Odprte so prijave za duhovne počitnice na Ižu v juliju ter za Egipt v oktobru. Posebna FIRST MINUTE ponudba velja do konca tega meseca ... 
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 12. do 18. februarja 2024)

Tedenski horoskop - Splošni pregled  (od 12. do 18. februarja 2024)

Ta teden je obdobje transformacije. Ne čaka nas samo združitev kozmičnih partnerjev – Marsa in Venere – z Soncem in Merkurjem v znamenju Vodnarja v torek in petek, temveč tudi njihovo srečanje z mogočnim Plutonom. To bi lahko bil najbolj razburljiv teden v celotnem februarju, ravno ob pravem času za Valentinovo! 

V torek nas bo Venera obdarila z čarobnim sekstilom z Neptunom, medtem ko bo Mars dinamično vstopil v znamenje Vodnarja. Naslednji dan se bo Mars združil s Plutonom v strastni konjunkciji. Ta kombinacija romantičnega vzdušja in seksualne strasti napoveduje, da bodo naši odnosi prežeti z fantazijami in strastjo! V petek bo Venera vstopila v Vodnarja, nas opominjajoč, da so najmočnejše ljubezenske vezi utemeljene na trdnih in iskrenih temeljih prijateljstva. Kot češnja na torti se za samske obetajo usodne ljubezenske povezave, zahvaljujoč Veneri in njeni močni konjunkciji s Plutonom v soboto. Občutili bomo neustavljivo privlačnost do osebe, ki nam je trenutno blizu, morda se bomo celo spopadli z občutki obsedenosti. Venera v altruističnem Vodnarju nas uči, da prava ljubezen prinaša svobodo, bolj obsežno, kot smo kdaj koli predstavljali. Spodbuja nas k spremembi v našem razumevanju in percepciji partnerskih odnosov. Torej, če čutite naraščajoč pritisk, intenzivnost, obsesivnost ali ste zgolj zatopljeni v strast, tu leži razlog. Držimo se skupaj.

Za tiste v razmerjih se odpirajo priložnosti za raziskovanje novih, fascinantnih dimenzij intimnosti. Treba je kultivirati nežen ples vzajemne povezanosti, pri čemer je bistveno občutljivo ravnanje z močjo, z globokim zavedanjem in prepoznavanjem senc, ki se lahko pojavljajo tako v nas kot v našem skupnem prostoru. Brez modrega vpogleda lahko prehitro zdrsnemo v nevarni ples manipulacije in toksičnosti, postanemo žrtve lastnih senc. Ta teden je ključnega pomena, da izkoristimo vsa duhovna orodja, ki so nam na voljo – terapije, nauki in modrosti, ki smo jih zbrali, so sedaj neprecenljivi.

Ko v nedeljo Sonce vstopi v znamenje Ribi, se energija spremeni v stanje neomejenega sočutja in globljega, božanskega razumevanja univerzalnih vzorcev. Kot rečeno – pred nami je izjemen teden.

 

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

23.02.2024–25.02.2024, Meditacijski vikend, Ribno Alpine Glamping, Bled

20.03.2024, 18:00–19:00, Trzin, Zvočna kopel ob pomladanskem solsticiju

11.04.2024–18.04.2024, Ciper, Regeneracijski BOOST teden na Cipru z Jasmino na kliniki Neomed

19.04.2024–21.04.2024, Vikend za dušo, Ribno Alpine Glamping, Bled

25.05.2024–26.05.2024, Avtentična rudarska izkušnja na Češkem: najdi svoj moldavit, Praga, Češka

 

 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

13. februar: Mars vstopi v Vodnarja. Po dveh letih čakanja se Mars vrača v Vodnarja, znamenje, ki ga ni obiskal vse od 6. marca 2022. Ta ponovni vstop napoveduje val sveže in dinamične energije, ki obljublja preobrazbo našega kolektivnega duha. V času, ko Mars pluje skozi Vodnarja, se prebudi radovednost: ali ta planet deluje kot upornik brez pravega razloga ali pa njegova uporništva skrivajo globlji pomen? Mars v Vodnarju namreč prižiga iskro nenadnih sprememb in presenečenj. Ta energija ne prinaša le prehodnih občutkov jeze in frustracije, ampak tudi zbira skupine ljudi, ki si prizadevajo za spremembe, vključno s seksualnimi eksperimenti in družbenimi gibanji. V tem obdobju Mars osvetli pomen intelekta, idej in idealov, ki presegajo zgolj osebne strasti, in nas usmerja k boju za večje dobro, prijateljstvo in skupnostne cilje.

