navado. Spodbuja vas, da presežete svoje okvirje, zato je prehod izven območja udobja veliko bolj izvedljiv. Med soboto in 1. marcem, Merkur prehaja skozi vodnarja na področju vaše kariere, kar lahko povzroči navdihujoče ideje, kako lahko dosežete pomemben cilj. Zdaj je čas, da zapišete svoje misli in začnete pogovore o tem, kaj želite manifestirati v naslednjih tednih in mesecih. Mreženje bo še posebej učinkovito. Najpomembneje pa je, da bo ohranjanje pozitivnega pogleda v vaše življenje pritegnilo pozitivne vplive. Če iščete novo službo, vam bo ta energija pomagala zasijati.

Dvojčka 

Vaš vladar Merkur se v petek združi s Plutonom, kar lahko poveča vaše skrbi glede določenega vprašanja. Vendar pa lahko prinese tudi močan vpogled v to, kako vaše misli vplivajo na resničnost. Konec koncev se vam bo tisto, kar pošljete v svet, vrnilo na nek način ali v neki obliki. Naslednje, med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja v vašem področju raziskovanja odprl vaš um za višje znanje. To znanje lahko pride do vas skozi vaše duhovne prakse, notranje vodstvo ali učni program. Potovanje v nov kraj lahko tudi razširi vaša obzorja. Gre za pridobivanje informacij, ki bodo povečale vašo osebno rast. Skratka, ko Merkur - vaš vladajoči planet - v soboto spremeni znamenje, se boste počutili manj napeti in bolj razpoloženi za avanturo. Potovanja in šport so ta konec tedna v ospredju.

Rak 

Če lahko potujete ta teden, bi morali - še posebej v sredo, ko Venera in Uran ustvarita nekaj čarobnih presenečenj, skritih med svežimi novimi izkušnjami! Obsedenost s tesnim odnosom (ali pomanjkanjem le-tega) je lahko izziv Merkurjeve združitve s Plutonom v petek. Na drugi strani lahko ponudi tudi globok vpogled v odnos, ki ga imate. Med soboto in 1. marcem, bo Merkur v tranzitu skozi vodnarja usmeril vašo pozornost k mentalnemu in čustvenemu zdravljenju. Zdaj je čas, da se zaveste negativnega razmišljanja, ki vas ovira, in ga očistite. To je tudi področje psihičnih izkušenj, zato lahko ta vpliv prebudi vašo intuicijo skozi slutnje in sanje, zlasti v času tišine. Poleg tega se lahko pojavijo tudi razprave o skupnih virih.

Lev 

Morda se boste ta teden soočili s določenim izzivom na delovnem mestu. Dobra novica je, da ste veliko bolj iznajdljivi in sposobni, kot se zavedate - in v sredo se Venera in Uran združita, da vam pomagata zmagati s čisto močjo vaše karizme. Petek je zelo dober dan za samokontrolo in moč volje, saj je Merkur v konjunkciji s Plutonom. Če se poskušate znebiti določene slabe navade, boste s tem občutno povečali svoje možnosti. Med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja v vašem partnerskem področju navdihnil ideje in pogovore o odnosih, predanosti ali delitvi. Dobili boste navdih za razpravo o takšnih temah s svojim partnerjem ali najbližjim prijateljem. Če iščete razmerje, lahko predstavitev, spletni vir ali potovanje v vaše življenje pripelje nekoga posebnega. Ta oseba bo verjetno imela močno intelektualno naklonjenost do vas. 

Devica 

V prvi polovici tega tedna se osredotočite na romantiko. Če ste v zvezi, bi bila sreda - s svojim mamljivim sekstilom med Venero in Uranom odličen čas za romantičen pobeg. Če ste samski, bodite pozorni na nekoga, ki bo presenetljivo pritegnil vašo pozornost. Kasneje v tednu, zlasti v petek, se boste morda počutili veliko manj nagnjeni k tveganju kot običajno. Ko je Merkur, vaš vladar, v konjunkciji s Plutonom, so igre na srečo privlačne, vendar se morda ne zavedate, kdaj prenehati. Naslednji dan Merkur spremeni znamenje in spodbuja bolj odgovoren pristop, s čimer krepi tudi vaše duševno zdravje. To bi bil pravi čas, da poskusite s pogovornimi terapijami, če poskušate predelati nekaj iz svoje preteklosti.

Tehtnica 

V začetku tega tedna vas vesolje spodbuja, da naredite več tega, kar vas spravlja v smeh in zabava. Vabljiva povezava med Venero, vašim vladarjem in Uranom v sredo je še posebej obetavna. Če ste se soočali s morebitnimi družinskimi težavami, vam petkova konjunkcija Merkurja in Plutona prinaša odgovore in priložnost, da ponovno prevzamete nadzor nad situacijo. To je trenutek, da se ustavite, še posebej, če imate opravka z problematičnimi člani razširjene družine. Sobota je videti veliko bolj zabavna, saj Merkur zamenja znamenje in se odpravi v cono zabave vaše natalne karte. Torej, med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja v vaši zabavni peti hiši navdihnil ideje in pogovore o romantiki, ustvarjalnosti ali otrocih. To je odličen čas, da svoji drugi polovici pošljete ljubeče ali poželjivo sporočilo. Popestrite svoj odnos! Če ste samski, lahko romantika prispe prek sporočila ali predstavitve. 

