Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z osupljivo konjunkcijo optimističnega Jupitra in dinamičnega, nepredvidljivega Urana v soboto. Ta redka in sijajna planetarna povezava med srečnim Jupitrom in inovativnim Uranom v znamenju Bika simbolizira ključni prelom na konkretnih področjih naših življenj, vključno z medosebnimi odnosi. Vse to, skupaj z vplivom mogočnega Plutona, ki je januarja (in bo znova novembra) vstopil v Vodnarja, napoveduje obdobje neverjetnih in pozitivnih preobratov, zlasti na finančnem področju in področju osebne varnosti. Presenetijo nas lahko nenadna vračila davkov, srečne rešitve dolgov, nenadejana finančna pomoč sorodnikov, radostne napake v izračunih ali celo pozabljeni bankovci. Vsak detajl ima svojo vrednost.

Sedaj je čas, da brez oklevanja izkoristimo vsako priložnost, ki nam pride naproti. Uran nas vabi k osvoboditvi, Jupiter pa k širitvi obzorij. Ta kozmična dinamika doseže vrhunec v soboto, zato si označite ta vikend in dneve okoli njega, še posebej, če se vaši planeti nahajajo v bližini zadnjih stopinj fiksnih znamenj – Bika, Leva, Vodnarja ali Škorpijona.

Pred tem izjemnim dogodkom se soočamo tudi z drugimi ključnimi trenutki. Nedavno smo razmišljali o svojih resničnih željah na različnih življenjskih področjih, vključno z ljubezenskimi odnosi. Ta teden bo retrogradni Merkur v petek vstopil v stik z ranjenim zdravilcem Hironom in se združil z Venero, kar nam bo razkrilo, katere misli in načrti so zastareli in kako jih je potrebno prilagoditi, da bodo ustrezali našim spreminjajočim se potrebam v odnosih. Lažje bomo pustili preteklost za seboj, zlasti če smo bili obremenjeni s spomini na bivšo ljubezen ali zavrnitev. Ta čas prinaša poudarek na pogovore, ki so sprva lahko napeti, a se pomirijo, ko Sonce v petek vstopi v umirjenega Bika, ravno na dan Venere. To je idealna priložnost za uživanje v skodelici vroče čokolade, branju dobrih knjig in razvajanju s prigrizki. Dovolite si biti leni, vodite dnevnik in si vzemite čas za osebno rast, saj se obeta, da bo sobota prinesla vzburjenje v najbolj pozitiven smisel.

Tedenski zaključek prinaša kvadrat med Soncem in Plutonom v nedeljo, ki nakazuje obdobje intenzivnosti in bojev za nadzor. To je opomnik, da se včasih znajdemo v situacijah, ki so manj o ljubezni in bolj o moči. Sprostite se in dovolite, da vas energiji Jupitra in Urana popeljeta na pot odkrivanja in sprejemanja, namesto da bi poskušali vsiliti svojo voljo.

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

19. april: Merkur konjunkcija Venera. Nazadnje smo bili priča tej konjunkciji 27. julija v znamenju Leva, ko je bila Venera v retrogradnem gibanju. Sedaj pa nas čaka konjunkcija v Ovnu, pri čemer se vloge obrnejo: Merkur je retrograden, medtem ko je Venera v direktnem gibanju. S tem se zaključuje določen cikel teh planetov in hkrati odpira novo poglavje, ki bo trajalo vse do 17. junija. Energija te konjunkcije ne dovoljuje, da bi ljubezen ostala skrita; želi se razkriti, izraziti, napisati, sporočiti. Dogajanje v znamenju Ovna tej konjunkciji daje poseben pečat strastne energije, zaradi česar je komunikacija še bolj živa in direktna. V takšni interakciji z Merkurjem bo Venera izjemno eloventna (besedno spretna), pri čemer bo značaj znamenja odločil, v katero smer teče dialog. Retrogradni Merkur prinaša v igro element preteklosti, zato je pomembno, da ste še posebej pozorni. Odprite oči in ušesa ter prisluhnite vsemu, kar vam je povedano ali kar prejmete napisano. Vklopite svojo intuicijo in natančno preberite tudi tisto, kar je zapisano med vrsticami ali v drobnem tisku, tako v ljubezenskih razmerjih kot v različnih pogodbah. A bodite previdni tudi pri tem, kaj sami govorite in pišete.

