Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 13. - 19. novembra 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 13. - 19. novembra 2023)

 

Ta teden nas pričakuje magična pustolovščina, ko se prebujajo mogočne energije Škorpijona, ki jih simbolizirajo mitološke figure, kot sta hindujska boginja Kali in bog Šiva, personifikacije transformacije in uničenja. Mistična energija bo v ponedeljek, ob mlaju v Škorpijonu, še posebej močna, kar bo okrepilo našo željo po raziskovanju globin ljubezni in skrivnosti. 

V petek bo harmoničen trigon med energijami Sonca in Marsa v Škorpijonu ter intuitivnim Neptunom prinesel sočutje in vpogled onkraj običajnega zaznavanja. To se bo nadaljevalo z intenzivno konjunkcijo Sonca in Marsa v soboto, ki bo prinesla privlačne in seksi vibracije ter obljubo, da lahko privabimo to, po čemer resnično hrepenimo.

V ljubezenskih odnosih bo ta teden zaznamovan z romantično drznostjo in presenečenji. Mlaj v ponedeljek bo okrepil našo intuicijo, in morda se bo nepričakovano pojavil skrivnostni neznanec, ki bo ključen za preboj skozi naše obrambne mehanizme. Konjunkcija Sonca in Marsa vodi do sobote obljublja, da bomo zavladali v vseh smereh, a opozicija Sonca in Urana nas bo ob mlaju opomnila, da ima manipulacija svojo ceno. Na srečo bo Merkur v sredo, s sekstilom z ljubečo Venero, pomagal uravnovesiti te energije, kar bo še posebej ugodno za tiste v stabilnih zvezah, da okrepijo svoje vezi. Ta teden nas vabi, da se popolnoma predamo in izpustimo nadzor, da se prepustimo moči, ki je vedno bila v nas.

GLAVNI TRANZITI IN PLANETARNI VPLIVI TEDNA

13. november: Sonce opozicija Uran. Ta astrološki aspekt lahko v naše življenje vnese mogočen val energije, ki pretrese temelje našega vsakdana. Pripravite se na prihod nepričakovanega, saj ta izraz tokrat ne služi kot kliše. Uran, planet preobrazbe, neizogibno vodi do sprememb, ki se bodo zgodile ne glede na naše želje ali pripravljenost. S seboj prinaša val nenadnih preobratov, nepredvidenih dogodkov, presenetljivih srečanj, kot tudi težave in nesreče. Spremembe načrtov in nepričakovane ovire so del tega turbulentnega časa. Opozicija Sonca in Urana prinaša inherentno nervozo, ki izhaja iz same nepredvidljivosti in pogosto neugodnih preobratov. Če niste prilagodljivi ali če vam spremembe niso všeč, se lahko nervoza še poveča. Včasih že sam namig o prihajajoči novosti povzroči občutek napetosti in nemira. To obdobje je obarvano z energijo, ki jo lahko opisujemo kot ekscentrično, nenavadno in včasih celo radikalno. Ta energija lahko vodi do uporniškega vedenja in izziva naš ego. Lahko se pojavi nov obraz, ki bo nenadoma vstopil v vaše življenje, prav tako pa lahko hitro in nepričakovano izgine. Ta tranzit morda prinaša nekoga iz vaše preteklosti nazaj v vaš svet, a bodite pripravljeni, da to srečanje morda ne bo prijetno. Znamenja Bika, Škorpijona, Leva in Vodnarja so še posebej pod pritiskom, pa tudi vsi, ki imajo planetarne postavitve okoli 21° teh znamenj. V zadnjem času se zdi, da se vse vrti okrog fiksnih znamenj, kar nakazuje, da so spremembe na obzorju.

13. november: mlada Luna v Škorpijonu.Mlaj v znamenju Škorpijona se odvija na 20°43' in s seboj prinaša val intenzivnosti! Ali ste pripravljeni obrniti nov list v knjigi svojega življenja? Ste pripravljeni potopiti se v globočine škorpijonskih voda in se soočiti z globinami svojih čustev? Škorpijonska energija napoveduje čas, ko površnost nima mesta, čas, ki nas vabi v svet intimnosti, samokontrole, moči in finančnih preobratov. To je čas, ko se bomo srečali s skrivnostmi, ki so bile dolgo zakopane, in spoznali, da ne moremo več biti zadovoljni z obstoječim stanjem. Konjunkcija Sonca in Lune nas obdari z energijo za nov začetek, Škorpijonova sila pa nas izziva, da raziskujemo, kaj nam manjka, od česa smo odvisni, kakšni so naši dolgovi in čustvena bremena. To je obdobje čiščenja, čas, ko se lahko osvobodimo bremen, ki so se nabrala skozi čas, tako na materialni kot duhovni ravni. Z energijo mlaja smo poklicani k pomembnim spremembam v naših življenjih in povabljeni k novim začetkom.

