Pod zavihkom brezplačno preverite TEDENSKI JEDILNIK za zdravo izgubo telesne teže in e-revijo za Pomlad polno zdravja in vitalnosti!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 21. do 27. novembra 2022)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 21. do 27. novembra 2022)

Vse kaže na to, da bo s torkovim prihodom Sonca v strelca to vznemirljiv teden, s pustolovskim pridihom, ki mu v sredo hitro sledi modrosti željna strelčeva mlada Luna, ki prinaša velike upe za vse nas, ko gre za odnose. Ta mlada Luna je tesno povezana s konjunkcijo Venere in Merkurja, kar nakazuje tudi, da se bodo naša mnenja o odnosih spremenila na bolje. Pogovori lahko potekajo izjemno dobro. To je idealen čas za komunikacijo o temah z tistimi, ki so nam pomembni. Jupiter se v sredo obrne direktno, kar omogoči naši blaginji in sreči, da znova stečeta in se potegne črto pod obdobjem introspekcije in notranje rasti. To je primeren čas za ponastavitev ciljev, ki jih želimo manifestirati. Pod vplivom prizemljene Luna v kozorogu, konec tedna je videti deloven in marljiv. Izkoristite ta čas za izdelavo podrobnih načrtov za prihodnje leto.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vpliva, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

03.12.2022, Ljubljana-Črnuče (Klepetov studio), Večer hvaležnosti

08.12.2022, Ljubljana-Črnuče (Klepetov studio), Zvočna kopel ob polni luni

16.12.2022, Ljubljana-Črnuče (Klepetov studio), Disko plesni večer

17.12.2022, Ljubljana-Črnuče (Klepetov studio), Delavnica lucidnega sanjanja

17.12.2022, Ljubljana-Črnuče (Klepetov studio), Energijske priprave 2023

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

21. november: Sonce v trigonu z Jupitrom. Aspekt sreče, dobrega počutja, razpoloženja, optimizma. Ugoden vpliv tega aspekta se nanaša na vaše načrte, cilje, odločitve. Z njim se boste lažje znašli pri reševanju nekaterih tekočih problemov. Trigon Sonca in Jupitra prinaša možnost videti svet in okolje na drugačen način, širše in z več navdušenja. Tradicionalno za ta aspekt velja, da prinaša dobro zdravje, veselje, družabnost, zadovoljstvo, boljše finance, boljše materialne možnosti, dober je za pogovore z nadrejenimi. Jupiter je retrograden še nekaj dni. Torej v tem aspektu je tudi nekaj, kar ste si že želeli, nekaj, kar se vam je že ponudilo pa niste uspeli realizirati, zdaj je tu še ena priložnost, da to uresničite.. Odličen aspekt za duhovno rast in potovanja, za študij, za širjenje obzorij. Storite vse, kar lahko, da izkoristite to energijo!

21. november: Merkur v konjunkciji z Venero. Nazadnje smo imeli to konjunkcijo 26. septembra v devici. Zdaj se ta cikel zaključuje in se začne nov v strelcu. Merkur in Venera se bosta letos srečala skupno trikrat. Zadnje letošnje srečanje bo 29. decembra v kozorogu. Zadnje njuno srečanje v strelcu je bilo 15. decembra 2017. Danes bi lahko spregovorili tisti, ki niso preveč zgovorni, predvsem na temo ljubezni. Ta konjunkcija prinaša šarm, sposobnost prepričevanja. Ta energija bo lahko sprožila potrebo po nasmehu, humorju, dobrem razpoloženju. Lahko vas »pripravi« do petja, plesa. Izrečene besede so kot glasba za naša ušesa, to je laskanje, dvorjenje z besedami. Ker je ta konjunkcija pod vplivom energije strelca, besede imajo tukaj širino, optimizem, veselje, veliko filozofije.

