Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – splošni pregled (od 13. do 19. februarja 2023)

Tedenski horoskop – splošni pregled   (od 13. do 19. februarja 2023)

Letošnje Valentinovo bi lahko bilo strastno in veličastno, ki si ga boste zapomnili, saj ga vodi strastna Luna v strelcu, ki krepi vašo samozavest in karizmo. Lunin trigon z Jupitrom doda še več veselja do življenja, medtem ko Lunina opozicija z Marsom ustvari ravno pravšnjo mero napetosti! V čudoviti konjunkciji Venere in Neptuna v torek in sredo lahko v celoti uživate Valentinov dan. To je ena najbolj romantičnih možnih povezav v astrologiji: je utelešenje brezpogojne ljubezni! Konec tedna se začne sezona rib, saj se Sonce konec tedna premakne v to najbolj duhovno znamenje zodiaka – odličen čas za meditacijo. Protiutež tej romantiki je resna konjunkcija med Soncem in Saturnom v četrtek. Spoštovanje odgovornosti, bo pomembno in zlahka dosegljivo, ko ravnamo z jasnimi pričakovanji. Nato nedelja prinaša izjemno intenzivno povezavo med Venero in Plutonom. Ljubezen je globoka in zdrava vpetost bo verjetno zmagala nad nezdravimi obsedenostmi.

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

17.02.2023–18.02.2023, Življenje izven sistema (off grid dan): mednarodni obisk

20.02.2023, Zvočna kopel ob mlaju, Ljubljana Črnuče

24.02.2023–26.02.2023, Divača, Meditacijski vikend

02.07.2023–09.07.2023, Sardinija, Duhovne počitnice na Sardiniji

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

24.03.2023–26.03.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend Manifestacije

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

  1. februar: konjunkcija Venere in Neptuna. Ta konjunkcija je tu, da nam pokaže, da ljubezen nima meja. Tu se združita čutno in duhovno. Prebujajo se naši talenti, kreativnost, pa tudi domišljija, fantazija. Za razliko od Saturna, ki pogosto postavlja meje, jih Neptun tu podira, razblinja. Če pogledamo ta aspekt v odnosih, kot vpliv na dve osebi, se dve osebi stapljata in ne vemo, kje se ena začne in kje konča druga. Zato rečemo sorodni duši, idealna ljubezen ali še bolje univerzalna ljubezen. To je magija. S tem aspektom se verjame v pravljice, v ljubezensko magijo, v angele. Vplivi Venere in Neptuna v vsakem stiku so: povečana občutljivost, čustvenost, kreativnost, smisel za umetnost in mističnost. V konjunkciji je vse to še bolj izrazito. Ta konjunkcija se pojavi dan po valentinovem, vendar je zagotovo prisotna tudi na ta dan. 
  2. februar: Sonce konjunkcija Saturn. To je njuna tretja konjunkcija in njun tretji cikel v vodnarju! To je zadnja konjunkcija v vodnarju, naslednja se bo zgodila 31. januarja 2051. Verjetno ste že nekje prebrali, da gre za t.i slab aspekt, a vseeno daje veliko vztrajnost pri doseganju ciljev, energija vodnarja le še krepi. Čeprav pod vplivom tega aspekta mnogi lahko postanejo bolj previdni, zadržani, skromni in varčni, vendar pa lahko vztrajnost in trdo delo prineseta nekaj uspeha. Nekatere lahko ta konjunkcija popelje nazaj, v neke stare strahove, stare strukture, ki vas preprosto ne premaknejo naprej. To konjunkcijo lahko vidimo tudi kot motiv za naprej. Uporabite energijo tega aspekta kot motiv in moč ter samodisciplino za naprej, izbira je vaša.
  3. februar: Merkur sekstil Jupiter. Energija za optimiste in optimizem. Če študirate, izkoristi to energijo. Ko se Merkur in Jupiter srečata v tej energiji, govorimo o sreči. Jupiter v ovnu je bil že v sekstilu z Merkurjem, vendar je bil Merkur takrat v dvojčkih. Naslednji sekstil Merkurja in Jupitra se bo zgodil 1. julija letos, ko bo Jupiter v biku, Merkur pa v raku!
  4. februar: Sonce vstopi v ribe. Energije se spreminjajo. Sonce prehaja iz zračne energije (vodnar) v energijo vode (ribi). Vsi bomo povezani na poseben način, nekateri po občutkih, nekateri po instinktih, nekateri po intuiciji. Pot je odprta za sočutje, duhovnost, onstranstvo. Sonce v ribah ponuja ali blagoslov ali prekletstvo. Prihaja čas občutljivosti, odrekanja, ranljivosti. Čas za mistike, pesnike, romantike, kreativce. Življenje, polno občutkov vseh barv in odtenkov, polno domišljije.
  5. februar: Venera v sekstilu s Plutonom. Strasti se lahko okrepijo, čustva pridobijo intenzivnost, potrebe in želje so večje in močnejše. Ob tranzitu Venere in Plutona (katerega koli) se pojavi občutek, da sta si partnerja – »usojena«. Zelo pogosto boste kje prebrali, da ta odnos planetov prinaša usodne povezave. Ne pozabite, da je to kratek tranzit in da se mora ujemati s preostalim horoskopom, da lahko govorimo o usodi. Gotovo so prisotne močne strasti in spolna energija. S to povezovalno energijo imajo lahko partnerski, poslovni in prijateljski odnosi globljo raven. Če ste v razmerju, lahko ta energija okrepi vaš odnos! Če je vaš odnos v težavah, lahko ta energija pomaga popraviti, obnoviti in preoblikovati odnos. Če želite ohraniti in osvežiti odnos, je ta energija tukaj, da vam pomaga! Če niste v razmerju, obstaja možnost (če se drugi aspekti ujemajo) spoznati strastno in privlačno osebo. In neglede na to, da gre za harmoničen aspekt, poskrbite, da se vaša čustva ne sprevržejo v obsedenost, dominantnost itd. ker je vendarle Pluton v igri! Kar zadeva vrednot in financ, ta energija ugodno vpliva na to zgodbo. Možnost povečanja dohodka, dobra intuicija, ko gre za denar! Čas je za transformacijo in regeneracijo odnosov, pa tudi denarnic. 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