Z energijo, ki jo prinaša Mars v Vodnarju, se naše običajne metode soočanja s težavami preoblikujejo; postajamo pogumni, nepopustljivi in eksplozivni, pripravljeni na eksplodiranje ob najmanjšem sprožilcu – vse to pod vplivom Urana, vladarja Vodnarja. V tem času ne miruje, saj ga nenehno vleče k tveganjem in inovacijam, zlasti na področju tehnologije, elektronike in aeronavtike. Kot posledica Marsa v Vodnarju postanemo bolj osredotočeni na družbene interakcije, prijateljstva in skupinske aktivnosti, medtem ko družinsko življenje preide v ozadje. Ženske bodo v tem obdobju morda posebej privlačile ekscentrični, pustolovski moški z zanimanjem za tehniko in znanost, kar lahko prinese svežino in novosti v njihova življenja. V duhu Marsa v Vodnarju se preobrazimo v timsko naravnane posameznike, kjer prevlada želja po delovanju v skupnem interesu nad osebnimi težnjami. Ta čas je priložnost za raziskovanje novih obzorij in premikanje meja običajnega. Medtem ko Mars prebiva v Vodnarju, je čas, da se osvobodite vsega, kar vas omejuje in zadržuje. Bodite pripravljeni tudi na vse, kar je novo, drugačno in presenetljivo. Bodite pripravljeni na nenadne akcije, impulze. Tam, kjer ste obtičali v rutini in dolgčasu, pričakujte spremembe - akcijo. Čas je za druženja s prijatelji, akcijo s prijatelji... Družabna omrežja zelo aktivna. Eksperimentiranje v odnosih, ljubezni, seksu.

13. februar: Venera v sekstilu Neptun. Vrnitev čarobnega sekstila med Venero in Neptunom nas je nazadnje pozdravila v pomladi leta 2023, ko je bila Venera v znamenju Bika, Neptun pa v Ribah na koordinatah 25°57’. Sedaj nas razveseljuje z zimsko različico tega aspekta, ki prihaja kot naročeno na predvečer Valentinovega. Raziskovanje sanj (Neptun) o idealni Ljubezni (Venera)... Pod vplivom tega aspekta se boste zazibali v občutljivost do lepote, hrepeneli boste po lepoti, harmoniji in prijaznosti... želeli boste svoje življenje obogatiti z lepoto in skladnostjo. Ta ljubek aspekt bo v vaš vsakdan vnesel iskrice kreativnosti in domišljije, puščajoč prostor, da domišljija prosto zadiha in začara. Kdo bi lahko trdil, da ne potrebujemo vsaj enega dne (ali še več takih dni) za dušo? Odložite bremena in se prepustite užitkom... dovolite si zadihati. Vaša percepcija bo ostra... slikajte z močjo misli. Tisto, kar ste nekoč le sanjali, se lahko zdaj (z malo prizadevanja) uresniči. Glasba in umetnost bosta vaši muzi inspiracije... predajte se! Užitki so na dosegu roke na številne načine, le prepoznati morate to energijo, jo "ujeti", se sprostiti in potopiti v tisto, kar vas izpolnjuje. Venera v Kozorogu morda daje prednost karieri in financam... a ta Venera prav tako zna ceniti in se predati užitkom ljubezni in čarobnosti. Neptun v Ribah prinaša romantično, pravljično, zasanjano atmosfero, ki odpira vrata svetu sanj, domišljije, kreativnosti, barv, glasbe in filma (zahvaljujoč pozitivnemu aspektu - sekstilu)... Skupaj Venera in Neptun tketa čudeže, točno tam, kjer in ko je čas za čudeže. Venera v Kozorogu, trdna, resna in odgovorna, nas spominja na zgodbo o Ledni kraljici, medtem ko Neptun prinaša pomoč, razkriva... in vse skupaj spremeni v nekaj lepšega, višjega.

