Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 4. do 10. julija 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled   (od 4. do 10. julija 2022)

V prejšnjem tednu smo vsi občutili napete in konfliktne energije, ko je planet akcije, Mars, trčil s Plutonom, planetom moči. To je spodbudilo boje za oblast in poudarilo težave z jezo in nadzorom. V tem tednu, ton energije določata dve spremembi znamenj (skupaj z Luno, ki se premika v tehtnico), obe pa se zgodita v torek. Bojeviti Mars, ki vlada tudi prvinski spolni energiji, zapusti drznega ovna in vstopi v Venerino znamenje, čutnega bika, kar je videti kot čudovit dan za romantiko. Isti dan se klepetavi Merkur pridruži Soncu v občutljivem in skrbnem raku, kar se bo izkazalo za koristno v družinskih zadevah. Večina osebnih konfliktov in težav v komunikaciji se lahko zmanjša, zato ta tranzit pomaga zgladiti morebitne nesporazume v odnosih. Skratka, najprej se Mars premakne v čutnega, zanesljivega in prizemljenega bika, kar nas žene, da gradimo, ustvarjamo in stabiliziramo svoja življenja. Čutimo več varnosti, več umirjenosti in željo, da stvari počnemo počasneje, previdno, z namenom. Mars v biku vlaga energijo samo v tisto, kar je nujno potrebno. Kasneje istega dne Merkur iz dvojčka preide v raka, poveča intuicijo in nas spodbudi, da izrazimo svoja najgloblja čustva. To je tudi inteligentna poslovna energija, zlasti za naložbe ali karkoli, kar vključuje odnose s strankami. Merkur v raku v aspektu z Marsom (5. - 7. julij) omogoča rešiti probleme z empatijo in razumevanjem. Pod temi vplivi postane naša komunikacija bolj niansirana in intuitivna, naša dejanja pa se upočasnijo. To ni primerno obdobje da pritiskate premočno na nekaj, kar se noče premakniti. Ob koncu tedna, v soboto pa pride do kratkotrajnega napetega kvadrata med Merkurjem in Jupitrom, zaradi česar bo delo na praktičnih vprašanjih nekoliko moteno, ideje pa bo verjetno težje določiti.

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

4. julij: Mars vstopi v bika. Dinamiko boja in tekmovalnosti bo zamenjala veliko bolj sproščena, umirjena in negovalna dinamika. Ker se Mars zdaj premika skozi to fiksno zemeljsko znamenje, se ta teden in mesec morda zdi počasen. Vendar pa vam daje tudi priložnost, da razmislite, preden sprejmete odločitev. Vzemite si čas za projekt in poskrbite, da bo pravilno izveden! In če potrebujete dodatno spodbudo, poskusite v svoj življenjski in delovni prostor dodati kakšen energijski kristal, kot je karneol. 

4. julij: Merkur vstopi v raka

9. julij: Merkur v kvadratu z Jupitrom od petka do nedelje prinaša veliko upov za prihodnost, zaradi česar je to pravi čas za načrtovanje. Vendar je pomembno, da se osredotočite na manjše podrobnosti. Pomanjkanje koncentracije ali nezmožnost osredotočanja lahko povzroči nekatere napake pri presoji. Tudi pri načrtovanju ne obljubljajte preveč ali precenjujte svojih sposobnosti.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven 

Med torkom in 19. avgustom vaš planetarni vladar potuje skozi zemeljsko znamenje, kar bo morda nekoliko zmanjšalo vašo ognjevitost in spodbudilo bolj prizemljen pristop k odnosom. Čas je, da upočasnite in uživate v vsakem trenutku. Mars v torek zapusti vaše znamenje in aktivira področje denarja in vrednot v vaši rojstni karti. To je odlična motivacija za povečanje dohodka – toda ko gre za promocijo vaših vrednot, bodite previdni, da ne postanete preveliki navdušenec. Isti dan bo Merkur prestopil v občutljivega raka, v družinsko območje vaše karte (do 18. julija), ki bo navdihnil misli in pogovore o vašem domu. Uporabite to energijo, da ponovno vzpostavite stik z družinskimi člani. Če prevzamete pobudo, lahko morebitne dolgoletne težave uspešno zgladite. Čez vikend bodite zelo previdni z resnico, še posebej v družinskem krogu. Pretirane trditve ali ogovarjanje bodo verjetno ustvarile napetosti, ko se spopadeta Merkur in Jupiter.

Bik 

Pričakujte, da boste v torek, ko se Mars premakne v vaše znamenje, občutili zelo dobrodošel dvig energije, tako v vašem osebnem kot poklicnem življenju – vendar pazite, da ne boste videti preveč dogmatični ali prepotentni. Isti dan tudi Merkur spremeni znamenje (do 18. julija) in pride v vaše komunikacijsko območje, kar vam pomaga, da svoje misli in sporočila prenesete veliko jasneje. To je odličen čas za izražanje idej, pridobivanje informacij ali promocijo projektov. To je zelo koristen vpliv, če delate v prodaji ali marketingu. Čez vikend pa vseeno ostanite prisebni in ne nasedajte nerealnim idejam. Merkur in Jupiter se spopadata, da bi zamenjala, kaj je ali ni mogoče.

