Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 27. novembra do 3. decembra 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 27. novembra do 3. decembra 2023)

Vsak teden, ki se začne s polno Luno, ima poseben čar, kajne? Ponedeljek, dan, ki je že po tradiciji povezan z Luno, se lepo sklada s tem, saj polna Luna v zračnih in radovednih Dvojčkih prinaša vrsto pomembnih zaključkov v mreženju, znanju in vsem, kar je povezano s komunikacijo. To je odličen trenutek za razmislek o tem, kaj se je za vas začelo pred šestimi meseci, ob mlaju v istem znamenju. Kateri novi začetki so se sprožili in kako te ideje cvetijo zdaj? Polna Luna nam daje priložnost za sprostitev, zato je modro opustiti nepo11.04.2024–18.04.2024 Kje: Cipertrebne podrobnosti, ki vas morda ovirajo. Sedaj se počutite bolj svobodno, mar ne?

Vendar pa polna Luna v Dvojčkih v ponedeljek prinaša tudi izzive v komunikaciji. Vladar Dvojčkov, Merkur, je v kvadratu z meglenim Neptunom, kar lahko privede do zmede. Bodite previdni pri zaupanju, saj morda ne vidimo celotne slike. Intuicija bo ključna. Poglobite se vase in poslušajte svoj notranji glas, ki vam lahko razkrije globlje resnice. Če se preveč osredotočimo na dejstva in podrobnosti, se lahko izgubimo v labirintu negotovosti.

Sreča se obrne v petek, ko Merkur vstopi v pragmatičnega Kozoroga, pusti za sabo zmedo in vnaša jasnost. To je točno tisto, kar potrebujemo: realnost, strukturiranost in ciljno usmerjeno razmišljanje, začinjeno z odmerkom temnega humorja. Včasih je treba znati vzeti življenje z lahkotnostjo in se nasmejati lastnim napakam.

Nedelja prinaša nove izzive, ko ljubezenski planet Venera tvori kvadrat s kontrolirajočim Plutonom. To lahko povzroči občutke sumničavosti in nemira v nas ali našem partnerju, kar nas lahko spodbudi k iskanju varnosti in kontrole. Pomembno je razmisliti, ali se oklepamo ljubezni ali je to le želja po nadzoru. Ta energija nas poziva, da smo pozorni na to, kako ravnamo s temačnimi, a človeškimi temami, kot so moč, nadzor, ljubosumje, in učenje o predaji in opuščanju.

Investirajte v svoje prihodnje leto. Astrološki Vodnik za 2024 je na voljo za 120 evrov. Naročila sprejemamo prek povezave "Klepet ob kavi". VEČ TUKAJ. https://klepetobkavi.si/storitve/astroloski-pregled-za-2024.html

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

 

20.12.2023–22.12.2023, spletno predavanje, Magija obnove in energijske priprave na 2024

20.03.2024, 18:00–19:00, Trzin, Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

11.04.2024–18.04.2024, Ciper, Regeneracijski BOOST teden na Cipru z Jasmino na kliniki Neomed


Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ

  1. november: Polna luna v Dvojčkih: Zanimivo dejstvo: Lani je bila polna luna v Dvojčkih zadnja polna luna leta (8. december 2022). Letos bo zadnja polna luna v letu v znamenju Raka, in sicer 27. decembra! Polna luna v Dvojčkih, ali astrološko gledano, Luna v Dvojčkih, ustvarja opozicijo s Soncem v Strelcu. Na tej mentalni osi, kjer se na eni strani nahajajo Dvojčka in "nižji um", na drugi pa Strelec in "višji um", se bo vsak posameznik soočal z notranjim "vlečenjem" med tema dvema energijama. Luna v Dvojčkih bo spodbujala logično razmišljanje, medtem ko bo Sonce v Strelcu vplivalo na razmišljanje na širši, bolj obsežen način. Energija Dvojčkov je udobna v neposrednem okolju, kot je soseska, medtem ko Strelec išče širši pomen in potrebuje razmišljanje, ki presega lokalne okvire. Obe strani te osi sta pomembni, saj je najti ravnovesje med njima ključno sporočilo polne lune, kar pa ni vedno preprosta naloga. V naslednjih dveh tednih bomo raziskovali, kaj to pomeni za nas.

