Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 27. marca do 2. aprila 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 27. marca do 2. aprila 2023)

Iz astrološkega vidika, to je veliko bolj miren teden kot prejšnji, a kljub temu je v igri nekaj zanimivih astroloških dogodkov. Ta teden bo lažje komunicirati o sebi in o tem, kaj si želimo v odnosih. V torek, ko marec že bledi, se bosta objela Merkur in Jupiter v vročem ovnu. Imeli bomo pogum, da bi razpravljali o potencialno težkih situacijah in se na koncu premaknili mimo njih. Nato v četrtek, ko se april začne, bo samozavestni Mars ustvaril čudovit trigon s stabilizacijskim Saturnom, kar nam lahko da dolgoročno energijo za trajno fizično in čustveno povezavo. Mars v trigonu s Saturnom daje moč, da nadaljujemo s trdim delom, medtem ko Venera v konjunkciji z Uranom, lahko prinese velika presenečenja v ljubezni, denarju ali obojem. Možni so nenadni razhodi ali osvežitve, samski pa lahko srečajo nekoga, ki jih prebudi na vse možne načine. Konec tedna večinoma vlada topla, kreativna, teatralna Luna v levu - odličen čas za zabavo ali uživanje v dobrem filmu!

 

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

27.03.2023, Ljubljana-Črnuče, Zvočna kopel in meditacija ob vstopu Plutona v Vodnarja (prvič po letu 1777)

03.04.2023–15.05.2023, Tečaj zdravega hujšanja (vitkanje): prerojena v 6 tednih z Jasmino Kandorfer

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

28. marec: konjunkcija Merkurja z Jupitrom. Ta aspekt je na splošno, ne glede na znamenje, povezan z optimizmom, saj Merkur (razmišljanje) v konjunkciji s pozitivnim Jupitrom prinaša optimizem in optimistično razmišljanje. Prinaša širšo sliko in lahko pritegnemo pozitivne dogodke. Ta aspekt vam bo pomagal pri morebitnih pogajanjih, pogodbah, pri poslovnih transakcijah, v stikih z nadrejenimi, zakonom, oblastjo. Koristi so velike, če veste, v kateri hiši sta ta dva planeta v tranzitu skozi vaš horoskop in to je skoraj vse! Če je ta konjunkcija podprta tudi s kakšnim ugodnim aspektom s planeti iz vašega horoskopa -super! Čeprav morate imeti v mislih, da je včasih to aspekt pretiravanja, lahko vidimo stvari in dejstva večja, kot so v resnici. Ta konjunkcija je v ovnu, torej nov začetek tudi iz tega zornega kota. 

30. marec: Mars v trigonu s Saturnom. Prinaša več discipline, zato obstaja možnost, da boste bolj disciplinirani. Zjutraj vam ne bo težko vstati iz postelje. Z njim se je lažje boriti z vsakdanjiki in rutino. Saturn je tu, da pravilno usmerja Marsovo energijo, njegove aktivnosti in dejanja, tudi na zelo moder (Saturn) način. Ta aspekt je odličen za vsako delo, tudi najzahtevnejše. Daje veliko vzdržljivost, zato se lahko vse, kar se začne, tudi dokonča. Če ste v dilemi, ali začeti z dieto, vadbo, fitnesom, je s tem tranzitom pravi čas za kaj takega. Ste na pragu projekta?, zdaj je pravi čas, da ga začnete ali pa ste že na točki, da ga uspešno zaključite. Odličen je za vse načrte, za vse, kar že nekaj časa načrtujete in to dokončate. Torej, če že obstajajo načrti, je zdaj čas za ukrepanje! To je tudi aspekt, ki prinaša stabilno energijo, močno energijo za posel, pa tudi za vse, kar potrebujete. Poglejte v kateri natalni hiši se nahajajo ti tranzitni planeti, tam je tudi odgovor na vprašanje, kje je ta energija fokusirana. To je vodni trigon, kjer sodelujeta Mars v raku in Saturn v ribah. Energiji se medsebojno prežemata, zato skupaj zmoreta veliko - izkoristite to energijo!

30. marec: Venera v konjunkciji z Uranom. Prvo srečanje Venere in Urana v biku smo imeli 18. maja 2019. Zdaj imamo njuno peto srečanje. Zadnje srečanje bo 24. aprila 2026. Svobodna ljubezen. Venera v biku išče ljubezen, tisto, kar je varno, zaščiteno, tisto, ki razveseljuje vse čute. Uran išče neodvisnost, svobodo, upor, izvirnost, ekscentričnost, nenadnost. Ljubezen (Venera) je tukaj zaljubljena v svobodo (Uran). Občutek svobode je skoraj pogoj za ljubezen. Svoboda, ki jo imate in jo želite ali svoboda, ki si jo želi druga stran. Biti skupaj in hkrati svobodni, to je v tej povezavi zelo pomembno. Pomembno je, da razumete, kaj tak odnos (ljubezen) pomeni, ko ste skupaj, pa tudi, kaj sta vsak zase izven tega odnosa. Če to veste in čutite ta aspekt, lahko ta konjunkcija mine brez večjih težav. Želja po osvoboditvi, nove izkušnje, razhodi. Ta povezava pogosto vodi do združitve ljubezni in prijateljstva.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