Ni lepšega aspekta za prebujanje romantike v dolgoletnih razmerjih... z rožami, svečami, vinom in glasbo... :-). Morda ne nujno z kitaro, violina bo prav tako čarobna. Kakorkoli že, vsaka romantika je dobrodošla. Ta aspekt je kot nalašč za romantična srečanja! Je tudi izjemen za ponovno prebujanje strasti, kjer je to potrebno! Prinaša čudovito energijo za kreativnost, glasbo, ples... umetnost! Ta tranzit je idealen za romantiko in tisto, kar imenujemo vzvišena ljubezen (Neptun kot višja oktava Venere). Neposredno pred Valentinovim se nam ponuja priložnost, ki bi si je ne mogli lepše zamisliti. Uživajte, ne glede na to, ali praznujete ali ne!

14. februar: konjunkcija Marsa in Plutona. Zaključuje se cikel teh planetov, ki se je pričel 3. marca 2022 na 27°50’ Kozoroga, in zdaj se začenja nov cikel v Vodnarju. O tej trenutni konjunkciji sem vas že obvestila marca 2022. Zadnja konjunkcija Marsa in Plutona v Vodnarju sega v 2. december 1796. Od takrat naprej se Mars in Pluton prvič ponovno srečujeta v Vodnarju.

Po dveh letih se konjunkcija Marsa in Plutona vrača v Vodnar, kar ponuja priložnost za poglobljeno razumevanje tega aspekta. Konjunkcija simbolizira aspekt intenzivnosti, poudarka, začetkov, okrepitve, koncentracije in novih dejavnosti. Predstavlja aspekt intenzivnosti, ki je ugoden, če v odnosu prevladujeta dve pozitivni planeti, in neugoden, če sta vpleteni negativni planeti. Kadar sta v odnosu ena negativna in ena pozitivna planeta, je za natančno napoved potrebno več izkušenj. Kot primer si lahko predstavljamo dobro in poredno otroka in kako eden vpliva na drugega med igro. V tej konjunkciji se Mars in Pluton, oba vladarja Škorpijona, znajdeta v trku energij. Ta trk divjih in neukrotljivih sil lahko, če se z njimi pravilno upravlja, omogoči uresničevanje želja in premikanje gora v duhu Vodnarja. Vendar neustrezno ravnanje z njimi lahko privede do samouničenja. Adrenalin v tem obdobju deluje na polno.

Konjunkcija, aspekt, kjer se planeti srečajo v istem znamenju na isti stopnji, se razteza tudi pred in po točnem srečanju zaradi dovoljenega odstopanja od natančnega aspekta. Za konjunkcijo je dovoljeni odmik (orbis) 7°, kar pomeni, da se lahko vpliv tega aspekta manifestira tako pred kot po natančnem srečanju. Z energijo te konjunkcije lahko dosežete, kar želite, ali pa kaj uničite. Ta energija je hkrati zelo konstruktivna in destruktivna; modra izbira je ključnega pomena. Močna želja po nadzoru in prevzemanju kontrole je izrazita, kar lahko privede do močne želje po moči, energije nadzora, manipulacije in obsesivnost. Vse to ima lahko tudi globalni vpliv.

Pretekla konjunkcija v Kozorogu nam je zdaj zamenjana z novo v Vodnarju, s čimer se osredotočamo na zgodbe o neodvisnosti, svobodi, napredku, znanosti, tehniki in humanosti, pa tudi na uporništvo, radikalizem in upore. Svet je že v kaosu, in ostaja nam, da vidimo, kako bo ta konjunkcija kolektivno vplivala na nas vse, še posebej ker jo je težko primerjati z dogajanjem daleč nazaj v letu 1796. Pred nami je izbira med samouničenjem ali transformacijo. To obdobje ponuja odlične priložnosti za osebno transformacijo. Kljub morebitnim oviram na poti nam ta energija omogoča, da jih lažje premagamo. Želje so močne, intenzivne in mogočne. Ta energija vpliva tudi na intimne odnose, včasih z veliko mero obsesivnosti, dominacije in celo agresivnosti. Presežek energije zahteva pametno usmerjanje, saj lahko sicer privede do nevarnosti, kot je "morilski instinkt" v določenih situacijah.

