Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 27. 6 do 3. julija 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled  (od 27. 6 do 3. julija 2022)

V prvem delu tega tedna bodo prevladovale nežne energije elementa vode. V sredo bomo pod vplivom mlade Lune (mlaj) v raku, ki na splošno predstavlja nov začetek vsakega čustvenega ali družinskega odnosa. Prinaša priložnost za izboljšanje vsestranskih medosebnih veščin - manj napetosti in več medsebojnega razumevanja. Isti dan se Neptun obrne retrogradno v duhovnih ribah. To označuje obdobje duhovnega premisleka – idealen čas za odkrivanje skritih duhovnih talentov za katere niste vedeli, da jih imate. Ta ista energija pa hkrati otežuje logično razmišljanje. To je zelo subtilna vibracija, a če pridete v stik z njo, boste to zagotovo vedeli in zaznali. Energije na koncu tedna lahko postanejo nekoliko napete, kajti Mars bo v petek v kvadratu s Plutonom - pazite na težave z nadzorom, poškodbe in nekaj močnih egoističnih nagnjen (ego borbe, izbruhi jeze).

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

28. junij: Mars sekstil Saturn - Odličen, čeprav kratkoročen aspekt za reševanje težav. Čas je, da se postavite v ospredje in prevzamete vodstvo nad situacijo. Ne bo vam manjkalo poguma ali samozavesti, to je močna energija. Dostopni vam bodo moč, vzdržljivost in koordinacija! Dobra energija za dolgoročne načrte in projekte. Rezultati ne bodo prišli hitro, bodo pa prišli. To je energija za vse tiste, ki se ukvarjate s stroji, gradbeništvom in športom ter povsod, kjer je potrebna vzdržljivost. Odlična energija za dolgoročne načrte in projekte. Ta aspekt daje pogum, tekmovalni duh, iniciativnost, pa tudi družabnost, izvirnost in potrebo po svobodi. Saturn je retrograden, zato obstaja druga priložnost da iz preteklosti nekaj dokončamo.

28. junij: Neptun začne svojo retrogradno obdobje (159 dni) – Tudi Neptun se zdaj za Plutonom in Saturnom poda na svoje retrogradno potovanje. Čas za obnovo starih sanj, fantazij, spominov. Vse, kar smo sami sebi ali drugim prikrili ali skrili, bo zlahka prišlo na površje! Čas je, da se ukvarjamo s stvarmi, ki smo jih prej »potisnili pod preprogo«. Pomaga odstraniti iluzije in laži, ki so zameglile vaš pogled. Omogoča vam, da sledite svoji intuiciji, da veste, kaj morate doseči, da svoje sanje spremenite v resničnost. Medtem, ko Neptun potuje retrogradno, bodite pozorni na to, kaj vam Neptun šepeta in kakšne vibracije in kozmična sporočila pošilja. Retrogradnost nas na nek način popelje nazaj v čas. Mnogi od nas se bodo potopili v sanjski svet in morda pobegnili iz resničnosti. Z Neptunom nikakor ni lahko, ker je povezan z našim globljim delom psihe. In kako bo to vplivalo na naše življenje, je veliko odvisno od tega, ali se mu bomo uprli ali poskušali sodelovati s tem planetom duhovnosti in iluzij. Zato ga moramo spremljati od začetka tranzita in poslušati, kaj nam govori, še posebej zdaj, ko se (navidezno) premika nazaj. Neptunovo retrogradnost bodo čutili predvsem rojeni v znamenju rib, potem tisti, katerih Neptun tranzitira okoli ascendenta, pa tudi vsi tisti, ki imajo planete na približno 25° rib. Hiša v vaši natalni karti, v kateri tranzitira R Neptun, pa tudi planetarni aspekti, so področja življenja, kjer se bodo zgodile določeni psihološki vplivi ali dogodki.