Škorpijoni bodo ta mlaj občutili močno (konjunkcija), Biki kot opozicijo, Levi in Vodnarji pa kot napet kvadrat. Vsi z osebnimi planeti okoli 20° v teh znamenjih boste prav tako deležni njegovih vplivov. Devicam in Kozorogom bodo aspekti v sekstilu prinesli lahkotnejše tokove, enako velja za Rake in Ribe s harmoničnim trigonom – in za vse, ki imate planete v teh znakih okoli 20°. V splošnem nas mlaj v Škorpijonu kliče k spremembam, ki lahko vodijo v osvežujoč nov začetek. To bo za nekatere predstavljalo izziv, za druge priložnost. Za osebne vpoglede je potrebno pogledati v vaše natalne horoskope. Če še nimate izdelane natalne karte z kvalitetno interpretacijo jo lahko naročite na tej spletni strani.

Zvezdno nebo 13. novembra obeta dinamično postavitev. Sonce in Luna v mlaju bosta v močni konjunkciji z Marsom, vsi skupaj pa v opoziciji z retrogradnim Uranom v Biku, kar lahko prinese nenadne in eksplozivne preobrate. Na srečo lahko nežni vplivi retrogradnega Neptuna v Ribah v trigonu z planeti v Škorpijonu prinesejo pomirjujočo in sanjsko energijo. Pluton, vladar Škorpijona, v sekstilu z retrogradnim Neptunom in Uranom, napoveduje čas globoke transformacije in nenadnih prebliskov intuicije.

15. november: Merkur sekstil Venera. Ta aspekt smo imeli 17. junija, ko je bila Venera v Levu (direktna). Po dolgih 24 letih smo ponovno priča nežnemu plesu Merkurja v Strelcu in Venere v Tehtnici, ki nam je nazadnje približal svoje harmonične vibracije 9. novembra 1999. V pričakovanju prihodnosti, naslednji sekstil teh nebesnih teles, ki bo razsvetlil naša obzorja, je napovedan za 22. novembra 2031.

Merkur v sekstilu z Venero ne glede na zodiakalna znamenja obljublja čaroben čas za druženje, iskrivo komunikacijo in izmenjavo zamisli, ki lahko rojevajo edinstvene možnosti. To je trenutek, ko so novice obarvane z lepoto in kjer se vljudnost prepleta s harmonijo, tako v mislih kot v izgovorjenih besedah. Z energijo, ki jo ta aspekt sprošča, postanemo šarmantni sogovorniki, ki s taktom in eleganco v pravem trenutku izrazimo svoje misli. Pesniki in pisatelji najdejo v tem času svoj navdih, njihovo peresu se pridruži talent za humor, in tako kot igralci ter umetniki vseh sort, z eleganco osvajajo svoje občinstvo. Ko se Merkur potopi v iskanje resnice v znamenju Strelca, se želja po učenju, potovanju in širjenju znanja prebudi, medtem ko Venera v Tehtnici prefinjeno orisuje potrebo po ljubezni in usklajevanju odnosov. Skupaj v čudovitem sekstilu, ogenj Strelca in zrak Tehtnice ustvarita simfonijo optimistično-ljubezenske komunikacije, ki obeta, da bodo naše misli in besede – bodisi izgovorjene ali zapisane – odsevale najlepše odtenke človeškega duha.

17. november: Mars v trigonu z r Neptunom. Zadnjič smo imeli ta trigon 15. maja letos,  sledila je injkonjunkcija v juliju in opozicija v avgustu. Sedaj se nam obeta še en trigon, a v novih astroloških znamenjih, odpirajoč nove možnosti. Ta trigon je kot skrivno orožje, kjer Mars predstavlja akcijo in Neptun skrivnost. Ko se planet, ki simbolizira naše strasti in akcije, harmonično poveže s planetom iluzij in domišljije, se nam obeta čarobnost v čustvenem in ljubezenskem svetu. Kot bi oba planeta plesala v vesolju, in mi z njima.