16. februar: Venera vstopi v Vodnarja. Po prehodu Marsa se Venera prav tako podaja v avantgardni Vodnar. S tem Venera zapušča pragmatično energijo Kozoroga in ponovno vstopa v sfero Saturna, ki je gospodar Kozoroga in sovladar Vodnarja. V tem zračnem znamenju bo gostovala vse do 11. marca, prinašajoč val svežine in inovativnosti.

Venera v Vodnarju prinaša nov val v odnose, promovira prijateljstvo kot temelj ljubezenskih vezi, ceni vse, kar odstopa od ustaljenih norm, kar je unikatno, nenavadno in izvirno. V tem času bo vrednotila odprtost, neobremenjenost z nepotrebnimi pričakovanji in se izogibala vsakršni drami, ki ji niso pisane na kožo. Njen fokus bo na eksperimentiranju, privlačili jo bodo posamezniki, ki se zdijo nenavadni ali neobičajni za njene običajne standarde. Odvrnila se bo od monotonega, tradicionalnega in vsakdanjega; hrepenela bo po svobodi, želela si bo odmakniti od omejitev, ki jih je občutila v Kozorogu, iskala bo prostor za dihanje in raziskovanje vsega novega, drugačnega in nenavadnega. Venera v Vodnarju simbolizira duh skupnosti, druženja in je duša hipijevskega gibanja in komun. Za njo bo ključno, da ljubezenski odnos vključuje tudi prijateljstvo; brez tega ne bo čutila zadovoljstva. Je zastavonoša upora, usmerjena v prihodnost, brez obžalovanj preteklosti. V tem obdobju Venera v Vodnarju vabi k raziskovanju novih horizontov v medosebnih odnosih, k iskanju svobode in izražanju individualnosti. Pripravite se na raziskovanje ljubezni in povezav na povsem nov in osvežujoč način, kjer tradicija pušča prostor inovacijam in kjer je prijateljstvo temelj globljih vezi.

17. februar: Merkur v kvadratu z Uranom. Pred nami je ponoven prehod Merkurja v Vodnarja, po tem ko smo zadnjič to energijo izkusili 23. julija preteklo leto, ko je bil Merkur v znamenju Leva, nasproti Vodnarju, Uran pa se je nahajal v Biku na 22°32’. Sedaj se Merkur postavlja v nasprotje z Levom, tokrat znotraj znamenja Vodnarja.

Stres je že skoraj tu... a mu ne dovolite, da prevzame nadzor, poskusite se umiriti in najti notranji mir. Ta energija lahko vaš um spremeni v pravo bojišče nemira in vznemirjenosti. Lahko vas naredi ranljive za dražljaje zunanje okolice, ki vas hitro spravijo iz ravnotežja. Izogibajte se nepotrebnim verbalnim konfliktom in se ne zapletajte v neželene debate. Poleg psihične napetosti se lahko pojavijo tudi težave v komunikaciji, od tehničnih zapletov z elektronskimi napravami, kot so telefoni in računalniki, do nesporazumov s prijatelji, kar lahko pripisujemo vplivu Urana. Moj nasvet je, da vzamete globok vdih in preden ukrepate ali spregovorite, temeljito premislite. Poleg osnovne nervoze, ta aspekt prinaša tudi zmedo v načrte, možni so neprijetni dogodki, nezaželeni obiski in nekontrolirane reakcije. Priča bomo lahko indiskretnosti, pojavu sujete in neprijetnosti, da niti dobronamerne kritike ne bodo sprejete. Nekateri se bodo znašli v vlogi žrtev, bodisi zasluženih bodisi nezasluženih kritik, s čimer se lahko poveča trma. Nekateri bodo nagnjeni k ekstremnim in ekscentričnim odzivom, nepremišljenim dejanjem in odločitvam. V času tega aspekta bodo nekateri odnosi lahko na preizkušnji, zato bodite previdni, da ne pride do nepričakovanih prekinitev odnosov z bližnjimi in prijatelji. To je obdobje neprijetnih presenečenj in napačnih odločitev. Če v teh dneh občutite izrazito nervozo in nemir, se poskusite z njima spopasti na najboljši možen način. Dajte si nekaj dni časa, saj bo intenzivnost tega aspekta s časom popustila.

