Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 30. januarja do 5. februarja 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 30. januarja do 5. februarja 2023)

Prvi del tega tedna, ki mu vlada hitra Luna v dvojčku, je dinamičen, lahkoten in prijazen, naša osredotočenost bo tudi na domače življenje. Lahko se zgodi, da boste inspirirani, da na novo preuredite svoje življenjsko okolje. Glavni dogodek tega tedna je polna Luna v levu. Pred tem nas v četrtek in petek čaka napeta energija, saj bo Sonce v kvadratu z Uranom. Drzen in brezkompromisen astrološki aspekt, ki bi zlahka pripeljal do različnih dram. Poleg tega lahko ta trk Sonca in Urana prebudi vašo intuicijo. Kvadrat med planetom ljubezni Venero in strastnim Marsom nas v soboto pusti ujete med kladivom in nakovalom. Na področju intimnosti bo verjetno težko krmariti. Kako se spopadate z jezo, lahko vpliva na potek ljubezni, ob tem aspektu. V nedeljo, prihaja ognjena polna Luna v levu. To je dobrosrčna, velikodušna, strastna polna Luna in vse kaže na to, kot da se bodo v nedeljo uresničile nekatere naše sanje, vendar ima Lunin kvadrat z nestalnim Uranom drugačne zamisli. Vsekakor bi lahko bil to zanimiv vikend! Skratka, energije bodo lahko od sredine tedna postale nekoliko bolj zahtevne in morda bomo zaradi tega še posebej nemirni, nepotrpežljivi in impulzivni. Lahko se počutimo nepodprte in to lahko vodi do občutka, da nečesa nimamo dovolj. Nasvet: bodite prizemljeni in odprti za kompromise ter poskrbite za lastne potrebe.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

05.02.2023, Klepetov studio (Ljubljana - Črnuče), Zvočna kopel ob polni luni

17.02.2023–18.02.2023, okolica Ljubljane, Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. februar: Sonce kvadrat Uran. Ta aspekt od srede do nedelje prinaša negotovost, nepričakovane spremembe in motnje. Kopičenje napetosti in tesnobe lahko povzroči nepredvidljivo vedenje, ki povzroči nenadne ali hitre spremembe smeri. To ni najboljši čas za eksperimentiranje z mehanskimi ali elektronskimi napravami. Najboljši pristop je biti odprt, prilagodljiv in proaktiven glede pozitivnih sprememb. Bodite pozorni na morebitne poškodbe.
  2. februar: Venera kvadrat Mars. Od četrtka do ponedeljka prinaša povečanje jeze, pomanjkanja samokontrole in impulzivnosti. Povečana spolna želja in tekmovalnost lahko povzročita napetost v odnosu. Če iščete svojo boljšo polovico, ne znižujte svojih standardov ali se izpostavljati tveganju zaradi nepotrpežljivega poželenja. Vendar pa lahko delite ljubezen v zdravem odnosu z bolj razburljivo spolno aktivnostjo.. Kompromis bo pomagal preprečiti sovražnost, toda nagnjenost k strinjanju s čimer koli, samo da bi dosegli mir, lahko povzroči obžalovanje. Obstajajo tudi drugi načini za varno izražanje frustracij in napetosti. Fizično napetost lahko sprostimo na produktivne načine, kot so šport, vadba...in, recimo ples – salso ali tango.
  3. februar: polna Luna v levu - Naredite načrte za manifestiranje svoje ustvarjalnosti in se povežite s svojo srčno čakro.. To bo živahno obdobje, ko boste začutili, da vaše življenje preplavljata navdušenje in strast. Dogodki, ki prihajajo, so povezani s tem, kar ste gradili od julija 2022. Če niste zadovoljni z rastjo, ki se je manifestirala, spremenite smer in uporabite moč polne Lune, da se bolje izrazite in zgradite življenje svojih sanj. Bodite pogumni, strastni in močni. Ne pozabite: življenje je najlepše, ko se zabavate in ko ste avtentični. (Idealen čas, da postrižete in uredite svojo pričesko.)

