Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 16. do 22. januarja 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled   (od 16. do 22. januarja 2023)

Pomahajte mentalni megli dokončno v slovo, ko se retrograden Merkur (od 29. decembra) v sredo obrne direktno v kozorogu. Za tiste, ki se še vedno trudijo, da bi se vrnili v običajno delovno rutino, je to čas, ko novo leto stopi v višjo prestavo. Posledično se lahko osredotočimo na misli o odnosih, ki imajo pomen in namen, namesto na pravljične predstave. Kasneje v tednu se začne sezona vodnarja, najprej s prihodom Sonca v vodnarja v petek in nato z osupljivo mlado Luno v soboto. To je odlična energija za dolgoročno vizijo in neobičajne ideje, zato ne zavrzite svojih bolj divjih, norih misli – v norosti se lahko skriva genij! Mlada Luna v vodnarju nas bo v soboto opomnila, da so najboljše romantične vezi skovane iz globokega prijateljstva in medsebojnega spoštovanja. Spoznavanje naših prijateljev in ljubljenih takšnih, kot so, nam omogoča, da takoj izboljšamo obstoječe odnose - ali začnemo povsem nove. Nenazadnje bi konjunkcija Venere in Saturna v nedeljo lahko močno preizkusila našo predanost ljubezni. Morda se moramo spomniti, da je resničnost pomembnejša od naših fantazij. Življenje ne postane bolj resnično od tega!

