Danes ti podarimo obesek kristala MALAHIT pri nakupu nad 80 eurov! Kamen malahit je usklajen z energijo jeseni.
Malahit je kamen odpuščanja, spuščanja in predvsem samospoštovanja. Dobiš ga gratis ob nakupu nad 80 eur!

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 11. do 17. septembra 2023)

Tedenski horoskop - Splošni pregled  (od 11. do 17. septembra 2023)

Ta teden nas v astrološkem svetu čaka pravcata simfonija planetov, ki bo odprla vrata med resničnostjo in fantazijo, predvsem na področju medosebnih odnosov. V četrtek bo mlada Luna v analitični Devici nudila močan okvir za organiziranost in uresničevanje ciljev. Vendar pa bo njen opozicijski aspekt z zagonetnim Neptunom poskrbel za globoko introspekcijo: kaj lahko v naših odnosih konkretno izboljšamo in kje moramo dovoliti, da se stvari razpletejo same? Ta duhovna samoanaliza bo odlična priprava na petkov Merkurjev obrat, ki preide v direktno gibanje in tako deluje kot nekakšen intelektualni in emocionalni balzam, ponujajoč jasnost in usmerjenost za prihodnje dni.

Petkova čarobnost se nadaljuje z dinamičnim trigonom med Soncem in Uranom, ki bo pospešil našo osebno transformacijo. V tem kontekstu bo energija usmerjena v varno eksperimentiranje in izstop iz con udobja. V praktični in preudarni Devici to pomeni priložnost za varno raziskovanje novih poti, ki lahko pozitivno vplivajo na našo kariero, finančno stabilnost ali osebno izražanje. Skratka, čas je idealen za dvigovanje naše 'čudaške zastave' na višavje, ne da bi pri tem tvegali lastno varnost. Vesolje nam tokrat nudi ravno pravo dozo začimbe, ki bo obogatila našo stabilno zemeljsko energijo.

Dodatno, ta nebeška konfiguracija služi kot odlična predigra za Jesensko enakonočje
in  Hojo po žerjavici,

ki bo ta soboto izvedena na energijsko nabitih tleh Kureščka. Ta dogodek ne predstavlja le priložnosti za preseganje lastnih omejitev in soočenje s svojimi globokimi strahovi, ampak tudi možnost za nepozabno, transcendentalno izkušnjo. Poleg tega je to idealen trenutek za izražanje solidarnosti z vsemi, ki so bili prizadeti v nedavni naravni katastrofi. V tem edinstvenem okolju boste lahko vstopili v izjemno skupnost ljudi, ki iščejo osebno preobrazbo in povezanost z univerzalnimi silami.

Seveda, ni vse tako rožnato. Teden zaključuje serijo z zadnjim, tretjim kvadratom med Venero in Jupiterjem, ki ga lahko opišemo kot aspekt pretiranega uživanja' ali aspekt prekoračitve omejitev.' Oba planeta sta v astrologiji povezana z dobrim počutjem in srečo, zato njun težak aspekt ni nujno nevaren. Toda, opozarja nas na potencialno preseganje lastnih meja, predvsem na področjih ljubezni, financ in užitkov. Sreča v nesreči je, da smo do konca tedna že precej bolj osveščeni. Razumeli bomo simptome bližajoče se nevarnosti in bomo znali pravočasno ukrepati.

V zaključku, ta teden, kljub energetskim pastem, ki jih postavlja kvadrat med Venero in Jupiterjem, ponuja obilje kozmičnih dogodkov, ki nas bodo spodbujali k osebnemu razvoju, iskanju ljubezni in jasnosti. Je teden izzivov in lekcij, vendar tudi obilje priložnosti za notranjo rast. Morda se bomo občasno počutili kot akrobati na visoki gredi, vendar ne pozabimo, da se najbolj čudoviti cvetovi pogosto razcvetijo na najbolj nevarnih robih. 

Preden si zabeležite pomembne tranzite in planetarne vplive, pa poglejmo še datume, ko se družimo in povezujemo podobno vibrajoči ljudje!