22. november: Sonce vstopi v strelca. Med tranzitom Sonca v strelcu bomo mnogi zajahali namišljenega konja, si na ramena nadeli namišljene puščice in se podali v iskanje svojo resnico. Oči bodo uperjene v daljavo, ki se bo širila tako kot naša obzorja. Puščica se bo odpela. V katero smer, bo odvisno od marsičesa. Tarča je lahko resnica, življenjska filozofija, duhovnost, religija, vera, morala, logika, izobrazba, pravo, kakšna daljša pot. Z energijo strelca bodo mnogi bolj samozavestni, bolj temperamentni, pripravljeni na izzive. Za strelce običajno pravijo, da so rojeni pod srečno zvezdo, velikokrat je to res, saj strelcem vlada Jupiter - planet velike sreče. Z vstopom Sonca v to znamenje je lahko vse lepše, bolj optimistično, širše, resničnejše. Čas je za ideale, čas je za "zmagajo tisti, ki tvegajo". Z energijo strelca se lahko ukvarjate z izobraževanjem, znanostjo, lahko greste na daljše potovanje, lahko pa raziskujete svoj notranji svet in vse, kar je povezano z višjim umom.. Za strelca je vse potovanje. Na vas je, da izberete pravo pot.

23. november: Mlada Luna v strelcu. Ta mlada Luna nosi energijo strelca. Za trenutek se ustavite in razmislite, kaj je novega oziroma kaj bi morali začeti? Ali pa samo poslušajte v katero smer vas »vleče« želja po spremembi, avanturi, kje čutite rahel nemir. Energije v času mlaja bodo ognjevite in kjer je ogenj in kjer je strelec, tam je optimizem, iskrenost, resnica, avantura, odkritost. Kam vas lahko ta energija usmeri? K višjemu umu, duhovnosti, veri, vizijam, idealom, življenjski filozofiji, sanjam, morali, visokošolskemu izobraževanju, tujini, potovanjem. Če želite avanturo, pot pod noge, če to ni izvedljivo, berite, opazujte, študirajte. Če že morate ostati tam, kjer ste, potem vsaj izkoristite to energijo strelca in se ukvarjajte s športom.

24. november: Jupiter gre direktno. To je dobra novica. Jupiter bo zdaj pospešil, saj naj bi se (ponovno) premaknil v ovna 20. decembra. Od 28. julija je bil v retrogradnem ciklu! Jupiter je kot svetilnik našega življenja, ki osvetljuje pot mornarjem. On je tisti, ki nam kaže pot do duhovnosti, vere in prepričanja, pokazal nam bo pot do optimizma, zaupanja, a tudi do znanja. Širi naša obzorja, saj nam daje energijo, da se odpravimo na potovanje ali pa za preučevanje drugih kultur, učenje jezikov. Če ste zaključili potovanje v preteklost (retrogradni cikel), boste zdaj lažje šli naprej. Če ste pozorno in pametno izkoristili retrogradnega Jupitra, imate zdaj dobre možnosti, da bo pot v prihodnost lažja in lepša. Medtem ko je bil Jupiter retrograden je to bilo za našo duhovno pot dobro obdobje, zdaj ko pa je direkten, bo bolje vplival v materialnem smislu.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.
Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.


Oven

Vesolje vas bo naučilo nekaj novega in vaše področje raziskovanja in duhovnosti bo ta teden prevzelo vodstvo. Najprej se Merkur v ponedeljek pridruži Veneri v strelcu, kar lahko navdihne vznemirljive ideje in razprave o kulturi, duhovnosti ali potovanjih. Če ste samski, lahko romanca pride od daleč. Še več, vstop Sonca v strelca v torek v kombinaciji z mlado Luno v strelcu v sredo vas lahko navda z željo, da opustite svoje vsakdanje rutine ali preizkusite novo dejavnost. Ker se Jupiter v sredo obrne direktno v duhovni coni vaše natalne karte, boste ta teden ugotovili, da bo meditacija zelo koristna in zanimiva. Sledenje notranjemu vodstvu vam pomaga doseči želeni rezultat v vsem, na kar ste osredotočeni. Vaše sposobnosti na tem področju zagotovo rastejo in se razvijajo.