17. februar: Venera v konjunkciji s Plutonom. Začenjamo novo poglavje s konjunkcijo Plutona v Vodnarju, ki označuje zaključek cikla teh planetov, ki se je začel 1. januarja 2023 v Kozorogu na 27°39’. To je bila poslednja konjunkcija Venere in Plutona v znamenju Kozoroga, od sedaj naprej bomo priče njunim srečanjem v Vodnarju. Zanimivo je, da je bila zadnja konjunkcija Venere in Plutona v Vodnarju zabeležena 1. januarja 1798 na 28°47’, kar pomeni, da sta se Venera in Pluton po več kot dveh stoletjih ponovno srečala v znamenju Vodnarja.

Venera v konjunkciji s Plutonom prinaša geslo: Zapelji me... Venera, neodvisno od znamenja, vedno išče željo, ljubezen, užitek. Hrepeni po ljubezni, romantiki, dotikih, poljubih, nežnosti in morda celo plesu. Pluton, na drugi strani, išče strast, zasebnost, seks... želi prebuditi vulkan strasti in želja. Lahko pleše, toda njegov ples je bolj tango... Prinaša intenzivnost, morda skrivnost, in tudi potrebo po spremembi, regeneraciji, transformaciji. Ta energija ima moč popraviti, kjer je to potrebno, a vendarle se več pozornosti namenja strastem kot romantiki. S tem aspektom je mogoče zaplesati ples, ki je odziv na ljubezen. Ko se srečata boginja ljubezni in lepote ter bog podzemlja, se razvije posebna vrsta prepoznavanja... tisti skrivnostni pogled izpod obrvi. Takšno srečanje (natalno, tranzitno...) obema razkrije, da je bilo njuno srečanje usojeno. Takšna srečanja so lahko usodna, polna nevarnih vezi. Stiki med Venero in Plutonom so vedno intenzivni in strastni ter v sebi nosijo moč transformacije. Pomembno je, da se zavedamo, da lahko ta konjunkcija razkrije nekatere temne skrivnosti Venere. Lahko aktivira osebo v vašem življenju, ki vas prisili, da (ali da drugi) vidite tisto, kar ste želeli skriti. Morda se pojavi nekdo, ki vam pomaga odpraviti ali počistiti tisto, kar ni več koristno, ali oseba, ki na nek način prevzame nadzor nad vami.

To je obdobje, ko so možni ljubezenski trikotniki, obdobje intenzivnih, strastnih ljubezenskih doživetij. Izogibajte se manipulaciji in igram ter usmerite to energijo v transformacijo, kjer je to potrebno. Ko raziskujete... raziskujte globoko, saj ni prostora za površnost. Kot opomba, Venera predstavlja ne le ljubezen, ampak tudi vrednost, denar, zato ta tranzit vpliva tudi na vaše finance.

Vse to se odvija v energiji Vodnarja, ki lahko ta doživetja dvigne do neslutenih višin. Po letih konjunkcij v Kozorogu, se energije premikajo in od zdaj naprej bomo priče konjunkcijam v Vodnarju, s poudarkom na neodvisnosti, svobodi, napredku, znanosti, tehniki in humanosti, pa tudi na uporništvu, radikalizmu in uporih. Svet je že v kaosu, zato z zanimanjem pričakujemo, kako bo ta konjunkcija vplivala na nas kolektivno, še posebej, ker je težko primerjati z dogodki iz leta 1798, ko smo jo nazadnje doživeli.

