Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 6. - 12. novembra 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 6. - 12. novembra 2023)

Planetarne energije bodo v tem tednu plesale v ritmu vzponov in padcev. Začetek tedna bo dokaj pozitiven, saj bo v ponedeljek Venera sklenila intenzivno in strastno povezavo s Plutonom. Ta energija nosi globino, magnetizem in moč, ki se lahko odraža v prepričljivosti, bogastvu in nepremagljivosti. Prav tako obljublja pozitivne spremembe na finančnem področju. Pomeni namreč priložnost za ustvarjanje večjega obilja ali, preprosto povedano, pridobivanje več sredstev. Uživajte v darovih, ki jih življenje ponuja, in vsem užitkom, ki jih prinaša. Ljubezen bo tokrat naša zvesta sopotnica, še zlasti, če smo del harmoničnega odnosa. 

V ponedeljek bo Venera, ki trenutno biva v predanem znamenju Device, oblikovala harmoničen trigon s Plutonom, kar nas bo spodbudilo k popolni predanosti in trdnosti v odnosih. Na isti dan se bodo Merkur in Neptun povezala v kreativnem trigonu, ki spodbuja intuicijo, kreativnost in domišljijo. To je prava kozmična podpora za manifestiranje obilja.

V sredo bo Venera prestopila v čudovito Tehtnico, kjer se bo ljubezen postavila v ospredje naših prioritet. Samski boste očarali s svojo karizmo in privabili romantične priložnosti, medtem ko se bodo v odnosih razvijale močne romantične vezi. Do konca tedna se bo energija premaknila, saj bo Venera zapustila strukturirano Devico in se odpravila v Tehtnico, kjer je najmočnejša. Osredotočenost bo na izboljšanju odnosov, flirtanju in deljenju izkušenj.

Do konca tedna, natančneje v petek, bo Merkur vstopil v optimističnega Strelca, a takoj oblikoval kvadrat s Saturnom, kar bo prineslo realnost in premislek k našemu siceršnjemu optimizmu. Poudarek bo na dolgoročnih ciljih in preudarnosti.

V soboto se bodo stvari dodatno zaostrovale, saj se bo energični Mars postavil nasproti nepredvidljivemu Uranu. Ta postavitev obljublja drzna dejanja, a tudi možnost napak in nesporazumov. Preudarnost bo ključna, saj nas lahko impulzivnost hitro pripelje v težave. Ne pustite se pritisniti v situacije, ki se vam zdijo tvegane ali nevarne.

ASTROLOŠKI VODNIK 2024: Odkrijte energije prihajajočega leta

Razkritje: kako bo leto 2024 odjeknilo v vašem življenju in pripomoglo k vaši duhovni preobrazbi. Ključno je razumevanje letošnjih energij (2024), ki se bodo odražale v vaši osebni rojstni karti. 2024 prinaša sveže priložnosti, širše horizonte, osvoboditev in večdimenzionalno rast v novem obdobju evolucijskega razvoja. V sodelovanju z astrologom in psihoterapevtom Jimmyjem boste raziskali:

 • Štiri retrogradne faze Merkurjaza premišljeno načrtovanje vašega življenja.
 • Mogočne vplive Venerev juniju 2024, ki bodo obogatile vašo izkušnjo.
 • Retrogradni Mars v Levuin njegove ključne vpoglede za kasnejše mesece.
 • Jupitrovopotovanje skozi stabilnega Bika (in njegova konjunkcija z Uranom) in dinamičnega Dvojčka.
 • Saturn v Ribahin njegovo usmerjanje k zaključkom in novim začetkom.
 • Septembrske energijske vrhuncein njihov globok vpliv.
 • Neptunovointuitivno modrost v Ribah za višjo usmeritev.
 • Transformacijske energije Plutona v Vodnarju.
 • Vpliv Velikega trigonana vašo evolucijsko pot.
 • Vplive Sončnih in Luninih mrkovza dinamične preobrate v vašem življenju.
 • Ključne energijske točke, ki bodo zaznamovale vaše leto 2024.

Astrološki Vodnik 2024
je vaš zanesljiv kompas skozi izzive in priložnosti prihajajočega leta. Jezik vodnika je jasen in preprost, kar omogoča enostavno razumevanje kompleksne znanosti astrologije.