29. junij: Sonce kvadrat Jupiter - Sonce je v raku, Jupiter v ovnu. Ko energija raka in ovna trčita v kvadratu se zdi, da voda želi pogasiti ogenj a vemo, da se ogenj in požari lahko zgodijo tudi ob vodi, ob morju. Oba planeta, Sonce in Jupiter, sta benefika in njuno srečanje je običajno pozitivno, a tukaj nas kvadrat spravi v skušnjavo, da bi pretiravali. S tem aspektom si običajno želimo več, včasih celo preveč. To je aspekt pretiravanja in precenjevanja. Razpoloženje je povišano, vendar običajno ni podkovano z realnostjo, to je nekakšna evforija. Pretirava se tudi pri hrani, pijači, zdravilih, nakupovanjih, kopičenju. Rešitev je seveda v zmernosti. Prisotni bodo lahko aroganca, in pretenciozno vedenje, ekstravaganca, konflikt z moralo, zakonom in pravičnostjo. Od nedelje do petka se lahko počutite samozavestno, ponosno, srečni in optimistični. Sreča in uspeh sta mogoča, toda pretirana samozavest in pretiravanje lahko povzročita izgubo in zmedo. Bodite spoštljivi, zmerni in samodisciplini. Zabavajte se, a ne preveč.

29. junij: Venera sekstil Jupiter - "Če lahko nasmeješ žensko, jo lahko prisiliš, da naredi karkoli." je rekla Merlin Monroe, ki ima (imela) v svoji natalni karti ta aspekt! Sekstil Venere in Jupitra lahko zagotovo imenujemo aspekt sreče. To je energija optimizma, ljubezni, veselja, harmonije. Lahko pričakujemo, da nam bo ta aspekt, ki traja kratek čas, prinesel nekaj lepih občutkov ali dogodkov. Glejte ga, kot na aspekt priložnosti in možnosti. Zaradi tega lahko res pričakujemo lep psihološki vpliv, a tudi lepe dogodke, kot sem že omenil. Lahko, da se boste zaljubili ravno v času tega tranzita. Jupiter razširi vse, česar se dotakne. Mogoče je to priložnost, da se ljubezen razplamti ali pa da se odpravite na potovanje v dvoje. Ali bo ta aspekt prinesel "le" dobro voljo, ali pa kakšno darilo, več denarja, lepa prijateljstva, kakšno novo ljubezen vse je odvisno od ostalih planetarnih postavitev in vplivov v vaši natalni karti. Skratka, od ponedeljka do četrtka je pred nami odličen čas za zabavo in ljubezen. Počutili naj bi se toplo, srečno, družabno in radodarno. Zaradi vsega omenjenega, je to dober teden tudi za zmenke. Sklepanje prijateljstva je enostavno, obstoječe zveze poživljene, nova partnerstva pa bodo pristna in obojestransko koristna.

29. junij: Mlaj - mlada Luna v raku - Še ena nova Luna ob koncu meseca. Še en konec in nov začetek! Ta mlada Luna ima energijo raka: energijo osebnega, intimnega, zasebnega, energijo zaščite in varnosti, ki jo zagotavljajo dom, družina, domovina. Energija pomoči ali sprejemanja pomoči in podpore drugih pri doseganju dobrih družinskih odnosov. Nova Luna v raku je začetek, zaznamujejo ga občutki, ranljivost in subjektivnost. Jupiter v ovnu spodbuja novo Luno v raku - naše ambicije in sanje nas izzivajo, da smo zvesti sebi. Bodimo iskreni do sebe - kajti tisto, kar se odločimo, izberemo, sprožimo (predvsem nezavedno) v nas in v naše življenje, bo v naslednjih 12 letih raslo in oblikovalo v nama. Torej, odlična priložnost za nekaj pomembnih sprememb v naših življenjih, čas je za nove začetke, za nov Lunin cikel. Če s Soncem v raku praznujemo življenje, z Luno v raku praznujemo družino in srčnost! 