Oven 

Naj vaš pustolovski jaz zasije v vseh vaših osebnih interakcijah v začetku tega tedna. Na valentinovo Lunin trigon z Jupitrom v ovnu spodbuja potovanja in divje dogodivščine – vsekakor dan, ki si ga je treba zapomniti! Venerino zlitje z Neptunom v ribah v torek in sredo lahko prebudi vaše ideale, ko gre za ljubezen. Morda vas bo navdihnilo, da boste morda začutili željo po poglobitvi duhovne povezanosti, ki jo imate s trenutnim partnerjem. Odpuščanje je lahko del procesa. Pazite, da res poslušate partnerja ali prijatelja, namesto da slišite le tisto, kar želite slišati. Ko se Sonce v soboto premakne v najbolj spiritualno območje vaše natalne karte, se boste počutili manj družabni kot običajno in si boste bolj želeli preživeti nekaj dragocenega časa sami. To bi bil idealen dan za začetek prakticiranja vsakodnevne meditacije.

Bik 

V začetku tega tedna je veliko karmične duhovnosti, ki obdaja vaše ljubezensko življenje, še posebej v torek - na valentinovo - ko Lunin trigon z Jupitrom prebudi in poglobi vašo karmično povezavo z partnerjem. Naslednji dan se vaš vladar Venera združi z Neptunom v Ribah v vašem področju prijateljstva. To lahko prebudi duhovno ali ustvarjalno povezanost med vami in prijateljem. Privlačno (ali varljivo) Neptunsko vzdušje lahko navdihne tudi romantiko, vendar se prepričajte, od kod prihaja vaš potencialni partner. Ta konec tedna Sonce vstopi v ribe, čemur sledi mlada Luna v istem znamenju. Ta vpliv je namenjen spoznavanju novih stikov in ponovnemu povezovanju s starimi prijatelji. Spodbujajo se tudi skupinske dejavnosti.