Dvojčka 

Med torkom in 19. avgustom se Mars premakne v najbolj zasebno področje vaše natalne karte in vas odpelje stran od družbenega vrtiljaka v veliko bolj introspektivno razpoloženje. Morda se počutite nenavadno nervozni, saj čustva iz zakulisja zahtevajo, da jih preučite (in morda sprostite). Bodite še posebej pozorni na potlačeno jezo. Del procesa je lahko tudi reševanje preteklosti. Prav tako v torek, vaš Merkur preide v občutljivega raka (do 18. julija), kar spremeni vaš odnos do blaginje. Skupaj, ti dve spremembi znamenj naredita dober teden za ponovno oceno vaših prioritet. Konec tedna se lahko pojavijo napetosti s prijatelji, ko sta Merkur in Jupiter v kvadratu; poskusite se izogniti mešanju denarja s prijateljstvom.

Rak 

Ta teden je lahko izjemno aktiven saj Mars prihaja v vaše območje družabnosti in prijateljstva (do 19. avgusta). Ta vpliv vas bo spodbudil k spoznavanju novih ljudi in sklepanju novih prijateljstev, vendar pazite na svoje motive – poskusite uživati v ljudeh takšni, kakršni so, in ne zaradi tega, kar bi lahko storili, da bi vam pomagali. V torek se Merkur pomakne v vaše znamenje, kar vam bo zbistrilo glavo in poskrbelo za intelektualni zagon. Med tem tranzitom vam je veliko lažje izraziti globino svojih občutkov, zato je odličen teden za iskrene klepete s tistim, ki vam je najpomembnejši. V soboto pa bodite previdni, kaj sporočate v javnosti ali na družbenih omrežjih. Če je vaše delo odvisno od komunikacije, bi vas lahko vaše nepremišljene besede obremenile.

Lev 

Pričakujte, da se boste med torkom in 19. avgustom počutili opolnomočene, še posebej na področju kariere, kajti Mars se pomika na sam vrh vaše rojstne karte. Vaše ambicije naraščajo. Še več, imate zagon in voljo, zato je uspeh zelo verjeten. Prav tako v torek Merkur preide v občutljivega raka v vašem podzavestnem področju, v najbolj spiritualen in skrivnosten del vaše karte (do 18. julija), kar lahko prebudi spomine ne samo na vaše trenutno življenje, ampak tudi na daljno preteklost. To poudarja večjo intuicijo in zavedanje vaših psihičnih čutov, pomeni pa tudi, da boste nagnjeni k občutku krivde in dvomu. Kljub temu boste verjetno naredili skok proti kateremu koli cilju, h kateremu stremite. V soboto zelo natančno preverite vse podrobnosti če mislite odpotovati, saj Merkur in Jupiter ustvarjata zmedo in nesporazume.

Devica 

Med torkom in 19. avgustom bo Marsov prehod skozi bika v vašem področju raziskovanja prebudil vašo pustolovsko plat. Ta energija vas spodbuja, da poskusite nekaj drugačnega, potujete, raziskujete in širite svoja obzorja. Skoraj istočasno se vaš vladajoči planet Merkur premakne v socialno cono vaše karte ter spodbudi živahne pogovore z prijatelji. Privlačili vas bodo ljudje, ki so intelektualno usklajeni z vami. Tudi če ste sramežljivi pri doseganju stikov, se boste lažje kot običajno povezali z novimi ljudmi in izrazili svoje ideje. Vendar se izogibajte prehitremu stiku z novimi ljudmi, še posebej v soboto, ko se spopadeta Merkur in Jupiter.

Tehtnica 

Med torkom in 19. avgustom bo Marsov prehod skozi zemeljskega bika vzbudil vašo željo po (ali odporu) intimnosti. Seks je lahko bodisi katarzičen ali opolnomočujoč. Poleg tega, da je to vaše področje preobrazbe, lahko Mars sproži tudi čustvo ali navado, ki jo morate ozdraviti ali osvoboditi, še posebej, če je jeza prevzela pobudo. Prav tako isti dan Merkur preide v raka na področje vaše kariere (do 18. julija), kar vas spodbudi k razmišljanju o ciljih. Interakcija z javnostjo vam bo pomagala tudi do uspeha. Zato je ta teden odličen za predstavitev vaših veščin, sposobnosti in vaše vsestranske diplomacije pri delu. Vendar bodite previdni, če delate čez vikend. Spopad Merkurja in Jupitra poudarja nelagodje z vašim ravnotežjem med poklicnim in zasebnim življenjem, zlasti s strani vašega partnerja.

