Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 13. do 19. marca 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled  (od 13. do 19. marca 2023)

Ta teden se začne v energiji optimistične Lune v strelcu, vendar ta lunin vpliv ima tudi  zelo mešane energije, zlasti v torek, ko napet lunin T-kvadrat vključuje tudi kvadrat med Marsom in Neptunom. To lahko povzroči zmedeno in zelo razdražljivo vzdušje. Na srečo se vzdušje hitro spremeni, ko Venera v četrtek vstopi v bika. Tukaj nam Venera želi ponuditi najboljša doživetja v ljubezni – še posebej tista, ki ponujajo fizičen užitek. S to energijo se v našem ljubezenskem življenju ne bo zgodilo nič, kar ni resnično, zato to, kar vidimo, dobimo! Venera in stabilen Saturnov čudovit sekstil v petek to še okrepita. Ljubezen je ta teden resnična in zrela. Lahko utrdimo odnose, ki so resnično zgrajeni, da trajajo. To je koristen vpliv tako za finance kot za ljubezen in daje prednost previdnim, dolgoročnim strateškim odločitvam. Končno, v nedeljo, Merkur spremeni znamenje in se premakne v odkritega ovna. To je dober čas, da poveste, kar imate v mislih - vendar vam lahko nepremišljena dejanja škodujejo, če ste preveč impulzivni.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

18.03.2023–19.03.2023, Ljubljana-Črnuče, Direktna izkušnja sebe - intenziv ozaveščanja

20.03.2023, Ljubljana-Črnuče, BREZPLAČNO PREDAVANJE - Pomlad polna zdravja, zavedanja in energije

20.03.2023, Ljubljana-Črnuče, Pomladna zvočna iniciacija 2023

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

24.03.2023–26.03.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend Manifestacije