15.10.2023–22.10.2023, Egipt, MAKADI BAY, Duhovne počitnice v Egiptu 2023

27.10.2023–29.10.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Meditacijski vikend

18.11.2023, Ljubljana, Delavnica Dober dih

24.11.2023–26.11.2023, Ribno Alpine Glamping, Bled, Vikend za dušo

16.09.2023, Kurešček (smer: Ig-Zapotok), Hoja po žerjavici 2023 

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

15. september: Mlada Luna v Devici. Ko mlaj krasi nebesni svod, je nebo obdano v misteriozno temo, simbolizirajoč nov začetek. Ta pojav se skladno ujema z naravnim zakonom, saj po vsaki noči sledi nov dan. V tem trenutku so zvezde še posebej očarljive, saj jih brez sijaja Lune vidimo v vsej njihovi veličini. To je čas, ki ga zaznamuje energija Device, z osredotočenostjo na vsakodnevno življenje, osebne navade, poklicno udejstvovanje, zdravje in higieno. Ta mlaj nosi tudi ime 'Mesec žetve' in predstavlja idealno priložnost, da se najprej posvetimo sebi, da bomo laže in bolje skrbeli za druge. Čas je za introspekcijo: kako smo organizirani v svojem vsakdanjem življenju, kako se počutimo v svojem delovnem okolju, ali smo psihofizično v ravnovesju. Morda je čas, da namenimo nekaj pozornosti tudi našim hišnim ljubljenčkom.

Devica nas vodi k želji po skrbi za druge, in v tej konjunkciji Lune z Soncem smo povabljeni k novemu začetku. To je čas za priliv sveže energije, za obračanje novega lista v naši knjigi življenja. V duhu Device lahko oblikujemo in postavimo konkretne cilje, ki jih nato s premišljenostjo, analitičnim pristopom in praktičnim delovanjem uresničujemo. Ta čas je priložnost za začetek novih poslovnih projektov, novih zdravstvenih režimov ali preprosto za novo smer v prehranjevanju. Vse to lahko storimo korak za korakom, s premišljenim načrtovanjem, ki ga narekuje energija Device. Ta mlaj bo imel poseben vpliv na Device, Ribe, Strelce in Dvojčke, a tudi na vse, ki imajo planete približno na 21° teh zodiakalnih znamenj. Ta časovni okvir ponuja priložnost za pomembne življenjske spremembe, tako za nas kot za tiste okoli nas.

V času mlaja v Devici imamo sledeče glavne aspekte: 

Sonce in Luna v konjunkciji 

Mlaj v trigonu z retrogradnim Uranom v Biku! Uran kot faktor presenečenja, nepričakovanosti, sprememb. 

Sonce in Luna v opoziciji z retrogradnim Neptunom v Ribah. Neptun kot faktor zmede, prevare, laži, razočaranja.

Vendar so prisotni tudi nekateri drugi (nekoliko širši aspekti) Sonce in Luna v trigonu z retrogradnim Plutonom v Kozorogu. Uran in Pluton v širokem trigonu, Uran in Neptun v sekstilu, Pluton in Neptun v sekstilu! Vsi skupaj gradijo konfiguracijo Zmaja. V tej konfiguraciji imamo Veliki zemeljski trigon, ki ga sestavljajo Sonce in Luna / R Uran / R Pluton, imamo opozicijo Sonca in Lune z Neptunom in imamo dva sekstila Plutona in Neptun in Urana in Neptuna.

15. september: Merkur obrača direktno (v Devici). Tretji retrogradni cikel Merkurja se elegantno zaključuje, pripravljajoč nas na naslednje poglavje, ki se bo odprlo 13. decembra. Takrat bo Merkur začel svoj četrti retrogradni cikel, tokrat v resnem in discipliniranem znamenju Kozoroga. Po tednih občutene dezorientacije v komunikaciji in odločanju, se nam obeta olajšanje. Če ste se počutili, kot da ste ujeti v labirintu časa in prostora, če je komunikacija nihala med nesporazumi in zmedo, če ste morali različne začete projekte odložiti na stranski tir, potem je sedaj čas za globok vdih in nadaljevanje z jasnejšo smerjo. Če ste opazili, da je bilo vaše razmišljanje zamegljeno ali nelogično, pripravite se na svež zagon mentalne jasnosti. Vendar bodite previdni; kot v vsaki dobri zgodbi je tudi tukaj zaplet. Čeprav Merkur začne počasi, a vztrajno napredovati, se še nekaj časa zadržuje v retrogradni senci, kjer lahko še vedno skrivajo pasti. Torej, malo dodatne previdnosti ne bo odveč. Merkur bo iz svoje retrogradne sence uradno izstopil 30. septembra, ko doseže 21°51' Device. Od tega trenutka dalje, bo krenil po popolnoma novih poteh, nekje, kjer še nikoli prej ni potoval. Ta planet komunikacije bo v znamenju Device ostal vse do 5. oktobra, nudil pa nam bo priložnost, da naša miselna jasnost in komunikacijske veščine dosegajo nove višine.