Slika, ki vsebuje besede črna, tema

Opis je samodejno ustvarjen

Oven (20. marec - 19. april)

Pripravite se na širjenje svojih obzorij družbene zavesti. Ta teden bo vaš planetarni vladar Mars vstopil v zračnega Vodnarja (ostal bo vse do 21. marca), mu pa se bo pridružila še Venera, ki prav tako zasede Vodnarja v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo združili s Soncem, Merkurjem in Plutonom, ki že potujejo skozi znamenje prijateljstva in prosvetljenja. Poudarek na vašem socialnem sektorju ne bo zgolj okrepil vaših interakcij s prijatelji, temveč vas bo tudi podžgal z željo, da prispevate k spremembam na bolje v svetu. Zato je zdaj kot nalašč čas, da se angažirate v skupnih projektih in podprete stvar, ki vam je pri srcu. Na tej poti boste naleteli na osebe (in morda celo na občudovalca ali občudovalko!), ki bodo resonirale z vašim živahnim duhom..

Bik (20. april - 20. maj)

V tednu Valentinovega se vaša čudovita vladarica Venera v petek (in ostane do 10. marca) pomika v najbolj izpostavljen sektor vašega zodiaka, obetajoč izjemen čas za ljubezen in uspeh. Vaša motivacija za doseganje ciljev bo še dodatno okrepljena, ko Mars v ponedeljek vstopi v Vodnarja (kjer bo vse do 21. marca), kjer se bo pridružil Soncu, Merkurju in Plutonu v vašem kariernem področju. Ta astralna zasedba vas naravno usmerja k iskanju stikov z ljudmi, ki resonirajo z vašimi ambicijami, predvsem tistimi, ki lahko razvnamejo vašo kreativno iskro. Zdaj je idealen trenutek, da zasijete v vsej svoji spretnosti mreženja in vzpostavite povezave, ki lahko obrodijo sadove. Brainstorming in skupno ustvarjanje idej lahko sprožita iskro za vaš naslednji veliki podvig. Vaša sposobnost, da pokažete svoj umetniški talent, bo zagotovo odprla vrata priložnostim. Za samske se obeta, da bo delovni projekt morda prinesel srečanje z osebo, ki bo vibrirala na isti valovni dolžini kot vi..

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Prihaja obdobje prebujenja in duhovnega razsvetljenja, obarvano z nekaj nemira. V ponedeljek Mars vstopa v znamenje Vodnarja (in bo tam do 21. marca), sledi mu Venera, ki v Vodnarja vstopi v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo združili s Soncem, Merkurjem in Plutonom, ki že potujejo skozi znamenje Vodnarja, in tako osvetlili vaše področje duhovnega iskanja in raziskovanja. Spodbudili boste svojo željo po odkrivanju smisla in usmeritve vaše usode skozi branje in razprave o idejah, ki bodo razjasnile vašo življenjsko pot. Zato je zdaj izjemna priložnost, da se vključite v duhovne razprave ali se posvetujete z modrim mentorjem, ki odmeva z vašimi prepričanji. Vaša želja po raziskovanju sveta vas bo morda popeljala na fascinantno avanturo, na kateri vas čakajo nove prijateljske vezi in morda celo romantične iskrice..

Rak (21. junij - 21. julij)

Preobrazba še naprej ostaja ključna beseda za vas. Mars vstopi v Vodnarja v ponedeljek (do 21. marca) in Venera vstopi v Vodnarja v petek (do 10. marca). Pridružili se bodo Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že prehajajo skozi Vodnar v vašem področju celjenja in intimnosti. Želja po združitvi telesa, uma in duše z drugo osebo je lahko intenzivna. Lahko celo privede do katarzičnega srečanja. Vendar potrebujete tudi čas zase, da predelate globoka čustva, ki se prebujajo v vas. Morda še pomembneje, to obdobje je namenjeno sproščanju vseh čustev, prepričanj ali navad, ki ovirajo uresničitev vaših sanj, še posebej na področju intimnih odnosov.

Lev (22. julij - 22. avgust)

Torek in petek prineseta premik Marsa in Venere v vaše nasprotno znamenje in s tem v sektor vaših odnosov. Vaš intimni odnos se lahko preoblikuje in poglobi. V ponedeljek svojo pot v Vodnarja začne Mars (vse do 21. marca), mu sledi Venera, ki v Vodnarja vstopi v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo združili s Soncem, Merkurjem in Plutonom, ki že prehajajo skozi Vodnar, v vaši sferi partnerstva. To obdobje predstavlja ključni trenutek za vaš trenutni odnos, saj lahko vajino vez popelje na povsem novo raven. Za samske se obeta srečanje z osebo, ki bo razumela vašo strast in cenila vašo zagnanost. Prav tako se boste srečali z ljudmi, ki bodo odsevali vaše lastne lastnosti. Z drugimi besedami, vse, kar opazite pri drugih, lahko predstavlja izziv ali dar, ki ga nosite tudi v sebi.