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven 

Prvi del tega tedna je dober za nadaljevanje ali dokončanje zaostalih ali odprtih projektov. Počutili se boste živahni in hitri. To družabno vzdušje je odlično za sodelovanje pri delu. Visoka energija pred polno Luno v levu razvnema vaše romantično področje večji del tedna. Zdaj je čas, da uživate v živahnem odnosu s svojo drugo polovico, ali, če iščete ljubezen, da spoznate novo priložnost. V petek, ko se bo Sonce spopadlo z nepredvidljivim Uranom, boste morali obvladati tako svoj ego kot svoj temperament. Prijateljstvo in denar v tem času zagotovo ne gresta skupaj in to bi lahko bil glavni vzrok drame. Bodite pozorni tudi na kvadrat med Venero in vašim Marsom ta konec tedna, saj lahko sproži spopad volje v odnosih. Vendar pa nedeljska ognjena, strastna polna Luna razsvetli vaše območje veselja in spodbudi, da živite bolj polno življenje in, da vaše srce glasneje poje.

Bik 

Intenzivnost okoli vašega domačega življenja se bo ta teden verjetno stopnjevala zaradi nedeljske polne Lune v levu. Razmislite o tem, da bi to energijo usmerili v nekaj produktivnega, morda tako, da popestrite svoje bivalno okolje. Ker so čustva trenutno nabita, se bo jeza razplamtela, če pride do konflikta - še posebej, če gre za vašo družino ali lastnino. Kvadrat Sonca z nepredvidljivim Uranom v četrtek in petek lahko zamaje vaše ravnovesje. Medtem lahko Marsov spopad z vašim vladarjem Venero ta konec tedna sproži razliko v mnenjih z nekom, ki vam je blizu. Na drugi strani lahko slednji vpliv spodbudi tudi vašo ustvarjalnost. Nedeljska polna Luna osvetljuje dno vaše karte, širi svetlobo, toplino in ljubezen v vaš dom, kar vas prizemljuje in ščiti.

Dvojčka 

Luna v dvojčkih prevladuje prvih nekaj dni tega tedna, vas postavlja v ospredje in v osrčje vaše družine, poklicnega ali družabnega življenja. Pričakujte, da bo radovednost podžgala nova spogledljiva srečanje. Morda boste pod pritiskom, da se soočite s strahom ali fobijo v četrtek in petek, ko se Sonce spopade z Uranom. Ta kvadrat lahko tudi prebudi vašo moč zaznavanja in intuicijo. Polna Luna v nedeljo sije iz območja inteligence vaše natalne karte, zato je to odličen čas za dokončanje težkih ali kompleksnih projektov. Želeli si boste nekakšen intelektualni izziv – brez njega se boste morda počutili nemirno, a tudi izjemno prepričljivo.

Rak 

Prva polovica tedna je za vas relativno tiha, v veliki meri jo vodijo lunarni vplivi v najbolj skrivnostnem delu vaše natalne karte. To se bo spremenilo, ko bo Luna pozneje v tednu prešla v vaše znamenje, in ne skrbite, če vam ni do druženja. Ko bo Sonce v četrtek in petek v kvadratu z Uranom, boste morda ugotovili, da ste preveč sumničavi ali ljubosumni kar vas lahko spravi iz ravnotežja. Poskusite se ne odzvati prehitro ali storiti ničesar drastičnega, dokler ne dobite celotne zgodbe. Konec tedna ko se Mars spopade z Venero, lahko ponovno obudi težavo v odnosih iz vaše preteklosti. Vzamete si čas za meditacijo, da boste prinesli vpogled v to, kaj se v resnici dogaja. Boljša novica prihaja v nedeljo, ko bo polna Luna zasijala iz finančnega območja v vaši karti. Lahko pride do majhne finančne krize, ki se bo hitro rešila in vas bo pustila v varnejšem položaju kot prej.