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. marec: Mars kvadrat Neptun. To je tretji po vrsti kvadrat med Marsom in Neptunom, odkar je Mars v dvojčkih! Prvi je bil 12. oktobra 2022, drugi 19. novembra 2022 in zdaj tretji 15. marca. Torej, čaka nas še zadnji kvadrat in nekakšen test. Posebno pozornost v teh dneh posvetite svoji energiji, vitalnosti, imunosti in kaj vas izčrpava, kje bi morali odnehati zaradi nejasnih stvari. Mars kvadrat Neptun je energija, ki niha med močno željo po akciji in apatijo. Ni čas za obljube, niti za verjeti v obljube drugih ljudi, neiskrenost je del te energije. Zavajajoča intuicija. Izboljšana fantazija, vendar taka, da vas lahko popelje, kamor ne bi želeli iti. Nagnjenost k pretiravanju z alkoholom, cigaretami, mamili in drugimi sredstvi. Nenavadni navdihi. Med tem tranzitom morate pogosteje opraviti preverjanje resničnosti. Pazite kaj jeste in uživajte vitamine.
  2. marec: Sonce konjunkcija Neptun. Lani sta se Sonce in Neptun srečala 13. marca. Sonce in Neptun začenjata nov cikel. To je srečanje ega (Sonce) in planeta, ki razblinja meje (Neptun). Na površje bo priplavalo vprašanje: Kdo in kaj sem? Dobra stran te energije je povečana intuicija, domišljija, kreativnost, mističnost, duhovnost. Idealen čas da se mi pridružite na vikend delavnici in spoznate resnico o sebi. Več o temu na straneh Dogodki.
  3. marec: Merkur konjunkcija Neptun. Začenja se nov cikel Merkurja in Neptuna. Ta povezava ima tako pozitivne kot negativne strani. Pozitivni so domišljija, intuicija, sanjarjenje, meditiranje, kreativnost. Negativne so zmedenost, laži, prevare, razočaranja. Traja kratek čas, vendar se v polni moči čuti ta energija nekaj dni pred natančno konjunkcijo in se bo ta aspekt čutil še nekaj dni po njem.
  4. marec: Sonce kvadrat Mars. Nazadnje smo ga imeli 27. avgusta. S tem aspektom je stres zelo možen. Čas je, da se naučite kanalizirati odvečno energijo (kvadrat). Imeli boste vtis, da so ljudje okoli vas preveč nervozni, napeti, ko so vse strani pripravljene na boj in konflikt. Če čutite jezo, poiščite zdrav ventil za sprostitev. Energiji rib (voda) in dvojčka (zrak) se ne podpirata, zato lahko pride do "vojne"! Te energije se ne skladajo (kvadrat) in zlahka pride do konflikta. Možne so tudi nesreče, poškodbe. Tako Sonce kot Mars sta moška principa. Ko sta v kvadratu, lahko pričakujemo konfliktne situacije z moškimi figurami v našem življenju! Ta kvadrat praviloma neugodno vpliva na nove začetke, saj ima Mars energijo novega začetka. Nasvet bi bil, da malo počakate z novostmi/akcijo, vsaj dokler ne mine ta močna energija jeze! In ne sprejemajte odločitve, ko ste jezni!
  5. marec: Venere kvadrat Pluton. Kako lahko ta kratkotrajni aspekt vpliva na vaše ljubezensko življenje? Vse je odvisno od vašega trenutnega stanja odnosa. Če je že napeto, lahko te težave še stopnjuje. Če ste v negotovosti, pomanjkanju samospoštovanja in varnosti, bo ta energija prebudila ljubosumje, posesivnost, poskuse nadzora, manipulacije. Vsi tisti, ki se sprašujete "ali me ljubi", lahko ta aspekt prinese strahove, strah lahko sproži nervozo, negativno vznemirjenje. In potem se to projicira z izsiljevanjem, grožnjami, ultimati. S to energijo je enostavno uničiti tisto, kar ljubiš. Poskusite se izogibati vsakršnemu manipulativnemu vedenju, vsiljevanju moči, nadzora, pasivni agresiji, ne glede na to, ali to počnete vi nekomu ali nekdo počne to vam. Ta energija lahko zlahka sproži tista globoko »zakopana« čustva.
  6. marec: Venera vstopi v bika. Iz strastne, ognjene energije ovna se bo Venera preselila na trdna bikova tla. Venera zelo ljubi energijo bika, in bo uživala v tej energiji v vseh pomenih. Ta tranzit Venere bodo najmočneje občuti biki (konjunkcija), pa tudi drugi dve zemeljski znamenji, devica in kozorog (trigon z energijo bika). Pozitivno energijo lahko začutijo tudi vodna znamenja raki in ribi, saj se zemlja in voda ljubita (sekstil z energijo bika). Občutili jo bodo zelo intenzivno, a nekoliko bolj burno, živčno tudi levi in vodnarji (kvadrat z energijo bika), morda z nekaj težavami škorpijoni (opozicija z energijo bika). Tehtnice in strelci bodo preživljati obdobje prilagajanja (injkonjunkcija), oven in dvojčka sta v soseščini (polsekstil). Poglejte kje se nahaja vaša tranzitna Venera v biku in v kateri hiši. To področje bo v prihajajočem obdobju pod vplivom Venere in to bo vaša zgodba.
