Danes pri nakupu nad 70 eurov prejmeš japonski kovinski kazalnik ZLATI LOTUS!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 23. do 29. januarja 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 23. do 29. januarja 2023)

Sreča in dobre priložnosti se obetajo na začetku tega tedna, še posebej, ko je Sonce v torek v harmoničnem aspektu z planetom sreče Jupitrom. Zaljubljena Venera v četrtek zapusti zračno intelektualnega vodnarja in zapleše v nežne, sočutne, spiritualne ribe, kar prinaša pravljično vzdušje za romantiko. To je na splošno lep tranzit, vendar se poudarek na fantaziji in eskapizmu lahko izkaže za problematičnega, če trenutno preživljate težke čase. Zaradi Venere v ribah bomo še bolj kot običajno cenili globoko dušno povezanost. Poleg tega imamo v soboto čudovit trigon med Soncem in Marsom. Ti energični planeti v zračnih znamenjih nas spodbujajo, da uporabimo svoj um in intelekt ter dosežemo vse, kar iščemo. Teden bomo zaokrožili z briljantnim - čeprav rahlo ekscentričnim - trigonom med Merkurjem in Uranom v nedeljo. To je odličen dan za inovativne, nenavadne ideje in genialne vpoglede.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

05.02.2023, Klepetov studio (Ljubljana - Črnuče), Zvočna kopel ob polni luni

17.02.2023–18.02.2023, okolica Ljubljane, Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. januar: Sonce sekstil Jupiter. Aspekt sreče, dobrega počutja, razpoloženja, optimizma. Ugoden vpliv tega tranzita se nanaša na vaše načrte, cilje, odločitve. Z njim se lažje znajdete pri reševanju nekaterih tekočih problemov in lažje spopadli s kakršno koli težavo. Zrelejši ljudje, ali tisti na položajih vam lahko dobro svetujejo ali kakorkoli pomagajo. Sekstil Sonca in Jupitra prinaša optimizem, sposobnost videti svet in okolje na drugačen način in z več entuziazma. Ta aspekt prinaša: dobro zdravje, veselje, družabnost, zadovoljstvo, boljše finance, boljše materialne možnosti, dober je za pogovore z nadrejenimi. Lep aspekt in tranzit, čeprav kratek, ampak vse kar je kratko je lahko sladko. Življenje je lepo, ne glede na vse norosti tega sveta okoli nas. Aspekt, ki nas spomni, da je Življenje eno in da je dragoceno.
  2. januar: Venera vstopi v ribe. Venera se bo potopila v globoke vode rib, v iskanju bisera, v iskanju sorodne duše in iskanju brezpogojne ljubezni. Naša Venera bo vzvišena, vzhičena, malo evforična, vsekakor blagoslovljena! Tukaj je vse videti bolje kot je. Tukaj je magija, mistika, čarovnija, manj razuma več srca. V ribah jo čaka Neptun, vladar rib. Srečala se bosta 15. februarja (dan po valentinovem), drugi vladar Jupiter je v ovnu, njuno srečanje bo 2. marca. Ko bo Venera vstopila v znamenje rib se bo začelo obdobje nežnosti in sočutja, obdobje romantike, občutljivosti, čutnosti. Povečana potreba po ljubezni, nežnosti. Če tega ni (iz kakršnega koli razloga), obstaja možnost, da se bodo mnogi počutili izgubljene. To je tudi obdobje, v katerem bodo vladale umetnost, glasba in poezija. Obdobje povečane intuicije, vaše ustvarjalnosti ali pa boste nekomu služili kot navdih. Bolj kot običajno vas lahko privlačijo ljudje, ki so žrtve nečesa, umetniki, ljudje, za katere se zdi, da niso s tega sveta. To je tudi obdobje, ko lahko postanemo odvisni od nečesa. Mnogi bodo postali preobčutljivi, sentimentalni, nerealni, nekateri promiskuitetni. Umetniki se bodo najbolje odrezali. Obdobje bolj duhovne, vzvišene ljubezni kot fizične! Vse se vrti v pravljici, čarovniji, rožnatih očalih in rožnatem pogledu na ljubezen in partnerja. V finančnem smislu Venera teži k temu, da tukaj denar teče. Denar bo imel boljši pretok energije, bolj domiseln, bolj intuitiven. 
  3. januar: Sonce v trigonu z Marsom. Odprta vrata za močno energijo, vitalnost, pogum, voljo. Energija za nove zgodbe, za nova delovna mesta, ambicije, želje, kreativna moč, boj za oblast, možnosti za uspeh. Vaše odločitve bodo dobre za vas! Telesna aktivnost tam, kjer je nujna v smislu, da vas malo pretrese, a tudi okrepi. Močna strast in močna spolna energija! Močne želje! Oba planeta sta moška, Sonce in Mars, "moška" energija. Strast in testosteron v zraku.
  4. januar: Merkur trigon Uran. Ta aspekt smo imeli 9. januarja - retrogradni Merkur v kozorogu, retrogradni Uran v biku. To je že tretji po vrsti, prvi je bil 17. decembra lani! Merkur v trigonu z Uranom odpre vaš um novim možnostim. Morda bo nekaj razburljivih novic. Možna so naključna srečanja z ekscentričnimi ali kako drugače stimulativnimi ljudmi. Ta tranzit ima spodbuden, naelektren učinek na vaše razmišljanje in komunikacijo. Ohranjanje odprtega uma je samoumevno in poveča vaše možnosti za odkritja in nova prijateljstva.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven 