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

05.02.2023, Klepetov studio (Ljubljana - Črnuče), Zvočna kopel ob polni luni

17.02.2023–18.02.2023, okolica Ljubljane, Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. januar: Merkur obrne direktno.  Tudi te retrogradnosti je konec. Končal se bo zadnji cikel retrogradnega Merkurja iz prejšnjega leta in prvi letošnji! 21. aprila, bo Merkur začel svoj drugi retrogradni cikel v biku. Torej, nekaj tednih retrogradnosti nas bo Merkur končno osvobodil težav v komunikaciji in pri sprejemanju nekaterih pomembnih odločitev. Če se vam je zdelo, da ste izgubljeni v prostoru in času ter v "prevajanju", če niste mogli komunicirati na običajen jasen in brez zmede, če je moralo veliko tega, kar ste začeli, počakati ali preložiti, čas je, da zadihate in greste naprej. Če je bilo vaše razmišljanje nekako izkrivljeno, nelogično ... je čas, da stvari popravite. Merkur se res pomika (počasi) naprej, a nekaj časa bo v senci retrogradnosti, malo previdnosti in vse bo kot mora biti. Iz tako imenovane retrogradne sence bo prišel 7. februarja. Merkur bo v kozorogu do 11. februarja!
  2. januar: Sonce v konjunkciji s Plutonom. Vsako leto imamo to konjunkcijo. Lani je bilo 16. januarja. To konjunkcijo bomo imeli, dokler bo Pluton prebival v kozorogu. Zadnja konjunkcija Sonca in Plutona v kozorogu se bo zgodila 20. januarja 2024. In potem spet v kozorogu šele 22. decembra 2254. Od 21. januarja 2025 bomo imeli konjunkcije Sonca in Plutona v vodnarju! S to energijo lahko naredite vse, tako dobro kot slabo. To je odlična energija za spremembe, bistvene spremembe! Čeprav aspekt traja kratek čas, da lahko računamo na kakšne večje spremembe, je pa tu, če pride do krize, da se preobrazite skozi njo, da se očistite negativnih energij. To je tudi aspekt moči, posesivnosti, nadzora nad drugimi. Ali boste pod nadzorom ali pa boste želeli nadzor nad drugimi. Preizkušanje vašega poguma in poguma drugih.
  3. januar Sonce vstopi v vodnarja. Začenja se sezona vodnarjev. Dragi vodnarji, letos boste praznovali rojstne dneve brez kvadrata Saturna in Urana. Potreba po svobodi in sproščenosti je ena izmed energij Sonca v vodnarju. Kot smo si vsi različni, je tudi vprašanje svobode in razumevanje svobode za vsakega od nas različno. Kot potreba po svobodi ... Marsikdo nas bo vprašal, kaj je bolj pomembno, denar ali ljudje okoli nas. Energija kozoroga nas je za nekaj časa usmerila v zgodbo o delu, karieri, uspehu, vzponu, moči in kjer je vse to, je seveda denar. Zdaj z energijo vodnarja se prioritete spreminjajo. Prihaja torej čas presenečenj in nenadnosti. Pri tem je Uran zelo pomemben kot eden od vladarjev vodnarja, saj je on tisti, ki običajno prinese presenečenja, on je alarm, ki velikokrat zazvoni, ne da bi ga prižgali. Včasih je prebujanje zelo prijetno, včasih pa ne. To bo tudi čas interneta, socialnih medijev in omrežij, socialnih tem. Čas za znanost, izume, raziskovanje, za prijatelje, prijateljske odnose, skupinske dogodke, za humanitarne akcije, delo, za nove ideje, ustvarjalnost, izvirne misli. Čas za iskanje nenadnih rešitev za morebitne težave.
  4. januar: Mlada Luna v vodnarju. Mlada Luna - nov cikel - nov začetek! Stopili bomo na pot osvoboditve, pripravljeni na nov začetek. Kjer imate Luno in Sonce, tam so dogodki! Energija "vsi za enega, eden za vse". Obstaja ljubezen do celega sveta, ideja o univerzalni ljubezni. Drznite si biti drugačni, izvirni. »Razbijte« rutino in vse, kar je zastarelo. Ne čakajte, da vam bo vse "padlo z neba", naredite nekaj tudi sami. Začnite nekaj, kar bo raslo do 5. februarja – do polne Lune v levu. Poskusite spraviti iz sebe tisto nekaj unikatnega, nek poseben talent, tisto, kar že imate v karakterju, kar je drugačno-posebno! Če ste se še pred kratkim počutili zadržane, omejene ali pa vas nekaj duši, je zdaj čas za sprostitev! Bodite izvirni in nagrajeni boste! Tveganja se zdaj izplačajo. Oglejte si, v kateri hiši je ta mlada Luna (vodnar) in kakšne aspekte imata Luna in Sonce z drugimi planeti. Poglejte si tudi, kaj "dela" Uran, kakšna je vaša 11. hiša - naravna hiša vodnarja... in vse to vam bo dalo več informacij in vpogled v možna dogajanja! Če tega ne znate sami, me poiščite. V času te lunacije bi morali občutiti potrebo po svobodi, biti pripravljeni na eksperimente in tveganja, biti inovativni in drugačni. Lani smo imeli v času mlaja v vodnarju kvadrat vladarjev vodnarja Saturna in Urana. Letos ta kvadrat ni več aktiven! Letos je Saturn, sovladar vodnarja, še vedno v vodnarju in v času mlaja v konjunkciji z Venero. Uran, vladar vodnarja, je še vedno retrograden, vendar pripravljen da gre direktno, zato je najmočnejši! Ta mlada Luna v vodnarju nosi tudi sporočilo - Zbudi se.