  7. marec: Merkur kvadrat Mars. Kjer koli je kvadrat, je stres, izziv, pa tudi akcija! Ta kvadrat bo vnesel nemir in nervozo v misli, komunikacijo. Vsi vse vedo, vsi o vsem razpravljajo in vsi so na nekaj jezni. Trmastih glav je tako ali tako preveč, s tem aspektom, kot da bo nekdo odprl tekmovanje v trmi, tekmovalnosti (predvsem z komunikaciji). Tukaj je um (Merkur) zelo aktiven (Mars), energija je zelo impulzivna (kvadrat), zato se komunicirajo stvari, ki se ne bi smele. Težko je "držati jezik za zobmi". Oster um, oster jezik... napačen čas! Energija, ki prinaša neko vrsto nasilja. Tu je jezik orožje... potekajo besedne bitke. Ta aspekt lahko prinese tudi nekaj fizičnih poškodb, bodite previdni v prometu, pri rokovanju s tehniko itd. Počakajte, da ta vpliv mine, nato pa sprejmite pomembne odločitve! In če le lahko, izogibajte se razpravam na družbenih omrežjih! Moj predlog in nasvet je, da to energijo vzamete kot odličen test, lekcijo in kot vajo potrpežljivost!
  8. marec: Sonce konjunkcija Merkur. To je njuno drugo letošnje srečanje. Letos se bosta Sonce in Merkur srečala natanko sedemkrat. Vsaka konjunkcija Sonca in Merkurja je nekakšna kulminacija – konča se en cikel in začne nov. Vsaka konjunkcija Sonca in Merkurja namiguje na zgovornost! To je dober aspekt - kjerkoli je potrebna beseda. Dobra je tudi za posel, pogajanja, povsod, kjer je potrebna organizacija in organiziranje. Komunikacija je v tem tranzitu nekoliko bolj intenzivna (konjunkcija - intenzivnost). Močna potreba nekaj povedati, napisati, objaviti. Um je zelo aktiven, bolj aktiven kot običajno. Vse, kar rečete ali napišete, ima močan vpliv.
  9. marec: Venera sekstil Saturn. To je energija, ki pravi – varujem te. Energija, ko od besed preidemo k dejanjem! S to energijo je zvestoba spet v modi! To je tudi odlična lekcija o partnerstvu in odgovornostih, predanosti, varnosti. To je tudi energija, ki združuje ljubezen in zdrav razum. Harmoničen in ugoden aspekt za predanost odnosu, spravo (kjer je potrebno). Odnosi, ki se začnejo v tem tranzitu, imajo možnost obstoja, partnerji so starejši, odgovornejši, resnejši. Poleg pozitivnega vpliva na ljubezensko življenje, aspekt pozitivno vpliva tudi na poslovne zadeve, denar, stabilnejši dohodek, možnost varčevanja.. V času tega tranzita smo veliko bolj varčni in previdni z denarjem, bolj praktični v vsakem primeru in bolj realni. Včasih ta aspekt vrne v naše življenje ljudi, s katerimi smo bili v preteklosti povezani, z željo po ponovni obnovitvi odnosa.
  10. marec: Merkur sekstil Pluton. Misli so tukaj intenzivnejše, energijsko močnejše. Imamo možnost jasnejšega vpogleda v stvari. Manj je diskretnosti, vse je bolj odprto in jasno kot običajno. Misli in besede imajo sposobnost transformacije, zdravljenja, regeneracije, zavračanja zastarelega načina razmišljanja. S to energijo možnost bistvenih odločitev! Prav tako imamo več poguma, da se soočimo s tistimi stvarmi (mislimi), ki smo jih potisnili (»pod preprogo, v omaro, v kakšne škatle.«) Ta aspekt bo pri vseh izpostavil dar duhovitosti, dal nam bo analitičnost, intuicijo. Pomaga pri koncentraciji in moči razumevanja dogodkov in ljudi. Inteligentna uporaba moči volje. Aspekt je odličen tam, kjer je potrebna analiza, poučevanje, učenje, raziskovanje, v medicini, pa tudi v finančnih zadevah in transakcijah.
  11. marec: Merkur vstopi v ovna. Merkur vstopi v ovna in začne nov cikel (od ovna do rib). Končuje se cikel, ki se je začel 27. marca 2022 in začenja se nov. Z vstopom v prvo znamenje zodiaka v ognjenega ovna Merkur pridobi pospešek, s tem pa naše misli, besede, komunikacija in vse, kar povezujemo z Merkurjem! S to energijo se hitreje misli in še hitreje izraža. Merkur v ovnu je glasen in hrupen. Imejte v mislih, da ta energija ne prinaša preveč taktnosti, in ta energija ni idealna za pogajanja. To je čas, ki spodbuja hitro vožnjo in razen če niste reli voznik, zavestno zmanjšajte hitrost, ko začutite, da vas je prevzela neka "nevidna" energija. Vsekakor je to pogonska energija, energija hitrega razmišljanja, neposrednega in odkritega govora. Včasih pridejo tudi jezne besede, impulzivne, prenagljene, nepotrpežljive besede, ki jih boste kasneje morda obžalovali. Morda je rešitev v tem, da uveljavite: »trikrat odmeri, enkrat odreži«.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Teden se bo začel za vaše družabno življenje ali prijateljstva nekoliko zmedeno in omejevalno, kjer se lahko vaši poskusi, da naredite pravo stvar izjalovijo, saj bo vaš vladar Mars v kvadratu z Neptunom. S prehodom Venere v bika v vašem denarnem območju v četrtek (do 10. aprila) bi lahko s tem zaslužili nekaj dodatnega denarja. Če iščete romantiko, se lahko presenetite z bolj premišljenim pristopom k iskanju nekoga posebnega. Teden boste zaključili v najboljši formi, saj Merkur v nedeljo prispe v vaše znamenje. Vaša mentalna moč, komunikacija in radovednost bodo prevzeli vodstvo (do 2. aprila).