16. september: Sonce trigon Uran. Tam, kjer Uran kraljuje v vaši karti, tam pričakujte prijetna presenečenja – še posebej, ko je v trigonu. Ta aspekt je kot izziv, da se pogumno in radovedno odprete neznanemu. Čeprav njegov vpliv traja le dan ali dva, je to več kot dovolj časa za prebuditev vašega zanimanja za novo, neobičajno in nepredvidljivo. Dajte si dovoljenje, da za trenutek postanete "svojeglavi", da prekinete monotonijo vsakdana in vstopite v svet nenavadnih možnosti. Oba planeta v tem aspektu delujeta v zemeljskih energijah, a to nikakor ne pomeni, da manjka dinamike, vznemirljivosti ali presenetljivih obratov. Preživite čas v družbi nenavadnih, izvirnih ljudi; morda celo spoznate novega, fascinantnega prijatelja. Ali pa si vzemite čas zase, uvedite kakšno spremembo in presenetite tako sebe kot druge. V enem besednjaku: bodite neustavljivo izvirni, saj kopije redko pritegnejo pozornost. Vsak od nas nosi v svoji natalnem natalni karti nekje Urana, kar je indikacija naše inherentne izvirnosti. Čeprav je Uran večinoma prepoznaven kot generacijski planet, njegova vplivnost na posameznika ni zanemarljiva. Ta tranzitni aspekt lahko služi kot katalizator za globlje razmisleke o izvirnosti in edinstvenosti, ki so v nas vsem.

Uran v retrogradnem gibanju lahko v vse to vnese še neko dimenzijo preteklosti, kar dodatno zakomplicira, a tudi obogati, celotno dinamiko. Vse, čemur ta aspekt nasprotuje – dolgčasu, rutini, avtoritetam – se upira v imenu svobode, neodvisnosti, in edinstvenosti. On spodbuja boeme, kreativne duše, ekscentrike in tiste, ki želijo prebuditi svojega "notranjega otroka". Kljub temu, da gre za kratkoročni aspekt, je njegova moč vse prej kot minljiva; pravzaprav lahko sproži ognjemet navdiha in inovativnosti, ki ima potencial trajno zaznamovati vaše življenje.

17. september: Venera kvadrat Jupiter. Ah, to je že tretji kvadrat med Venero in Jupiterjem, vsak s svojo unikatno dinamiko! Prvi se je zgodil 11. junija, ko sta bila oba planeta direktna; drugi 22. avgusta, z retrogradno Venero; in zdaj tretji, s tokrat retrogradnim Jupiterjem. Odkar je Venera vstopila v Leva, je ta aspekt prisoten, vsak s svojo specifično intenziteto. Na nebu se soočata dva planeta, ki simbolizirata srečo, Venera kot "mala sreča" in Jupiter kot "velika sreča", vendar je kvadrat med njima izziv, povabilo k akciji, morda celo k živčnosti in stresu. Ljubezen, užitek in izdatnost dosežejo vrhunec... ali celo presegajo meje! Nekateri bi to poimenovali kot aspekt hedonizma. V času, ko je Jupiter v neharmoničnem aspektu, je vedno neka stopnja pretiravanja v zraku. Venera v kvadratu z retrogradnim Jupiterjem kliče k ekstravaganci v vseh njenih oblikah. Od hedonističnega uživanja v sladicah in pijačah, do ekstravagantnih porab za stvari, ki jih morda sploh ne potrebujemo.