Škorpijon 

Ta teden pričakujte nekaj intenzivnih preizkušenj v vašem partnerskem življenju, ne glede na to, ali ste v zvezi ali ne. Mars, vaš vladajoči planet, se premakne v vaše nasprotno znamenje in napoveduje teden mešanice strasti in drame, z nekaj jeze in agresije. Te interakcije so lahko zelo spodbudne ali razdražljive, odvisno od tega, kako dobro se razumete. Ker Mars vlada tako jezi kot seksu, lahko konfliktu sledi strasten premor. V torek bo tudi Merkur prešel v občutljivega raka na vašem duhovnem področju (do 18. julija). To bo aktiviralo vaše višje vodstvo, še posebej, če se ukvarjate s duhovnimi praksami. Pridobivanje znanja ali potovanje je lahko del slike. Čez vikend bodite previdni pri stvareh povezanih s potovanji, kajti sobotni kvadrat Merkurja in Jupitra oslabita vaše organizacijske sposobnosti.

Strelec 

Mars, veliki motivator, se v torek premakne v zemeljskega bika (do 19. avgusta) in okrepi aktivnosti, ki vplivajo na vaše počutje, dobro ali slabo. Na primer, pospešitev vaše vadbene rutine bi lahko bila dobra stvar, toda če preobremenite svoj urnik ali pretiravate s hrano ali pijačo, bi lahko ta prehod postal negativen. Tudi Merkur spreminja znamenja, kar izzove veliko globokih razmišljanj. Vaša radovednost vas bo vodila po zanimivih poteh, ko boste poskušali odkriti skrite informacije. Intimen pogovor z nekom, ki mu zaupate, vam lahko pomaga pridobiti vpogled v vašo temo zanimanja. Ta vpliv lahko prebudi tudi vaše psihične darove, zlasti v obdobju tišine. Poskusite se izogniti finančnim tveganjem čez vikend. Sobotni kvadrat Merkurja z Jupitrom pomeni, da so podrobnosti lahko zavajajoče.

Kozorog 

V torek se planet strasti Mars premakne v vaše območje zmenkov. Če ste samski in iščete ljubezen, je to lahko odlična priložnost! Če ste že v zvezi, uporabite to energijo, da ponovno zanetite iskre strasti. Uživajte! Še več dobrih novic prihaja od Merkurja, ki se pomika v vaše partnersko območje, prav tako v torek. Tako boste lažje komunicirali s svojo drugo polovico, razblinili morebitne napetosti in nesporazume. Poskusite pa ne dajati obljub, ki jih ne želite ali ne morete izpolniti, še posebej v soboto - ko se Merkur spopade z Jupitrom.

Vodnar 

Pripravite se na vzpon dejavnosti, povezanih z domom. Med torkom in 19. avgustom bi Marsov tranzit skozi bika v vašem domačem področju lahko spodbudil ali razdražil vse interakcije, ki vključujejo vašo družino ali lastnino. Če pride do konflikta - kar je verjetno, saj Mars vlada jezi - se bo verjetno stopnjeval, dokler ga ne razrešite. Poskusite obvladati svoj ego in svoja pričakovanja. Druga možnost je, da boste motivirani za začetek izboljšave doma ali nakup nepremičnine. V torek menja znamenje tudi Merkur, ta vpliv pa je odličen za izboljšanje upravljanja s časom in organizacije. To vas bo spodbudilo k razmišljanju o dnevni rutini in o tem, kako to vpliva na vaše počutje. Čez vikend pa si ne naložite preveč nalog. Ko se v soboto srečata Merkur in Jupiter, se boste zlahka občutili preobremenjeno in zmedeno. Dokončajte eno nalogo, preden se lotite nove.

Ribi 

Med torkom in 19. avgustom bo Marsov prehod skozi bika spodbudil vašo komunikacijsko in mentalno moč. Motivirani boste za pridobivanje in promocijo informacij. Samo bodite previdni – morda se boste počutili bolj prepirljivi kot običajno. Tudi Merkur spreminja znamenje, krepi vašo ustvarjalnost in vam pomaga, da se bolj uskladite s svojim notranjim otrokom. Družabne igre, besedne uganke in zabavna, so dobre ideje za vaš prosti čas ta teden in vam bodo prinesle veliko užitka. Ko pa bo Merkur v soboto v kvadratu z Jupitrom, bodite pozorni na finančno ponudbo, ki se zdi predobra, da bi bila resnična. Skoraj zagotovo ni to, kar se zdi.

 

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Kar trije planeti se premaknejo v Dvojčka (od 20. do 26. maja 2024)

Pripravite se na čudovit in razburljiv teden, poln dogajanja! Ta teden nas bo preplavil valnavdušenja, idej, načrtov, …

Tedenski horoskop – Drznite si raziskovati in rastite! (od 13. do 19. maja 2024)

Naš nenadomestljivi astrolog Jimmy zagotavlja, da bo ta teden obarvan z vsemi vrstami slastnih presenečenj, ki …

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.