Polna luna predstavlja čas vrhunca. Z energijo polne lune in njenim sijajem pride do simboličnega "razsvetljenja" v naših življenjih. To ni enostaven proces, saj se sprosti velika energija z različnimi manifestacijami, vključno z živčnostjo, nespečnostjo in intenzivnimi čustvi. Možno je, da se v tem obdobju ne bomo vedno obnašali povsem racionalno.

Obdobje polne lune: Verjetno ste že prepoznali konfiguracijo T-kvadrata. Luna v Dvojčkih v opoziciji s Soncem v Strelcu (polna luna) in z Marsom v Strelcu. Luna, Sonce in Mars so v kvadratnih pozicijah s Saturnom v Ribah, kar prinaša kompleksne in zahtevne energije. Vse to bo zaznamovalo konec meseca z močnim astrološkim vplivom.

  1. november: Merkur kvadrat retrogradni Neptun: Ta kvadrat med Merkurjem in Neptunom smo že doživeli 26. junija, ko je bil Merkur v znamenju Dvojčkov, nasproti Strelca. Zdaj se ta kvadrat ponovno pojavlja in zaradi retrogradnosti Merkurja bomo to konfiguracijo izkusili še dvakrat, in sicer 27. decembra, ko bo Merkur retrograden in Neptun direkten, ter 9. januarja 2024, ko bosta oba planeta direktna.

Merkur v Strelcu se počuti izven svojega udobnega okolja, še posebej v kvadratu z Neptunom, kar prinaša zmedo. Med potovanjem v iskanju resnice se Merkur v Strelcu sooča z energijo kvadrata z Neptunom v Ribah, kar lahko privede do zamegljene zgodbe o resnici. Bodite previdni in ne bodite preveč naivni. Prvotno boste morda čutili mentalno (in fizično) izčrpanost. Predstavljene vam bodo različne novice in informacije, ki pa bodo zmedene in zavajajoče. Ponujali se bodo različni "popusti", akcije, razprodaje in t.i. posebne ponudbe, ki pa morda ne bodo tisto, kar se zdi na prvi pogled. Lahko se vam bodo ponujale nekatere nesmiselne stvari in načini za uresničitev vaših želja, ki pa so v resnici le zavajanje in dajanje lažnih obljub. Kot bi vam nekdo prodajal meglo v kozarcu. Morda boste porabili nekaj denarja, a bolj pomembno bo vaše razočaranje.

P.S. Upoštevajte tudi, da bo plagiatorstva več kot kdajkoli. Naleteli boste na besedila, ki se vam bodo zdela znana, kot da ste jih že nekje prebrali. Ne sprejemajte pomembnih odločitev v tem obdobju (počakajte, da se "megla" razkropi), pozorno berite med vrsticami tako dobesedno kot v prenesenem pomenu. Izogibajte se t.i. energetskim vampirjem in ne verjemite vsemu, kar vam postrežejo. Seveda ne bodite paranoični. Ta aspekt spominja na retrogradnega Merkurja, zato lahko uporabite navodila za preživetje obdobja retrogradnega Merkurja tudi za ta čas.

