Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. septembra 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled  (od 18. do 24. septembra 2023)

Novo obdobje se je razcvetelo pred nami. Septembrski ekvinokcij je zasijal, kot da bi nam narava podarila presenečenje. Od sobote so dnevi in noči v popolnem ravnovesju, toda kmalu se bo svetloba dneva umikala temi noči.

Ta prehod predstavlja več kot zgolj menjavo letnih časov. To je tisti trenutek, ko nam narava šepeta o skrivnostih, ki se še obetajo, ko nas vabi v neznano, v prihajajoča poglavja našega življenja. Kakšne zgodbe bodo zorele v nas do decembrskega solsticija? Katera poglavja zapiramo za sabo? Sedaj je čas za refleksijo, za introspekcijo in ponovno oceno naše življenjske poti. Sonce, ki sedaj zasije v znamenju Tehtnice, nas poziva k iskanju harmonije v vseh aspektih našega življenja, od dela, čustev, financ do osebnega zdravja.

Sonce v Tehtnici nas spodbuja k ravnovesju in premisleku, a hkrati nas lahko zapelje v vrtinec odločitev. V teh trenutkih se zlahka zatečemo k nasvetom drugih, pa naj bo to ljubljena oseba ali naključni znanec. Vendar pa je bistveno, da zaupamo sebi in svojim odločitvam, saj intuitivno vemo, kaj je najboljše za nas in za vse okoli nas.

V torek nas Sonce, ki nasprotuje mističnemu Neptunu, popelje v skoraj sanjsko dimenzijo. Ta magična aura lahko prebudi našo domišljijo in nas obogati z navdihom za spontane, ljubezenske avanture, kjer zaupamo višjemu toku življenja. Ta zaupanje se pogosto izkaže za pravo pot.

Našo pot še dodatno osvetli močna vez (trigon) med Soncem in Plutonom v četrtek. Ta dinamična kombinacija nam prinaša jasnost, moč in zagon. Po tem kozmičnem srečanju bomo preplavljeni z entuziazmom, pripravljeni izkoristiti energijo trenutka in se odpraviti v prihajajočo avanturo, ki jo nakazuje septembrski ekvinokcij. Do konca tedna bodo naše medosebne vezi pridobile globino, ki bo spodbudila skupno rast in zdravljenje. S prehodom Sonca v Tehtnico bomo v prihajajočem mesecu okrepili svoje odnose in globoko začutili, kako je skupaj življenje resnično čarobno.

 

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

27.10.2023–29.10.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Meditacijski vikend

18.11.2023, Ljubljana, Delavnica Dober dih

24.11.2023–26.11.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend za dušo

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

19. september: Sonce opozicija Neptun. Vsako leto Sonce v Devici stoji nasproti mističnemu Neptunu v Ribah. Ta poseben aspekt nas spremlja že nekaj let. Medtem ko smo ga lani doživeli 17. septembra, nas je letos obiskal 19. septembra. Opozicija med Soncem v Devici in Neptunom v Ribah bo dosegla svoj vrhunec 21. septembra 2024, nato pa bo Neptun prestopil v znamenje Ovna 30. marca 2025. Nov cikel opozicij se bo začel z aspektom med Soncem v Tehtnici in Neptunom v Ovnu 23. septembra 2025. Med letoma 2012 in 2024 je opozicija osvetljevala os Devica/Ribe, ki simbolizira kontrast med realnostjo in sanjami. Po letu 2024 bo os Oven/Tehtnica osvetlila dinamiko med individualizmom in partnerstvom. Ta energija lahko s seboj prinese občutke utrujenosti ali krize identitete, saj lahko povzroča zmedo, razočaranje in iluzije. Naša logična miselnost se lahko znajde v sporu z domišljijo. Vendar pa je to tudi čas, ko lahko najdemo zatočišče v umetnosti in ustvarjalnosti. V nas vseh tli umetniški duh; le prebuditi ga moramo. Če se ne počutite dovolj kreativni, se prepustite umetniškim delom drugih. Uživajte v filmih, glasbi ali se odpravite k vodi in meditirajte. Ta aspekt ni nujno negativen; lahko služi kot močan vir inspiracije. Vendar bodite previdni. Realnost se lahko v tem obdobju zdi zamegljena in zavajajoča. Vaša percepcija morda ne odraža dejanske situacije, zato je pomembno, da ohranite stik z resničnostjo in se izognete naivnosti. V tem obdobju ste morda bolj občutljivi na zunanje vplive, zato se morda izogibajte določenim situacijam ali ljudem, ki vam ne služijo najbolje.