Devica (23. avgust - 22. september)

Vaša učinkovitost in sposobnost organiziranja najmanjših podrobnosti v večjo sliko so včasih osupljive. Polni boste zagona in osredotočenosti na vse, kar vas trenutno zanima! Mars vstopi v Vodnarja v ponedeljek (in ostane do 21. marca), Venera pa vstopi v Vodnarja v petek (do 10. marca). Pridružili se bodo Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že prečkajo Vodnar, v vašem področju vsakdanjega življenja in dobrega počutja. Ta koncentracija kozmične energije večinoma nakazuje, da ste vključeni v dejavnosti, ki vas strastno zanimajo, in obdani z ljudmi, ki jih cenite. Imate moč ustvariti delo, ki ga imate radi — in med tem lahko srečate občudovalca. Poleg tega boste privabili ljudi, ki podpirajo vaša prizadevanja za izboljšanje dobrega počutja, kot je modri zdravstveni delavec ali prijatelj, ki vas motivira k vadbi.

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Kot znamenje, ki je vladar romantike, je ta tema osrednjega pomena za vaše usmerjanje v svetu. Tokratni tedenski tranziti razgrinjajo novo poglavje v vašem ljubezenskem življenju, neodvisno od vaše trenutne situacije. Pričakuje vas priliv energije, ki bo prebudil vašo peto hišo ljubezni in kreativnosti. Mars vstopa v dinamičnega Vodnarja že ta ponedeljek (kjer bo ostal do 21. marca), mu na poti sledi vaša vladajoča zvezda Venera, ki se prav tako naseli v Vodnarju v petek (do 10. marca). Skupaj se bodo pridružili Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že krožijo po Vodnarju, osvetljujoč vaše področje romantike in ustvarjalnosti. Če ste samski, vas morda čaka srečanje z občudovalcem, zavezanim neki posebni stvari. Možno je, da vam bo prijatelj predstavil nekoga posebnega ali pa se bo izkazalo, da je vaš zvesti prijatelj v resnici vaša prihodnja ljubezenska zgodba. Bodite pozorni tudi med družabnimi srečanji in skupinskimi aktivnostmi. Zdaj je pravi čas, da vaša umetnost zasije v vsem svojem sijaju in se predstavi svetu. Nadaljnje izpopolnjevanje vaših sposobnosti bo vašo ustvarjalnost dvignilo na višji nivo..

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Energija Plutona se ta teden popolnoma usklajuje z vašimi vibracijami. Z intenzivnostjo, globino in skrivnostnostjo, ste mojstri dela s senco, kar bo zdaj postalo še bolj poudarjeno. Vaše domače okolje bo prežeto z izjemno močno energijo. V ponedeljek Mars vstopa v dinamičnega Vodnarja (vse do 21. marca), sledi mu Venera, ki prav tako zasede Vodnarja v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo pridružili Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že krožijo po Vodnarju, osvetljujoč vaše področje doma in družine z intenzivno svetlobo. Pripravite se na doživljanje široke palete čustev v odnosu do družine, od najglobljih čustev ljubezni do trenj in izzivov volje. Uspešni boste, če boste sposobni odvreči vsakršno negativnost, ki pride na dan (preučite družinske vzorce) in komunicirali iskreno in odprto. Prav tako se boste počutili navdihnjeni, da svoj dom preoblikujete v prostor, ki odraža vaš osebni slog. Lahko gre za preprosto prenovo spalnice ali pa celovito preobrazbo vašega bivališča...

