PONOVNO NA ZALOGI ! Joni jajček okrepi mišice medeničnega dna in posledično prinaša vrsto ugodnih sprememb za žensko ... 

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 2. do 8. maja 2022)

Tedenski horoskop – splošni pregled   (od 2. do 8. maja 2022)

Energije tega tedna so ugodne in spodbudne, kajti harmonični planetarni aspekti (sekstili) nas podpirajo. Sekstili (harmonični aspekti) govorijo o odpiranju vrat in ta teden jih je veliko. To je teden priložnosti in gradi pobude in zagon novih začetkov, ki so se začeli od delnega Sončnega mrka prejšnjega tedna. Če strnem v enem stavku, sporočilo in glavni namen tega mrka je, da je zdaj primeren čas za nov začetek in nove pristope, kako upravljamo z viri, da zagotovimo, da resnično živimo in delamo v skladu z našimi vrednotami. Konjunkcija s Soncem in Uranom ohranja stvari sveže s tem novim Luninim ciklom, ki se nanaša na svobodo in spremembe. 

Torej, kaj nas čaka v tem tednu? Planet ljubezni Venera, 2. maja zapusti bujne, romantične ribe in se pridruži drznemu, nepotrpežljivemu ovnu, kar napoveduje obdobje prevzemanja tveganj in drznih potez. Skratka, pripravite se na goreč in strasten začetek tedna, ko Venera spremeni znamenje in prispe v ognjenega ovna. Ta planetarna sprememba razpoloženja je poleg tega, da vnese iskrico v vaše ljubezensko življenje, tudi dobrodošla spodbuda za finance, še posebej, če ste podjetni ali aktivno poskušate ustvariti več dohodka. Razigrana Luna v dvojčku prinaša lahkotnost sredi tedna. Kljub temu lahko v četrtek zapletena energetska mešanica Sonca in Urana, izzove tudi egoistično ali pretirano impulzivno vedenje – pazite, na nepotrebno tveganje. Konec tedna ponuja nekaj ustvarjalnega predaha in veliko stilskega pridiha, saj Luna v levu spodbuja glamur, zabavo, toplino in velikodušnost.

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. maja -  Venera vstopi v ovna.
  2. maja - Jupiter sekstil Pluton. Od 24. aprila do 13. maja prinaša rast, ki nam pomaga sprožiti pozitivne spremembe v življenju. V tem tednu je možno spodbuditi blaginjo ali pa povečati dobrodelne občutke in dejanja. Možno je tudi, da na naše življenje vpliva nekdo na položaju in z vplivom.
  3. maja - Mars sekstil Uran. Od 1. do 7. maja nas naredi bolj pustolovske, spontane in neodvisne. Prisotna pobuda, motivacija in navdih za začetek drznih novih projektov. Zaradi večje samozavesti, moči in intuicije je to odličen čas za špekulacije, adrenalinski šport in tveganja.
  4. maja - Sonce v konjunkciji s Uranom. Od ponedeljka do sobote prinaša vznemirjenje, pozitivne spremembe in večjo osebno svobodo. Občutili bomo močno željo, da se osvobodimo rutine in počnemo nekaj povsem drugačnega od običajnih dejavnosti. Prilagodljivost in odprtost prinašata prijetna presenečenja in vznemirljive izkušnje.
  5. maja - Merkur sekstil Venera. Od ponedeljka do nedelje prinaša čar in nemoten komunikacijski slog, zaradi česar je to čas ljubezni, prijateljstva in diplomacije. Lažje se povezujemo in sodelujemo z drugim. To je dober teden za iskanje mirnih rešitev in preseganje ovir za napredek.
  6. maj - Luna vstopi v Leva. Sonce sekstil Mars. Od 27. aprila do 16. maja prinaša samozavest, moč in pogum. Odličen je za telesne dejavnosti, kot so vadba, ročne spretnosti in tekmovalne dejavnosti, kot sta šport in posel. Spolni nagon bo močan in drugim se boste zdeli spolno privlačnejši kot običajno.



Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Branje vašega horoskopskega znamenja je najbolj natančno in priporočljivo, če ga berete za vaš ascendent (vaše vzhajajoče znamenje), vendar če imate svoje Sonce in stelij (2 ali več planetov) v istem znamenju, boste ugotovili, da bodo te informacije resnične tudi za vaše Sončno znamenje.


Oven 

Ko se Venera premakne v vaše znamenje, med ponedeljkom in 27. majem, boste lahko svoj značilni odkrit odnos združili z nekoliko več takta kot običajno. Uporabite ta dodaten čar, da povečate svoj pozitiven vpliv v domu in v službi – nihče se vam ne more upreti, ko je Venera v vašem znamenju! Vendar bodite previdni z nepremišljeno impulzivnostjo po tveganju v četrtek, še posebej pri denarnih zadevah. Poskusite se izogniti nepotrebnem trošenju, impulzivnim odločitvam ali početi karkoli, česar pozneje ne morete razveljaviti. Vaše iskanje zabave bo v soboto razvnelo strast, kajti ta konec tedna bo Luna v levu usmerila vašo pozornost k romantiki, ustvarjalnosti ali zabavi. 

Bik 

Med ponedeljkom in 27. majem lahko vaš vladar Venera, v tranzitu skozi ovna v vašem nezavednem področju, vzbudi skrite želje ali spomni na preteklo razmerje, še posebej, če je ostalo nekaj neizraženo. Ta vpliv vam bo pomagal doseči spoznanje s poglobljenim razumevanjem vašega odnosa. Stopite korak nazaj in uporabite nekaj pomirjevalnih strategij, da pomirite svoje duševno zdravje. Ko se Sonce v vašem znamenju zlije z razsvetljujočim Uranom, bodite pozorni na aha momente (nenadne uvide) sredi tedna. Ta konec tedna naj bi prineslo veselje in veliko bolj umirjen vikend, primeren za zabavo ali preprosto sprostitev z naj bližnjimi.

Dvojčka 

Prijateljstva so ta teden zelo pomembna, še posebej v ponedeljek, ko se Venera premakne na to področje vaše natalne karte. Navdihnjeni boste, da se povežete s svojimi najboljšimi prijatelji in se družite z ljudmi. Pritegnili vas bodo tudi novi stiki, ki so usklajeni z vami. Če ste samski, lahko občudovalec pride ob predstavitvi prijatelja ali med druženjem. V četrtek lahko doživite presenečanje, ko Sonce in Uran združita moči, da bi provocirala vašo podzavest. Pričakujte, da se bodo znova dvignili na površje dolgo zakopani spomini - ali pa lahko oživite dolgo zapuščene sanje. Vikend je odličen čas, da pregledate e-pošto in poskrbite za neodgovorjene telefonske klice. Ali se morate srečati z nekom, ki ga pogrešate?

Rak 

Med ponedeljkom in 27. majem bo Venera v tranzitu skozi ovna prinesla stike, ki podpirajo vaše cilje. Kolega, ki ga imate za prijatelja, lahko igra vlogo pri trenutnem projektu ali vas usmeri v novo pot. Če iščete ljubezen, lahko vašo pozornost pritegne občudovalec, povezan z vašim delom. Poleg tega je zdaj čas, da pokažete svojo ustvarjalnost za napredovanje v karieri. Oglejte si, kaj lahko storite, da izboljšate svoje pogoje ali zmanjšate stres na delovnem mestu. Presenetljiva novica vas lahko preseneti okoli četrtka, ko se lahko nekdo ali nekaj nenadoma pojavi. Vikend prinaša veliko razlogov, da napolnite svoj dnevnik (če ga vodite) s hvaležnostjo. Opazite obilje, ki je povsod okoli vas. Ta konec tedna bo Luna v levu spodbudila pogum, da se bolje izrazite.