19. april: Sonce vstopi v Bika. S prehodom iz energije Ovna, Sonce zavzame mesto v znamenju Bika, oznanjajoč prihod sezone Bika! Bik, ki je čvrsto zasidran v zemljo, prinaša obdobje, ko se narava prebuja v vsem svojem sijaju... Pomlad razcveta... in povsod okrog nas življenje vzbrsti v novih oblikah. Če nas je življenje karkoli naučilo - ali nas še bo - je to globoko cenjenje narave in vrednotenje tistega, kar imamo. Zanimivo je, da le dva dneva po Sončevem vstopu v Bika obeležujemo Svetovni dan Zemlje, kar še dodatno poudarja povezanost tega obdobja z našim planetom. V bikovi sezoni se naravno vračamo k naravi... To obdobje nas spodbuja, da upočasnimo korak, se ponovno povežemo z zemljo, se ustavimo ob poti in zavohamo cvet, ter najdemo veselje v drobnih radostih, ki nam jih ponuja vsakdan.

Ob vstopu Sonca v Bika začutimo neustavljivo željo po stiku z zemljo, po hoji po sveže pokošeni travi, bosi, čuteč pod nogami utrip narave.

Energija Bika nosi obljubo stabilnosti, dobrosrčnosti, previdnosti ter željo po nabiranju in pridobivanju. Materialne vrednote stopijo v ospredje, a prav tako se razcveti želja po zadovoljstvu, čutnih užitkih in kreativnem izražanju. Bik z vso resnostjo zastavi: "Imam," toda zaveda se, da mora posedovati, da bi lahko užival in zadovoljil svoje potrebe. V času njegove vladavine, od 19. aprila do 20. maja, se mnogi med nami posvečamo materialni varnosti, financam, pridobivanju sredstev... Govorimo o udobnem življenju, ki, kot vedo Bikovi, počiva na temeljih finančne varnosti. V tem obdobju nas energija vodi k iskanju zadovoljstva na različne načine - naj bo to vrtnarjenje in sajenje rož ali zelenjave, sprehodi v naravi, masaže, aromaterapije ali pa uživanje v gurmanskih obrokih ob konjaku in cigari. Za vsakega se najde svoj vir zadovoljstva... In upamo, da bo tako tudi letos.

Kjer koli v vašem horoskopu se nahaja Bik, bo skozi ta del vaše karte potovalo Sonce, osvetljujoč različna področja vašega življenja, bodisi s pozitivnimi (dobrimi aspekti) bodisi z manj pozitivnimi (slabimi aspekti) vplivi.

19. april: Mars sekstil Jupiter. Odkar je bil nazadnje prisoten 1. septembra 2022, tega aspekta nismo doživeli. Običajno gradi svojo prisotnost enkrat letno, včasih, kot je bilo v letu 2022, celo dvakrat. Lani pa smo ga pogrešali... Gre za zgodbico o pravem trenutku - za aspekt, ki se pojavi natanko takrat, ko ga najbolj potrebujemo! Ponuja obilje potenciala, utemeljen optimizem in obilico energije. Ne sedite križem rok in čakajte, da vam ta energija spontano pristane v naročju; vložite svoj trud, saj se bo zagotovo obrestoval. Pripravite se, da bo vaša energijska "baterija" povsem napolnjena, vaše razpoloženje pa na vrhuncu.

Zdaj je čas za akcijo... za nov začetek ali prenovo starega z novim zagonom. Čas je za tekmovalnost, šport, prav tako pa za ljubezen, intimnost, srečanja... morda celo za razširitev družine. Ta aspekt vam omogoča, da aktivirate svoja moralna, filozofska in življenjska načela... vaša prepričanja, ideale, vašo resnico... in da brez izgovorov krenete naprej. Če nekaj zares verjamete, je sedaj čas, da to uresničite - brez potrebe po čudežih. Bodite pogumni, polni optimizma, samozavesti - bodite zmagovalci.