  1. december: Venera kvadrat Pluton: Kako lahko ta kratkotrajni aspekt vpliva na vaše ljubezensko življenje? Vse je odvisno od vašega trenutnega stanja odnosa. Če je že napeto, lahko te težave še stopnjuje. Če ste v negotovosti, pomanjkanju samospoštovanja in varnosti, bo ta energija prebudila ljubosumje, posesivnost, poskuse nadzora, manipulacije. Vsi tisti, ki se sprašujete "ali me ljubi", lahko ta aspekt prinese strahove, strah lahko sproži nervozo, negativno vznemirjenje. In potem se to projicira z izsiljevanjem, grožnjami, ultimati. S to energijo je enostavno uničiti tisto, kar ljubiš. Poskusite se izogibati vsakršnemu manipulativnemu vedenju, vsiljevanju moči, nadzora, pasivni agresiji, ne glede na to, ali to počnete vi nekomu ali nekdo počne to vam. Ta energija lahko zlahka sproži tista globoko »zakopana« čustva

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven (20. marec - 19. april)

Polna luna v znamenju Dvojčkov na ponedeljek prinaša čas za soočenje z izzivi - in vi, znan po tem, da imate radi izzive, boste zagotovo pripravljeni na to. Sijaj polne lune bo osvetlil vaš komunikacijski sektor, vendar bo hkrati prisoten tudi kvadrat med Merkurjem in Neptunom, ki lahko rahlo zamegli nekatere vaše interakcije. Zato je ključnega pomena, da ste jasni glede svojih namenov in se trudite razumeti, od kod prihajajo drugi. Ko Merkur v petek preide v znamenje Kozoroga, ki bo trajalo vse do 2. januarja 2024, boste doživeli dodaten pridih realnosti v vašem načinu razmišljanja. Ta čas bo idealen za osredotočanje na vaše delo in mreženje, saj boste motivirani za postavljanje in doseganje ciljev. To obdobje je ugodno za konstruktivne in ciljno usmerjene pogovore. Na osebni ravni pa bodite pripravljeni, da lahko trčenje Venere s Plutonom ta vikend sproži nekatere vaše notranje težnje po nadzoru v odnosih. Morda se boste znašli v konfliktu z nekom, ki ima avtoriteto, kar lahko privede do napetosti. V tem času je pomembno, da ohranite mirnost in se ne prepustite impulzivnim reakcijam.

Bik (20. april - 20. maj)

Vaš vladajoči planet Venera se sooča z napetim vidikom s Plutonom, kar lahko prinese na dan skrite težave ali "pošasti", ki ste jih poskušali potlačiti. Namesto da bi se temu izogibali, je ta čas idealen za soočenje in sprejetje teh izzivov. Tak pristop vam bo omogočil, da jih premagate in se z njimi spoprijateljite. V ponedeljek bo polna luna v Dvojčkih prebudila vaša čustva v zvezi z denarjem. Ključ do uspeha bo v tem, da presežete zmedo, ki jo prinaša kvadrat med Merkurjem in Neptunom. Vizualizirajte svoj uspeh in priznajte svoje sposobnosti ter dosežke, da okrepite pritok finančnih sredstev. Ko Merkur v petek preide v znamenje Kozoroga, ki bo trajalo vse do 2. januarja 2024, se bo vaša pozornost usmerila na pridobivanje globljega znanja. To je lahko skozi izobraževalne tečaje, potovanja ali duhovne študije. To obdobje bo tudi čas za raziskovanje in poglobitev v vašo osebno vero. V tem času pa bodite pozorni na medosebne interakcije, saj se bodo lahko pojavile napetosti, ko se Venera zaleti v Plutona. To je lahko priložnost za globoko osebno preobrazbo in razumevanje vaših globljih čustvenih potreb.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Polna Luna v Dvojčkih bo v ponedeljek prinesla poudarek na vaša čustva. Vaš vladajoči planet Merkur bo igral ključno vlogo, saj se bo ta teden začel s polno Luno v vašem znamenju. To bo čas, ko bodo vaša čustva bolj intenzivna, a hkrati lahko kvadrat med Merkurjem in Neptunom vpliva na vaše dojemanje realnosti. V petek bo Merkurjev prehod v Kozoroga, ki bo trajal do 2. januarja 2024, pomagal razjasniti situacijo in vam omogočil, da se bolj poglobite v resnico. Ta vpliv bo spodbudil vašo radovednost in željo po raziskovanju skrivnosti, analiziranju vaše notranjosti in razkrivanju neznanih področij. V ljubezenskem življenju pa bo trčenje Venere s Plutonom čez vikend lahko sprožilo obrambne mehanizme, še posebej, če se boste počutili ranljive. Ta trenutek bo priložnost za globoko introspekcijo in razumevanje vaših čustvenih potreb.