Lev 

Med ponedeljkom in 27. majem vas bo Venera v tranzitu skozi ovna spodbudila, da razširite obseg vašega delovanja. To lahko pomeni začetek novih izkušenj. Kultura, duhovnost, potovanja ali izobraževanje lahko igrajo pomembno vlogo v vaših odnosih. Tudi prijatelji, ki delijo vašo življenjsko filozofijo, bodo prinesli veselje. Torej, ker Venera spreminja znamenje, bi lahko bilo ključnega pomena, da v svoje življenje povabite ljubezen ali okrepite svoj obstoječi odnos. Bodite odprti za presenečenja tudi v službi, še posebej v četrtek, ko Sonce in Uran združita moči. Kar se zdi kot vsiljevanje ali breme, je lahko prikrita priložnost, zato sodelujte, kolikor lahko. Končno bo Luna, ki ta konec tedna potuje skozi vaše znamenje, spodbudila vaše samo izražanje.

Devica 

Med ponedeljkom in 27. majem lahko Venera, ki potuje skozi ovna na vašem področju preobrazbe, vname željo po povezavi, ki se dotakne vašega telesa, uma in duha. Če ste v odnosu, lahko Venera poglobi intimnost med vami in vašim partnerjem, lahko pa tudi povzroči težave. V glavnem gre za zdravljenje srca, zato si prizadevajte, da si vzamete nekaj časa zase, da se spočijete, obnovite in napolnite. Sonce v biku, ki se sredi tedna zlije z Uranom, lahko prinese nenaden vpogled v vašo duhovnost ali skrito povezavo v razmerju in lahko naredita vsako spontanost nepozabno in smiselno. Po drugi strani pa je vikend idealen čas za počitek in okrevanje, izražanje občutkov pa popestri razmerje.

Tehtnica 

Venera v ponedeljek spremeni znamenje in se premakne v vaše nasprotno znamenje ter s strastjo in igrivostjo osvetli partnersko področje vaše natalne karte. To se lahko kaže kot prijateljstvo, romantična povezava ali poslovno združenje, odvisno od tega, kaj želite. V osebnem odnosu lahko Venera prinese veselje z partnerjem ali vas predstavi z nekom, ki je kompatibilen – če je vaše srce odprto. Če ste samski, je to tudi dober čas za zmenke, vendar pazite, da ne delujete preveč na silo. Naj zasije vaša nežna narava. Na polovici tedna bi lahko prišlo do finančnega šoka ali presenečenja, ko Sonce in Uran povežeta denar in ego. Karkoli se zgodi, ste v dobrem položaju, da premagate nevihto, zato ne paničarite in ne razmišljajte preveč. To lahko tudi prinese nepričakovan vpogled v intimnost ali zdravljenje. Ta konec tedna bo Luna v levu osvetlila vašo povezanost s prijateljem ali skupino, ki bo v soboto vznemirljiva. Uživajte v dobri družbi prijateljev in družine ter dovolite, da vaše skrbi izginejo.

Škorpijon 

V začetku tega tedna je okoli vas zelo sproščeno vzdušje, k čemur pripomore Venera, ki v ponedeljek spremeni znamenje in se premakne v območje dobrega počutja vaše natalne karte ter usmerila vašo pozornost na potrebe drugih. Vaš poudarek je lahko na ljudeh, za katere skrbite, ali projektu, ki pomaga tistim, ki potrebujejo pomoč. Četrtek ima potencial, da bo nepozaben dan v vašem življenju, saj se Sonce in Uran združita, in prineseta nepričakovan vpogled v tesno razmerje ali zavezo. Prepričajte se, da ste premislili o svojih načrtih, saj se lahko impulzivne ideje zapletejo. Ta konec tedna bo Luna v levu prebudila vaše srce ali sprožila ego, zato bodite pozorni na svoje reakcije, še posebej v nedeljo. Poskusite se umiriti.

Strelec 

Ta teden pustite svojega notranjega otroka, da se igra! Venera spremeni znamenje in osvetli območje veselja v vaši natalni karti, vaši zabavni peti hiši – ta energija vas spodbuja, da postanete kreativni, otročji in naredite veliko več, kar vas navdušuje. Vaše naravno navdušenje bo pritegnilo ljudi, ki bi radi šli na zmenek, se spoprijateljili ali sodelovali z vami. Če poskušate izboljšati svoje zdravje in dobro počutje, si oglejte četrtkovo srečanje Sonca in Urana za nenaden in dramatičen izbruh navdušenja in energije. Je to morda tisti impulz, ki ga potrebujete, da prekinete slabo navado ali si ustvarite novo, zdravo? Ta konec tedna bo Luna v levu prebudila vašega notranjega raziskovalca. Tako bo eksotična lokacija ali dejavnost popestrila romantiko z vašo drugo polovico ali morda pripeljala koga novega! Torej, energija vikenda je za vas zelo raziskovalna – odlična za enodnevni izlet, pohod ali karkoli drugega, kar vam razširi krila. 