Mars prinaša dinamiko in zagon, medtem ko Neptun dodaja pridih kreativnosti in sanjarije. Umetniki vseh sfer – glasbeniki, pisci, igralci – bodo še posebej občutili pozitiven vpliv tega aspekta, toda ne samo oni. Tisti, ki niste nujno umetniške duše, lahko izkoristite te energije za razkrinkanje skrivnosti ali razkritje resnic, ki morda pridejo na plano brez velikega truda. Idealisti in sanjači, vaš čas je zdaj. Ta aspekt vabi k višji intuiciji, domišljiji in kreativnosti, ki vas lahko vodi do uresničitve želja in ciljev. Ta polna "baterija" združuje Mars in Neptun tako na fizični kot na psihični ravni, ustvarjajoč izjemno energijo, ki služi umetnosti, duhovnosti in tudi športu. Zato, meditirajte, prakticirajte jogo ali se preprosto sprostite ob vodi, če vas to veseli. Morda je to pravi čas, da svojega otroka vpeljete v vodne športe, ki niso omejeni zgolj na tenis. Deklice lahko odkrijejo čar umetniškega plavanja, kjer se Neptunov ples združi z vodo. In ne pozabimo na čarovnike in iluzioniste, ki jih ta aspekt lahko navdihne, ter na vse duhovne iskalce, ki lahko svojo energijo usmerijo v višje namene. Ta energija je kot izhod za izražanje skozi igro, glasbo, ples – in celo za raziskovanje čutnih fantazij.

17. november: Sonce v trigonu Neptun. Z nebesnim plesom Marsa, zdaj tudi Sonce sklene harmoničen trigon z mističnim Neptunom, vabi nas v svet čudežev in Neptunovega čara. Ta sinergija nebesnih teles je bila nazadnje prisotna 20. julija, ko je Sonce potovalo skozi tople vode Raka. Sedaj, v jesenski preobleki Škorpijona, se energija trigona prebuja znova. Vdihnite globoko, saj to obdobje prinaša pomirjujočo energijo in možnost pobega v mehke naročje domišljije in ustvarjalnosti. Sonce in Neptun v trigonu so kot nežni valovi, ki nas nežno nihajo v smeri naših najglobljih želja. Odprite se temu povabilu in morda bo prav ta energija tista, ki bo zibala vašo dušo na potovanju k neznanemu obzorju.

Trigon med življenjsko silo, našim svetlim središčem - Soncem, in vrelcem naših sanj, najvišjih čustev, magije in čarovnije - Neptunom, odpira vrata v svet življenjske magije. Zdaj je čas, da se umaknemo od vrveža in stresa ter se prepustimo sanjarjenju, duhovnosti in veri v nekaj večje od nas samih. To je čas, ko lahko razcvet najdejo ustvarjalnost, glasba in umetnost; energija, ki nas poveže z duhovno dimenzijo naše biti. V objemu tega aspekta se lahko prebudijo sanje, navdih, intuicija, ter se razvname želja po izražanju skozi umetnost, poezijo, literaturo in glasbo - in da, ples! Ta čas je namenjen občutljivosti do potreb drugih, sočutju in humanosti. To je obdobje, v katerem lahko srečate sorodno dušo ali najdete globok navdih. Na vaši poti se lahko pojavijo zdravilci, mediji, mistiki, in okultisti - odlični sopotniki za potovanje skozi psihoanalizo.

Trigon med Soncem in Neptunom nas spominja, da je "življenje morje" - Sonce, ki predstavlja našo voljo in jaz, ter Neptun, simbol morja in oceanov, izvira vsega življenja. V času tega tranzita se nam odpira priložnost za raziskovanje naših notranjih globin in podzavesti. To je čas, ko se lahko potopimo v sanjarjenje, ko "priplavajo na površje" naše najgloblje čustva. Vzemite si čas za meditacijo ali kratek odmik, kajti v vodnem trigonu med Škorpijonom in Ribami je vsak trenutek nabit z intenzivnostjo, intuicijo in skrivnostno misterioznostjo. To je tudi čas močne empatije; če se ponudi priložnost, ne oklevajte in ponudite pomoč. V tem obdobju se dobro z dobrim vrača, ne samo v materialnem, temveč predvsem v energetskem smislu.