Vendar bodite pozorni: retrogradni Jupiter vnese ščepec preteklosti v trenutni kontekst, kar lahko vodi v nostalgijo ali preurejanje starih zadev. Ta aspekt prav tako odpira vrata pretiranim pričakovanjem in možnim razočaranjem, vključno z zapletenimi ljubezenskimi zgodbami, ki so "prepovedane" ali pa so obarvane s kulturnimi, verskimi ali finančnimi razlikami. Z Jupiterjem v ozadju se lahko vse potencira, od uživanja do čustvenih odzivov. Torej, čeprav lahko kvadrat generira čustveno napetost, prinaša tudi energijo in akcijo v vaše življenje. Pomembno je, da v času trajanja tega tranzita ne sprejemate prenagljenih odločitev. Vaša čustva in impulzi za trošenje bodo skoraj gotovo povišani, in odpornost na skušnjave bo nizka. Zato je to obdobje, ko bi morali vaditi umirjenost in previdnost. Skrijte kreditne kartice, ignorirajte vabila na pregrešno razkošne večerje, in poskusite se upreti čustvenim in materialnim skušnjavam. Vaš apetit za užitek se bo namreč v tem času dramatično povečal, in najbolje je, da se posvetite zmernosti, preden se pozneje. zbudite s kesanjem.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

 

Če imate izdelano lastno astrološko karto, vam to resnično pomaga spoznati sebe, videti svoje svetle in temne plati, da uporabljate prava orodja in greste lažje skozi življenje, ker dobite toliko razumevanja v vašem načinu delovanja.

Izdelava astrološke karte je enkratni strošek, dobite jo pa za vse življenje. 

Naročite jo lahko za ceno 100 evrov, več informacij pa TUKAJ.

 

  

Oven

Zaupanje v vaše sposobnosti in zadovoljstvo nad opravljenim delom bosta v tem tednu popolnoma na mestu, saj Merkur nadaljuje svojo direktno potovanje skozi sektor, ki upravlja vašo dnevno rutino. Osredotočenost na optimizacijo vsakodnevnih navad in prilagoditev življenjskega sloga za boljše splošno počutje se bo še poglobila z energijo mlade Lune v Devici, ki bo zasijala v četrtek. Morda boste ugotovili, da je čas za preoblikovanje urnika, izboljšanje prehranjevalnih navad ali uvedbo sveže vadbeno rutine. Ko Merkur obrača v direktno gibanje v znamenju Device, boste verjetno tudi opazili, da se detajli na delovnem mestu postavljajo na svoje mesto z večjo lahkotnostjo. To bo tudi čas, ko se bodo profesionalne komunikacije odvijale bolj tekoče, kar lahko pripomore k izboljšanju produktivnosti in medsebojnih odnosov na delovnem mestu. Nato se pripravite na vikend, ki bo preprosto izjemno! Venera, planet ljubezni in užitka, se bo v znamenju Leva sprehodila skozi vašo peto hišo zabave in kreativnosti, kjer se bo srečala z velikodušnim Jupitrom v zemeljskem Biku. To je kot nalašč za romantične izlete, strastne zmenke ali celo za odkrivanje nove simpatije. Možnosti za ljubezensko iskrenje so več kot ugodne! Vendar pa imejte v mislih eno stvar: ta energija je tudi nagnjena k razkošju in pretiravanju. Zato bodite pozorni na svoje finančne izdatke, da ne boste nepremišljeno porabili več, kot je smiselno. Ob tej priložnosti boste morda želeli pokazati svojo velikodušnost, vendar se prepričajte, da to ne bo šlo na račun vašega finančnega ravnovesja.