  5. januar: konjunkcija Venere in Saturna - preizkus časa. Venera in Saturn začneta nov cikel, ki se zaključi 28.3.2022. To je njuna tretja in zadnja konjunkcija, odkar je Saturn v vodnarju! Sicer pa je bila pred temi povezavami Venere in Saturna v vodnarju zadnja konjunkcija 22.12.1992. Naslednja konjunkcija Venere in Saturna v vodnarju se bo zgodila 13. marca 2051. Kaj se zgodi ali kaj bi se lahko zgodilo, ko se ta dva planeta srečata? Potrpežljivost, trdo delo in odločnost bodo nagrajeni, kot velja za kateri koli Saturnov izziv. Bolj ko se naučite sprejemati in ljubiti sebe, bolj lahko izrazite svojo ljubezen in naklonjenost. Samospoštovanje prinaša spoštovanje drugih in zaslužili si boste ljubezen in zvestobo, ki si jo zaslužite. Enaki pogoji, kot jih imate v svojem ljubezenskem življenju, lahko veljajo tudi za vaše finance. Lekcija je naučiti se vrednosti denarja in kako ga obdržati za preživetje. Obstoječe razmerje je lahko na preizkušnji zaradi nezmožnosti čustvenega povezovanja. Problemi, ki vključujejo krivdo ali nelojalnost, so lahko vir težave. Zdravo razmerje bo zlahka prestalo ta preizkus in lahko vodi do večje predanosti. Začetek varčevalnega načrta bi bilo zdaj dobra ideja.
  6. januar: Uran obrne direktno. Dan po mladi Luni Uran končuje retrogradni cikel, ki se je začel 24. avgusta 2022. Uran je v bika prvič vstopil 15. maja 2018. Od 6. marca 2019 je ponovno v biku. Uran se premika direktno in zdaj nimamo več niti enega retrogradnega planeta! Uranovo direktno gibanje namiguje na spremembe. Kaj je tisto, kar si želi spremembe? Čutili boste osebne spremembe v svojem življenju, spremembe pa bodo tudi okoli vas, spremembe v svetu. To so lahko politične, gospodarske, nevihtni dogodki, zaskrbljujoče novice, žal pa tudi nekaj naravnih katastrof. Kajti Uran je tisti, ki prebuja vsakega izmed nas posebej, pa tudi kolektivno, tudi naravo. Naj vas spomnim, kaj se je dogajalo odkar je Uran vstopil v znamenje ovna. Uran - veter je zanetil ogenj ovna in po vsem svetu so se začeli upori, pretresi. Na žalost se je začela tudi gospodarska kriza. Pravzaprav je bil tukaj največji sprožilec kvadrat Urana in Plutona. Uran je od 6.3.2019 v biku in je bil pod budnim očesom konjunkcije Saturna in Plutona v letu 2020. V letih 2021 in 2022 nas je namučil v kvadratu s Saturnom! Retrogradni Uran nas je premamil, a z njim smo imeli tudi možnost dokončati nedokončane stvari. Od 22. januarja do 29. avgusta bo Uran v biku direkten! Kjer je vaš Uran, so možne tudi spremembe, sprememb naj vas ne bo strah! Kaj ste zadnje mesece odlašali, s čimer niste bili povsem zadovoljni. Morda služba, poklic, zdravje, razmerje, ali kaj drugega, kar veste le vi. Zdaj se bo prebudilo! Ali boste ukrepali sami ali pa vas bo Uran, ko bo čas, pretresel - prebudil. V vsakem primeru pa vas lahko preseneti, pretrese in loči od vsega, kar se pričakuje. Uran je izviren, inovativen, neodvisen in željan svobode in osvoboditve od vsega, kar ga zapira in omejuje. Za razliko od Saturna deluje nenadoma, nepričakovano, včasih burno. Na širši ravni vodi v revolucijo, upor, reforme. Na osebni ravni so to miselne spremembe, to so izumi, podiranje omejitev in zavor! Retrogradni Uran nas je kar malo zavira tako pri globalnih kot osebnih spremembah! Od 22. januarja bo na dan prišlo vse, kar smo potlačili! Ko gre direktno, lahko pričakujemo tako zelo dobre kot manj dobre učinke. Vse bo odvisno od tranzitnih aspektov in naših osebnih aspektov v natalni karti. Če ste mislili, da so bili pretekli meseci, ko je bil Uran retrograden, kaotični, bo sedaj precej kaotično in negotovo! Ne čakajte, da vas zbudi Uran, zbudite se sami!