18. november: Sonce konjunkcija Mars. In končno se bodo srečali... Mars je v znamenju Škorpijona že od 12. oktobra, Sonce pa je vstopil v Škorpijona 23. oktobra. Prejšnjo konjunkcijo Sonca in Marsa smo doživeli 8. oktobra 2021, v znamenju Tehtnice. Zdaj se ta cikel zaključuje in začenja se nekaj novega... Vsaka konjunkcija označuje nov začetek, nov cikel, ne samo za telesa v vesolju, ampak tudi za nas. To je nesporno vabilo k dejanjem... Pomembno je omeniti, da se konjunkcija zgodi v Škorpijonu, kar pomeni, da so v ospredju teme kot so intima, strast, seksualnost, skupni viri, regeneracija in transformacija. Intenzivnost je ključna značilnost te konjunkcije! Naval adrenalina je občutek, ko hormoni divjajo in srce bije hitreje, zenice se razširijo, pripravljeni smo na boj ali beg. Ni človeka, ki ne bi kdaj izkusil adrenalinskega sunka. Ta hormon se ponavadi sprosti kot odgovor na stres. Telo se odzove na nevarnost. Obstajajo ljudje, ki so odvisni od adrenalina - to so večinoma tisti, ki se ukvarjajo z ekstremnimi športi, kar se za večino od nas zdi kot igranje z življenjem, je za njih šport. V času konjunkcije Sonca in Marsa se lahko pojavijo močni adrenalinski sunki. Od tod tudi naslov...Neobvladana energija lahko privede do nepredvidljivih dogodkov. Ta konjunkcija je lahko pozitivna ali negativna, odvisno od tega, ali boste sposobni obvladati in usmerjati omenjeni presežek energije. Predstavljajte si moške (Mars, Sonce) z viškom energije in adrenalina. Če se ta energija kanalizira pravilno, je izjemna, če pa se preobrazi v nasilje ali agresijo, to ni dobro... S pravilnim nadzorom lahko to energijo uporabimo v svoj prid, v nasprotnem primeru pa lahko vse skupaj zavije v negativno smer - v konflikte, prepir, rivalstvo s partnerji ali konkurenco. Bodite previdni tudi pri delu z orodjem in ostrimi predmeti. Naslednja konjunkcija teh planetov bo 9. januarja 2026 v Kozorogu.

ASTROLOŠKI VODNIK 2024: Odkrijte energije prihajajočega leta

Razkritje: kako bo leto 2024 odjeknilo v vašem življenju in pripomoglo k vaši duhovni preobrazbi. Ključno je razumevanje letošnjih energij (2024), ki se bodo odražale v vaši osebni rojstni karti. 2024 prinaša sveže priložnosti, širše horizonte, osvoboditev in večdimenzionalno rast v novem obdobju evolucijskega razvoja. V sodelovanju z astrologom in psihoterapevtom Jimmyjem boste raziskali:

 • Štiri retrogradne faze Merkurjaza premišljeno načrtovanje vašega življenja.
 • Mogočne vplive Venerev juniju 2024, ki bodo obogatile vašo izkušnjo.
 • Retrogradni Mars v Levuin njegove ključne vpoglede za kasnejše mesece.
 • Jupitrovopotovanje skozi stabilnega Bika (in njegova konjunkcija z Uranom) in dinamičnega Dvojčka.
 • Saturn v Ribahin njegovo usmerjanje k zaključkom in novim začetkom.
 • Septembrske energijske vrhuncein njihov globok vpliv.
 • Neptunovointuitivno modrost v Ribah za višjo usmeritev.
 • Transformacijske energije Plutona v Vodnarju.
 • Vpliv Velikega trigonana vašo evolucijsko pot.
 • Vplive Sončnih in Luninih mrkovza dinamične preobrate v vašem življenju.
 • Ključne energijske točke, ki bodo zaznamovale vaše leto 2024.

Astrološki Vodnik 2024
je vaš zanesljiv kompas skozi izzive in priložnosti prihajajočega leta. Jezik vodnika je jasen in preprost, kar omogoča enostavno razumevanje kompleksne znanosti astrologije.