Jupiter usmerja pot, medtem ko Mars zagotavlja energijo. Vaš imunski mehanizem je aktiviran. Novi sveži pogledi (Jupiter) lahko okrepijo (Mars) vašo notranjo in življenjsko vitalnost... Ponovno odkrite zaupanje v sebe, v druge, v življenje! Velikodušnost (Jupiter) se prepleta z dejanji (Mars). Vsak korak, ki ga storite, nosi s seboj možnost za uspeh. Entuziazem in optimizem se razlivata (Jupiter)... Zbudite se, postanite aktivni (Mars)... uspeh je na dosegu roke, cilj je vedno bližje. Ta aspekt prinaša zaščito pred sovražniki...

To je prehod, v katerem se lahko "vstopnica za srečo" izdatno unovči, če ste usmerjeni v finančni dobiček... vendar je tudi priložnost za krepitev vezi... čustvenih, partnerskih, zakonskih in poslovnih. Morda boste prav vi, samotarji, našli svojo sorodno dušo (Venera, vladar Bika). Mars tukaj nastopa kot duhovni bojevnik v najbolj pozitivnem pomenu.

20. april: sekstil Marsa z Uranom. Po sekstilu z Jupitrom sledi sekstil tudi z Uranom... Napoved za Veliko srečanje (konjunkcijo) Jupitra in Urana...

Ta sekstil smo doživeli lansko leto ob koncu aprila, ko je bil Mars v Raku. Tako mora biti, saj je sekstil med energijami vode in zemlje! Dokler bo Uran prebival v Biku, lahko tvori sekstile z Marsom v Ribah in Marsom v Raku, običajno enkrat letno, razen ko je Mars retrograden, takrat lahko tudi dvakrat, kar se bo zgodilo tudi letos in naslednje leto!

Ta aspekt nam vsem prinaša možnost, da dokler traja, storimo nekaj drugačnega v naših življenjih, prekinemo dolgčas in rutino, podvzamemo nekaj, od česar bomo imeli koristi. Zaradi tega aspekta je lažje sprejeti odločitve za prekinitev starih navad: kajenje, alkohol... itd. To je aspekt velike energije in velikih ambicij... nudi zaščito pred sovražniki. Energijo je treba usmeriti v določene odnose, predvsem prijateljske (Uran). Čas za skupinske (Uran) dejavnosti (Mars). Prav tako je čas za nekatere profesionalne novosti... nove ideje, nove posle. Mnogi bodo pripravljeni in želeli biti vodje, vodje skupine, organizacije, projekta. Čas je za znanost in tehniko... živijo računalniki! Čas za inovacije na tem področju. To je tudi močna energija, močna fizična energija, močna seksualna energija. 

Prisotna je pripravljenost za različne akcije, razburljivosti... Prav tako velika pogumnost, izvirnost... in končno mnogi bodo rekli svoboda. In bodite svoji..., bodite izvirni!

21. APRIL: JUPITER KONJUNKCIJA URAN V BIKU. Astrološki vrhunec meseca, če ne kar leta, trenutno odmeva po spletu, in verjamem, da ste o tem izjemnem dogodku – konjunkciji – že bili obveščeni. Upam, da ste nanj pripravljeni. Ključne besede, ki zaznamujejo to konjunkcijo, vključujejo razvoj, reformo, vizijo, napredek in inovacijo.

Ta astrološki fenomen prinaša obljubo nenadne sreče in neomejene svobode izražanja. Cikel konjunkcije Jupitra in Urana, ki traja okoli 13 let, napoveduje obdobje družbenega razvoja, prelivanje novih idej, inovacij in napredka na izjemno edinstven način. Simbolizira nenadna razkritja, nove perspektive in reforme, obetajoč razvoj na področjih tehnologije, prometa, letalstva, potovanj in izobraževanja. Napovedane so revolucije, gibanja za neodvisnost, odprava privilegijev, spremembe zakonodaje in celo verske transformacije. Nekatere izmed teh sprememb so že v teku.