21. september: Sonce v trigonu s Plutonom. V maju smo bili priča posebnemu trigonu med Soncem v Dvojčkih in Plutonom v Vodnarju. To je bil prvi takšen trigon po dolgem času, saj je bil nazadnje zabeležen 19. junija 1796. Trigon, ki združuje Sonce v Devici in Pluton v Kozorogu, nas bo obiskal še enkrat, in sicer 22. septembra 2024. Medtem ko so bili prejšnji trigoni osredotočeni na zemeljska znamenja, se v prihajajočih letih premikamo k zračnim znamenjem, kar prinaša svež veter in nove energije. Ko Sonce v Devici, simbol praktičnosti, razsodnosti in zanesljivosti, sestavi trigon s Plutonom v Kozorogu, se sprosti energija, ki nas usmerja k odpravi nepotrebnih stvari in oseb iz našega življenja. Ta kombinacija prinaša občutek moči, samozavesti in notranje regeneracije. Ta energija lahko služi kot pomoč v karieri, krepi odnose z avtoritetami in ponuja priložnosti za osebno in profesionalno napredovanje. To je čas, ko lahko zberete svoje notranje moči, jih modro uporabite in povzročite pozitivne spremembe v sebi in svoji okolici. Vabim vas, da to energijo izkoristite za čiščenje fizičnega in čustvenega nereda ter za prevrednotenje svojih prioritet. Ta aspekt prinaša tudi poudarek na vsakdanje navade, zdravje in karierno pot, ter odnos do avtoritete. Je priložnost za odkrivanje novih horizontov in za osvoboditev od starih navad, ki vas omejujejo. Ne pozabite - uporabite to energijo modro in v svojo korist.

23. september: Sonce vstopi v tehtnico (jesen). Jesenski ekvinokcij je tu in z njim uradno prihaja jesen, ko dan in noč postaneta enako dolga. Sonce prestopa v znamenje Tehtnice, znanilca krajših dni in začetka novega obdobja. Kakor vsak letni čas nosi s seboj sledove preteklih časov, je sprememba neizogiben del naravnega cikla.

Začenja se čas v znamenju Tehtnice, simbolu ravnovesja in harmonije. Ta kardinalno znamenje napoveduje prihod jeseni na naših tleh, medtem ko drugod oznanja pomlad. Vsaka sprememba prinaša upanje na boljše dni. Ko Sonce sije v Tehtnici, mnogi med nami iščejo notranje ravnotežje, mir in skladnost. Naslednji mesec bo zaznamovan s poudarkom na odnosih, druženju, zavezništvih, pravičnosti in javnosti. Tehtnica odseva kakovost naših odnosov z drugimi, kjer kompromis in pogajanja postajata ključna.