Potopite se v leto 2024 s popolnim zaupanjem. Z zavedanjem, kako vesoljne energije delujejo v vašo korist, ste lahko kos vsakemu izzivu. Oborožite se z znanjem astrologije in oblikujte svojo usodo. Predstavljajte si, da bi imeli ob sebi Astrološki Vodnik 2024, ki vam osvetli pot skozi leto. Tisto, kar se zdi kot kaos, je v resnici del večjega reda, ki ga usmerjajo zvezde in planeti. Z vodnikom lahko ta red bolje razumete in delujete v harmoniji z njim.

Zakaj se odločiti za Astrološki vodnik za leto 2024?

Ta dragoceni vodnik je pravo zakladnico znanja, kjer so vsi esencialni astrološki dogodki pregledno zbrani in urejeni po datumih, vse to v popolnem skladu z vašo astrološko karto. 

Ponuja vam ključna orodja, s katerimi lahko strateško in zavestno oblikujete svojo pot, razumete skrivnosti Luninih ciklov in se poglobite v dinamiko planetarnih premikov in znamenj. Obenem pa vam razkriva globlje vpoglede v dolgotrajne aspekte, ki lahko močno vplivajo na vaše življenje.

Morda se sprašujete, ali je to znanje dejansko nepogrešljivo? Ali je res ključno biti v koraku s temi astrološkimi smernicami? 

Medtem ko je življenje mogoče brez teh detajlov, je neprecenljivo biti obveščen in pripravljen. Z astrološkim znanjem v rokah ste lahko korak pred drugimi, pripravljeni sprejemati odločitve in se uspešno spopadati z izzivi prihodnosti.

Investirajte v svoje prihodnje leto. Astrološki Vodnik za 2024 je na voljo za 120 evrov. Naročila sprejemamo prek povezave "Klepet ob kavi". VEČ TUKAJ

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

18.11.2023, Ljubljana, Delavnica Dober dih

19.11.2023, Zoom aplikacija (online), Delavnica: konoplja intenziv

24.11.2023–26.11.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend za dušo

20.12.2023–22.12.2023, spletno predavanje, Magija obnove in energijske priprave na 2024

TEDENSKI HOROSKOP PO ZNAMENJIH (ascendent)

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje.

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.


Oven

V ponedeljek bo Mlada Luna v Škorpijonu, v sektorju vaše strasti in prepričanj, skupaj z Marsom in Soncem, ki tvorita harmoničen trigon s svojim duhovnim sektorjem preko Neptuna, prinesla močno energijo za preobrazbo. Ta teden vam daje priložnost, da raziskujete in spreminjate najtemnejše dele vaše notranjosti, vas spodbuja, da svoje travme vidite z sočutjem in razumete, kako so te izkušnje oblikovale vašo izjemno osebnost. To je čas milosti in razumevanja, da ste storili, kar je bilo potrebno za preživetje, a sedaj je čas, da zasijete v polnem sijaju. Vendar bodite pozorni na svoje reakcije, saj lahko ta ista strast povzroči razdražljivost, še posebej, če se soočite z izzivi ali osebami, ki vas frustrirajo. Opozicija z Uranom lahko prinese neustavljivo privlačnost ali pa sproži vaš uporniški duh, zato je pomembno, da pridobite objektivnost in premislite o dolgoročnih posledicah vaših dejanj, preden se odzovete na impulz..

Bik

V tem tednu, ki je obarvan z mlado Luno v Škorpijonu, se vaše partnerske vezi prepletajo s skupnostjo in področjem odnosov, kjer iščete skupno pot in sklepate kompromise. Svež začetek v partnerstvu, ki ga obeta mlada Luna, pa utegne biti preizkušnja, saj nasprotovanje Marsa in Urana v vašem znamenju prinaša razburkane vode. To je čas, ko se lahko pokažejo nekompatibilnosti, ki zahtevajo obravnavo, od načinov soočanja z jezo in spolnostjo do obravnave nepredvidljivih razlik. Toda, naj bo vaša vloga v odnosu dominantna ali podrejena, pomembno je, da ostajate spoštovani in da vaše potrebe in glas ostanejo slišani. Če v vašem življenju trenutno ni pomembnega odnosa, bodite odprti za nove možnosti, ki se lahko pojavijo v prihajajočih mesecih. Zato, ne glede na trenutne izzive, vztrajajte in ne sprejemajte prenagljenih odločitev...