Rak (21. junij - 21. julij)

Polna Luna v Dvojčkih bo v ponedeljek prinesla poudarek na zaključkih in opuščanju. Ta posebna polna luna bo osvetlila vaše področje zaključevanja in vam dala priložnost, da se aktivno odločite za opustitev določenih stvari v vašem življenju - bodisi osebe, situacije ali vzorca, ki vas je le omejeval. Morda boste razmišljali tudi o spremembi miselnosti. Vendar bodite previdni, saj kvadrat med Merkurjem in Neptunom lahko prinese zmedo in meglenost v vaše razumevanje situacije. Povečana intuicija vam bo v pomoč, a bo potrebna dodatna pozornost pri razlikovanju med resničnostjo in iluzijo. Ko bo Merkur v petek prešel v Kozoroga, bo to vplivalo na vaše partnersko področje, kar bo trajalo vse do 2. januarja 2024. Ta tranzit bo spodbudil komunikacijo in sodelovanje z vašim partnerjem, tesnim prijateljem ali poslovnim partnerjem. Pričakujete lahko tudi pomembne pogovore o vaših odnosih. Pazite pa na trčenje Venere in Plutona ta vikend, ki lahko prinese konflikte v zvezi z družino ali lastnino, kar zahteva previden pristop in morda tudi kompromise.

Lev (22. julij - 22. avgust)

V ponedeljek vas lahko energija polne Lune v Dvojčkih postavi pred izziv, saj boste morda morali najti ravnotežje med prijateljstvi in ljubezenskim razmerjem. Ne skrbite, ni treba izbirati med enim in drugim. Odgovor leži v iskanju harmonije in sledenju tistemu, kar čutite v svoji notranjosti. Polna Luna bo osvetlila vaše družabno področje in vam dala energijo pri povezovanju s prijatelji ali skupino. Vendar bodite previdni, saj kvadrat med Merkurjem in Neptunom lahko privede do nesporazumov z vašim partnerjem ali otroki, lahko pa tudi zmede vaše dojemanje ljubezenskega življenja. Ko bo Merkur v petek prešel v zemeljskega Kozoroga, se bo vaša pozornost usmerila na izboljšanje osebnega počutja. To bo priložnost za pregled vaših vsakodnevnih navad in rutine telesne vadbe. Ta čas je idealen za sprejemanje zdravih odločitev in postavljanje novih ciljev. Ob koncu tedna bodite še posebej pozorni na svoje izražanje in komunikacijo, saj bo Venera v vašem področju misli trčila s Plutonom. To lahko sproži napetosti ali konflikte, še posebej, če se dotaknete čustvenih tem ali občutljivih vprašanj. Naj vam previdnost in empatija vodita skozi ta čas.

Devica (23. avgust - 22. september)