V osrčju te konjunkcije ležijo velika Jupitrova presenečenja, ki jih prinaša Uran. Katera presenečenja? Večinoma so nepredvidljiva, saj je Uran po svoji naravi zelo nepredvidljiv. Prvi vtis ob tej konjunkciji bi lahko bil optimističen, saj Jupiter vladari Strelcu, kar nakazuje na pozitivne Jupitrove spremembe, ki jih sproži Uran. Morda celo na revolucionarne spremembe, ki jih uvaja Uran.

Ko Jupiter združi moči z Uranom, se možnosti za inovacije močno povečajo. To je tisti ključni "Eureka!" trenutek. Nenadna sreča – in morda nekaj, kar je pred našim časom. Do resnice, ki jo simbolizira Jupiter, pridemo na nenavaden, Uranov način. Priča smo razširitvi določenih področij, ki jih zastopa Jupiter, na način, ki je težko predvidljiv ali nepričakovan. Potreba po svobodi je izjemno velika! Ta energija ne prenese omejitev, ceni znanje in ima močno željo po napredku. Spodbuja razširjanje tehnologije, razvoj vizij prihodnosti, poudarja pomen napredka na različnih področjih. Naredi vse, da se izpostavi vsemu, kar je drugačno. Prinaša eksperimentalno učenje in izobraževanje, upore na verskih, moralnih in zakonskih področjih... Pripravljenost na velika tveganja je ogromna. Odprtost za vse, kar je drugačno in pred svojim časom. To je pravo "ognjemet" idej in sprememb – tako dobesedno kot tudi v prenesenem pomenu. Prinaša prebujenje in svobodo izražanja na novi ravni!

Pričakujte val inovativnih idej, silno potrebo po svobodi in osvoboditvi, finančne dobičke, zlasti na področjih pod vplivom Jupitra in Urana. Ta energija bo odprla tudi vrsto vprašanj: Ali napredek v tehnologiji našemu življenju prinaša več smisla ali ga odvzema? Na splošno bodite pripravljeni na nepričakovane preobrate v vašem življenju. Ne dovolite, da vas strah pred neznanim odvrne od raziskovanja novih možnosti!

Ta konjunkcija se odvija v Biku, kjer Jupiter "razširi vse, česar se dotakne", medtem ko Uran običajno prinaša spremembe, včasih celo revolucionarne, vse to znotraj energije Bika, ki se osredotoča na čustveno in materialno varnost. Bik, simbol užitka, varnosti, blagostanja, predstavlja fiksen, pasiven, zemeljski znak, značilen po svoji praktičnosti, stabilnosti, zanesljivosti, a tudi trmoglavosti, posesivnosti, materializmu. Bik običajno ni naklonjen velikim spremembam, vendar ta konjunkcija prinaša prav to – zahtevo po spremembah! Težko je natančno napovedati, kaj se bo zgodilo, še posebej na osebni ravni.

Zagotovo pa je, da so se že sprožile vstaje, med katerimi izstopajo predvsem vstaje kmetov in zemljedelcev po vsej Evropi... (Bik, Uran, Jupiter).

21. april: Sonce v kvadratu s Plutonom. Nedavno smo bili priča kvadratu med Soncem v Tehtnici in Plutonom v Kozorogu, ki se je zgodil 21. oktobra 2023. To je bil njun drugi kvadrat v tem letu, prvič pa sta se v tej postavitvi srečala že 20. aprila 2023, ko je Sonce prešlo v Bika in Pluton v Vodnarja. Letošnje leto bo prineslo še en, zadnji kvadrat med tema dvema nebesnima telesoma, ki bo potekal na 29°40' Tehtnice in Kozoroga. Ta prvi kvadrat je sovpadal z Mlajem v Ovnu in hibridnim Sončevim mrkom, kar je še dodatno okrepilo njegovo intenzivnost.