Škorpijon 

Sredina povezava med Venero in Uranom je za vas še posebej pikantna, saj povezuje dve najpomembnejši ljubezenski področji vaše karte. Ne glede na to, ali ste samski in hodite na zmenke ali ste že zaljubljeni, je to opojen vpliv! Merkur in Pluton, vaš vladajoči planet, v petek prinašata bolj fokusirano energijo. Bodite zelo prepričani, da vaših besed nekdo ne razlaga napačno. Torej, združitev Merkurja z vašim Plutonom v petek lahko prebudi vašega notranjega detektiva in vam pomaga odkriti izvor težave, s katero se spopadate. V pomoč vam bodo tudi vaši psihični darovi. Med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja na vašem področju domačega življenja navdihnil pogovore z ali o vaši družini. To je idealna energija za reševanje nepremičninskih vprašanj, kot je prodaja ali nakup nepremičnine. To je tudi zelo dobro vzdušje za pospravljanje in odpravljanje nereda v domu – naredite nekaj čistke!

Strelec 

Začetek tega tedna bi se lahko izkazal za frustrirajočega, če morebiti čakate na rešitev lastninske zadeve. Venera in Uran v sredo zmedeta in iztirita denarna vprašanja na tem področju vaše karte, zato je potrebna dodatna potrpežljivost. Merkur in Pluton v petek združita moči, da dasta dodatno moč vašim finančnim odločitvam. Odločitve, ki jih sprejmete danes, bi lahko postavile temelje za dolgoročno blaginjo, zato naj vas ne bo strah sanjati o velikih sanjah z ambicioznimi zamislimi. Med soboto in 1. marcem, vas bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja na vašem področju intelekta motiviral, da izrazite svoje ideje in pridobite informacije. Ta vpliv bo prebudil vašo radovednost, zaradi česar je to odličen čas za preučevanje tem, ki vas zanimajo. Potovanja lahko tudi razširijo vaše znanje. Deliti tisto, kar veste, je lahko tudi zadovoljstvo.

Kozorog 

Če ste samski in iščete ljubezen, je morda rešitev bližja, kot si mislite. Še posebej v sredo bodite pozorni na privlačnost nekoga, ki je zelo blizu. Venera in Uran se združita, da bi tukaj ustvarila čarobne možnosti. Veliko bolj resno razpoloženi pa ste v petek, ko Merkur in Pluton ustvarita konjunkcijo v kozorogu. Ta močan vpliv vam daje veliko osebne moči in vpliva. Kako ga boste uporabili, je odvisno od vas - vendar ga ne zapravljajte! Med soboto in 1. marcem je uporaba mentalne moči ključ do izražanja blaginje v prihodnjih tednih. To je zato, ker bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja na vašem denarnem področju prebudil ideje o tem, kako lahko povečate svojo moč zaslužka. Pogovori s pametnimi ljudmi lahko razkrijejo tudi novo pot do blaginje, zato se posvetujte s svojimi stiki. To je tudi idealen čas, da izboljšate svoje sposobnosti s pridobivanjem dodatnega znanja.

Vodnar 

V prvi polovici tega tedna je poudarek na vašem družinskem življenju - še posebej v sredo, ko čudovita povezava med Venero in Uranom ustvarja presenečenja in veselje. Morda se boste kasneje v tednu počutili precej zmedeno ali izgubljeno. Merkur se v petek združi s Plutonom v vašem nezavednem področju in potencialno razkrije prepričanje o vaši preteklosti, ki ni več pomembno za vašo življenjsko pot. Prav tako boste neobičajno dovzetni za misli drugih ljudi. Med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vaše znamenje zagotovo spodbudil vaše samoizražanje. Izmenjava idej bo izvabila najboljše iz vas. Poleg tega je zaradi vaše povečane jasnosti to odličen čas za promocijo vašega dela, nastop v javnosti ali pisanje. Del slike je lahko tudi nadaljnje izobraževanje. Ta vpliv vam omogoča, da ste najbolj iznajdljivi in inovativni, zato delajte na uresničevanju nekaterih svojih idej – bolj pogumne in nore, bolje je.

Ribi 

V sredo se Venera v ribah združi z drznim Uranom in vas poziva, da spregovorite in izrazite svoja čustva. Kasneje v tednu bo vaše družabno življenje v središču pozornosti, ko bo Merkur v konjunkciji s Plutonom pokazal moč in kljubovanje. V petek lahko med vašimi prijatelji izbruhne jeza, saj nihče noče nikomur popuščati. Med soboto in 1. marcem, bo Merkurjev tranzit skozi vodnarja v vašem nezavednem področju prebudil spomine na pogovore iz vaše preteklosti. Ta vpliv vam lahko podari globlje razumevanje, od kod prihajajo določeni ljudje. To je tudi odličen čas, da pregledate, kako so vaši miselni procesi izboljšali ali ovirali vašo sposobnost uresničevanja sanj. Del procesa je pregledovanje, kako je vaša komunikacija vplivala na vaše odnose.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.