Bik

Ta teden si boste želeli priti do dna skrivnosti, saj Sonce spreminja znamenja in mlada Luna še dodatno spodbudi vašo radovednost. Merkur na začetku tedna pleše z vašim vladarjem Venero v strelcu, kar bi lahko spodbudilo živahno aktivnost med rjuhami. Vendar pa vas lahko tisto, kar se začne kot zabavno srečanje, preseneti z globino doživljanja. Morda boste imeli pronicljiv pogovor o intimnosti, zdravljenju, smrti ali psihičnih izkušnjah. Nato v torek Sonce vstopi v strelca, Jupiter pa v sredo zapleše z mlado Luno v strelcu, kar krepi vaše najgloblje občutke in vas spodbuja k introspekciji. To vam bo pomagalo odkriti vse težave, ki jih morate preučiti in sprostiti.

Dvojčka

Vaša igriva pozornost na področju partnerstva lahko zaneti ognjemet v tesnem odnosu. Za začetek, se v ponedeljek vaš vladar Merkur združi z Venero v strelcu in spodbudi zelo spogledljiv ali šaljiv pogovor. Ta prijateljski vpliv vas spodbuja, da med druženjem spoznavate ljudi, še posebej, če iščete romantično razmerje. Nato v torek Sonce vstopi v strelca. To skupaj z mlado Luno v strelcu v sredo v vaše življenje prinaša nov cikel partnerstva, zaradi česar je to pravi čas, da poskusite oživiti svojo trenutno zvezo ali razmislite o srečanju z novo priložnostjo. S srečnim Jupitrom na prizorišču boste verjetno dosegli želeni rezultat.

Rak

Sredina mlada Luna se pojavi v vašem območju dobrega počutja - to je dobra priložnost, da oblikujete novo rutino ali režim vadbe, ki bo pozitivno deloval na vaše telo, um in duha. Še posebej si oglejte alternativne zdravstvene in duhovne prakse. Poiščite čas za nekaj, kar imate radi. Jupiter se v sredo obrne direktno v vašem potovalnem območju, zato ne bodite presenečeni, če boste nepričakovano rezervirali počitnice ali načrtovati kakšno potovanje v nek novi kraj. Novi kraji, obrazi in nove izkušnje vas bodo pomladili in poživeli. Luna ta konec tedna sije iz ljubezenskega območja vaše natalne karte, zato preživite veliko časa s svojim partnerjem. To bi lahko bilo nekaj blaženih in prijetnih dni.

Lev

Ta teden bo v središču pozornosti vaša zabavna in ustvarjalna plat. V ponedeljek prihaja živahna konjunkcija Merkurja in Venere v strelcu, ki osvetljuje vaše področje romantike, ustvarjalnosti in otrok. Vsako od teh področij vam lahko prinese veliko veselja, zato se prepustite igrivosti. Nato v torek Sonce vstopi v strelca. Skupaj z mlado Luno v strelcu v sredo naredi to idealen čas, za prijetno druženje s svojo boljšo polovico, prijatelji ali da spoznate novo romantično priložnost. Tudi vaša ustvarjalnost bo prišla do izraza.

Devica

Vaš Merkur se v ponedeljek združi z Venero v veselem Strelcu, kar lahko spodbudi prijeten pogovor z (ali o) vašo družino. Ta teden se tudi Sonce premakne v družinsko območje vaše natalne karte, kjer sredina mlada Luna ponuja nov začetek karkoli je povezano z domom. To lahko vključuje selitev, novo razmerje ali celo novega družinskega člana. Medtem se Jupiter v sredo obrne direktno v vaše nasprotno znamenje in v vaše ljubezensko življenje vrača toplino, optimizem in vznemirjenje. To naj bi bil čudovit čas za kratek romantični pobeg, če si ga lahko privoščite! Ob koncu tedna Luna sije iz območja veselja, zato si vzemite čas za tisto, kar vas najbolj razveseli in nasmeje. Od vaših najljubših hobijev do preprostega sproščanja ali počitka – uživajte!

Tehtnica

Vaše samoizražanje bo ta teden zagotovo spodbudilo odnose (in druga področja vašega življenja). Kajti, Merkur se pridruži vaši Veneri v strelcu v vašem mentalnem področju na začetku tedna, kar zažene vašega notranjega povezovalca. Zato je to odličen čas za ustvarjanje novih povezav, bodisi na spletu bodisi osebnih stikih. Naklonjeno vam je tudi javno nastopanje. Sledi vstop Sonca v strelca v torek, ki mu sledi ekspanzivni Jupitrov ples z mlado Luno v sredo, vse to pa bo aktiviralo vašo mentalno moč in spodbudilo željo po gibanju in potovanju. Če iščete novo razmerje, bi lahko izmenjava idej med potovanjem ali predavanjem spodbudila romantično srečanje.