Ta energija predstavlja izziv, ne glede na znamenje, v katerem se Sonce in Pluton nahajata. Trenutni kvadrat je še posebej zahteven, saj se odvija ob Mlaju in prehodu Sonca iz Ovna v Bika. S takšno energijo se mnogi znajdejo v pasti samoocenjevanja, včasih celo arogance in fanatizma. Pojavlja se želja po dominaciji, demonstraciji moči in borbi za oblast. Možni so konflikti z avtoritetami ali vplivnimi osebami, kar za vsakogar pomeni različne stvari. Lahko pride do resnih kriz, ki vodijo do destruktivnih reakcij in dejanj. Pomembno je biti previden, da ne postanemo žrtve ali da nas ne izkoriščajo, posebej ženske bi morale biti pozorne na možnost preganjanja ali nasilja. Ta čas je zaznamovan tudi z močjo narave in kvadratnimi aspekti.

Zdi se, da je nasilje v tem obdobju še bolj izraženo kot kdaj koli prej, kar odraža potrebo po nadzoru in strahu pred izgubo le-tega, kar lahko vodi v jezo. Strah pred smrtjo je prav tako del te energije, kot tudi močna želja po spremembi in preobrazbi tistega, kar nas ovira ali blokira. Nezmožnost doseganja teh sprememb lahko povzroča frustracije.

Kvadrat med energijama Bika (zemlja) in Vodnarja (zrak) prinaša napetost med potrebami po čustveni in materialni varnosti ter želji po socialni in družbeni pripadnosti, nenadnih dogodkih, revolucijah in svobodi. Ta energija je izjemno nervozna, stresna in izzivalna. V tem času je ključno, da ohranimo potrpežljivost, mir in zbranost.

Zlasti za Bike, Vodnarje, Škorpijone in Lave, ki spadajo med fiksna znamenja, bo to obdobje polno nepredvidljivih dogodkov. Pripravite se na nepričakovano in poiščite načine, kako ostati uravnoteženi in osredotočeni v času izzivov.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Vaša sezona se uradno zaključuje. Čas je, da ji pomahate v slovo, kajne? Preden pa to storite – in sicer pred petkom, da smo povsem natančni – vas čaka obdobje zdravljenja. Pripravite se na zaključevanje nekaterih pomembnih poglavij, na tehtne, morda izzivalne, a kljub vsemu pomembne in dolge pogovore. Vrhunec razburljive konjunkcije Jupitra in Urana v Biku ta konec tedna napoveduje dramatičen preobrat v naslednjih tednih, ki bo najverjetneje vplival tudi na vaše finančno stanje. Za zajem pozitivnih tokov te konfiguracije boste morda potrebovali novo perspektivo glede denarja ali osebnih vrednot. Če vaš pogled trenutno zaznamuje občutek pomanjkanja namesto občutka obilja, vam ta astralna uskladitev ponuja priložnost, da presežete te omejitve. Predstavljajte si, da ste obdani z bogastvom in izrazite hvaležnost za vse, kar že posedujete, saj to krepi vašo moč za pritegnitev še večjega blagostanja. Prehod Sonca v Bika v petek prinaša dodatno svetlobo na vaše finančne priložnosti in potencial za zaslužek. Za piko na i pa konjunkcija Venere z retrogradnim Merkurjem v vašem znamenju ta petek in soboto obljublja iskriv preplet vaših zapeljevalskih veščin!.

Bik

Magnetna konjunkcija Jupitra in Urana v vašem znamenju dosega svoj vrhunec ta vikend, obljubljajoč val prebujenja in nove začetke v prihodnjih tednih. Morda boste občutili vzgib k ustvarjanju ali manifestaciji nečesa pomembnega v vašem življenju. Spremembe se obetajo in prinašajo s seboj svežino. Sonce vstopa v vaše znamenje to petek, kar bo poudarilo vašo unikatnost in samoizražanje. Piko na i bo dodala harmonična povezava vašega vladajočega planeta Venere z Merkurjem v Ovnu, ta petek in soboto, ki bo razplamtela vašo ustvarjalnost. Ta čas je kot nalašč za literarno ustvarjanje ali izražanje globokih občutij. Raziskovanje spominov na pretekle odnose lahko prinese dragocene uvide..