Prijatelj vas lahko na začetku tega tedna usmeri k zelo srečni priložnosti, še posebej, ko bo Sonce v torek v sekstilu z Jupitrom v vašem znamenju. Ne bodite prehitri, da zavrnete idejo nekoga drugega, saj je morda prav to tisto, kar iščete. Med četrtkom in 19. februarjem lahko planet odnosov in umetnosti osvetli vaše nezavedno področje, kar lahko prebudi željo, ki ste jo prej zanikali ali pustili na stran. Notranje prebujenje, ki vključuje ljubezen, je dar Venerinega prehoda skozi ribe. To je tudi mističen vpliv, zato boste morda želeli raziskati, kaj vas in vašega partnerja povezuje na karmični ali dušni ravni. Ko bo Merkur v trigonu z Uranom izbruh genija v zvezi z denarjem ali kariero vam bo zagotovo narisal nasmeh na obrazu.

Bik 

V začetku tega tedna bi lahko prišlo do prelomnega trenutka v vaši karieri, zato na tem področju pozorno poslušajte svojo intuicijo. Ko je Sonce v sekstilu z Jupitrom, boste morali hitro ukrepati, preden trenutek mine. Tedni, ki so pred vami, so namenjeni odpiranju srca prijateljstvu. Med četrtkom in 19. februarjem vaš vladar Venera prehaja skozi ribe na vašem družbenem področju, kar navdihuje pomembne interakcije z vašimi prijatelji in vam prinaša nove stike, ki so v skladu z vami.. Srce vam bodo v tem tednu ogreli tako obstoječi prijatelji kot novi. Ob zaključku tedna bo Merkur v trigonu z Uranom v biku. Od vas zahtevata nekaj drznega, še posebej v nedeljo - morda adrenalinski športi ali pustolovščina na prostem. Zapustite svojo cono udobja!

Dvojčka 

Kar potrebujete zdaj, je razumevanje širše slike. To pride v torek, ko vas Sonce in Jupiter blagoslovita z izjemno širino vizije o vaši prihodnosti. To je optimistično in razburljivo! Če želite napredovati v svoji karieri, ne spreglejte Venerino spremembo znamenj v četrtek, prav na vrhu vaše natalne karte v območju vaših ambicij. To je tudi odličen čas za promocijo vaših projektov v javnosti, zlasti prek družbenih medijev. V nedeljo vam je vaš vladajoči planet Merkur v pomoč, če morate nekomu odpustiti - ali vam bo odpuščeno.

Rak 

Na začetku tega tedna se morebitne finančne ovire lahko odpravijo, še posebej v torek, ko Sonce in Jupiter združita moči, da bi razbila vaše blokade glede obilja. Med četrtkom in 19. februarjem Venera prehaja skozi ribe in osvetljuje duhovno plat ljubezni. Morda boste hrepeneli po sorodni duši, ki je povezana z vašo usodo. Ugotavljanje, kako izgleda vaše idealno razmerje, je prvi korak k izražanju ljubezni, ki si jo želite. Če ste samski, vam lahko dejavnost, ki pospeši vašo osebno rast, pomaga spoznati zanimivo osebo. Pravzaprav bi bil konec tedna idealen za čas, da preživite s partnerjem in najbližjimi prijatelji – v nedeljo pa Merkur in Uran povezujeta ljubezen in prijateljstvo na najbolj nepričakovane načine. Če ste samski, se lahko prijateljstvo spremeni v nekaj veliko več.