1. julij: Mars kvadrat Pluton - od srede do nedelje ta energija ustvarja našo povečano željo po nadzoru nad drugimi ali situacijami. To prinaša potencial boja za moč in prevlado. Morda se boste morali soočiti z drugimi, ki poskušajo prevladovati nad vami. Izogibajte se neusmiljenosti, ljubosumju in manipulativnimi prikritim taktikam. Prav tako ne poskušajte biti preveč samozavestni in drugim ne povzročajte občutka ogroženosti. Na globalni ravni zaostrovanje konfliktov.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Oven 

Sredina mlada Luna v raku označuje nov cikel povezan z vašim domom. To vas lahko navdihne, da razvijete nov pogled na svojo družino, začnete projekt za izboljšanje bivališča ali začnete nekaj drugega, povezanega z vašim osebnim življenjem. Lahko prinese občutek varnosti in pripadnosti. Vaš vladar Mars v vašem znamenju v petek in soboto trči z močnim Plutonom – to je povezano z vašo kariero in vašo identiteto. Če vaš poklic zahteva skladnost namesto individualnosti, bi to lahko bil trenutek, ki vam bo spremenil dinamiko. Kar se tiče romantike, lahko sprožilo pretirano reakcijo. Zavedajte se, da lahko manipulacija in nestrpnost le še okrepi konflikt s partnerjem ali potencialnim ljubimcem. Nasprotno pa bo vaša ustrežljivost v nedeljo navdihnila harmonijo v odnosih.

Bik 

Sredina mlada Luna vam prinese svež nalet energije in splošen vsestranski občutek aktivnosti. Aktivirala bo vaše mentalno področje v naslednjih dveh tednih in prebudila samo izražanje. Izražanje občutkov bo prišlo samo po sebi, vaše misli in besede pa bodo vplivale na to, kako (ali če) boste manifestirali svoje želje. Prav tako je idealen čas, da se na splošno povežete z ljudmi, zlasti na intelektualni ravni. Ko pa Neptun postane retrograden, zavedajte se, da vaše družbene povezave lahko postanejo nekoliko zmedene. Pozitiven odnos bo povečal vaše možnosti za uspeh in bolj verjetno boste pritegnili nekoga, ki je v sozvočju z vašim višjim jazom. Vendar bodi previden. Kvadrat veličastnega Jupitra vas lahko spodbudi k pretiravanju. V petek in soboto Mars v vašem nezavednem področju trči s Plutonom, kar lahko sproži potlačeno jezo ali strast. Nedelja je boljši čas za romantično druženje. 

Dvojčka 

Dobra novica za vaše finance ta teden, kajti mlada Luna sije iz denarnega območja vaše rojstne karte. Izkoristite ta porast energije in poiščite nove načine za prihranek denarja ali nove finančne tokove. V službi tračev ne jemljite preveč resno. Neptun seje zmedo na tem področju vaše karte, vendar se temu subtilnemu vplivu lahko izognete, če se uprete prehitrim sklepom, ko nimate vseh dejstev. Napetost na področju prijateljstva ob koncu tedna poganja Marsov kvadrat z Plutonom. Bodite razumevajoči, če nekdo nenadoma spremeni svoje načrte. Ni osebno. Kakorkoli že, pričakujte nekaj intenzivne energije.

Rak 

Mlada Luna v vašem znamenju v sredo nakazuje začetek novega cikla v vašem osebnem življenju v naslednjih dveh tednih. Verjetno boste začutili sapo svežega zraka, ko boste lahko preteklost pustili za seboj in začeli razmišljati o tem, kaj si želite v svojem življenju. Vaša intenzivna čustva so trenutno prednost in sposobnost, da vidite motive drugih, vam bo pomagala sprejeti prave odločitve pri kakršnih koli zapletenih odločitvah. Vendar bodite previdni pri načrtih potovanja, saj Neptunovo retrogradno gibanje vpliva na to področje vaše natalne karte. Preverite, dvakrat in trikrat vse podrobnosti. Napetost med vašim poklicnim in ljubezenskim življenjem se okrepi v petek, ko se spopadeta Mars in Pluton. Tukaj bi lahko bilo veliko vročekrvnosti in jeze, vendar ostanite mirni. Dajte vse od sebe z najboljšimi motivi, in to je tisto, kar šteje.