Dvojčki

V torek se vam morda obeta težaven pogovor z bližnjim prijateljem. Pomembno je, da se soočite z izzivom z veliko mero ljubezni in pozornosti, obenem pa ohranite neposrednost, odprtost in iskrenost. Vrhunec izjemne konjunkcije Jupitra in Urana v znamenju Bika se ta vikend udejanja v vašem podzavestnem svetu. Pričakujte prebujenje skritega ustvarjalnega genija ali odkritje psihičnih sposobnosti v naslednjih tednih. Ta tranzit obljublja globlje vpoglede in razrešitev preteklih vprašanj. Iskanje miru in samote bo ključno za poglobitev tega duhovnega potovanja. Sonce v petek vstopi v Bika, kar bo še dodatno razsvetlilo vaše notranje razmišljanje. Povezava Venere in vašega vladajočega planeta Merkurja v Ovnu ta konec tedna vabi k ostri izmenjavi mnenj s sorodno dušo. To obdobje je idealno za druženje s prijatelji ali skupinami, ki lahko obogatijo vašo ustvarjalnost ali vas popeljejo v nove družbene kroge. Lahko se celo razvije v romantično avanturo..

Rak

Pričakujte, da bo ta vikend ena izmed vaših dolgo gojenih želja uresničena, ponovno vzklila ali pa bila nenadoma prebujena. Zlasti sobota obeta razburljivo uresničitev nagrade za vaše predano delo, prinaša pa tudi navdihujočo vizijo za vašo prihodnost. V tem vikendu, ko bo konjunkcija Jupitra in Urana v Biku dosegla svojo zenitno točko v vašem območju skupnosti, se obeta val preobrazbe, zlasti v vašem socialnem življenju. Ta povezava obeta srečanje z ljudmi, ki odmevajo z vašo vizijo izboljšanja sveta ali pa vas vsaj vzpodbujajo k osebni evoluciji. Sonce v petek vstopi v Bika, kar še dodatno osvetljuje vaša prijateljstva in medsebojne povezave. Vaša umetniška izraznost bo ta konec tedna, ko se Venera združi z Merkurjem v Ovnu, pritegnila zasluženo pozornost in občudovanje, pri čemer lahko komunikacija na delovnem mestu presenetljivo vodi do romantičnega srečanja..

Lev

Sijali boste svetleje kot kdaj koli prej. Konjunkcija Jupitra in Urana bo dosegla vrhunec ta vikend v znamenju Bika, osvetljuje vaše javno področje. Ta vpliv v naslednjih tednih obeta preobrazbo, ki se bo najverjetneje odvijala v sferi vaše kariere. Morda boste nenadoma doživeli priznanje za vaše talente ali naleteli na priložnost, ki bo korenito spremenila vašo poklicno pot. To je tudi idealen čas za začetek izobraževalnega programa, ki bo obogatil vaše strokovne veščine. Sonce, ki se v petek premakne v znamenje Bika, bo še dodatno usmerilo vašo zbranost na poklicne cilje. Piko na i temu razburljivemu obdobju pa bo dodala še romantična avantura z vašo ljubljeno osebo ali nepozabno druženje s prijatelji v petek ali soboto, ko se Venera poveže z Merkurjem v Ovnu.