Dvojčka 

Prebujanje intuicije v vašem poklicnem življenju je lahko darilo Neptunovih vplivov tega tedna. Temu valentinovemu vlada Luna v vašem nasprotnem znamenju, zaradi česar je še posebej ognjevit in strasten, še posebej, ker je Luna v opoziciji z Marsom v dvojčkih. Lunin trigon z Jupitrom namiguje tudi na prijateljstvo, ki se spremeni v ljubezen, če ste samski! Sreda prinaša finančne priložnosti, verjetno v obliki potencialnega napredovanja v karieri - toda z Venero v konjunkciji z Neptunom na vrhu vaše karte morda ni vse tako, kot se zdi. Odložite vse pomembnejše karierne odločitve do sobote, ko se Sonce premakne na vrh vaše karte. Takrat bo situacija jasnejša in pod vodstvom Sončne toplote lahko naredite sijajne odločitve.

Rak 

Neptunski vplivi tega tedna lahko osvetlijo vašo prihodnjo pot. Najprej se Venera v torek in sredo združi z Neptunom v ribah in prebudi vaše notranje vodstvo, ko gre za ljubezen. Lahko pride do intuitivnega vpogleda v trenutno ali prihodnjo zvezo, zato bodite pozorni na svoje sanje, sinhronosti in občutke. Poleg tega vas lahko pritegne zanimiva oseba, ki ima z vami očarljivo duhovno povezavo. Ta konec tedna Sonce vstopi v ribe, čemur sledi mlada Luna v ribah. To bo prineslo nov pogled na vaše duhovno življenje ali kulturo. Lahko se pojavi tudi želja po pridobivanju znanja.

Lev 

Če ste zaljubljeni, boste letos uživali na valentinovo - ognjeni Lunin vpliv vas spodbuja, da premikate meje in naredite velike romantične geste. Združitev Venere z Neptunom v ribah v torek in sredo lahko osvetli vaše ideale za odnos, skupaj z vsemi iluzijami, ki jih imate o ljubezni. Poleg tega bo sprostitev vaših zamer z odpuščanjem sprostila tok ljubezni v vašem življenju.. Ko bo Sonce v soboto spremenilo znamenje, se boste začeli počutiti bolj močne in iznajdljive. To bi bil zelo dober čas, da delate na svoji samozavesti.

Devica 

Za vas je letošnje valentinovo v znamenju doma in družine. Lunin trigon z Jupitrom v torek je zelo pozitiven, če poskušate popraviti družinske odnose. Naslednji dan pa je romantika vsekakor v zraku, saj je Venera v konjunkciji z zasanjanim Neptunom v vašem nasprotnem znamenju. To je čaroben, pravljičen vpliv, zato uživajte v njem, dokler traja - in ustvarite veliko lepih spominov! Če ste samski, počakajte na prihod Sonca v vašem nasprotnem znamenju v soboto za eno najboljših priložnosti za zmenke v celem letu. Ker Sonce prinaša ljubezen, svetlobo in toplino v medčloveške odnose vseh vrst, lahko vas nekdo poseben čaka pred vrati.

Tehtnica 

Če ste v zvezi, je komunikacija ključnega pomena ta teden, še posebej v torek. Lunin trigon z Jupitrom vam bo pomagal reči ravno pravo stvar ob pravem času, vendar je pomembna iskrenost - ne recite nečesa samo zato, ker mislite, da bi morali. V sredo bo vaša Venera v konjunkciji z Neptunom v območju dobrega počutja vaše karte. To je zelo sproščen vpliv, vendar lahko tudi zamegli vašo presojo. Ko Sonce v soboto spremeni znamenje in se premakne v to področje vaše karte, se boste počutili veliko močnejše, tako psihično kot fizično. Konec tedna bi bil pravi čas, da ponovno razmislite o svojih prehranjevalnih in vadbenih navad; prizadevajte si za celostno dobro počutje in srečo.