Strelec (22. november - 20. december)

Pričakujte val mentalne energije. V ponedeljek Mars prestopi v zračnega Vodnarja (kjer bo vse do 21. marca), sledi mu Venera, ki prav tako zasede Vodnarja v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo združili s Soncem, Merkurjem in Plutonom, ki že krožijo skozi znamenje Vodnarja, v vaši sferi komunikacije. Pisanje, govor, učenje in prepričevanje bodo postali naravni in lahkotni. Svojo realnost oblikujete s svojimi mislimi, zato bodite pozorni na svoje miselne vzorce. S komunikacijo iz srca in z odpravljanjem samokritičnosti boste v svoje življenje privabili več pozitivnih trenutkov. Kliče vas tudi avantura na cesti. Idealno bi bilo, če se odpravite na pot s prijateljem ali partnerjem. Za samske pa se na poti lahko zgodi romantično srečanje, ki obeta nepozabne spomine.

Kozorog (21. december - 19. januar)

Mars in Venera bosta ta teden zapustila vaše znamenje, kar napoveduje izjemen porast vaše sposobnosti za ustvarjanje blaginje. Mars se v ponedeljek podaja v znamenje Vodnarja (in ostane vse do 21. marca), mu pa sledi Venera, ki vstopi v Vodnarja v petek (in ostane do 10. marca). Skupaj se bodo združili s Soncem, Merkurjem in Plutonom, ki že razsvetljujejo vaš finančni sektor v Vodnarju. Pred vami je izjemno ugodno obdobje za povečanje vaših finančnih tokov. Zdaj ste polni motivacije! Vizualizacija priliva denarja v vaše življenje bo postavila temelje za njegovo manifestacijo. Seveda, aktivna vloga in izkoriščanje vaše kreativnosti, podjetnosti in spretnosti pri mreženju bodo ključni za doseganje želenih ciljev. To se nanaša na vse, na kar ste trenutno osredotočeni. Ta konstelacija planetov prav tako napoveduje možnost močne romantične privlačnosti, pri čemer bo oseba, ki vas bo pritegnila, precej drugačna od tistih, ki običajno pritegnejo vašo pozornost..

Vodnar (20. januar - 17. februar)

Pripravite se na navdihujočo postavitev planetov. Mars vstopi v Vodnarja v ponedeljek (do 21. marca), Venera pa vstopi v Vodnarja v petek (do 10. marca). Pridružili se bodo Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že potujejo skozi vaše znamenje. To je obdobje obilne kozmične podpore. Mars predstavlja energijo, Venera ljubezen in umetnost, Sonce simbolizira vašo individualnost, Merkur vaše razmišljanje in komunikacijo, Pluton pa predstavlja transformacijo. Torej, Vodnar, kaj si želite manifestirati? Izberite svoje sanje in se zanje zavzemite! Morda se ne bodo takoj uresničile, vendar vedite, da se bo Vesolje odzvalo na vaše namere in sprožilo proces, tudi če tega še ne vidite..

Ribi (18. februar - 19. marec)

Pozdravite prihod Sonca v vaše znamenje v nedeljo, ki prižge popolnoma nov sončni cikel. Čas je za manifestacijo. Darovi iz vašega notranjega sveta so kmalu pred vrati. Mars vstopi v Vodnarja v ponedeljek (do 21. marca), Venera pa vstopi v Vodnarja v petek (do 10. marca). Pridružila se bosta Soncu, Merkurju in Plutonu, ki že prehajajo skozi Vodnar, v vašem nezavednem področju. Ta intenzivna postavitev kozmične energije lahko razkrije neodkrito nadarjenost, psihične sposobnosti, izkušnje iz prejšnjih življenj ali skrito željo. Zadnje lahko vključuje vidik razmerja, dejavnosti ali lokacije, ki ste si jih želeli raziskati. Zaključek glede situacije iz preteklosti je lahko del tega procesa. V celoti gre za osvobajajoče notranje potovanje, zato je pomembno, da si vzamete čas zase..

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ

 

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 19. do 25. februarja 2024)

Strast utegne biti vodilna energija za vse nas v prihajajočem tednu. Ko se kozmična ljubeča, Venera in Mars, v četrtek …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 5. do 11. februarja 2024)

Drugi teden februarja prinaša iskrivo energijo, ki jo poganjata Vodnar in Uran, obetajoč vznemirljive preobrate na …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 29. januarja do 4. februarja 2024

Januar počasi, a nežno prehaja v februar, ki nas pozdravlja kot mesec ljubezni. Ta teden nas v astrološkem smislu čaka …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.