Lev 

V sredo mlada Luna v raku v vašem nezavednem področju prebudi intuicijo, kar vam lahko omogoči, da dokončate nekaj nerazrešenega iz preteklosti. Meditacija in introspekcija vam lahko pomagata odkriti vse notranje ovire, ki vam preprečujejo napredovanje. Še več, aspekt Jupitra bo ta proces pospešil. Ko Neptun postane retrograden, ne poskušajte postati pretirano sumničavi do ljudi okoli vas, zlasti do najbližjih. Konec tedna lahko kvadrat Marsa s Plutonom sproži potrebo po svobodi. Morda se boste počutili nenavadno nemirni, kar bi vas lahko pripeljalo do tega, da poiščete nekoga drznega za pustolovsko dejavnost. Če svojih občutkov ne delite jasno, lahko povzročite težave v intimnem odnosu. Lahko, da se boste težko osredotočiti na rutinska vprašanja. Od vas se zahteva, da se naučite razlike med nujnim in pomembnim.

Devica 

V sredo bo mlada Luna v raku, vašem družbenem področju sprožila nov krog prijateljstva. Prijatelji in skupine bi vas lahko seznanili s svežimi izkušnjami in morda celo potencialnim ljubimcem, če iščete razmerje. Vendar pa aspekt ekspanzivnega Jupitra nakazuje, da vam lahko vaše družabno življenje vzame več časa, kot ste pričakovali. Neptun obrača retrogradno v vašem partnerskem področju. To je zelo subtilen vpliv, vendar lahko oteži razlikovanje resnice od domišljije. Bodite izraziti s svojo naklonjenostjo. Prizorišče odnosov bi se lahko ta konec tedna izkazalo za turbulentno, kajti Mars v petek trči s Plutonom. Izogibajte se nepotrebnemu tveganju – zlasti z denarjem ali čustvi. Zaenkrat igrajte na varno, dokler se prah ne poleže. Socializacija in druženje bo v nedeljo lažja.

Tehtnica 

Za vas je to ambiciozen teden, ko mlada Luna kuka iz kariernega območja vaše natalne karte. To je čas za ukrepanje – prosite za napredovanje, udeležite se razgovorov za službo, promovirajte svoje sposobnosti. Bodite opaženi. Skratka, v karieri lahko napredujete tako, da sledite starim ciljem ali si zastavite nove. Vendar pa lahko aspekt Jupitra povzroči, da se nenamerno preobremenite in trošite čas ali vire, ki niso neomejene. Neptunovo retrogradno gibanje lahko povzroči zmedo in kaos z vašim dnevnim urnikom, zato pazite, da ne pozabljate na stvari ali zamujate. Ostanete organizirani! Ta konec tedna bo Mars v vašem domačem področju trčil s Plutonom, kar lahko sproži konflikt v vašem domačem življenju. Zdaj ni čas, da se vpletate v družinski prepir. Po drugi strani pa lahko stari družinski vzorec, morda povezan z načinom, kako nekdo obvladuje svojo jezo ali avtoriteto, poruši odnos. Ohranite mirno kri.

Škorpijon 

Sredina mlada Luna v raku bo v naslednjih dveh tednih prinesla nov cikel duhovnega ali intelektualnega raziskovanja. To je odličen čas za iskanje višjega znanja in razširitev vaše osebne rasti. Potovanje v daljni kraj je lahko del slike. Poleg tega, ko je na sceni Jupiter, vas bo vaša vera – kar koli to pomeni za vas –zagotovo vodila. Manj pozitiven vpliv je Neptunovo retrogradno gibanje, ki vpliva na tvegani sektor vaše rojstne karte. Vaša presoja trenutno ni takšna, kot bi morala biti, zato se izogibajte prehitrim sklepanju ali tveganju na podlagi napačnih informacij. Kar se tiče romantike, boste morali v petek in soboto obvladati nadležen problem nadzora, ko bo Mars trčil z vašim vladarjem Plutonom. Bodite pozorni na to, kako uporabljate svojo osebno moč. V nedeljo bo čutiti nekaj lažjih tonov in sproščenosti.