Iskanje ravnotežja bo osrednja tema prihajajočega obdobja. Tehtnica, znana po svoji miroljubnosti, nas spominja na pomembnost harmonije in pravičnosti. Odločanje v tem času morda ne bo enostavno, saj Tehtnica pogosto koleba med različnimi možnostmi. Zaradi vpliva Venere, ki vodi Tehtnico, so estetika, umetnost in lepota globoko zakoreninjeni v tej energiji. Tehtnica stremi k harmoniji, ceni pravičnost in ljubi različne oblike umetnosti. Vendar pa se je potrebno zavedati tudi njenih slabosti, kot so neodločnost in nagnjenost k zapletenim odnosom. Če ste trenutno samski, bi lahko v tem obdobju našli svojo boljšo polovico, še posebej, če se ostali planeti v tem ujemajo. Tisti, ki so že v zvezah, pa naj izkoristijo ta čas za vzpostavitev harmonije in komunikacijo, še posebej, če je nekaj že dolgo izgubljeno. Tudi pravne zadeve in kulturni dogodki bodo prišli v ospredje, saj jesen oznanja začetek tudi obdobja kulturnih dogajanj. Ko bo Sonce v Tehtnici, se osredotočite na odnose – bodisi romantične, poslovne ali družbene. Preverite, kako se ta tranzit odraža v vašem horoskopu. Če potrebujete pomoč pri razlagi, sem vam na voljo z analizo vaše natalne karte, oz. izdelave. Zdaj je čas, da daste prednost ljubljenim osebam in se potopite v družabno življenje.

Tehtnice, Leve, Strelce, Dvojčke in Vodnarje bo to obdobje razveselilo, medtem ko bodo Ovni, Raki in Kozorogi doživeli več izzivov. Biki in Ribi, pripravite se na prilagoditveno obdobje. Naj bo vaša jesen čudovita! In seveda, dragi Tehtnice, naj bo vaš rojstni dan nepozaben!

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent) 

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje. 

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ

 

Oven

Od srede do petka boste prekipevali od energije. Vaša strast in zagnanost ne poznata meja; vedno jasno veste, kako stopiti korak naprej. Vsaki nalogi, ne glede na njeno velikost ali kompleksnost, se boste predano posvetili. S prihodom jesenskega enakonočja v soboto pa bo energija postala mirnejša, kar vam bo omogočilo trenutek za sprostitev. Ne pozabite, da so tudi drugi okoli vas pripravljeni pomagati pri doseganju vaših ciljev. Odprite se njihovi podpori. Ko v petek ali soboto Sonce prestopi v Tehtnico, to ne označuje le začetka jeseni na severni polobli, temveč tudi obdobje, ko bodo partnerstva postala osrednjega pomena za vas. Morda boste preživeli več časa s svojim partnerjem ali pa boste sklenili pomembno sodelovanje v poslovnem svetu. Če ste trenutno samski, je možno, da boste našli nekoga, ki bo pripravljen z vami deliti globoko vez. V začetku tedna, ko bo Sonce v opoziciji z mističnim Neptunom, se bodo pojavili trenutki introspekcije, ki bodo lahko spodbudili vašo ustvarjalnost in duhovno povezanost. Kljub temu pa Neptun lahko prinese občutek zmedenosti, zato to ni najprimernejši čas za sprejemanje pomembnih odločitev.

Bik

Svet se lepša pred vašimi očmi. Nedavno ste se prepustili Sončevim žarkom v vašem sektorju ustvarjalnosti in čutnosti. Zdaj pa se ta svetlobni vir seli v znamenje, ki simbolizira harmonijo, mir in lepoto, v vašem sektorju dnevnih rutin. Ta prehod vam omogoča, da vso pridobljeno ustvarjalno energijo vpletete v svoje vsakodnevne aktivnosti, tudi na delovnem mestu. V jedrnato, ko Sonce v petek ali soboto vstopi v Tehtnico, ne označuje le začetka jeseni, temveč za Bike tudi obdobje poudarka na zdravju in služenju v prihodnjih štirih tednih. Analiza vaših dnevnih navad vas bo vodila k odločitvi, da se osvobodite stresnih dejavnikov in se posvetite dejavnostim, ki krepijo vaše splošno počutje. Lahko vas celo spodbudi k sodelovanju v projektu, ki prinaša pomoč potrebnim. Medtem ko Sonce na začetku tedna nasprotuje Neptunu, vaše razumevanje romantičnih razmerij je lahko nekoliko zamegljeno. Občutki, ki jih doživljate za določen odnos, so lahko skrajni, a se je pomembno zavedati, da trenutna čustva morda ne odražajo celotne slike.