 

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

 

Oven 

Marec se bliža koncu z navdihujočo noto, saj Merkur in Jupiter v torek združita moči v vašem znamenju, da ustvarita nekaj resnično velikih idej. Tecite s tem in ne bojte se biti pred svojim časom. V četrtek vaš vladar Mars ustvarja vibracijo zmožnosti v konstruktivni povezavi s Saturnom, vendar lahko konjunkcija Venere in Urana povzroči dramo okoli denarja. Pazljivo preverite svoje finančno poslovanje in ničesar ne prepustite naključju. Konec tedna prinaša veliko priložnosti za zabavo, smeh in ljubezen. Pojdite ven in uživajte v športu ali naravi; svež zrak bo pomladil vas in vašo ljubezen do življenja.

Bik 

Marec se za vas zaključi z zelo duhovno noto, saj Merkur in Jupiter združita moči v najbolj psihičnem območju vaše rojstne karte. To lahko doživljate kot nenavadne dogodke, vznemirljive sanje ali nenavadna naključja, toda vesolje vas v resnici prosi, da posvetite več pozornosti svojim darom. V četrtek bo vaš vladajoči planet Venera v konjunkciji z nepredvidljivim Uranom v biku. Ta vpliv ponavadi prinese presenečenja - ali šoke - v ljubezni ali denarju. Pravzaprav lahko konjunkcija Venere in Urana v vašem znamenju navdihne nenavadno, a donosno idejo. Druga možnost je, da vas lahko preseneti nenadna privlačnost ali vpogled v ljubezen. Če ste srečni v odnosu, lahko nenavaden zmenek z vašo drugo polovico poveča strast med vama. Konec tedna prinaša nekaj umirjenega oddiha, s čudovitim vplivom Lune, ki bo blagoslovila vaše družinsko življenje, zlasti v soboto.

Dvojčka 

Delite svoje ideje z drugimi, ne glede na to, kako divje in čudaške so, ko bo vaš vladajoči planet Merkur v konjunkciji z Jupitrom v vašem območju prijateljstva. V timskem delu je mogoče najti veliko izvirnosti. V četrtek je konstruktivna povezava med Marsom in Saturnom zelo koristna za vaš dohodek in/ali vaš poklicni status, dobre novice v službi pa so vsekakor možne. Nepredvidljivi občutki glede vaše preteklosti pa se lahko pojavijo v čustveni povezavi med Venero in Uranom. Preživite vikend tako, da nadoknadite zamujena opravila in ob klepetu s prijatelji. Lunin vpliv prinaša vzdušje, ki je zelo živahno, še posebej v soboto.

Rak 

V torek bi se lahko v vaši karieri zgodil genialen trenutek, ko Merkur in Jupiter združita moči in naredita pravo bombo. Če imate kakšno priložnost, da pokažete svoje talente, jo zgrabite z obema rokama, ker boste naredili močan vpliv. Ko se začne april, Mars v vašem znamenju v trigonu s Saturnom, razširi vaše meje in vam da pogum, da se lotite nečesa, česar ste se prej izogibali. Ker pa se Venera zlije z nepredvidljivim Uranom, vas lahko dogodki v vašem družabnem življenju presenetijo. Čez vikend bo koristen Lunin vpliv osvetlil vaš denarni položaj. Sobota je še posebej dober dan za manifestacijo ali ustvarjanje novih virov dohodka.

Lev 

V torek pozitivna povezava med Merkurjem in Jupitrom spodbuja učenje in raziskovanje, zato se odpravite na potovanje – intelektualno, če ne morete fizično. V četrtek se Venera in Uran združita na samem vrhu vaše karte, kar obeta presenečenje - ali šok - na vašem delovnem ali v javnem življenju. Upajmo, da bo to nekaj, kar vas bo nasmejalo, če pa bo to neljubo presenečenje, ostanite pogumni. Luna vam v vašem znamenju ob koncu tedna pomaga, da se boste počutili močnejše in bolj samozavestne, še posebej v soboto, zato do takrat odložite vse večje odločitve.

Devica 

Ste veliko bolj sposobni, kot si mislite, in en dokaz tega prihaja, ko se marec zaključuje, s povezavo med vašim vladarjem Merkurjem in planetom obilja Jupitrom v torek. Zdi se, da bo tudi četrtek zelo konstruktiven dan, saj se Mars povezuje s Saturnom v koristnem, pozitivnem vzdušju, ki na nek način združuje prijateljstvo in ljubezen. Ko Venera in Uran združita moči na isti dan, bi lahko bilo na poti povsem novo ljubezensko doživetje. Prizadevajte si za miren konec tedna, saj bo Luna sijala iz najbolj skrivnega, duhovnega območja vaše rojstne karte. Zlasti v soboto - manj je več na vseh področjih življenja.