Bik

Morda bo to frustrirajoč začetek tedna, ko se Mars spopade z Neptunom. Lahko boste ugotovili, da si preprosto ne morete privoščiti življenja v skladu s svojimi ideali, kar bo zbadalo. Vaš vladar Venera v četrtek (do 10. aprila) preide v vaše znamenje in s tem poveča ljubezen v vašem življenju. To je odlična novica za željne romantike – vaša okrepljena čutnost vas bo naredila neustavljive. Zaradi tega vpliva ste najbolj očarljivi in ljubeči. Če ste samski in iščete ljubezen, je to za vas najbolj posrečen tranzit v letu. V nedeljo pa se Merkur premakne v najbolj skrivnosten in osamljen del vaše rojstne karte. Ne bodite presenečeni, če se boste nekaj časa želeli izogibati družabnim dogodkom. To lahko tudi prinese vpogled v vašo preteklost in prebudil vašo intuicijo, še posebej v času meditacije!

Dvojčka

Ko se Mars v torek spopade z Neptunom, se boste morda počutili, kot da se vaša javna identiteta ne ujema z vašo notranjostjo. To je zmeden in vznemirjujoč vpliv, vendar kratkotrajen. Ne storiti ničesar drastičnega; počakajte, da ti občutki minejo. Ko Venera v četrtek spremeni znamenje, se vaša intuicija in domišljija močno okrepita. Če gre vaše razmerje skozi težke čase, vam lahko ta tranzit pomaga najti empatijo in razumevanje, potrebno za ozdravitev. Družbene povezave bodo v središču pozornosti po prehodu vašega vladarja Merkurja v ovna v nedeljo (do 2. aprila). Ta tranzit je namenjen doseganju prijateljev in navezovanju novih stikov, zlasti med skupinskimi dejavnostmi.

Rak

Spopad med Marsom in Neptunom ta teden poudarja, kako vas strahovi in dvomi morda ovirajo pri izkušanju življenja v polnosti. To je nežen opomin vesolja, da se morate posvetiti vsem omejitvam in jih premagati. Prihod Venere v bika v vašem področju prijateljstva v četrtek (do 10. aprila) prinaša izmenjavo ljubezni s prijatelji. Avra ljubezni, ki vas obdaja, pa vam bo pomagala pri navezovanju novih stikov med skupinskimi aktivnostmi. Če ste samski, lahko romanca prispe preko prijatelja ali skupine. Ne glede na to, ali ste že v zvezi ali ne, lahko ta tranzit prijatelje zelo zbliža - in celo prijateljstvo spremeni v ljubezen. Končno bo Merkurjev prehod v ovna v nedeljo (do 2. aprila) vzbudil ideje in pogovore o vašem poklicnem življenju. Mreženje vam bo pomagalo napredovati v karieri.

Lev

V torek spopad med Marsom in Neptunom poudarja vaš notranji boj glede tega, kaj lahko nadzorujete v življenju, v primerjavi s tem, česar ne morete. Z meditacijo lahko pridobite boljši občutek sprejetosti in miru. V pomoč vam bodo dobre novice na področju kariere ta teden, še posebej v četrtek, ko se Venera premakne na sam vrh vaše karte. Ta čudovit tranzit poveča vaš ugled in vam pomaga narediti odličen vtis v službi - in povsod drugje. Tudi Merkur menja znamenje, tokrat v nedeljo. Ko se ta inteligentni planet premakne v vaše območje avanture, boste želeli razgibati svoj um in telo. To bo vašo pozornost usmerilo v duhovnost, potovanja ali pridobivanje znanja.

Devica

Torkov spopad Marsa in Neptuna je težak, saj poudarja vaše karierne ambicije v primerjavi z vašo dolžnostjo do družine – zaradi česar se morda počutite, da ste obtičali v svojem poklicnem življenju. Venerina sprememba znamenj v četrtek bo pomagala. Ko se ta čudovit planet premakne v vaše območje učenja, vam bo dal veliko boljši pregled nad tem, kako lahko pustite svoj pečat v življenju. Meditirajte o svojih darovih in morda boste odkrili nov in boljši način, kako jih uporabiti. Vaš vladajoči planet Merkur v nedeljo prispe v cono samorazvoja vaše natalne karte. To je katalizator, ki vam lahko pomaga negovati vašo samozavest in samospoštovanje, pomagalo najti in izkoristiti več priložnosti v življenju in tudi spodbudilo k razmišljanju o seksu, zdravljenju ali skrivnosti.

Tehtnica

Pričakujte nekaj zmede v začetku tega tedna, še posebej, če veliko potujete zaradi službe. Mars in Neptun spodbujata iluzije in konflikte, zato skrbno preverite podrobnosti. Venera, vaš vladar, se v četrtek premakne v območje strasti vaše natalne karte in poglobi vašo vez s partnerjem, če ga imate - ali potencialno ustvari dramatično in nepozabno srečanje, če ste samski. Skratka, ljubezen bo morda turbulentna po prehodu vašega vladarja Venere v bika v vašem kraljestvu transformacije v četrtek (do 10. aprila). Med premikanjem skozi ta cikel zdravljenja se boste morda morali soočiti tudi s kakršnimi koli srčnimi ranami. Le nekaj dni pozneje v nedeljo se Merkur premakne v vaše nasprotno znamenje. To je dobra protiutež strasti Venerinega tranzita, saj omogoča dobro komunikacijo v vašem ljubezenskem življenju in vam pomaga sprejemati pametne odločitve v vaših odnosih.