Dvojčka

Torek prinaša izzive z nepredvidljivo energijo. Pripravite se na obdobje, kjer se bodo meje morda zdele nejasne in boste iskali trdno oporo v sebi. Okrepite svoje notranje meje in jih postavite kot neomajno trdnjavo. Kljub temu takšna turbulenca ne bo dolgotrajna. Do četrtka boste ponovno občutili stabilnost in moč, da prevzamete pobudo, še posebej na področju materialnih zadev. S prihodom jesenskega enakonočja v soboto se bo intenzivnost sprostila, odprla pa se bo pot k veselju, zabavi, uživanju in seveda romanci. Ko Sonce konec tedna vstopi v Tehtnico, ne napoveduje le prihoda jeseni, ampak tudi osvetli vašo peto hišo, hišo radosti. Morda se bo poglobila vaša vez s partnerjem ali pa vas bo privlačil nov občudovalec. Ta čas je kot nalašč tudi za razcvet kreativnosti, razvijanje umetniških projektov ali izpopolnjevanje vaših veščin. Lahko se tudi poglobite v dejavnosti z otroki. V začetku tedna ohranjajte jasnost misli, saj Sončeva opozicija z Neptunom lahko prinese zamegljen pogled na stvari.

Rak

V vašem življenju je oseba, ki na vas močno vpliva, še posebej med ponedeljkom in sredo. Ta dinamika ni omejena zgolj na ta časovni okvir, vendar je v teh dneh še posebej izrazita. Vaše meje bodo lahko nekoliko bolj porozne, zaradi česar boste bolj dovzetni za zunanje vplive. Vendar vas to ne sme skrbeti; iz te izkušnje boste prišli močnejši in bolj samozavestni. Sonce prehaja v Tehtnico konec tedna, kar napoveduje prihod novega letnega časa. V naslednjem mesecu se bo vaša pozornost osredotočila na dom in družino. Interakcije z družinskimi člani bodo lahko bodisi navdihujoče bodisi zahtevne, a ne glede na to boste pridobili globlje razumevanje vaših korenin in družinskih vezi. To obdobje vas lahko tudi spodbudi k prenovam ali izboljšavam vašega doma, da bi povečali njegovo udobje in estetiko. Začetek tedna prinaša potrebo po jasni komunikaciji, saj Sončeva opozicija z Neptunom lahko povzroči zmedo v vašem načinu razmišljanja. Opravljanje nalog, ki zahtevajo preciznost in logiko, bo lahko zahtevalo dodatno pozornost in osredotočenost.

Lev

Vaša ustvarjalna žilica in sposobnost izražanja se v tem tednu s Soncem v vašem natalnem sektorju znova prebudita. Ljudje začenjajo ceniti in razumeti vaše ideje, kar prinaša prijeten občutek. Pokazali ste odprtost za pogajanja in kompromise, kar dodatno poudari vašo privlačnost in zrelost. Nadaljujte v tej smeri, saj se obrestuje. Sonce prehaja v Tehtnico konec tedna, kar oznanja prihod jeseni. Za vas bo to začetek štiri-tedenskega obdobja intelektualnega preporoda. Pripravite se na val močne mentalne energije, ki vam bo omogočil pridobivanje novih znanj, deljenje vaših idej in prepričevanje drugih, da sledijo vaši viziji. Ta čas lahko prinese tudi priložnost za potovanje na kraj, ki vas navdušuje. Vendar pa bodite na začetku tedna še posebej pozorni na vaše finance, saj Sončeva opozicija z zavajajočim Neptunom lahko prinese nejasnosti. To obdobje ni najprimernejše za pomembne finančne odločitve, prav tako pa ne zanemarjajte preverjanja transakcij za morebitne napake ali nepravilnosti.