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven 

Merkur se v sredo obrne direktno v kariernem območju vaše rojstne karte, kar vam bo olajšalo postavljanje ciljev, povezovanje s poklicnimi stiki in/ali promocijo vašega dela. Ker Sonce vstopi v vodnarja v petek in je mlada Luna v soboto, bo poudarek na vašem socialnem področju spodbudil vaše interakcije s prijatelji in drugimi skupinami. Poleg tega lahko humanitarni vzgib pritegne vašo pozornost in vas navdihne na sodelovanje. Ker pa se Venera ta konec tedna združi s Saturnom v vodnarju, boste morda srečali podobno mislečo osebo. Druga možnost je, da ljubezen vzcveti z enim od vaših dolgoletnih prijateljev. Pri tem vam bo pomagala sobotna mlada Luna, ki bo razsvetlila vaše strateško, dolgoročno razmišljanje v izbruhu optimizma in priložnosti. Ne omejujte svojih ciljev - veliko bolj ste sposobni, kot si mislite. Tukaj lahko začnete oblikovati prihodnost, ki ste si jo vedno želeli imeti.

Bik 

Dogodki v zadnjih nekaj tednih so morda povzročili, da ponovno razmislite o svojem sistemu prepričanj ali svoji življenjski filozofiji. Ker se Merkur v sredo obrne direktno, lahko zdaj začnete živeti po svojih novih načelih. To ni nujno dramatična sprememba; je bolj subtilna prilagoditev vaših vrednot. Sonce, ki v petek vstopi v vodnarja, in mlada Luna v istem znamenju v soboto, bosta vaše poklicno življenje v naslednjih tednih postavila v središče pozornosti. Zdaj je čas, da si predstavite svojo življenjsko pot in si zastavite nekaj ciljev. Druga možnost je, da to izkoristite kot priložnost za promocijo svojega strokovnega znanja. Sobotna lunacija pa ima veliko drznejši vpliv na vaše življenje. Ta lunacija, ki se nahaja čisto na vrhu vaše karte, je povezana z vašimi ambicijami in cilji. Čas je, da dobite zasluge, ki vam pripadajo - in da se bo to zgodilo, morate delati na tem, da boste bolj samozavestni pri spodbujanju svojih talentov. Kar se tiče ljubezni, lahko Venerino zlitje s Saturnom v vodnarju ta konec tedna pošlje nekoga na vašo pot prek službene dejavnosti ali sodelavca.

Dvojčka 

Vaš vladar Merkur se v sredo obrne direktno in za vas to prinaša vprašanje zaupanja. Morda boste odkrili, da je nekdo izdal vaše zaupanje ali da ljubljena oseba govori neustrezno. Bodite trdni pri svoji odločitvi, kako se tega lotiti, saj potrebujete jasnost glede tega, kdo je na vaši strani. Nov cikel na vašem področju duhovnosti in raziskovanja bo darilo vstopa Sonca v vodnarja v petek in mlaja v istem znamenju v soboto. To je čas, da se osredotočite na svoje duhovne prakse in si predstavite svojo idealno prihodnost, ko poskušate uresničiti svoje sanje. Morda vas bo navdihnilo tudi, da se vpišete v učni program ali odpravite na potovanje. Konjunkcija Venere in Saturna v vodnarju čez vikend vas lahko poveže z nekom, ki je duhovno usklajen z vami.. Prav tako je odličen vikend za adrenalinske športe, pohodništvo in uživanje na prostem.

Rak 

V sredo se Merkur obrne direktno v vaše nasprotno znamenje, kar močno izboljša komunikacijo med vami in vašim partnerjem. Nosite svoje srce na pladnju in naj vam ne bo nerodno zaradi vaših čustev;. Intimnost je tudi tema sobotne mlade Lune, zato se zdi, da bo to pomemben teden za vaše ljubezensko življenje. V zraku je veliko strasti, a morda boste morali sprejeti tudi pomembno odločitev, še posebej, če je v bližnji preteklosti prišlo do ljubosumja ali nezvestobe. Poslušajte svoje srce in sledite svojim instinktom. Venera se ves vikend zliva s Saturnom v vodnarju, kar lahko poglobi odnos ali pa vas spodbudi, da si vzamete nekaj časa zase.