Škorpijon

Ko se bo Mars - vaš vladajoči planet - v torek spopadel z Neptunom, pričakujte, da se boste počutili razočarani, ker ne morete nadzorovati vsega v svojem življenju. Delajte na tem, da se prepustite in se preprosto prilagodite toku življenja. V četrtek vas čakajo dobre novice v ljubezenskem življenju, saj se Venera premakne v vaše nasprotno znamenje. To je tradicionalno odličen čas za romantično zavezo ali za zmenke, če ste samski. Dopustite, da se ljubezen vrtinči okoli vas. Na srečo je v nedeljo na voljo Merkur, ki v nedeljo (do 2. aprila) preide v ovna, kar vas bo spodbudilo k razmišljanju o skrbi za vaše dobro počutje ali o opravljanju službenih dejavnosti.

Strelec

Pred vami je zelo mešan začetek tedna. Luna v strelcu krepi vašo samozavest, toda ko se spopadeta Mars in Neptun, boste morda težko obvladali konflikt med partnerjem in primarno družino. Na srečo so ta teden boljše novice za vaše poklicno življenje. Ko Venera v četrtek spremeni znamenje, se konflikt med sodelavci umiri in obstaja nova priložnost za ustvarjanje pozitivnih delovnih odnosov. Obstaja tudi občutek zabave, zlasti čez vikend. Ko se Merkur v nedeljo premakne v vaše območje veselja, boste lahko pozabili na skrbi tedna z druženjem ali preživljanjem časa s tistimi, ki vas najbolj nasmejijo.

Kozorog

Bodite pozorni na napačno komunikacijo v službi v torek, ko se spopadeta Mars in Neptun. Kar ste želeli povedati, morda drugi ne bodo razumeli, zato bodite zelo previdni in hitro razjasnite zadeve. Ali ste pripravljen sprostiti svojo zabavno plat? To je vaša misija po prihodu Venere v bika v četrtek (do 10. aprila). S planetom ljubezni v vašem področju romantike in ustvarjalnosti boste morda uživali v živahnem zmenku s svojim izbrancem ali pa se potopite v projekt, ki vam je pri srcu. Povezovanje z zabavnimi prijatelji je lahko tudi zabavno v vašem trenutnem, lahkotnem razpoloženju. Merkur se v nedeljo potopi na dno vaše karte. To bi bil zanimiv čas, ki lahko navdihne ideje in pogovore o vašem domačem življenju.

Vodnar

Bodite previdni s svojimi financami v začetku tega tedna, še posebej v torek, ko se srečata Mars in Neptun. Impulzivne ali tvegane odločitve z denarjem se vam ne bodo obnesle dobro, saj nimate vseh informacij, ki jih potrebujete. V četrtek, ko Venera spremeni znamenje, boste s svojimi najdražjimi ponovno začutili mir in harmonijo. Nekaj tednov bo ta blažena energija pomagala, da bo vaše družinsko življenje vir veselja, tolažbe in moči. V tranziciji je tudi Merkur in v nedeljo se ta najinteligentnejši od vseh planetov premakne v cono razmišljanja vaše natalne karte. Briljantne ideje se bodo ta konec tedna pojavile naglo in hitro - vaš izziv pa bo pretvorba teh idej v dejanja.

Ribi

Ko se Mars v torek spopade z vašim vladajočim planetom Neptunom, boste morda začutili razkorak med tem, kdo v resnici ste, in tem, kar vaša družina pričakuje od vas. To je zelo težko vprašanje, a vedite, da vas vesolje čuva, ko uveljavljate svojo pristno identiteto. Zadeve se bodo precej umirile v četrtek, ko bo Venera zamenjala znamenje. Ta nežen vpliv vam bo pomagal najti prave besede pravim ljudem ob pravem času. V nedeljo so tudi boljše novice, ko Merkur zapusti ribe in se odpravi v denarno območje vaše rojstne karte lahko navdihnil potencialno donosno idejo.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 1. do 7. aprila 2024)

Ta teden razcveta v igrivem ritmu, ko Merkur v ponedeljek začenja svoje prvo retrogradnopopotovanje leta, zavijajoč v …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.