Devica

V torek vas čaka zahteven pogovor, ki vas bo postavil pred vprašanje, kako popraviti, kar se zdi zlomljeno. A ne pozabite, da ljubezen zmore zaceliti vsako rano. Fascinantna konjunkcija Jupitra in Urana bo ta vikend dosegla vrhunec v Biku, osvetljujoč vaše področje duhovnosti in osebnega raziskovanja. Pričakujte, da se bo v naslednjih tednih vaša vera ali intuitivno vodstvo močno okrepilo, skupaj z jasnovidnostjo, ki vam bo razkrila nove smeri na vaši življenjski poti. Na obzorju so potovanja, ki ne samo da obljubljajo pustolovščino, ampak lahko tudi temeljito preoblikujejo vaš pogled na svet. Sonce, ki v petek preide v Bika, vas vabi k globokemu premisleku o vaših prihodnjih korakih. Sedaj je pravi trenutek, da razširite svoje obzorje in razmislite o vseh možnostih, ki so pred vami. Vaša sposobnost artikulacije bo v petek ali soboto, ko se Venera sreča z vašim vladajočim planetom Merkurjem v Ovnu, očarala in morda celo vodila v privlačno srečanje..

Tehtnica

Vaša Venera in Merkur se to nedeljo združujeta v znamenju, ki je vašemu nasproti, kar osvetljuje področje vaših medosebnih odnosov. Ta čarobna združitev vam ponuja priložnost za iskren pogovor z vašo boljšo polovico, simpatijo, sodelavcem ali najboljšim prijateljem na način, ki združuje nežnost in odločnost. Nič ni boljše kot razjasniti nejasnosti in osvežiti odnose, kajne? Obdobje preobrazbe, ki se dotika vašega najglobljega bistva, prinaša združitev Jupitra in Urana v Biku, kot dar. Ta energetski vrhunec bo dosežen ta vikend, pričakujete pa lahko serijo prelomnih trenutkov v prihodnjih tednih. V ospredju je osvobajanje iz čustvenih vzorcev, navad ali odnosov, ki vam preprečujejo, da bi se popolnoma izrazili. Prav tako se lahko pripravite na povečanje intuitivnih doživetij, zlasti po tem, ko Sonce vstopi v Bika v petek. Komunikacija, ki prihaja iz srca, bo v petek in soboto še dodatno okrepila vaš odnos, ko se Venera, vaš vladajoči planet, sreča z Merkurjem v Ovnu na področju vaših odnosov.

Škorpijon

Ta teden se zdi, da so odnosi za vas v ospredju. Vrhunec konjunkcije Jupitra in Urana v Biku, ki se bo zgodil ta vikend, obljublja korenito spremembo perspektive, zlasti na področju partnerstev ali obveznosti, v naslednjih tednih. To obdobje zaznamuje proces osvobajanja od prepričanj, navad ali vzorcev, ki ovirajo globlje odnose ali zmanjšujejo vašo možnost za srečanje s kompatibilnim partnerjem. Zanimivo je, da boste morda privabili posameznike, ki se v svojem življenjskem stilu močno razlikujejo od vas. Prehod Sonca v Bika v petek bo še posebej poudaril pomen vaših intimnih odnosov. Vaša sposobnost izražanja hvaležnosti in priznanja drugim bo ta konec tedna, ko se Venera sreča z Merkurjem v Ovnu, še dodatno okrepila vašo življenjsko radost..

Strelec

To nedeljo nebo žari od vznemirjenja, ko se vaš vladajoči planet Jupiter združi z Uranom. Kakšna vznemirljiva obetajoča se sprememba! Z osredotočenostjo na področje vaših dnevnih rutin in delovnega življenja stojite na pragu temeljite preobrazbe starih navad in življenjskih slogov, ki so bili v zadnjem času, nežno rečeno, nekoliko ujeti v monotonijo. Torej, konjunkcija, ki združuje vašega vladajočega planeta Jupitra in Urana v znamenju Bika, se bo vikendu bližala z vse večjo intenziteto. Prihajajoči tedni (in še dlje) bodo obdobje izjemne osebne evolucije za Strelice, predvsem v smislu postajanja moči za pozitivne spremembe v svetu. Ta vpliv bo razbil vse vaše omejujoče prepričanje o vplivu, ki ga lahko kot posameznik izvršite. Dodatno, poudarek bo na izboljšanju vašega počutja s spremembami v vsakdanjem življenju. Sončev vstop v Bika ta petek bo še dodatno usmeril vašo pozornost na vaš način življenja. Ta vikend bo priložnost za raziskovanje vaše zabavne strani, saj se Venera združi z Merkurjem v energičnem Ovnu. Romanca se lahko vzplamti med predstavitvijo, na tečaju ali med potovanjem..