Ta teden bo vaš vladar Merkur imel glavno vlogo, saj vlada ponedeljkovi polni Luni v vašem kariernem sektorju. Trenutno je Merkur v sektorju vaših temeljev, kjer ni povsem udoben, in isti dan ustvarja kvadrat z Neptunom v vašem sektorju odnosov. To lahko prinese nekaj zmedenih situacij, ki otežujejo jasno usmerjanje, tako v poklicnem kot osebnem življenju. Pomembno je, da se ne prepustite preveč vplivom drugih in da samostojno sprejemate odločitve. Dobra novica je, da bo Merkurjev prehod v Kozoroga v petek (in vse do 2. januarja 2024) harmonično usklajen z vašo naravno ostrino in spodbudil vašo miselno kreativnost. Če ste samski, boste morda naleteli na intelektualnega občudovalca, bodisi na spletu ali preko skupnih poznanstev. Pazite le na toge pričakovanja, ko se bo Venera ta vikend soočila s kontroliranim Plutonom. Naj vas vodi prilagodljivost in sposobnost sprejemanja sprememb. Prepustite se toku dogodkov in izogibajte se nepotrebnemu nadzoru ali rigidnosti v odnosih.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Nedeljska konfiguracija Venere in Plutona v vašem znamenju prinaša mešanico čustev in morda celo nekaj senc v vašem osebnem življenju, zlasti kar zadeva družino in dom. Morda se boste počutili kot da ste pod nadzorom ali manipulacijo, čeprav morda ne boste povsem razumeli, zakaj se tako počutite. Ključno bo, da ostanete zvesti sebi in se ne pustite zapeljati v stare vzorce ustrežljivosti. Polna Luna v Dvojčkih v ponedeljek bo osvetlila vašo intuicijo, vendar pa lahko zaradi kvadrata med Merkurjem in Neptunom težko ostanete dovolj prizemljeni, da bi sledili notranjemu vodstvu. Meditacija in osredotočenost na vaše notranje občutke vam lahko pomagata ohraniti jasnost. Ko bo Merkur v petek prešel v Kozoroga, se bo vaša pozornost preusmerila na dom in družino. To obdobje je idealno za navezovanje stikov s sorodniki, raziskovanje družinske zgodovine ali načrtovanje sprememb v domu. Bodite odprti za nove vpoglede in ideje, ki se lahko pojavijo v tem času.

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Ta teden vas čaka finančni labirint, poln zmede in nejasnosti. Običajno ste spretni pri upravljanju z materialnimi zadevami, toda tokrat se boste morda znašli v dilemi glede prave poti. Ključnega pomena bo, da počakate do petka, ko Merkur preide iz vašega finančnega sektorja v sektor komunikacije. Do takrat si vzemite čas in skušajte najti kompromise, kjer je to mogoče, in se izogibajte obljubam, ki jih ne morete izpolniti. Prizadevajte si, da iz napak potegnete poučne lekcije. Polna luna v Dvojčkih bo na začetku tedna povzročila čustveno vrenje, ki zahteva sprostitev. Vendar pa bo kvadrat med Merkurjem in Neptunom otežil razjasnitev jedra težave. S prehodom Merkurja v Kozoroga konec tedna se bo vaša jasnost misli okrepila, kar vam bo omogočilo učinkovitejšo komunikacijo in izražanje vaših idej. To obdobje je idealno za učenje in deljenje mnenj. Vikend prinaša izziv, ko Venera v vašem podzavestnem sektorju trči s Plutonom, kar lahko sproži strah pred čustveno ranljivostjo. Poglobljena analiza preteklih izkušenj bo prinesla dragocene vpoglede in pomagala pri soočanju s temi izzivi.

Strelec (22. november - 20. december)

Polna luna v Dvojčkih v ponedeljek bo osredotočila vašo pozornost na odnose, kar bo za vas posebej pomembno, saj se Sonce nahaja v Strelcu. To je čas, ko je še posebej pomembno, da ste pozorni na dogajanje okoli vas, še posebej na področju medosebnih odnosov. Razmislite, kaj se trenutno dogaja v vaših odnosih. Če se soočate z zmedo ali negotovostjo, se poskusite sprijazniti s tem in najti udobje v neznankah. Do petka se bo situacija razjasnila in dobili boste boljši vpogled v celotno sliko. Polna luna bo v vašem sektorju odnosov okrepila tesne vezi, vendar lahko kvadrat med Merkurjem in Neptunom povzroči nesporazume. Preden sprejmete zaključke, skrbno pretehtajte dejstva. Ko Merkur v petek preide v Kozoroga, se bo vaša pozornost usmerila k praktičnim zadevam in financam, kar je odličen čas za razmislek o morebitnih dobičkonosnih idejah in mreženju, ki lahko odpre nove finančne možnosti. Bodite pozorni ta vikend, ko se Venera v vašem socialnem področju spopade s Plutonom, saj to lahko sproži zapletene interakcije z znanci ali znotraj skupin. Osrednji problemi so lahko ljubosumje ali moč. Razmislite o tem, kako ravnati v teh situacijah, in skušajte najti ravnotežje med osebnimi željami in skupinskimi dinamikami.