Potopite se v leto 2024 s popolnim zaupanjem. Z zavedanjem, kako vesoljne energije delujejo v vašo korist, ste lahko kos vsakemu izzivu. Oborožite se z znanjem astrologije in oblikujte svojo usodo. Predstavljajte si, da bi imeli ob sebi Astrološki Vodnik 2024, ki vam osvetli pot skozi leto. Tisto, kar se zdi kot kaos, je v resnici del večjega reda, ki ga usmerjajo zvezde in planeti. Z vodnikom lahko ta red bolje razumete in delujete v harmoniji z njim.

Zakaj se odločiti za Astrološki vodnik za leto 2024?

Ta dragoceni vodnik je pravo zakladnico znanja, kjer so vsi esencialni astrološki dogodki pregledno zbrani in urejeni po datumih, vse to v popolnem skladu z vašo astrološko karto. 

Ponuja vam ključna orodja, s katerimi lahko strateško in zavestno oblikujete svojo pot, razumete skrivnosti Luninih ciklov in se poglobite v dinamiko planetarnih premikov in znamenj. Obenem pa vam razkriva globlje vpoglede v dolgotrajne aspekte, ki lahko močno vplivajo na vaše življenje.

Morda se sprašujete, ali je to znanje dejansko nepogrešljivo? Ali je res ključno biti v koraku s temi astrološkimi smernicami? 

Medtem ko je življenje mogoče brez teh detajlov, je neprecenljivo biti obveščen in pripravljen. Z astrološkim znanjem v rokah ste lahko korak pred drugimi, pripravljeni sprejemati odločitve in se uspešno spopadati z izzivi prihodnosti.

Investirajte v svoje prihodnje leto. Astrološki Vodnik za 2024 je na voljo za 120 evrov. Naročila sprejemamo prek povezave "Klepet ob kavi".

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

11.11.2023, Ljubljana, Brezplačno predavanje diagnoza RAK

18.11.2023, Ljubljana, Delavnica Dober dih

19.11.2023, Zoom aplikacija (online), Delavnica: konoplja intenziv

24.11.2023–26.11.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend za dušo

 

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven

Nasprotje Marsa, vašega planetarnega vladarja, in Urana lahko ta vikend povzroči jezo ali nepremišljenost. Vzemite si čas za umiritev, saj prinaša sobotna opozicija Marsa in Urana v vaših sektorjih vrednot in financ nekoliko vznemirljivo energijo. Občutili boste močno, skoraj električno atmosfero – podobno kot med nevihto. To je občutek, ko vaš impulziven, nepredvidljiv jaz prihaja na plano. Sedaj, ko ste seznanjeni s tem, si prizadevajte za zadržanost. Zmorete prepoznati, kdaj je nekaj, še posebej finančno, preveč tvegano? Vzemite si čas, ravnajte preudarno in ohranjajte previdnost. Vaša modrost in razsodnost vam bosta pomagali, da varno prebrodite te burne vode. Od srede, 8. novembra, pa vse do 3. decembra bo vaš um osredotočen na medosebne odnose, saj bo Venera potovala skozi vašo sedmo hišo partnerstev v znamenju Tehtnice. Ta planet odnosov obljublja obilje harmonije, tako v ljubezenskih kot poslovnih partnerstvih. Če ste samski, vam ta tranzit napoveduje privlačne priložnosti za srečanje s kompatibilnim partnerjem. V petek pa bo Merkur vstopil v Strelca (vse do 30. novembra), kar vas bo spodbudilo k raziskovanju novih obzorij. Bodite pripravljeni na pridobivanje višjega znanja, raziskovanje duhovnih konceptov, obiskovanje novih krajev ali nadaljevanje vašega izobraževanja na višji ravni.