Tehtnica 

V začetku tega tedna s partnerjem podelite svoje sanje in ideale. Merkur je v konjunkciji z Jupitrom v vašem nasprotnem znamenju, tako da ima vaša druga polovica lahko nekaj navdihujočega prispevka k vašim ciljem. Sredina tedna je idealen čas za resen napredek v službi. Še posebej v četrtek Mars in Saturn zagotavljata koristne vibracije, ki vam lahko pomagajo napredovati s čisto močjo volje. V četrtek se Venera, vaš vladajoči planet, združi s planetom presenečenja Uranom, zato pričakujte nepričakovano! To je družaben konec tedna, še posebej v soboto, ko se Lunin vpliv osredotoča na prijateljstvo in zabavo.

Škorpijon 

V začetku tega tedna so na voljo novi načini za racionalizacijo časa ali organizacijo dneva, ko se Merkur združi z Jupitrom v vašem območju vsakodnevnih obveznosti. To je zelo inovativen vpliv, zato poiščite aplikacije ali novo tehnologijo, ki vam bo olajšala življenje. Četrtek prinaša potencialno presenečanje v vašem partnerskem življenju, saj se Venera poveže z Uranom v vašem nasprotnem znamenju. To bi bil tudi odličen dan za adrenalinske športe ali pustolovščine na prostem, ki jih spodbuja zdrava povezava med Marsom in Saturnom. Konec tedna pa so vaše misli trdno fokusirane na kariero in službo, še posebej v soboto, ko Luna posije s samega vrha vaše karte.

Strelec 

Na začetku tedna počnite več tistega, kar vam prinaša največ veselja, saj vam bo v torek v tem pomagala predvsem konjunkcija med Merkurjem in vašim vladarjem Jupitrom. To je vaša priložnost, da premaknete meje in v svoj dnevni razpored vključite več svojega prostega časa. Sredi tedna je prisotno zdravilno vzdušje, v četrtek pa se Mars in Saturn zarotita, da bosta olajšala odpuščanje, zlasti v morebitnem družinskem sporu ali prepiru. Še isti dan pa se lahko »dvignejo živci« v službi in med sodelavci, saj nežno Venero razburja nepredvidljivi Uran. Konec tedna izkoristite čas za oddih. Bivanje na svežem zraku in Lunarna energija je še posebej v soboto vas zelo osredotočajo na naravo.

Kozorog 

Torkovo srečanje Merkurja in Jupitra na dnu vaše natalne karte, v območju vaših korenin lahko prinese vesele novice v zvezi z rojstvi, hišnimi ljubljenčki, selitvami ali razširitvijo družine katere koli vrste. Tudi sredi tedna je več dobrih novic. V četrtek se vaš vladar Saturn združi z Marsom, da bi izboljšal odločnost in komunikacijo v vašem tesnem odnosu, medtem ko se na isti dan Venera in Uran zarotita, da ustvarita presenečenja in vznemirjenje v vašem ljubezenskem življenju. Obeta se mirnejši vikend, vendar bi bil to pravi čas, da se osredotočite na nekaj notranjega dela in samorazvoja, še posebej v soboto, ko je Lunarna energija konstruktivna in navdihujoča.

Vodnar 

Merkur in Jupiter bosta v torek v vaše življenje prinesla nove ideje in novosti. To je odličen trenutek, da ste na tekočem z najnovejšimi novicami na svojem področju. Mars in Saturn prav tako delujeta v vašo korist, še posebej v četrtek, ko prinašata dobre novice glede financ in izboljšanje delovnih odnosov s sodelavci. Bodite pozorni na nekaj presenečenj v družinskem življenju v četrtek, saj je Venera v konjunkciji z Uranom na dnu vaše karte. Pred koncem tedna je okoli vas veliko romantične Lunarne energije, še posebej v soboto – zelo dober dan za veliko romantike.

Ribi 

Ko se Merkur v torek zlije z vašim Jupitrom, imate popolno priložnost za manifestacijo obilja. Ta konjunkcija v denarnem območju vaše natalne karte bi lahko bila pomembna, zato je ne zamudite! Verjetno se boste sredi tedna počutili bolj samozavestne, še posebej v četrtek, ko bo Mars v trigonu s Saturnom in odprl vašo ustvarjalnost in sposobnost, da ste bolj pristna verzija sebe. Na isti dan konjunkcija Venere in Urana lahko povzroči nekaj impulzivne komunikacije z vaše strani. Konec tedna, še posebej sobota, je pravi čas, da nadaljujete z vsakodnevnimi rutinami in morda nadaljujete z nalogami, kjer lahko. Več kot lahko postorite zdaj, bolj svobodni boste naslednji teden.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.