Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 30. maja do 5. junija 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled   (od 30. maja do 5. junija 2022)

Energijo tega tedna bo takoj v ponedeljek začinila mlada Luna v dvojčku. To je teden novih začetkov, zlasti z Merkurjem v petek, ki se obrne direktno. Ko se približujemo vikendu, se bo energija počasi zvišala. Stvari ali projekti, o katerih smo razmišljali ali so nekoliko zastali v zadnjih tednih, se začnejo premikati naprej. Torej, vesela, družabna mlada Luna v dvojčkih bo ta teden vnesla lahkotnejšo energijo. Ta mlada Luna je odlična za učenje, študij ali pisanje, in bo pomagala študentom in dijakom ter njihovim učiteljem, da lažje zaključijo naporno in stresno študijsko leto. Dobra energija za sklepanje novih prijateljstev in odkrivanje novih interesov. Ko je retrogradnega obdobja konec, se vzdušje spremeni v bolj namensko in premišljeno – veliko je manj razpršeno, z manj zmede in manj verjetnih napak! Žal, ko se ena retrogradnost konča, se začne druga. V soboto se Saturn v vodnarju obrne retrogradno, kar spodbuja iskreno in premišljeno komunikacijo. Skratka, Merkur se 3. junija obrne direktno a hkrati je še vedno v kvadratu s Saturnom. Saturn začne svojo dolgo fazo retrogradnosti (do 23. oktobra). To je pravi čas za resne pogovore in sklenitev dogovorov. Morda bo še vedno potreben čas za razmislek, a z realističnim odnosom so zdaj možni dogovori tudi z zahtevnimi partnerji ali situacijami. Medtem, ko smo pod vplivom te retrogradnosti v naslednjih nekaj mesecih, se moramo odmakniti od pritiska in kolektivnih izzivov ter namesto tega fokusirati na lastne prioritete.

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. maj: Mlada Luna v dvojčkih - Nazadnje smo imeli mlado Luno v dvojčkih 10. junija 2021. Le da ta ni bila "navadna", kot je ta. Ta mlada Luna je odličen čas za uporabo pozitivne energije dvojčkov v naslednjem ciklu. Mlada Luna v dvojčku je čudovita priložnost, da svoje razmišljanje uskladimo s svojimi občutki. Hitra in zabavna agilnost dvojčkov nam lahko pomaga, da se lažje prilagodimo in spopademo s kakršnimi koli življenjskimi izzivi ali da izrazimo svoje ideje. Z optimističnim Jupitrom in Marsom, ki podpirata to Luno, se obeta čas velikega vznemirjenja in hitro spreminjajočih se možnosti. Toda z vladarjem dvojčkov, retrogradnim Merkurjem (do petka) in napetem kvadratu z omejevalnimi energijami Saturna, bo natančnost pri vsem, kar počnemo, bistvena.
  2. junija: Retrogradni Saturn (svojo retrogradnost konča 23. oktobra.) Saturn je gospodar karme. Zato ta retrogradnost prinaša dvojni odmerek karme. Če smo v preteklem obdobju delali napake, se bodo zgodili dogodki, ki nas bodo naučili lekcije. Če smo ravnali odgovorno, se bodo zgodili dogodki, ki nas bodo nagradili za naša dobra dela. In ne samo to, retrogradni Saturn je, kot sem že omenil, v kvadratu z Merkurjem, ki se poravna z najbolj nesrečno fiksno zvezdo u astrologiji, Algolom. Ostanite preudarni in nikakor ne izgubljajte glavo. Ne bo dolgo trajalo.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven 

Mlada Luna v dvojčkih bo prihodnja dva tedna osvetlila vaše intelektualno in komunikacijsko področje. Način, s katerim izražate svojo mentalno moč, humor ali šarm, bo zagotovo opažen in vam lahko odpre vrata v osebnem ali poslovnem področju. Vedite, da bo komunikacija morda še vedno okrnjena, dokler Merkur v petek ne postane direkten. Ko se Saturn obrne retrogradno, je morda čas, da razmislite o umiku iz družbe še posebej od tistega, kar ne odraža več vaših temeljnih vrednot. Ta konec tedna bo Luna v ognjenem levu usmerila vašo pozornost k romantiki - ali vsaj k zabavi s prijatelji. Vendar pa lahko težave zaradi Urana v soboto ter kvadrata Saturna in Merkurja v nedeljo obremenijo odnos in ovirajo vašo sposobnost izražanja.

Bik 

Mlada Luna v dvojčkih bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov finančni cikel, zato bodite pozorni na priložnost za zaslužek. Tudi vaša osredotočenost na lastni vrednosti in samospoštovanju se lahko prenese v vaše odnose, verjetno kot povečano zavedanje o lastnostih, ki so vam najbolj pomembne pri ljudeh. Merkur se bo v petek obrnil direktno v vašem znamenju in komunikacije bodo lažje stekle, stvari spet pospešile, tako da boste uživali v spremembi tempa. Bodite pozorni na obdobje retrogradnosti Saturna, ki se začne v soboto, da bi ponovno razmislili o svojih dolgoročnih kariernih ciljih. Konec tedna vas bodo vplivi Lune v levu morda čustveno razburile. Kljub temu vam to lahko dvigne razpoloženje, če imate doma urejene stvari.