Bik

Ko Venera, vaša planetarna vladarica, v sredo preide v sektor vašega vsakdanjika, lahko pričakujete občutek svežine in obilico energije. Ta tranzit bo poudaril vašo živahnost, saj je Venera zdaj močnejša kot v predhodnem znamenju. To bo še posebej opazno v vaših vsakodnevnih interakcijah, morda z ljudmi na delovnem mestu ali tistimi v storitvenih poklicih. Tudi najpreprostejše ponudbe pomoči ali prevzemanje nalog lahko okrepijo vaše medosebne povezave in sodelovanje. V petek, ko Merkur prestopi v znamenje Strelca (in bo tam do 30. novembra), boste morda čutili porast radovednosti in želje po razkritju skritih skrivnosti. Ta tranzit bo morda v vas vzbudil željo po raziskovanju metafizičnega ali psihičnih fenomenov, kar vam lahko odpre nove perspektive glede vaših lastnih intuitivnih izkušenj. Pripravite se na vznemirljiv konec tedna, saj se bo Mars, ki biva v sektorju vaših odnosov, postavil v opozicijo z Uranom v vašem znamenju. To lahko privede do vznika jeze ali napetosti v odnosih. Bodite pozorni na morebitne konflikte in se trudite za umirjeno reševanje nesoglasij. Vaša sposobnost, da ostanete mirni in zbrani, bo ključnega pomena za ohranjanje harmonije in razumevanja v odnosih.

Dvojčki

V zadnjem času ste se izkazali kot iznajdljiv reševalec zapletov. Sedaj je čas, da malce odpočijete in pustite, da drugi prevzamejo odgovornost za svoje izzive. Od srede in vse do 3. decembra bo Venera potovala skozi Tehtnico, kar v vaši peti hiši zabave in užitkov obeta čas romantike in kreativnosti. To obdobje bo oživilo vašo strastno plat in morda tudi privabilo nove občudovalce v vaše življenje. Ljubezen bi lahko vzklila na družabnih dogodkih ali celo v spontanih srečanjih. Vaša kreativna žilica bo tudi v polnem zagonu. V petek, ko Merkur zavzame svoje mesto v vašem sektorju odnosov, boste našli sveže navdihe in bili bolj dovzetni za nasvete in vodstvo, ki vam ga ponujajo bližnji. Čeprav ste običajno navajeni biti tisti, ki ima odgovore, vas odprtost do novih perspektiv lahko popelje do neznanega terena osebne rasti. Sicer pa boste morda slišali kakšne komentarje, ki vam ne bodo po godu, ali celo občutili, da vas kritizirajo. Ohranite tisto, kar vas nagovarja, in spustite ostalo. Če se srečate z ovirami v komunikaciji, jih ne silite. Stvari se bodo po vsej verjetnosti razrešile same od sebe do prihodnjega tedna. Med vikendom vas lahko nasprotovanje Marsa in Urana preseneti z nenadnimi spoznanji iz preteklosti, ki vam odprejo nove poglede na vaše življenjske dogodke.

Rak

V začetku tedna, posebej v ponedeljek in sredo, vas lahko čaka posebno privlačno srečanje. Pazite le, da pri tem ohranite svoj edinstveni glas. Prisluhnite svetu okoli sebe, a svoje zaključke gradite samostojno. Vaša intuicija bo v teh dneh še posebej ostra, zato ji zaupajte in se zanesite na ta notranji kompas. V sredo se bo vaš dom spremenil v pravo zatočišče ljubezni in harmonije, saj bo Venera svoje miline razpršila po vašem domačem sektorju. To je idealen čas za iztegovanje oljčnih vejic in vzpostavljanje miru. Od tega dne vse do 3. decembra se bo vaše domače okolje ogrelo z ljubečo energijo Venere v Tehtnici. Pričakujte, da se bo celo najbolj napeta družinska dinamika omehčala pod njenim vplivom. To obdobje je kot nalašč za prenovo in oplemenitenje vašega bivališča ali za gostiteljstvo pristnih druženj. Ko Merkur v petek preide v Strelca, boste do konca novembra usmerjeni v raziskovanje svojega počutja in prispevka svetu okoli sebe. Vikend prinaša možnost presenetljivega romantičnega iskrenja, saj nasprotovanje Marsa in Urana obeta strastno in spontano srečanje.