Dvojčki

V tem tednu vas bo dinamika med vašim 'temnim' in 'svetlim' dvojčkom silila k ukrepanju in prinašala spremembe v vaš vsakdan. Z mlado Luno v Škorpijonu, ki razsvetljuje sektor vaše natalne karte, bo vaš 'temni' dvojček poln zanosa za uvedbo globine in transformacije v vaše delo, rutino in navade. Ne ignorirajte te potrebe po preobrazbi; morda vaša podzavest išče izziv ali celo krizo, da bi prebudila občutek življenja. Ta čas je idealen za začetek dolgotrajnih sprememb, ki bodo rasle in se razvijale v prihodnjih mesecih. Medtem ko sledite tem notranjim klicem po prenovi, pa ne pozabite na svojo dobrobit. Povezava Marsa z mlado Luno in opozicija z Uranom lahko pomenita, da bo vaša raven aktivnosti nevarno visoka. Bodite previdni, da se ne boste preveč zagrizli v kakšen zapleten projekt, ki bi vas lahko duševno izčrpal. Naučite se, kdaj je čas za počitek, in si privoščite oddih od obremenitev. Pojdite na sprehod, se sprostite z jogo ali pa preprosto najdite trenutke tišine. Najti morate ravnotežje med zagnanim delovanjem in sproščenostjo, saj bo to ključ do ohranjanja zdravja in rasti v naslednjih mesecih.

Rak

V tem tednu vas bo poganjala strast, tisti neukrotljiv ogenj, ki najde svoje izražanje na različnih področjih vašega življenja - od delovnega mesta do ezoteričnih učenj, od družinskega kroga do ustvarjalnih poti. Strast ohranja vašo vitalnost in vodi vaše korake, zato jo pustite, da vas napolni z energijo in vodi. Neptun v tem sektorju vaše karte, ki tvori harmonični trigon s Soncem in Marsom v sektorju vaše radosti, vabi k globokemu čustvenemu potopu in vam sporoča, da sanjate veliko in se ne bojite biti ekstremni. S tem odnosom lahko zasledujete svoje cilje z izračunljivo skrivnostnostjo in odkrivate nove poti strasti v svojem življenju. In ko se ta energija prepleta z vibracijami ponedeljkove Mlade Lune v Škorpijonu, se pripravite na svež začetek v ljubezni, okrepljen z razplamtelo strastjo zaradi vpliva Marsa. Opozicija Urana pa vam lahko prinese presenečenja, ki bi lahko zatresla tla pod nogami vašega ljubezenskega življenja ali pa v vas prebudila željo po svobodi - morda boste želeli uiti rutini z večerom, namenjenim samo vam in vašim prijateljem. Bodite odprti za te spremembe in jih sprejmite s prilagodljivostjo, hkrati pa obvladujte svoja pričakovanja. Nepredvidljivost Urana lahko vašo romanco obogati s pravo mero vznemirjenja in novosti, če le ostanete osredotočeni na srčno strast, ki vam je vodilo.

Lev

Ta teden lahko pokažete dve plati vaše osebnosti – če ste kot diva ali drama kraljica, se to zgodi samo, ko ste razburjeni. Ko ste slišani, priznani in ljubljeni, predete kot najbolj zadovoljna mačka. Mlada Luna v ponedeljek v sektorju družine prinaša priložnost za nov začetek, osvetljuje sence iz preteklosti, povezane z vašim rodovnikom ali fizično lokacijo. Ta nov začetek bi lahko bil tudi metaforično premikanje – bodisi sprememba doma, mesta ali samo premik v nov začetek. Po drugi strani pa mlada Luna v Škorpijonu v vaš domači svet prinaša tudi dvojno mero planetarnega nemira, zaradi česar se lahko povečajo trenutni konflikti ali pa pride do spora z avtoriteto, ali pa je morda pod vprašaj postavljena vaša avtoriteta. Možno je, da razmišljate o spremembi svoje profesionalne smeri. V vsakem primeru je pomembno, da ohranite mirnost in potrpežljivost, da ne bi prišlo do konfliktov ali iztirjenja situacije. Bodite pozorni tudi na "aha" trenutke, ki jih prinaša Uran, saj lahko ponudijo sveže perspektive in spoznanja, ki so potrebna za vaš napredek. Do sobote, ko bosta Sonce in Mars v vašem sektorju temeljev tvorila konjunkcijo, boste imeli jasnejšo predstavo o nadaljnjih korakih.