Dvojčka 

Mlada Luna v vašem znamenju bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov začetek v vaše osebno življenje. To je lahko priložnost za uresničitev sanj – če vam je jasno, kaj želite. Imate možnost narediti preskok in se približati njegovemu manifestiranju. Še več, razmišljanje in načrtovanje za prihodnost bo lažje, potem ko bo Merkur v petek obrnil direktno. Ko se Saturn v vodnarju v soboto obrne retrogradno, se poglobite v svoja prepričanja in predsodke. Kakšne nezavedne pristranskosti ohranjate? Ta konec tedna lahko vplivi Lune v levu sprožijo konflikt med vašim umom in čustvi. Prizadevajte si za srčno komunikacijo, da bodo drugi razumeli, kaj želite.

Rak 

Mlada Luna v dvojčkih vas poziva, da najdete mir, samoto in spokojnost. To je vaša priložnost za počitek - zatišje pred naslednjo novo Luno. Meditacija, dihalne vaje in razvijanje pozornosti vam bodo v korist k umirjenosti. Ko se Merkur v petek obrne direktno in vašo pozornost postopoma preusmeri v prihodnost, je pomembno, da začnete bolj zaupati svojim prijateljem. Bodite pozorni na Saturnovo retrogradno obdobje, ki se začne v soboto, ki ponuja nekaj pronicljivih razkritij o moči v vašem življenju. Ta konec tedna izzivi Lune v levu lahko sprožijo nekaj nihanj razpoloženja. Pomagate si lahko ostati uravnoteženi tako, da se obkrožite s pozitivnimi ljudmi.

Lev 

Mlada luna v dvojčkih bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov krog prijateljstva. Zdaj je čas, da se osredotočite na povezovanje z ljudmi. Stopite v stik s prijatelji in vzpostavite nove stike! Verjetno vas bodo pritegnili ljudje, ki bodo v vaše življenje prinesli nove izkušnje. Poleg tega bo sodelovanje v skupinskih dejavnostih pospešilo vašo osebno rast. Obrnite se na druge v svojem osebnem in poklicnem življenju in vzpostavite smiselne, obojestransko koristne povezave. Ko se Merkur v petek obrne direktno, bo napredek pri delu bistveno lažji. Pomahajte v slovo frustracijam in zamudam, ki ste jih doživeli v retrogradnem obdobju, ker je vaša pot naprej veliko bolj jasna. Ker pa se Saturn v vodnarju v soboto obrne retrogradno, vaš najbližji odnos potrebuje nekaj premisleka. Čas je, da ste popolnoma odprti in iskreni do drugih, zato vnesite nekaj realizma v odnose. Ta konec tedna bodo vplivi Lune v vašem znamenju sprožile čustveno »vožnjo po toboganu«, ki vas bo navdušilo ali razdražilo, verjetno oboje.

Devica 

Mlada Luna v dvojčkih napoveduje nov poklicni cikel v naslednjih dveh tednih. Motivirani boste, da pokažete in oglašujete svoje veščine, da boste lahko svoje delo popeljali na višjo raven. Zavedajte se le, da bo komunikacija nepredvidljiva, dokler Merkur v petek ne postane neposreden. Vaš vladajoči planet Merkur se v petek obrne direktno v vašem področje duhovnosti in raziskovanja vaše natalne karte. Potovalni načrti so ponovno pripravljeni, vaša vizija širše slike je ponovno navdihnjena in pripravljenost na akcijo dobi velik zagon. Vendar pričakujte, da boste morali v retrogradnem obdobju Saturna ponovno premisliti o svojih sposobnostih. Vplivi Lune v levu ta konec tedna lahko spodbudijo nerešeno čustveno težavo, ki vas lahko vrže iz ravnotežja. Če si vzamete nekaj časa za premislek, lahko pridobite vpogled v svojo preteklost.

Tehtnica 

Ponedeljkova mlada Luna v dvojčkih bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov začetek v vaše področje duhovnosti in raziskovanja. Navdih za pospeševanje osebne rasti bo zelo opazen. To lahko vključuje razvijanje vaših duhovnih praks, potovanje ali pospeševanje izobraževanja.. Tukaj obstaja želja po raziskovanju, ne glede na to, ali je to dobesedno potovanje v nove kraje ali preprosto raziskovanje novih idej. Ko se Merkur v petek obrne naravnost, se morate nekoliko umiriti. Nekaj tednov ste se ukvarjali s težavnimi psihološkimi težavami, a zdaj bo vse bolj pozitivno. Ko se Saturn v soboto obrne retrogradno, ste pripravljeni za spremembo, in da drugim rečete 'ne', ko je za to potrebno. Čas je, da se postavite zase, da boste lahko zaščitili svoje interese. Ta konec tedna lahko Luna v levu sproži zelo čustveno interakcijo s prijateljem ali skupino. Prepričajte se, da jasno vidite situacijo, preden se odzovete.