Devica

Vaša sezona se zaključuje in kljub nekaterim izzivom se počasi umirja v pozitiven zaključek. Občasno občutje zmede ali občutek, da vas zunanje okoliščine ali ljudje negativno vplivajo, je zgolj začasno. Sprejmite to kot priložnost za postavitev trdnih mej in nato z zaupanjem nadaljujte svojo pot. Sonce prehaja v Tehtnico konec tedna, kar ne le označuje prihod jeseni, ampak tudi osvetljuje vaš finančni sektor v prihajajočem mesecu. Ste pripravljeni pozdraviti večje obilje v vašem življenju? Ključ do povečanja vaših prihodkov je v soočenju in premagovanju dvomov glede vaših zmožnosti. Na začetku tedna, ko Sonce nasprotuje Neptunu, se lahko razkrije določeno čustvo ali prepričanje, ki omejuje vašo sposobnost pritegniti bogastvo. Ko prepoznate in odstranite te ovire, si zavestno predstavljajte sebe v obilju, kar bo odprlo kanale za pritekanje blaginje v vaše življenje.

Tehtnica 

Začenja se vaša sezona! Morda je to popoln trenutek za malo preobrazbe in nepozaben večer v mestu? A preden se popolnoma prepustite svetu okoli sebe, si vzemite trenutek in počakajte do sobote. Več kot to, zdaj je popoln trenutek, da začrtate svojo pot proti svetlejši prihodnosti. Cel svet čaka na vas, pripravljeni pa ste, da zasijete v polnem sijaju. Sonce vstopi v vaše znamenje konec tedna, kar ne le zaznamuje prihod jeseni na severni polobli, ampak tudi napoveduje mesec osebnega razcveta in rasti. Ali jasno veste, kaj si v življenju zares želite? Začetek tedna morda prinaša malo zamegljenosti, saj Sonce v vašem skritem sektorju nasprotuje zagonetnemu Neptunu. Toda spoznavanje, kako včasih sami postavljate ovire na pot do svojih sanj, bo ključno, da bolje usmerite svojo energijo in manifestirate želeno prihodnost.

Škorpijon 

Ta teden vas lahko preseneti dejanje prijatelja ali pa cilj, ki ste mu sledili, morda ne bo dosežen, kar vas potre. Vendar ohranite pozitivnost; pogosto se pravi, da se stvari, ki se dobro končajo, začnejo prav tako. Energija vesolja se začne izboljševati v četrtek, ko Sonce tvori harmoničen trigon s Plutonom, kar vas bo napolnilo z obnovljeno močjo in odločnostjo.Sonce začne svojo pot v znamenju Tehtnice konec tedna, kar ne le označuje prihod jeseni, temveč tudi začetek meseca introspekcije in refleksije. To obdobje bo v veliki meri namenjeno razreševanju čustvenih vprašanj, ki vas ovirajo, zato je to idealen čas za meditativne prakse ali terapevtsko pomoč. V tem času bodite tudi odprti za intuitivne vpoglede in sporočila, ki vam lahko osvetlijo vašo trenutno pot. Kljub temu pa bodite previdni na začetku tedna: Sončno nasprotovanje Neptunu lahko zamegli vaše razumevanje situacij ali odnosov. Preden skočite do zaključkov, se prepričajte, da imate vse informacije.

Strelec 

Po vsem trudu in prizadevanju v preteklih tednih si resnično zaslužite trenutek zase. Kljub temu vas čaka še ena močna končna runda, preden se lahko popolnoma sprostite. Ko Sonce začne svojo pot v znamenju Tehtnice ob koncu tedna, ne le da naznanja prihod jeseni, temveč tudi obdobje, ki je osredotočeno na družabne stike in povezovanje. Ta mesec bo idealen za krepitev vezi s prijatelji, sodelovanje v skupinskih dejavnostih, razvijanje novih stikov ali iskanje ljubezni in poklicnih priložnosti. Lahko se tudi aktivno vključite v reševanje družbenih vprašanj, ki so vam blizu. Vendar bodite previdni na začetku tedna. Sončno nasprotovanje z Neptunom lahko prinese občutek zmedenosti ali nesigurnosti glede določenih ciljev ali celo v odnosu z družinskimi člani. Zato se izogibajte hitrim sklepom in raje počakajte, da se zadeve razčistijo.