Kozorog (21. december - 19. januar)

V petek bo Merkur vstopil v Kozoroga, kar bo za vas pomenilo prelomnico in začetek nove faze. Dnevi, ki vodijo do tega trenutka, bodo služili kot dragocena učna izkušnja. Ko Merkur preide v vaše znamenje, se boste počutili pripravljeni, da se znova aktivno vključite v dogajanje okoli vas. V ponedeljek, v času polne lune v Dvojčkih, bo vaša sposobnost večopravilnosti prišla do izraza. Kljub temu pa bo kvadrat med Merkurjem in Neptunom morda nekoliko zameglil vašo jasnost, zlasti kar zadeva vašo prehrano in dnevne navade. S prehodom Merkurja v Kozoroga v petek se bo vaša mentalna jasnost znatno izboljšala. To obdobje vas bo spodbudilo k izražanju in deljenju vaših idej, radovednost pa vas bo pripeljala do novih, zanimivih izkušenj. Ta vikend boste morda občutili občutek izoliranosti, ko se Venera v vašem znamenju sooči s Plutonom. V takšnih trenutkih bo stik s tesnim prijateljem osvežujoč in vam bo pomagal obnoviti občutek pripadnosti in povezanosti.

Vodnar (20. januar - 17. februar)

V ponedeljek vas bo polna luna v Dvojčkih usmerila v zaključek kreativnih projektov. Razmislite, kje ste uspeli in kje bi lahko stvari še izboljšali. Vaša iznajdljivost in kreativnost bodo v tem obdobju privabljali občudovalce, vendar bodite zaradi kvadrata med Merkurjem in Neptunom previdni pri izbiri, s kom se povežete. Možen je tudi nesporazum v zvezi s prijateljem ali znotraj skupine. Kasneje v tednu, natančneje v petek, ko Merkur preide v Kozoroga, bo vaša intuicija okrepljena. To bo odličen čas za razmislek o preteklih dogodkih in situacijah, saj boste imeli priložnost pridobiti globlji vpogled v svoje izkušnje. Ta vikend pa lahko pričakujete nekaj napetosti, saj bo Venera v kvadratu s Plutonom, kar lahko prinese konflikt z ljubljeno osebo, zlasti če gre za razlike v prepričanjih.

Ribi (18. februar - 19. marec)

V ponedeljek vas bo polna luna v Dvojčkih močno čustveno povezala z vašo družino ali lastnino. Toda kvadrat med Merkurjem in Neptunom lahko zamegli jasnost situacije, zaradi česar boste morda težko videli stvari v pravi luči. Kljub temu bo prehod Merkurja v Kozoroga v petek (vse do 2. januarja 2024) prinesel bolj neposreden pristop k komunikaciji, ki vam bo pomagal razrešiti morebitne zmede. Pogovori s podpornimi prijatelji in skupinami bodo ključni za pridobivanje dragocenih vpogledov. Morda boste celo čutili navdih, da vodite razpravo na skupinskem srečanju. Vendar pa bodite previdni v nedeljo, saj lahko trčenje Venere s Plutonom sproži čustvene rane, ki potrebujejo zdravljenje. To obdobje lahko prinese izzive v vaših družabnih krogih ali v skupnostnih dejavnostih, zato se izogibajte nepotrebnim konfliktom in se posvetite zdravljenju svojega srca.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 12. do 18. februarja 2024)

Ta teden je obdobje transformacije. Ne čaka nas samo združitev kozmičnih partnerjev – Marsa in Venere – z Soncem in …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 5. do 11. februarja 2024)

Drugi teden februarja prinaša iskrivo energijo, ki jo poganjata Vodnar in Uran, obetajoč vznemirljive preobrate na …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.