Devica

V skladu s trenutnimi kozmičnimi vplivi je morda vaša obsedenost zdaj nekaj običajnega, a ključ je, da to energijo preusmerite v nekaj konstruktivnega. Ta teden vaša komunikacija ne bo poznala ovinkov, saj mlada Luna v Škorpijonu prinaša nov zagon vašemu intelektu, ki ga dodatno podpihuje združitev z Marsom, vznemirjajoč vašo željo po globljem raziskovanju ali celo konfliktu. Ta poglobitev bi lahko prišla skozi sodelovanje z nekom, ki vas navdihuje - bodisi partnerjem, mentorjem, prijateljem ali kolegom. Združite svoje moči, da se skupaj potopite v svet domišljije in sodelovanja, kar bi lahko izkoristili tudi za reševanje družbenih krivic, kar je v harmoniji z vašo vlogo služenja drugim. Z opozicijo Urana se lahko pojavijo presenetljive situacije, ki bodo preizkušale vašo moč besed. Uporabite to priložnost za uveljavitev pozitivnih sprememb, in do konca tedna boste imeli jasno sliko, kako napredovati in doseči svoje cilje..

Tehtnica

V ponedeljek bo Mlada Luna označila začetek novega obdobja v vašem finančnem sektorju, ki simbolizira bogastvo, in prinaša obet povečanja vaših sredstev. To je priložnost za premislek o tem, kako lahko svoje izjemne sposobnosti uporabite za ustvarjanje obilja ter pridobivanje ali obnavljanje nadzora nad vašim materialnim svetom. Naslednji meseci vas vabijo k aktivnemu ukrepanju, saj imate vse potrebno za uspeh na dosegu roke. Kljub temu bodite pozorni, saj bo združitev Lune z Marsom povečala vašo odločnost za finančni napredek, a hkrati vas opozicija z Uranom opominja na previdnost. Nepričakovane spremembe lahko zahtevajo, da prilagodite svoje načrte, zato bodite pripravljeni na hitro preoblikovanje strategij in upravljanje z denarjem. Ta teden je ključen za vašo moč in zahteva osredotočenost ter prilagodljivost, da se izognete morebitnim oviram na poti do vašega idealnega izida.

Škorpijon

Mlaj v Škorpijonu prinaša ključen začetek novega cikla v vašem osebnem življenju, obeta se teden, nabit z energijo in presenečenji, še posebej na področju odnosov. Ljudje, ki so vam blizu srca, lahko delujejo nepredvidljivo, a prav to vznemirljivo obnašanje vam lahko služi kot navdih. Ponedeljkova združitev Mlaja z Marsom v vašem znamenju bo še povečala vašo odločnost in vam pomagala zasledovati zastavljene cilje z nezmotljivim instinktom, ki vas lahko pripelje do želenega, če ste pozorni na svoje želje. Kljub temu bodite pripravljeni na morebitne prepreke, saj nasprotovanje Urana lahko povzroči nepričakovane zastoje, ki se lahko pojavijo preko partnerja ali tesnega prijatelja. Čeprav prilagodljivost ni vaša vrlina, bo prav ta kvaliteta ključna, če bo potrebno spremeniti načrte. Tako petkova magična in kreativna energija kot tudi vaša odprtost za nove možnosti, ki jo podpira trigon Sonca in Marsa z Neptunom v sektorju veselja, vam obljubljata, da se vaše srce širi za vse, kar bi lahko prišlo. Imejte vero in se prepustite toku, ki vas morda vodi do boljše poti napredovanja.