Kozorog 

Od prihajajoče sobote naprej se bo vaše delovno okolje verjetno začelo živahno razvijati. Tudi če karierni uspeh ni vaša primarna usmeritev (kar je za vaš ambiciozen značaj redkost), se bo pred vami odprla zlata priložnost. Ta priložnost bo odraz tistega, kar vam je resnično pri srcu: uravnoteženost, zadovoljstvo in predvsem sodelovanje z drugimi. Ko Sonce prestopi v Tehtnico ob koncu tedna, ne le da uvaja jesenski čas, temveč s seboj prinaša tudi močan zagon ambicij za naslednji mesec. Vaša želja po doseganju zastavljenih ciljev, promociji vašega dela in mreženju s ključnimi posamezniki bo v tem času na vrhuncu. Ključno je, da imate jasno predstavo o tem, kaj si želite. Vendar pa bodite previdni na začetku tedna: Nasprotovanje Sonca z Neptunom v vašem sektorju razmišljanja lahko nekoliko zamegli vašo vizijo. A brez skrbi, ta megla zmedenosti se bo razpršila, ko boste znova pridobili jasnost in se naučili učinkovito komunicirati.

Vodnar 

Obstaja posebna energija, ki se sprosti, ko se potopite v neznano in se naučite nečesa novega. Vaše želje so bile slišane. Ko Sonce v soboto vstopi v vaš sektor raziskovanja in izobraževanja, se vam odpira svet neskončnih možnosti za pridobivanje dragocenega znanja. To znanje vas bo obdarilo z globljo, bolj uravnoteženo perspektivo življenja. To je tudi odličen trenutek za raziskovanje sveta okoli vas, bodisi prek potovanj ali drugih oblik raziskovanja. Odprite svoja krila, začutite veter pod njimi in dovolite si uživati v občutku svobode. Ta občutek je neprimerljiv, še posebej, če ga delite z nekom, ki ga iskreno cenite in občudujete. Vendar pa se na začetku tedna Sonce postavi nasproti skrivnostnemu Neptunu, kar prinaša čas za notranjo obnovo in regeneracijo. Pazljivi bodite, saj se lahko počutite nekoliko izgubljeno ali brez moči, vendar to stanje ne bo trajalo dolgo.

Ribi 

Ko Sonce prestopi v znamenje Tehtnice ta konec tedna, ne označuje samo začetka jeseni na naši severni polobli, temveč v vas sproži tudi novo obdobje samoraziskovanja in preobrazbe v naslednjih štirih tednih. Vaša osrednja naloga bo zdravljenje globokih ran vašega srca, osvoboditev od starih čustev, navad ali odnosov, ki vas ovirajo, zlasti na področju bližnjih odnosov. S tem globokim osebnim delom ne boste le dosegli notranjega miru, temveč boste tudi krepili svoje intuitivne sposobnosti. Kljub temu bodite previdni, saj bo opozicija Sonca z Neptunom na začetku tedna lahko zameglila vaše samopodobe in samozavest. A ne dovolite, da vas to ustavi. Posvetite se introspekciji in povežite se s svojim notranjim jazom; ta pot vam bo pomagala ponovno najti svojo smer in namen.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Rak: kompleksno in občutljivo zodiakalno znamenje

Če bi vprašali, katera zodiakalna znamenja so najbolj kompleksna, bi se med zmagovalci zagotovo znašel Rak. To znamenje …

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

Ta teden praznujemo poletni solsticij in hojo po žerjavici, priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o tem, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.