Lev 

Potovanja so za vas ključna tema na začetku tega tedna. Če lahko s partnerjem odpotujete na romantičen, pustolovski oddih, toliko bolje - še posebej v torek. Zdravljenje vašega srca je dar Venerinega prehoda skozi ribe. Med četrtkom in 19. februarjem lahko planet ljubezni v vašem področju transformacije osvetli, kaj morate sprostiti, da povečate pretok ljubezni v svojem življenju. To je odličen čas za pregled vaših preteklih in sedanjih odnosov, da lahko odkrijete kakršne koli težave ali vzorce, ki so te povezave ovirali. Če ste v odnosu, lahko to vodi do povečane intenzivnosti, ki mu sledi želja, da nekaj časa preživite sami. Nedelja je produktiven delovni dan - tudi če dejansko niste "v službi", lahko še vedno dobro napredujete pri svojih projektih, zahvaljujoč zelo osredotočenemu in pametnemu trigonu med Merkurjem in Uranom.

Devica 

Sonce in Jupiter se bosta v torek združila, da bosta resnično spodbudila vaše duševno zdravje in čustveno dobro počutje. Ta vnos pozitivnosti vam pomaga, da z zaupanjem in optimizmom gledate naprej, zato je to resnično dobrodošel tranzit. Med četrtkom in 19. februarjem lahko Venerin tranzit skozi ribe na področju vašega partnerstva pomaga razcveteti ljubezen. To je odličen čas za sodelovanje s partnerjem. Poskusite izbrati nekaj, v čemer bosta oba uživala. Če ste še vedno samski, boste imeli boljše možnosti, da srečate združljivo dušo - dokler je vaše srce odprto. Poleg tega je to odličen čas za sodelovanje s prijateljem ali sodelavcem pri delu. Romantično potovanje ta konec tedna bi bilo idealno - nenazadnje tudi zato, ker imata Merkur in Uran v nedeljo morda pripravljena slastno vznemirljivo presenečenje!

Tehtnica 

Ko se ta teden začenja vas planeti pozivajo, da se malo premaknete, zlasti v torek, ko je Sonce v sekstilu z Jupitrom, je odličen čas za preračunano tveganje ali korak iz cone udobja – še posebej v ljubezni. Če ste leto 2023 začeli z dobrimi nameni glede prehrane ali vadbe, boste morda imeli težave, ko čutna Venera v četrtek spremeni znamenje in vas spodbudi k počitku in se prepustite svojemu najljubšemu razkošju. Za nekaj koristnega vpogleda v družinsko težavo si lahko ogledate nedeljski trigon med Merkurjem in Uranom. Svetle ideje bi lahko tukaj ustvarile trajno rešitev, zato ničesar ne zavrzite, tudi če se zdi malo verjetno, da bo delovalo.

Škorpijon 

V začetku tega tedna je poudarek na boljši organizaciji doma. Sonce in Jupiter vam bosta pomagala ustvariti več časa, energije in prostora v vašem življenju, vendar boste morda morali vključiti druge družinske člane, saj se morajo strinjati z vašimi načrti. Med četrtkom in 19. februarjem bo Venerin prehod skozi ribe napolnil vašo zabavno peto hišo, kar bo prebudilo vašega notranjega romantika ali umetnika. To je čas, da izrazite, kaj vam je v srcu, saj vam bo to morda pomagalo oživiti povezavo. Če ste samski, boste lažje kot običajno pritegnili oboževalca. Poleg tega je to odličen čas za razvoj umetniških sposobnosti ali spodbujanje ustvarjalnega projekta. Končno, peta hiša je tudi domena otrok - vključno z vašim notranjim otrokom. Razvedrite se, zabavajte se in delite ljubezen! Če ste v razmerju, je nedelja tista, ki prinaša dobre novice za vas - Merkur in Uran se združita, da vam pomagata sprožiti ideje med vama; te briljantne ideje bi lahko oblikovale vajino skupno prihodnost na zelo zanimiv način.