Škorpijon 

Teden se začne z novo Luno v dvojčku, in vam bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov cikel zdravljenja, ki daje veliko moči. Ta energija vas spodbuja, da se osredotočite na samoobvladovanje in natančno razkrijete, kako močni in nadarjeni v resnici ste. Delajte na sebi, ker je to idealen čas za odpravljanje slabih navad ali področju vaše osebnosti, za katera veste, da bi jih lahko izboljšali. Zdaj je čas, da sprostite vsako zamero, razočaranje ali druga čustva, ki so vas zadrževala. Tudi vaši odnosi so v vzponu, k čemur pripomore dejstvo, da se Merkur v petek obrne direktno. Medosebne interakcije vseh vrst so na tej točki lažje, preprosto zato, ker je zmeda za vami. Za globlje razumevanje vaše preteklosti in karme vam bo dalo Saturnovo retrogradno obdobje, ki se začne v soboto. Ta konec tedna lahko vplivi Lune v levu sprožijo vašo potrebo po nadzoru. Prepustiti se toku je morda boljša rešitev

Strelec

Mlada Luna v dvojčkih nakazuje nov partnerski (osebni ali poslovni) cikel v naslednjih dveh tednih. Gre za to, da svoje misli, občutke in dejavnosti delite s tistimi, ki so vam najbližji. Nato bosta komunikacija in načrtovanje lažja, ko bo Merkur v petek postal direkten. To bo koristilo predvsem vašim vsakodnevnim dejavnostim! Izkoristite to spremembo tempa za delo pri opravilih, ki ste jih pred kratkim zanemarili. Ko se Saturn v soboto obrne retrogradno, vstopate v obdobje, ko bi lahko vaše besede uporabili proti vam. Bodite zelo jasni v vsem, kar govorite. Ta konec tedna lahko izzivi Lune v levu pripravijo temelje za duhovni ali filozofski konflikt z drugim ali s samim seboj. Potrudite se obvladati svojo presojo.

Kozorog 

Počistite svoj nered, če obstaja – dobesedno in metaforično! Mlada Luna v dvojčkih bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov začetek v vaših vsakodnevnih dejavnosti. Zdaj je čas, da izboljšate svoje počutje tako, da učinkoviteje upravljate svoj čas in se osredotočite na telo. Kar se tiče ljubezni, vam bo Merkur v vašem romantičnem področju v petek zagotovo pomagal pri srčni komunikaciji. To je tudi dobro za srečanje z posebno osebo. Vaš odnos z denarjem je v središču pozornosti v soboto in naslednjih nekaj mesecev, medtem ko je Saturn retrograden v vodnarju. Vaš občutek varnosti - ali pomanjkanje le-tega - morda določa vaše obilje - ali pomanjkanje. Izzivi Lune v levu ta konec tedna lahko sprožijo strah pred ranljivostjo, ko razkrijete svoj pravi jaz. Glejte na to kot na izziv, da premagate katero koli težavo, s katero se spopadate.

Vodnar 

Pokate od ustvarjalnih idej, ko mlada Luna osvetli zabavno področje vaše natalne karte. Ta mlada Luna v dvojčkih bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov začetek v vaši zabavni peti hiši. To prinaša obilo prizadevanj, od umetniških do novih hobijev, veselja do starševstva in povečane strasti v vašem ljubezenskem življenju. Merkur, ki se v petek obrne direktno, bo poenostavil vaše načrte in komunikacijo, zlasti z vašo družino. Vse težave ali zastoji, povezani z domom ali nepremičninami, bi se morali zdaj znova premikati naprej. Ko pa se Saturn v vodnarju v soboto obrne retrogradno, vas čaka nekaj globokega razmišljanja. Lahko postajate nova različica sebe; poskrbite, da bo to nekdo, ki vam je všeč.

Ribi 

Selitev, preureditev in reorganizacija doma – vse to dobi zeleno luč ob vplivu nove Lune v dvojčku v naslednjih dveh tednih. Morda boste tudi navdihnjeni, da stopite v stik z dolgo izgubljenim sorodnikom ali organizirate zabavo za prijatelje. Stik s svojimi koreninami je lahko del slike. Merkur se v petek obrne direktno na področju komunikacije v vaši natalni karti, kar je za vas veliko olajšanje – zdaj je lažje prenesti sporočila in ni vam treba skrbeti, da vas narobe razumejo. Vendar se v soboto Saturn obrne retrogradno na najbolj duhovnem področju vaše karte. To napoveduje nekaj mesecev, v katerih boste morali obdelati nekatera globoko zadržana čustva ali nerazrešenih travme iz vaši preteklosti. Končno lahko ta konec tedna Luna v levu razkrije, kako vaša čustva vplivajo na vaše fizično počutje.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.