Lev 

Glavni dogodek tega tedna bo nedeljska polna Luna v vašem znamenju, kar lahko povzroči, da se bodo vaša čustva intenzivirala. Motivirani boste, da izrazite svojo ljubezen, jezo, ustvarjalnost - ali kar koli drugega, kar se kuha v vas - z dramatičnim pridihom. Uporabite Lunine energije v začetku tega tedna, da ponovno preučite svoje dolgoročne načrte in strategije. Morda nekaj pogrešate in drugačen pogled vam lahko ponudi sijajno idejo ali prej spregledano rešitev. Vaše ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem bo zahtevalo zelo previdno ravnanje v četrtek in petek, ko se Sonce spopade z Uranom v jeznem boju volj. Na srečo ste v nedeljo zaradi veličastne polne lune v levu na začetku vaše karte, osebne karizme. To je odličen astrološki vpliv, da od življenja dobite, kar želite – malokdo se vam lahko upre, ko vas polna Luna čuva!

Devica 

Velike količine energije v času pred polno Luno v levu v nedeljo bodo stimulirale vaše nezavedno področje večji del tedna. Spomini se lahko obudijo ali pa se ponovno pojavi težava, za katero ste mislili, da ste jo rešili. Druga možnost je, da vas lahko prevzame hrepenenje po nekom ali nečem iz preteklosti. Ne glede na to bo nekaj introspekcije osvetlilo vse, kar se dogaja v vašem srcu in umu. Morda pa boste v petek, ko bo Sonce v kvadratu s svobodoljubnim Uranom, čutili, da se vaše obveznosti tepejo z vašimi sanjami. Nezmožnost delati tisto, kar bi radi počeli, bo seveda zelo frustrirajoče, a lahko tudi sproži vpogled v vaš proces zdravljenja ali duhovna prepričanja. Poiščite tolažbo v duhovni polni Luni v nedeljo. Ta lunacija bo verjetno razkrila nekaj, kar je skrito - in če boste znali dekodirati in razumeti njeno sporočilo, boste lažje vnesli spremembe v svoje življenje.

Tehtnica 

Visoka energija na vašem družbenem področju pred polno Luno v levu v nedeljo je namenjena temu, da svoja čustva delite z ljudmi, ki jim zaupate. Prav tako vas spodbuja, da se obkrožite z ljudmi, ki so čustveno usklajeni z vami. Začetek tega tedna je zelo pozitivna energija za usposabljanje, izpopolnjevanje ali kakršno koli izobraževanje. Vendar pa boste v petkovem jeznem spopadu med Soncem in Uranom morda ugotovili, da obžalujete tveganje, ki ste ga pred kratkim sprejeli, ali da vas nekdo, ki je napačno sumničav do vas, hladno sprejme. To ni prijeten občutek, vendar ne bo trajal dolgo. Lahko pa tudi povzroči romantiko, medtem ko pa bo spopad Marsa z vašo Venero ta konec tedna prav tako izziv za srčne zadeve. Morda boste morali uporabiti svoje sposobnosti za vzpostavljanje miru, da bi razmerje spet vzpostavili.

Škorpijon 

Močna energija pred polno Luno v levu v nedeljo vas lahko spodbudi, da prevzamete odgovornost v odnosih ali določeni situaciji. Morali boste obvladati svojo energijo, da boste dosegli najboljši možni rezultat. To je tudi čas, da pridobite vpogled v svoje občutke glede uspeha in neuspeha. Bodite pozorni na družinsko tesnobo v četrtek in petek, ko bo Sonce v kvadratu z Uranom in postavilo nasproti vaše družinsko in ljubezensko življenje. Prav tako lahko dobite osupljiv vpogled v svoje domače življenje. Ta konec tedna se Mars spopade z Venero, kar lahko razjasni vaš strah pred deljenjem čustev, zlasti v vaših intimnih odnosih. Vendar pa zelo ambiciozna polna Luna vaše misli usmeri na cilje glede kariere. Ta drzna, ognjena lunarna energija vas spodbuja, da sanjate o velikih sanjah.