Strelec 

Sredina mlada Luna v raku nakazuje prihod obdobja zdravljenja v naslednjih dveh tednih. Zdaj je čas, da pogledate vase. Poskusite odkriti in sprostiti vsa čustva, vedenja ali navade, ki omejujejo vašo sposobnost izražanja resničnega jaza. Intimnost je lahko oblika zdravljenja in lahko ponudi edinstveno katarzo. Še več, ta vpliv lahko prebudi vaše psihične darove, zato bodite pozorni na svoje občutke in sanje. Neptunovo retrogradno gibanje v družinski coni vaše natalne karte spodbuja razmislek – to bi bil dober teden za družinsko svetovanje ali srčne pogovore. Kar se tiče odnosov, se lahko zaplete v petek ali soboto, ko Mars trči z močnim Plutonom. Ne glede na to, ali gre za razmerje ali ne, je denar lahko del vprašanja.

Kozorog 

Nova Luna, nova ljubezen? Mlada Luna tega tedna sije iz vaše partnerske cone in v obstoječo zvezo vdihne svežo magijo – ali, če ste samski, pripelje nekoga zanimivega v vašo orbito. Poleg tega bo aspekt ekspanzivnega Jupitra povečal vaš optimizem in pričakovanja, ko gre za partnerstva. Prepričajte se le, da ste realni. Neptun nekoliko zmede zadevo, saj naredi vašo običajno trdno presojo manj zanesljivo kot običajno – vibracije, ki jih poberete od drugih, so lahko zavajajoče. Vendar je to majhen vpliv in ne izniči pozitivnosti mlade Lune. Ta konec tedna Mars trči s Plutonom v vašem znamenju, kar lahko sproži vašo potrebo po nadzoru. Prepustiti ali biti s tokom je morda boljša opcija.

Vodnar 

Mlada Luna v raku bo vašo pozornost v naslednjih dveh tednih usmerila k vašemu počutju. Morda boste navdahnjeni, da prenovite svojo jedilnik in režim vadbe, da izboljšate svoje zdravje, ali pa bi lahko preuredili svoj dnevni urnik ter izboljšali ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem. Kakor koli že, ko je na sceni Jupiter, bodite pozorni, da ne pretiravate, ko poskušate doseči svoj cilj. Ko se Neptun obrne retrogradno, boste morda ugotovili, da se vaše osebne vrednote začnejo premikati in spreminjati. V petek in soboto Mars v vašem nezavednem področju v kvadratu s Plutonom, lahko znova prebudi čustva, ki ste jih potiskali. Morda je čas, da se soočite s temi občutki in jih osvobodite, da lahko nadaljujete bolj uspešno.

Ribi 

Sredina mlada Luna v raku prinaša nov krog romantike in/ali ustvarjalnosti v naslednjih dveh tednih. Osvobodite svojega notranjega romantika ali muzo tako, da prepustite vodstvo svoji igrivi strani. To je fantastičen teden za ustvarjalnost, samo izražanje, ples, glasbo in veselje. Z ekspanzivnim Jupitrom na sceni vaša povečana privlačnost pomeni, da boste morali biti izbirčni pri tem, komu ponudite svoje srce. To je tudi odličen čas za začetek ustvarjalnega projekta ali razvoj svojih veščin. Vaš vladar Neptun pa se ta teden obrne retrogradno, kar spodbudi dolgo obdobje povečane samozavesti glede vaših darov.. Bodite pozorni le na razmerje moči v odnosu v petek in soboto, ko Mars trči z Plutonom. Z denarjem lahko pride do posebnih težav, še posebej, če je eden od vaju finančno bistveno boljši od drugega. Potrebno je več medsebojnega razumevanja.

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Kar trije planeti se premaknejo v Dvojčka (od 20. do 26. maja 2024)

Pripravite se na čudovit in razburljiv teden, poln dogajanja! Ta teden nas bo preplavil valnavdušenja, idej, načrtov, …

Tedenski horoskop – Drznite si raziskovati in rastite! (od 13. do 19. maja 2024)

Naš nenadomestljivi astrolog Jimmy zagotavlja, da bo ta teden obarvan z vsemi vrstami slastnih presenečenj, ki …

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.