Lev 

Ker se Merkur v sredo obrne direktno v vašem vsakdanjem delovnem območju, se boste morda znašli v središču pozornosti svojih sodelavcev. Sprva vam bo to všeč - vendar ne pozabite, da ni vsaka pozornost dobra. Uporabite to energijo za utrjevanje dobrih delovnih odnosov ali za spodbujanje svojih talentov, kar bo zagotovo poenostavilo vašo dnevno rutino in vam pomagalo opraviti delo. Ta teden je tudi vse v znamenju partnerstva. To je zato, ker vstop Sonca v vodnarja v petek in mlada Luna v istem znamenju v soboto nakazujeta nov cikel v vašem področju tesnih odnosov. To je dobra napoved za vaše možnosti, da zvezo dvignete na višjo raven ali spoznate novo ljubezen. Konjunkcija Venere in Saturna v vodnarju ta konec tedna lahko poglobi in/ali stabilizira tesno povezavo. Po drugi strani pa lahko sproži tudi nekaj pesimizma, če se vam zdi, da se je vaše ljubezensko življenje zataknilo!

Devica 

To sredo bo vaša ustvarjalna narava močno okrepljena, saj se Merkur, vaš vladajoči planet, obrne neposredno na tem področju vaše rojstne karte. Uporabite to energijo, da preizkusite nov ustvarjalni hobi! Merkur, ki se obrne direktno, osvobodi veselje in smeh v vašem življenju in upajmo, da bi moral znatno dvigniti vaše razpoloženje. Osredotočenost na vaše dobro počutje lahko spremeni vaš vsakdan v naslednjih tednih. To je zato, ker vas lahko vstop Sonca v vodnarja v petek in mlada Luna v istem znamenju v soboto spodbudita, da pregledate in izboljšate svoje vsakodnevne navade, ki lahko vključujejo vašo prehrano, režim vadbe (ali pomanjkanje te), delovne navade in splošno rutino. Če iščete ljubezen, vam lahko Venerino zlitje s Saturnom v vodnarju ta konec tedna prinese nekoga, ki je v skladu s tem, kar želite doseči.

Tehtnica 

Ko se Merkur v sredo obrne direktno, se obrnite na družinske člane, še posebej na vse, s katerimi ste se prepirali ali, ki so morda odtujeni od vaše osnovne družine. To je zdravilni vpliv, ki odpira kanale komunikacije in odpuščanja - ne zamudite te priložnosti za izboljšanje družinskih odnosov. Vstop Sonca v vodnarja v petek in mlada Luna v istem znamenju v soboto sta povezana z izkoriščanjem virov veselja in deljenjem tega čustva z tistimi, ki jih imate radi. Če iščete ljubezen, lahko srečate občudovalca med dejavnostjo, ki vam prinaša zadovoljstvo! Vendar pa lahko ljubezen ta vikend prevzame resno vzdušje, ko se Venera združi s Saturnom v vodnarju.

Škorpijon 

Še posebej vas je mučila mentalna megla med nedavnim retrogradnim Merkurjem, saj se je pojavila v intelektualnem območju vaše natalne karte. Torej, ko se Merkur v sredo obrne direktno, se pripravite na poplavo idej in navdušenja! Konec tedna se lotite družinskih zadev, zlasti med sobotno mlado Luno. Sonce vstopi v vodnarja v petek, v soboto pa je mlada Luna v istem znamenju, ki sproži nov cikel vašega domačega življenja v prihodnjih tednih. To vas bo morda spodbudilo, da se ponovno povežete z družinskim članom ali ga vidite iz nove perspektive. Druga možnost je, da boste morda želeli olepšati ali začeti prenovo v domu. Če iščete zvezo, Venerino zlitje s Saturnom v vodnarju ta konec tedna nakazuje, da lahko sorodnik igra ključno vlogo pri privabljanju ljubezni v vaše življenje