Kozorog

Vaši ustvarjalni tokovi so na robu prekipevanja, zato bodite v pripravljenosti. Vsa ta energija, ki je bila do sedaj morda zadržana, upočasnjena ali zajezena, je sedaj pripravljena, da se razlije in izrazi na najbolj osupljive in nepričakovane načine. Prečudovita konjunkcija Jupitra in Urana v Biku, ki deluje na področju romantike, ustvarjalnosti in otrok, se bo ta vikend intenzivirala. V naslednjih tednih lahko pričakujete prelomne trenutke na enem ali več od teh področij, ki prinašajo osvoboditev od karkoli že zavira izražanje vašega srca. Lahko pričakujete notranje ali zunanje spremembe, zato je vaša naloga, da sledite toku vaše globlje intuicije. Sončev vstop v Bika ta petek lahko ponudi dodatno podporo. Nazadnje, ko se Venera združi z Merkurjem v Ovnu na vašem domačem področju ta petek in soboto, to lahko sproži iskren dialog z družino ali o družinskih temah, ki navdihuje..

Vodnar

Občutite nemir v zraku? To je kopičenje napetosti pred izbruhom nevihte, ki bo svoj vrhunec dosegla v soboto. Vendar gre za pozitiven vihar. To je kaos, ki prinaša nujne spremembe. Kaos, ki je potreben za preobrazbo. Ta vikend se vaš vladajoči planet Uran združuje v močni konjunkciji z Jupitrom v znamenju Bika. To obdobje obeta obsežno osebno rast za Vodnarje v prihodnjih tednih in celo dlje. Osredotočeno je predvsem na iskreno izražanje vaše individualnosti, še posebej v okviru družinskega okolja. Kot zodiakalni inovator boste verjetno svojo resnico udejanjili kot gonilno silo sprememb. Prvi korak? Osvoboditev od starih družinskih vzorcev. Sončev prehod v Bika ta petek bo še dodatno osvetlil vaš dom in osebno življenje. Vrhunec tega obdobja pa bo združitev Venere in Merkurja v Ovnu v petek in soboto, ki bo združila vaš šarm in intelektualno ostrino, zaradi česar boste resnično neustavljivi.

Ribi

Si želite pobegniti na kratek izlet? Bodite previdni s svojimi željami, saj Vesolje ima svoj način, da vam jih nepričakovano uresniči. Ta vikend bo konjunkcija Jupitra in Urana v Biku osvetlila vaše intelektualne sposobnosti kot nikoli prej. Ta kosmični dogodek transcendira običajno mentalno aktivnost, saj vam ponuja priložnost za vpogled v univerzalne resnice. Morda boste našli nove dimenzije razumevanja skozi metafizične študije, meditativne prakse ali dialog s spiritualnim mentorjem. To je čas, ko modrost nezaznavnega postane dostopna, predvsem če ste odprti za sprejemanje. Ste pripravljeni na intelektualno preobrazbo, ki presega vsakdanje znanje? Sončev prehod v znamenje Bika v petek dodatno poudarja vašo željo po učenju in izmenjavi idej. Povezava Venere z Merkurjem v Ovnu proti koncu tedna lahko zaneti iskro genialne ideje, katere korenine so v pisanju ali javnem nastopanju, in obljublja potencialne finančne koristi..

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Kar trije planeti se premaknejo v Dvojčka (od 20. do 26. maja 2024)

Pripravite se na čudovit in razburljiv teden, poln dogajanja! Ta teden nas bo preplavil valnavdušenja, idej, načrtov, …

Tedenski horoskop – Drznite si raziskovati in rastite! (od 13. do 19. maja 2024)

Naš nenadomestljivi astrolog Jimmy zagotavlja, da bo ta teden obarvan z vsemi vrstami slastnih presenečenj, ki …

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.