Strelec 

Biti v gibanju vam je vedno v veselje in to bo še bolje poudarjeno na začetku tega tedna, ko je Sonce v harmoničnem aspektu z vašim Jupitrom. Bolj ko boste zaposleni, bolj se boste počutili živi in zaljubljeni v življenje. Vse je v redu! Tudi za vaše družinsko življenje je nekaj lepih astroloških novic, še posebej v četrtek, ko Venera spremeni znamenje. Ta vpliv zgladi morebitne spore in pomiri prepire - izbruh miru in spokojnosti doma je tisto, kar potrebujete zdaj! In dobre novice kar prihajajo - nedelja prinaša nekaj finančne sreče, zahvaljujoč vplivu Merkurju in Uranu. Če imate čudno idejo za ustvarjanje dodatnega zaslužka, jo ta konec tedna vzemite resno. To je bolj genialno, kot se zavedate.

Kozorog 

To je pozitiven začetek tedna, pri čemer je torkovo vzdušje še posebej konstruktivno in posrečeno. Sonce in Jupiter povezujeta denarna in družinska območja vaše natalne karte, zato je verjetno, da bo med družinskimi člani obstajala nekakšna finančna podpora. Med četrtkom in 19. februarjem Venera prehaja skozi ribe v vašem področju intelekta, kar lahko prebudi vaš šarm, humor in/ali mentalno moč. Bolj taktni boste kot običajno in se izogibali spornim temam, kadar koli je to mogoče.. Pripravite se tudi na vesel, zabaven vikend, še posebej v nedeljo, ko je Merkur v vašem znamenju v trigonu z Uranom v coni užitka vaše karte. Vse, kar vam prinaša veselje, je dobro spodbujeno, pa naj bodo to hobiji, družina, ljubezen, potovanja ali prijatelji.

Vodnar 

Pripravite se na živahen, zelo pozitiven teden. V torek je Sonce v vodnarju v sekstilu s svobodomiselnim Jupitromu in vam začini življenje z najrazličnejšimi čudovitimi idejami, načrti in možnostmi – od katerih se lahko katera koli izkaže za zelo donosno in uspešno za vas. Med četrtkom in 19. februarjem bo Venera v vašem denarnem področju prešla skozi ribe in povečala dotok obilja v vaše življenje. Iščite priložnosti za zaslužek z umetnostjo, priložnostmi za mreženje ali partnerstvi z ljudmi, ki delijo vaš cilj. Sledenje svoji intuiciji in odnos hvaležnosti lahko osvetlita pot do blaginje. Kar se tiče odnosov, vas bodo privlačili ljudje, ki so prizemljeni in duhovno usklajeni z vami. Venerino harmonično vzdušje je pravi čas za razpravo o finančnih zadevah s partnerjem. Prebliski vpogleda so verjetni čez vikend, trigon Merkurja z vašim vladajočim planetom Uranom pa je idealen čas za raziskovanje vaših preteklih življenj.

Ribi 

Nekaj pomembnega o denarju se bo verjetno razkrilo v začetku tega tedna – nekaj, kar zagotovo deluje v vašo korist, saj Sonce aspektira Jupitra in vam prinaša srečo iz presenetljive smeri. Toda velika novica tedna je prihod Venere v ribe v četrtek. Ta čudovit tranzit napolni vaše življenje z ljubeznijo, ustvarjalnostjo, navdihom in sladkostjo. Čudovit trenutek je biti zaljubljen - ali se zaljubiti v nekoga novega. Prijateljstva so pomembna tudi čez vikend - ni vse samo v romantiki! V nedeljo, ko bo Merkur v trigonu z Uranom, bodite pozorni na nekoga, ki se bo v vašem življenju pojavil nenadoma; ta nekdo se lahko zelo hitro spremeni v zelo tesnega prijatelja.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 4. do 10. marca 2024)

Ta teden naša čustva in ljubezenska doživetja žarijo z večjo energijo kot kdajkoli prej, spominjajoč na vročo ponev, …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 26. februarja do 3. marca 2024)

Ta teden je obarvan z magijo, ki jo dopolnjuje ščepec praktičnosti, prinaša pa tudi nekaj nagnjenja k pretiravanju v …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.