Lev

V ponedeljek vas čaka intenziven, a hkrati razsvetljujoč pogovor, ki vam bo prinesel globoko olajšanje in zaupanje, da bo vse v redu. Kljub temu boste morda doživeli kratkotrajne trenutke dvoma, še posebej, ko se boste soočali z negotovostjo v vaših odnosih ali finančnih zadevah. Vaš kozmični vrhunec tedna se bo odvijal v soboto, ko Mars v vašem domačem sektorju stoji nasproti Urana v kariernem sektorju. Ta aspekt lahko v vas prebudi skušnjavo po nenadnih in impulzivnih dejanjih, kot je na primer nenapovedana odpoved službe ali nenadna odločitev za selitev zaradi potrebe po 'prostoru'. Od srede dalje pa se bo vse do 3. decembra čez vaše komunikacijsko področje razlivala umetniška Venera v Tehtnici. To bo prebudilo vašega notranjega mojstra besed, zaradi česar bo ta čas še posebej primeren za izražanje vaše hvaležnosti in cenjenja do tistih, ki so vam blizu. Tudi soočanje z bolj zapletenimi temami se lahko izkaže za izjemno koristno. Za samske se obeta možnost, da vas pritegne nekdo izobražen ali posebej šarmanten, morda preko kakšnega tečaja, potovanja ali spletnega stika. Kar se tiče romantične plati življenja, bo Merkurjev prehod v Strelca v petek (ki bo trajal do konca novembra) v vaše življenje prinesel intelektualno povezanost. Za tiste, ki ste v zvezi, bi romantičen oddih lahko ponovno razplamtel strasti in oživil vašo zvezo.

Devica

Venera, božanska poslanka ljubezni, harmonije in vseh življenjskih užitkov, v sredo nežno zaplava iz vašega znamenja, puščajoč za seboj sladko-grenke spomine. Svoje čare in darove bo razširila v sektor vaših financ in osebnih talentov, kar vam obeta slasten dvig samozavesti in morda celo prijetno povečanje finančnega stanja – kar zagotovo ni malenkost. Vendar pa se zdaj obrnimo k pravemu jedru tedna – vašemu vladajočemu planetu, Merkurju. Ta intelektualna sila v petek prestopi prag v vaš domači sektor, prinašajoč občutno olajšanje. Teža misli in notranjih dilem, ki so vas morda obteževale, se bo končno pomaknila, kar vam dovoljuje, da vdihnete s polnimi pljuči. Vaš miselni proces se bo prečistil, osredotočil se bo na bistvo vašega doma in korenin. Morda vas celo čakajo nekatera razkritja, ki osvetlijo vašo preteklost – vendar se držite optimizma. Ni vse tako temno, kot se zdi na prvi pogled. Le bodite previdni v komunikaciji, saj lahko ta vikend Mars v svoji nesramni moči nasprotuje Uranu in sproži nekaj jezikovnih isker..

Tehtnica

To je vaš zvezdni teden. Vaša zaščitnica, očarljiva Venera, v sredo prvič letos vzplamti v vašem zodiakalnem znamenju, obdarjajoč vas s kozmično milino. Zgrabi to nebeško naklonjenost z obema rokama. Začnite z nego svojega templja – te prelepe fizične forme, ki ste si jo izbrali za svoje zemeljsko popotovanje. Poudarite svojo lepoto. Uživajte v vsakem trenutku. Vaš sij bo neustavljiv, in vsak, ki bo stopil v vašo bližino, bo želel delček tega blišča. Ah, ampak pozor! Ta nebesni ples lahko poudari vašo že tako močno željo po priznanju. Konec tedna, ko Merkur stopi v Strelca in obogati vašo sfero misli (vse do 30. novembra), se bo prebudila vaša žeja po znanju in vaš um bo iskal sveže pustolovščine. To je pravi trenutek, da se obdate z miselnimi virtuozi in izmenjate briljantne ideje. A oprezno, ta vikend Mars v vašem finančnem sektorju izziva Uran, kar bi lahko vzbudilo impulzivne finančne poteze.