Škorpijon 

Vzvišen navdih za ljubezen in ustvarjalnost je lahko darilo Neptunovih vplivov tega tedna. Venera se združi z Neptunom v ribah v torek in sredo, kar lahko navdihne romantično srečanje, zaradi česar je to idealen čas za mikavno druženje z vašo drugo polovico. Vendar pa Neptunova zavajajoča stran pomeni, da boste morali ostati prizemljeni, ko boste spoznali nove ljudi. Poleg tega lahko ta vpliv ponese vašo ustvarjalnost na višjo raven. Nato Sonce vstopi v ribe v soboto, čemur sledi mlada Luna v ribah. To prebudi vašo igrivo stran, ki lahko vzdušje spremeni v romantično. Druga možnost je, da vašo pozornost usmeri na razvoj ali spodbujanje vaše ustvarjalnosti.

Strelec 

Če ste zaljubljeni, je to lahko valentinovo, ki si ga boste zapomnili, saj ga vodi strastna Luna v strelcu, ki krepi vašo samozavest in karizmo. Lunin trigon z Jupitrom doda še več veselja do življenja, medtem ko Lunina opozicija z Marsom ustvari ravno pravšnjo mero napetosti! V sredo pa je fokus na vaše družinsko življenje in vaš dom. Ko je Venera v konjunkciji z Neptunom v tem območju vaše rojstne karte, postane situacija zamegljena in zmedena. Pridobite strokovni nasvet o nepremičninskih zadevah in se izognite družinskim dramam, če je le mogoče. Ko se Sonce v soboto premakne v vaše družinsko območje, boste v veliko boljšem položaju. Ta vpliv lajša morebitne družinske napetosti in daje konstruktiven zagon vsemu, kar je povezano z vašim domom.

Kozorog 

Po srcu ste staromodni romantik, zato se boste na valentinovo želeli stisniti s svojim partnerjem. Valentinova Luna sije iz najbolj skrivnega področja vaše rojstne karte, zato bo ljubezen najbolje cvetela za zaprtimi vrati. V sredo naj vas ne skrbi, če bo vaše razmišljanje megleno. To je vpliv Venere v konjunkciji z Neptunom – toda če se odmaknete od stresa, lahko dejansko uživate v tej ustvarjalni, nezemeljski vibraciji. Ko bo Sonce v soboto zamenjalo znamenje in se odpravilo v vaše območje razmišljanja, bo vaš kot britev oster vpogled spet v polni moči. Do takrat pa se le ohladite in uživajte v sanjah!

Vodnar 

Na to valentinovo se zabavate s prijatelji. Naslednji dan pa boste morali pozorno spremljati svoje finance. Venera v konjunkciji z Neptunom v območju denarja vaše rojstne karte, vpliva, da ste lahkoverni in neprevidni. Poiščite nasvet strokovnjaka, preden sprejmete pomembne finančne odločitve. Prihajajo boljše novice, saj se Sonce v soboto premakne v to območje vaše karte in poveča vašo sposobnost privabljanja obilja. Mlada Luna v ribi napoveduje nov finančni cikel, zato bodite pozorni na priložnosti za zaslužek.

Ribi 

Vse je v tem, da izkoristite svoje višje vodstvo, ko vaš vladar Neptun ta teden prevzame vodstvo. Najprej se Venera v torek in sredo združi z Neptunom v vašem znamenju in v vas prebudi višjo obliko ljubezni, kot je na primer občutek sočutja do vseh živih bitij. Vendar pa lahko spodbudi tudi hrepenenje po idealnem razmerju, ki je nedosegljivo. Kljub temu je lahko romantičen zmenek z vašo drugo polovico božanski! Poleg tega vam bo intuicija o vaših duhovnih vezi z ljudmi, ki jih imate radi, prinesla vpogled v te odnose. Sonce, ki vstopi v vaše znamenje v soboto, sledi mu pa mlada Luna, prinaša nov osebni cikel. Prepričajte se, da veste, kaj želite.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Komentiral o9PXkVYq6v63U |

8GweZkchHdBjSZe4LT6cr3CJAaUBl6dNwkap4CxWPZ9O1Z0tYuHbvOwqgC3d9n0J7wpjKefiW5YWDbxR82grii1aqa75rsmjDyjrWQiqM8ajg87TLqGB99iy85DRCWRYu5X6bwXXvi5ib2kY2oGBOXvHWys7gCT4r7Eg

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.