Škorpijon

Sonce se v torek premakne v vaše območje vrednot, naslednji dan pa mu hitro sledi mlada Luna. To je odlična novica glede financ, saj odpira kanale obilja in omogoča pretok blaginje. Bodite hvaležni za blagoslove v svojem življenju in naj vam to okrepi sposobnost izražanja blaginje. V vašem življenju je vse večji pretok veselja, še posebej, ko se Jupiter v sredo obrne direktno. Kot da bi nenadoma ponovno dobili dovoljenje za igranje in vaš lahkoten pristop do življenja bo navdihnil druge. Lunino vzdušje ob koncu tedna je dobro, da se lotite opravkov in odkljukate stvari s seznama opravkov.

Strelec

V torek se Sonce premakne v vaše znamenje. Naslednji dan mlada Luna v znamenju strelca deluje kot vaše lastno mini novo leto – popoln trenutek za nov začetek! Sprejmite odločitve, naredite razburljive načrte. Razmišljajte odprto, saj lahko ob podpori Sonca naredite veliko več, kot se zavedate. Ta teden je tudi v vašem družinskem življenju vedno več topline, še posebej, ko se vaš vladar Jupiter v sredo obrne direktno. Če so bile morebitne zadeve z nepremičninami blokirane, pričakujte, da se bodo stvari zdaj spet premaknile. Konec tedna bo fokus na vaš denar in vrednote, saj Luna sije iz tega področja vaše karte. Poskusite se izogniti nepotrebnem zapravljanju.

Kozorog

Mlada Luna tega tedna pokuka iz najbolj duhovnega področja v vaši rojstni karti. Te energije vključujejo intenzivno osredotočanje na vaše nezavedno področje, prebujanje vaših spominov, intuicije in domišljije, ki bodo povečale vaše duhovno razumevanje. Jupiter pa v sredo zapleše z mlado Luno v strelcu, kar naznanja nov cikel osebne rasti. To je odličen čas, da okrepite svoje notranje vodstvo s terapijo ali meditacijo. Pomagalo bo, saj bo ta konec tedna Luna sijala iz vašega znamenja – upajmo, da se boste počutili lahkotno v svoji koži.

Vodnar

Vaša osredotočenost na prijateljstvo se bo ta teden okrepila, ko mlada Luna v torek sije iz socialnega območja vaše rojstne karte. Poiščite enako misleče duše in ustvarite svoje lastno skupino - v tem času boste želeli čutiti pripadnost. Vaša blaginja bi se morala začeti premikati naprej, ko se Jupiter v sredo obrne direktno. Po premoru zadnjih nekaj tednov vam vesolje daje zeleno luč za vse vrste poslovnih priložnosti in priložnosti za služenje denarja, zato samo naprej! Čez vikend se umirite. Luna osvetljuje najbolj skrivnostno področje vaše karte in vas spodbuja, da malo predahnete – dovolj se naspite in se preprosto sprostite.

Ribi

Postavite si visoke cilje: Sonce se v torek premakne v območje vaše kariere, mlada Luna se v sredo tudi pojavi na vrhu vaše karte, kar je neverjetno močan znak uspeha pri delu in karieri. Pokažite svoje talente in pričakujte, da bodo prepoznani! Medtem se Jupiter v vašem znamenju v sredo obrne direktno, sprosti optimizem in vam povrne občutek upanja. Stvari gredo na bolje - in vaše pozitivno razmišljanje vam bo pritegnilo še več blagoslovov. Ta konec tedna delite svoje dobro razpoloženje s prijatelji, ki ga spodbuja zelo družabna Luna. Druženje z ljudmi, katerih družba vam je všeč, vas bo dvignilo, opolnomočilo in pomladilo.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 1. do 7. aprila 2024)

Ta teden razcveta v igrivem ritmu, ko Merkur v ponedeljek začenja svoje prvo retrogradnopopotovanje leta, zavijajoč v …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.