Škorpijon

V tem tednu boste ujeli harmonijo nekaj pomembnih astroloških poravnav. Na začetku tedna, natančneje v ponedeljek, bo Merkur v Škorpijonu v trigonu z Neptunom in odprl vrata vaši kreativnosti in domišljiji. Vaše strastne besede in dejanja bodo odmevali kot simfonija, ki navdihuje in vabi. To je čas, ko vaše zamisli lahko resnično zacvetijo. Do petka boste te ideje želeli pretopiti v konkretne rezultate. V tem tednu se začne čas, ko se lahko zavihtite na krilih ambicije in uspeha, zlasti v finančnem smislu. V tem obdobju, ki se začne v sredo in traja vse do 3. decembra, lahko Venerin prehod skozi Tehtnico v vašem podzavestnem sektorju prebudi nekatera stara čustva ali spomine, povezane z ljubeznijo. Morebitna nerazrešena čustva iz preteklosti bodo morda potrebovala nekaj pozornosti. Dovolite si, da se v tihih trenutkih, morda skozi sanje ali meditacijo, razkrije vpogled, ki ga iščete. Ko se Merkur v petek preseli v Strelca, lahko pričakujete jasnost misli in ostre diskusije o finančnih temah, ki se bodo nadaljevale vse do konca novembra. A bodite pripravljeni na preobrat, saj bo sobota prinesla nekoliko kaotično energijo, ko se Mars v Škorpijonu postavi v nepredvidljivo nasprotje z Uranom. To bo zagotovo vneslo nekaj negotovosti v vaše odnose, saj se ljudje okoli vas morda obnašajo nepredvidljivo. Čutite lahko poriv za jasnostjo, za dejanji, a odzivi ne bodo usklajeni z vašimi pričakovanji. Morda se boste soočali z nepričakovanim odporom. V tem času je modro sprejeti, da nekaterih stvari preprosto ne morete prisiliti.

Strelec

V zadnjem obdobju ste si vzeli dragocen čas za tiho premišljevanje, globoko potopljeni v razmišljanje o različnih idejah, načrtih in mislih. Vaša tišina ni bila zaman; zbrala je silo za predstoječi skok v akcijo. Ta petek Merkurjev prehod v vaše znamenje označuje začetek obdobja, ko se vaše odločitve kristalizirajo in usmerijo v jasno pot naprej. Vendar v tem vzponu ne pozabite na glasove okoli sebe; njihove besede nosijo težo in vrednost. Prisluhnite in sprejmite morebitne ovire kot del procesa, ki ima lahko svoj globlji namen. Ko se teden razplete, boste občutili, kako se omejitve topijo in spontanost zadiha s polnimi pljuči. Od srede pa vse do 3. decembra bo v ospredje stopilo prijateljstvo, ko bo Venera potovala skozi Tehtnico in obogatila vaše družabno območje. V tem obdobju se bo vaše življenje pletlo okoli stikov s prijatelji, ki resnično cenijo vašo avtentičnost. Tako boste morda tkali nove vezi ali poglobili obstoječe, s srečanji in skupinskimi dejavnostmi. Za samske se lahko iskrica romantike vname skozi skupne interese ali morda preko daljšega prijateljstva, kjer se nenadoma porodi posebna kemija. Bodite pozorni ta vikend, saj bi impulzivno vedenje, ki se porodi iz Marsa v nasprotju z Uranom, lahko zmotilo vaše notranje ravnovesje. Vendar pa je to tudi priložnost, da se naučite pluti po valovih nenadnih sprememb z večjo spretnostjo in milino.

Kozorog

V tem tednu boste zasijali s posebno močjo. Vaša magnetna karizma, prepričljiva narava in izjemna modrost združujejo moči, omogočajoč vam, da z informacijami, ki ste jih nedavno zbrali, ustvarjate resnične premike v svetu okoli sebe. Objemite ta trenutek in ga izkoristite, saj se tempo nekoliko umiri v petek, ko Merkur vstopi v vaš duhovni sektor in nato tvori kvadrat s Saturnom v vašem komunikacijskem sektorju. Ta tranzicija vas bo spodbudila k notranjemu raziskovanju, k iskanju odgovorov, ki so tiho počivali v globinah vaše duše, pripravljeni na razkritje. Medtem ko se ta notranji odmik morda spremeni v trenutke samopomilovanja ali skrbi zaradi stvari, ki jih ne morete nadzorovati, ne dovolite, da vas to obremeni. Te občutke nežno spustite in se osredotočite na tisto, kar lahko oblikujete in rastete. Od srede pa vse do 3. decembra se bodo meje med poklicnim in osebnim začele mehčati, ko bo Venera potovala skozi Tehtnico v vašem kariernem območju. Vaše delovno okolje lahko postane prizorišče naklonjenosti, morda v obliki občudovalca, ki ga boste srečali skozi profesionalne poti ali pa boste z vključevanjem partnerja v projekt odkrili svež val energije v vašem odnosu. Prav tako bo vaša kreativnost pritegnila pozornost in priznanje nekoga na visokem položaju, kar bo poudarilo vrednost vaših unikatnih prispevkov. Pripravite se na ta vikend, ko Mars v nasprotju z Uranom lahko sproži nenadno, presenetljivo romantično iskrico, ki vam bo zagotovo prinesla nepričakovano vznemirjenje in morda celo srčno avanturo.