Kozorog 

Med ponedeljkom in 27. majem bo Venera, ki prehaja skozi ovna, prebudila vašo ljubezen in ustvarjalnost, ko gre za vaše domače življenje. Zdaj je čas, da svojo ustvarjalnost uporabite za izboljšanje življenjskega okolja. Venera bo tudi okrepila harmonijo z potencialno nadležnimi sorodniki, kar bo olajšalo reševanje vseh družinskih težav, s katerimi ste se spopadali. To je pravi čas, da polepšate ali prenovite svoj dom. Kar zadeva romantiko, lahko Sonce v biku, ki se zlije z Uranom sredi tedna, prinese nenadno privlačnost - ali vsaj vpogled v ljubezen. Ta konec tedna bo Luna v levu morda razplamtela strast v vašem odnosu, skupaj s potrebo po nekaj zasebnosti.

Vodnar 

Ta teden je vaša moč v komunikaciji, ki bo prebudila vašo mentalno ustvarjalnost. Vaš že tako zmogljiv način izražanja dobi zagon, ko Venera v ponedeljek spremeni znamenje, kar vam omogoča, da komunicirate stvari, na pravi način, pravim ljudem, ob pravem času. To bi vam moralo biti v veliko pomoč pri delu in v osebnem življenju. To je tudi odličen čas za potovanje, da popestrite romantiko ali spoznate nove ljudi. Pričakujte nekaj zanimivih družinskih novic sredi tedna, še posebej v četrtek, ko se Sonce in Uran združita, da ustvarita presenečenja in nekaj drame. Upajmo, da bodo novice dobre, a nedvomno bodo prišle nepričakovano. Energije ob koncu tedna so romantične in ljubeče, zato se vam ne bo treba odpraviti daleč od doma, da bi se počutili ljubljene, cenjene in zadovoljne.

Ribi

Vaše oči so morda ta teden večje od vašega proračuna, zato pazite na prekomerno porabo! Med ponedeljkom in 27. majem bo Venera, ki prehaja skozi ovna, poudarila vaše vrednote. Ta vpliv bo pomagal razjasniti vaše trenutne odnose in/ali vam bo pomagal pritegniti globoko povezavo z neko novo osebo. Ponedeljkova Venerina sprememba znamenja poudari tudi denarno območje vaše natalne karte in ta planet, ki ljubi razkošje, navdihuje vse vrste nakupovalnih ekstravaganc. Vse lepo, dokler ne prispe račun. Nenavadna ideja v četrtek bi se lahko izkazala za zanimivo, kajti Sonce v biku, ki se sredi tedna zlije z Uranom, lahko prebudi vašo dojemljivost glede nečesa, na kar ste osredotočeni. Ne zavrzite svojih divjih idej. Čez vikend se potrudite, da odpravite nered ali zmanjšajte svoj preobremenjen urnik. Končno vas lahko Luna v levu navduši, da prevzamete vodstvo v dejavnosti, ki naredi svet boljši.

Vabljeni na BREZPLAČNO predavanje osebna in duhovna rast v praktičnem življenju, ki bo potekalo V ŽIVO v našem studiu, 19. 5., več informacij TUKAJ!

 

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 25. do 31. marca 2024)

V tednu, ko zvezde prekrijejo tančico misterija, Lunin mrk v Tehtnici ta ponedeljek prevzame osrednje mesto kot …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. marca 2024)

Pričakovanje prihoda sezone Ovna je vzbujalo nestrpnost, zdaj pa je končno tu. Pretekli teden, kljub svoji obdani …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 11. do 17. marca 2024)

Ta teden nas bosta razveselila le dva nežna astrološka dogodka, ki prihajata kot dobrodošlo olajšanje po burnem obdobju, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.