Strelec

V tem tednu se soočate s koncem nekega obdobja; nečemu je potrebno narediti konec, bodisi to situaciji, odnosu ali krizi. Vaša pot naprej zahteva ustavitev drame, ki se bo zgodila na miren način. V času mlaja v Škorpijonu, ki bo v ponedeljek osvetlil vaše nezavedno, in ob združitvi z Marsom se boste soočili z osebnimi motivacijami in morebitnimi notranjimi ovirami, ki vas zadržujejo. Petkova energija bo še posebej podporna v duhovnih aspektih in pri zapiranju starih vrat, ki bi jih morali zapreti že davno. To obdobje je idealno za meditacijo ali terapijo, ki vam bo pomagala pri soočanju s tem, kar vas žene in s strahovi, ki vas omejujejo. Prav tako vam lahko nasprotovanje Urana odpre nova spoznanja o vaši individualnosti in svobodi izražanja. Dovolite si občutiti in nato spustiti čustva, da boste lahko nadaljevali naprej, osvobojeni bremen.

Kozorog

Ta teden je pravi čas za postavljanje novih ciljev in za začetek novega družabnega cikla, ki ga prinaša ponedeljkov Mlaj v Škorpijonu. Ta ne le ustvarja optimalno ozadje za vaše ambicije, ampak z združitvijo z Marsom v prijateljskem sektorju tudi podžiga vašo motivacijo za povezovanje z družbo, predvsem z dinamičnimi in energičnimi ljudmi. Z željo po novih izkušnjah se boste naravnali k posameznikom in skupinam, ki prinašajo sveže dejavnosti in poglede. S tem ne boste samo negovali svoje ideje v zasebnosti, ampak boste tudi širili svoj krog poznanstev s svežim nizom stikov, pričakujte pa tudi, da bodo nekateri izmed njih edinstveni ali nepredvidljivi, saj opozicija z Uranom lahko prinese izzive in spodbudi razmislek o vaši individualnosti in izražanju pravega jaza. Medtem petkova energija dodaja plodno podlago za ustvarjanje, kar še podkrepi ta čas oblikovanja in osvobajanja.

Vodnar

V tednu, ki je pred vami, boste čutili moč volje in odločnosti, ki sta na dosegu vaših rok. V ponedeljek vas Mlaj v Škorpijonu, ki se združuje z Marsom, poziva, da začnete uporabljati svoje veščine in se vživite v vlogo, ki vam je bila namenjena - v mogočno vlogo, ki jo idealizirate. Ta položaj lahko prinese tudi konflikte z avtoriteto, saj ste odločeni delovati po svoje, zlasti na delovnem mestu. Vendar pa lahko vplivna oseba vidi stvari drugače in vaš vladar Uran, ki se nahaja v nasprotju, lahko kompromis spremeni v nemogočo nalogo. Če pot naprej ni jasna, in če družinske okoliščine zahtevajo pozornost, bi lahko bila vaša najboljša strategija ta teden, da se umaknete in ne storite nič. Pomembno je, da ne pustite, da bi morebitni spori ali nesoglasja zmotili vaša prizadevanja za uresničitev vašega idealnega sveta..

Ribi

Vaša pot k povezovanju z resničnim jazom vas ta teden vodi skozi čarobnost, saj se Sonce in Mars v petek združita z Neptunom, vašim sovladarjem, v znamenju rib. Vi ste tisti, ki v sebi nosite čarovnijo, vi mahate čarobno paličico. Uporabite jo za preobrazbo področja v svojem življenju, ki potrebuje rast, morda skozi potovanja, iskanje ali deljenje znanja. Ponedeljkov Mlaj v Škorpijonu bo prinesel svežo energijo za vaše duhovne prakse in širjenje horizontov, medtem ko vas bo združitev z Marsom spodbudila, da živite po svojih prepričanjih, tako da navdihnete druge in ker je deljenje vaše pristnosti ključnega pomena. Nasprotovanje z Uranom pa vas opominja, da ohranite ravnovesje in spoštujete različna mnenja, saj vas prav ta lahko popeljejo do novih perspektiv. Sobota pa krepitvi vaših korakov v pravo smer prinaša še dodatno kozmično podporo. Vesolje je na vaši strani, neomajno in stoodstotno.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 12. do 18. februarja 2024)

Ta teden je obdobje transformacije. Ne čaka nas samo združitev kozmičnih partnerjev – Marsa in Venere – z Soncem in …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 5. do 11. februarja 2024)

Drugi teden februarja prinaša iskrivo energijo, ki jo poganjata Vodnar in Uran, obetajoč vznemirljive preobrate na …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.