Strelec 

Zdi se, da bo začetek tega tedna zelo romantičen, kajti upravlja ga Luna v vašem nasprotnem znamenju - idealna energija za zmenke ali za obnovitev vezi, ki jo imate z obstoječim partnerjem. Ohranite to ljubečo energijo okoli sebe, da dvignete svoje razpoloženje v četrtek in petek, ko težaven aspekt Sonca in Urana ustvarja nesoglasja v službi, ko vas sodelavci ne poslušajo ali nekdo prelaga krivdo na vas. Medtem, ko se Mars v vašem partnerskem področju ta konec tedna spopade z Venero, lahko sproži konflikt z romantičnim ali poslovnim partnerjem glede tega, kdo je glavni. Vendar pa konec tedna daje veliko boljši občutek. Polna Luna sije iz najbolj pustolovskega območja vaše natalne karte in vas spodbuja k miganju. Osrečila vas bodo potovanja, prav tako šport, narava in svoboda biti to, kar ste.

Kozorog 

Začetek vašega delovnega tedna je lahko zelo naporen, saj Lunine energije nalagajo eno odgovornost na drugo. Čeprav ste popolnoma sposobni to obvladati, vendar bi vam koristilo, če bi si ustvarili in vzeli nekaj časa zase. Prepiri o denarju ali vrednotah v vaših najbližjih odnosih kasneje v tednu so verjetni, še posebej v petek, ko se spopadeta Sonce in Uran. Če z svojo drugo polovico nista na istem, se lahko zgodi drama. Nepremišljene besede lahko razburijo odnos, ko se Mars ta konec tedna spopade z Venero. To dramatično temo dodatno poudarja ognjena polna Luna v nedeljo, ki osvetljuje del vaše karte, ki se ukvarja z ljubosumjem in zamero. Čustva se bodo razvnela; poskusite ne storiti ničesar, česar pozneje ne morete razveljaviti.

Vodnar 

V središču pozornosti vaše zabavne pete hiše na začetku tedna lahko sprožite razburljivo srečanje ali srečate novega oboževalca. Lahko tudi prebudi vašo ustvarjalnost. Kvadrat Sonca z vašim vladarjem Uranom v četrtek in petek bo prebudil vašo potrebo po svobodi. Lahko pa tudi spodbudi precejšnje družinske napetosti – kajti, bojno polje so lahko družinski odnosi. Mars se na vašem romantičnem področju spopada z Venero, kar lahko sproži konflikt med samozavestjo in pasivnostjo v odnosu. Vendar pa je glavni dogodek polna Luna v levu v vašem partnerskem področju v nedeljo. Pričakujte nekaj visoko energijskih interakcij s svojim partnerjem ali najbližjim prijateljem ves teden. Zavedanje čustvenih vibracij v razmerju bo navdihnilo harmonijo.

Ribi 

V začetku tega tedna se lotite družinskih zadev, saj vas Luna na dnu vaše karte spodbuja, da ste pozorni na svoje temelje. Nesporazumi so zelo verjetni kasneje v tednu, še posebej, ko se Sonce v petek spopade z Uranom. Nekaj, kar rečete ali napišete na družbenih omrežjih, se lahko napačno razlaga, celo namerno. Ali pa se lahko zgodi, da nekdo razkrije skrivnost o vas s praznim ogovarjanjem. Druga možnost je, da prebudi vašo intuicijo, še posebej v času tišine in meditacije. Način, kako se spopadate z jezo, lahko vpliva na potek ljubezni, ko se Mars ta konec tedna spopade z Venero. Polna Luna v nedeljo vam nudi pobeg in vas spodbuja, da se osredotočite na svoje zdravje in dobro počutje, ali pa se preprosto odločite, da boste sebe postavili na prvo mesto in se dvignili nad dramo.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Rak: kompleksno in občutljivo zodiakalno znamenje

Če bi vprašali, katera zodiakalna znamenja so najbolj kompleksna, bi se med zmagovalci zagotovo znašel Rak. To znamenje …

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

Ta teden praznujemo poletni solsticij in hojo po žerjavici, priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o tem, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.