Vodnar

Če obstaja en element v tem svetu, ki ga vaše srce brezmejno ceni, je to dragoceni zaklad znanja. Ta modrost ni samo vir moči, temveč tudi svetilnik, ki razsvetljuje poti drugih. Vi, ki nosite znanje v kosteh, globoko razumete, da je njegov pravi pomen in namen v delitvi in skupnem uživanju. Za vse vas, ki ste vzgojitelji in mentorji, se obeta čaroben zasuk, saj Venera v sredini tedna vstopi v vaš sektor znanja in izobraževanja. Pred vami so tedni, polni nepopisne radosti in izpolnjenosti v vaši vlogi. Morda se boste ponovno odpravili na pot učenca, potujete in vase srkate modrosti iz neposrednih izkušenj. Ta kozmična energija ne prinaša le raziskovalnega zagona, ampak tudi nežno vabi, da se znova zaljubite v svoje duhovne korenine. Ko se Merkur v petek premakne v Strelca v vašem družabnem območju, bodo do konca novembra pogovori s prijatelji in skupnostmi zacveteli v raznolike cvetove misli in idej. Potovanje s prijateljem bi lahko bilo ključ do vrhunskih trenutkov veselja in odkrivanja. Prihajajoči vikend pa bo z nasprotovanjem Marsa in Urana prebudil vašo uporniško iskro, ki lahko zlasti v interakciji z avtoritativnimi figurami zažari v vsem svojem sijaju. Bodite pripravljeni, da ta val uporništva zajahate z milino in modrostjo, ki presega običajne okvire.

Ribi

Ta teden naj vam zaupanje v odnose služi kot svetilnik. Pristni odnosi, ki prežemajo vaše življenje, naj bodo tisti, ki vas opolnomočijo in vzpodbujajo k rasti. Če ne občutite te podpore, se lahko zgodi, da ste se znašli v rahlo neuravnoteženih tehtnicah, kjer drugim nevede predajate preveč svoje moči. A glede na ugodne aspekte letošnjega leta, naj vas to ne skrbi preveč. Pravi odnosi se kažejo skozi deljenje, ki je resnično oblika skrbi. Ta teden bo to še posebej očitno, saj se bodo ljudje v vašem življenju potrudili, da vas podprejo in dvignejo. Ta podpora bo še kako dobrodošla, saj vam Merkurjev prehod v vaš karierni sektor v petek, sledi kvadrat s Saturnom v Ribah, ki lahko porodi dvome v lastno vrednost. Obdobje med sredo in 3. decembrom, ko Venera prečka Tehtnico, pa vam prinaša dragoceno priložnost za poglabljanje ljubezni skozi proces osvobajanja. To lahko pomeni odpuščanje zakoreninjenih vzorcev, čustev ali prepričanj, ki zadržujejo izraz in celjenje vašega srca. Bodite tudi odprti za sporočila ljubljenih iz onostranstva, ki se vam lahko razkrijejo skozi sanje ali intuicijo. Prihajajoči vikend lahko konflikt, ki ga povzroči nasprotovanje Marsa in Urana, zaneti strasti, še posebej pri političnih ali duhovnih ideologijah. Zavedajte se, da je to zgolj trenutek v času in da bo vsak vihar slej ko prej minil.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 12. do 18. februarja 2024)

Ta teden je obdobje transformacije. Ne čaka nas samo združitev kozmičnih partnerjev – Marsa in Venere – z Soncem in …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 5. do 11. februarja 2024)

Drugi teden februarja prinaša iskrivo energijo, ki jo poganjata Vodnar in Uran, obetajoč vznemirljive preobrate na …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.