Strelec 

Če ste se pred kratkim borili s svojimi financami, je olajšanje na dosegu roke v sredo, ko se Merkur obrne direktno v denarnem območju vaše karte in postopoma razjasni vaše finančne načrte in komunikacijo. Inteligentne finančne odločitve bi ta teden lahko močno vplivale na vašo prihodnjo blaginjo. Sonce vstopi v vodnarja v petek, v soboto pa je mlada Luna. To osvetljuje vaš intelekt in vam prinaša priložnost, da pridobite znanje s študijem ali potovanjem. Če ste svoje sposobnosti že dosegli do maksimuma, potem ste morda pripravljeni posredovati svoje znanje. Kakor koli že, spoznali boste nove ljudi (in morda ljubimca) s takšnimi pametnimi podvigi, še posebej, ker se Venera ta konec tedna združi s Saturnom v vodnarju. Ste pripravljeni na resno razmerje?

Kozorog 

Ker Sonce v petek vstopi v vodnarja in mlada Luna v istem znamenju v soboto, vas bo nov cikel blaginje zagotovo navdihnil z novimi načini služenja denarja. Ena močna metoda za privabljanje finančne rasti je, da ste hvaležni za to, kar že imate. Odnos hvaležnosti vam bo odprl vrata do večjega obilja v vašem življenju. Merkur v sredo obrne direktno v vašem znamenju, kar bo zagotovo poenostavilo vaše načrte in komunikacijo! Poleg tega vam lahko konjunkcija Venere in Saturna v vodnarju čez vikend predstavlja počasno (vendar stalno) priložnost za služenje denarja, ki izkorišča vašo ustvarjalnost. 

Vodnar 

Merkur v sredo obrne direktno na najbolj skrivnostno in duhovno področje vaše rojstne karte in vam pomaga udejanjiti določene lekcije iz preteklosti in verjetno pospeši vaš napredek in duhovno rast. V petek in soboto je še več dobrih novic, ko se Sonce najprej premakne v vodnarja, nato pa vam mlada Luna v vašem znamenju osvetli življenje. Privoščite si še eno malo novo leto z dovoljenjem vesolja - če se je vaših prvih nekaj januarskih dni začelo narobe, lahko zdaj poskusite znova! Konjunkcija Venere in Saturna bo v vašem znamenju ta konec tedna poglobila ali preprečila vaše misli o ljubezni.

Ribi 

Merkur obrne direktno v sredo in pomaga vašemu družabnemu življenju napredovati, saj vam olajša komunikacijo s prijatelji ter spodbuja priložnosti za sklepanje novih prijateljstev. Vaša intuicija se lahko prebudi zaradi vstopa Sonca v vodnarja v petek in mlade Lune v istem znamenju v soboto. V naslednjih tednih vam lahko uživanje v tišini pomaga pri dostopu do vašega notranjega vodstva, ki naj vam osvetli pot in vam pomaga pridobiti vpogled v ljudi in situacije, s katerimi se srečujete. Venerino zlitje s Saturnom v vodnarju ta konec tedna lahko razkrije karmo odnosa ali osvetli težavo, s katero se spopadate, verjetno vključuje ljubezen.

 

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Kar trije planeti se premaknejo v Dvojčka (od 20. do 26. maja 2024)

Pripravite se na čudovit in razburljiv teden, poln dogajanja! Ta teden nas bo preplavil valnavdušenja, idej, načrtov, …

Tedenski horoskop – Drznite si raziskovati in rastite! (od 13. do 19. maja 2024)

Naš nenadomestljivi astrolog Jimmy zagotavlja, da bo ta teden obarvan z vsemi vrstami slastnih presenečenj, ki …

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.