Bik

Ta teden bo v zraku čutiti izjemno zemeljsko energijo, ki se bo kumulativno nabirala v sektorju vaše senzualnosti, s čimer bo najverjetneje obogatila vaše ljubezensko življenje. Vaša peta hiša, ki simbolizira uživanje v življenju, bo tokrat v središču pozornosti. Začnemo lahko z mlajem v Devici v četrtek, ki napoveduje novo fazo v vašem ljubezenskem življenju, kreativnih projektih ali celo v aktivnostih, ki vključujejo otroke. Z Uranom na prizorišču bi nekonvencionalni pristopi ali celo nenavadne ideje lahko privedli do želenih rezultatov. Izražanje tega, kar resnično čutite, bo postalo lažje, ko Merkur v petek nadaljuje svojo direktno pot v Devici. Ta planet komunikacije bo pomagal tudi pri poenostavitvi vaših potovalnih načrtov. Za samske med vami bi se romantika lahko zaiskrila na najbolj nepričakovanih mestih, kot so na primer preko sporočil, na izobraževalnih tečajih ali celo na potovanjih. Prihajajoči konec tedna bo še posebej bleščeč, saj se bo vaš vladajoči planet Venera v ognjenem Levu združila (preko kvadrata) z velikodušnim Jupitrom v vašem znamenju. Ta planetarna konfiguracija vas lahko navdihne, da organizirate razkošno zabavo, naredite velikodušen nakup ali pa se posvetite drugim oblikam estetskega in čustvenega izraza. Pripravite se na tedensko pustolovščino, ki vas bo popeljala skozi široko paleto čustev in izkušenj!

Dvojčka

Merkur, planet, ki vlada vašemu znamenju, bo v petek končno začel direktno potovanje skozi sektor vašega doma in gospodinjstva. S tem se začenja novo poglavje v vašem domačem življenju, ki ga dodatno poudari mlaj v Devici v četrtek, uvajajoč dva tedna osredotočenosti na domače zadeve. Ko Merkur v petek znova obrne direktno, boste opazili, da so komunikacije z družinskimi člani in glede vaše lastnine bistveno olajšane. To obdobje je izjemno ugodno za začetek projekta prenove doma, navezovanje stikov z dolgo izgubljenimi sorodniki ali načrtovanje družinskega srečanja. Vaša domišljija in zavest bosta ta konec tedna dobesedno zasijala, ko se bo Venera v Levu prek kvadrata srečala z velikodušnim Jupitrom v Biku, ki vpliva na vaše mentalne in nezavedne sfere. To lahko prebudi intenzivno željo po več ljubezni in bližine v vašem življenju. Vendar bodite previdni: Jupiter ima moč, da občutke in želje napihne do ekstremnih razsežnosti, ki niso nujno v stiku z realnostjo. To je še posebej pomembno, če so vaša pričakovanja visoko nastavljena v kontekstu trenutnega razmerja. Ta planet lahko pretvori male mehurčke optimizma v ogromne balone nerealnih pričakovanj. Zato ostanite prizemljeni, medtem ko uživate v vsem, kar ta dinamični astrološki teden prinaša.

Rak

Ta teden je osredotočen na komunikacijo, kar poudarja mlaj, ki v četrtek razcveta v tem ključnem segmentu vaše natalne karte. Vprašanja se pojavljajo: S kom je treba vzpostaviti dialog? Kateri pogovori čakajo na uresničitev? In morda najpomembneje, katera od vaših dolgoletnih prepričanj potrebuje prefinjeno prilagoditev? Pripravite se, saj v prihajajočih mesecih prihaja do vas nov val informacij, ki ima moč redefinirati vaša osnovna prepričanja. In to je izjemno pozitivno. S tem v mislih lahko z veseljem sprejmete dejstvo, da Merkur, planet komunikacije, končno nadaljuje svojo direktno pot, prav v tem sektorju. Kot da bi vam narava podarila priložnost za globoko vdihovanje in novo smer. Mlaj v Devici torej zaznamuje začetek novega intelektualnega cikla v vašem življenju. V tem obdobju boste polni elana za zbiranje informacij, artikulacijo vaših idej in učenje novih veščin. Merkur, ki v petek preide v direktno gibanje v Devici, bo ta proces samo še pospešil, omogočil večjo jasnost v vaših mislih in dialogih ter ustvaril ugodne pogoje tudi za potovanja. Za konec tedna pa se obeta pravo astrološko razkošje. Venera v Levu bo sklenila kvadrat z Jupitrom v Biku, kar lahko sproži intenzivno željo po ekstravagantnem in živahnem izletu s prijatelji. Preplavil vas bo občutek želje po nečem veličastnem, morda vikend izletu ali celo grandioznem ponovnem združenju. Alternativno pa bi lahko med kakšno skupinsko aktivnostjo doživeli bliskavico razsvetljenja na temo ljubezni, ki bi vaše srce napolnila z novimi možnostmi.

Lev

Do petka boste verjetno prekipevali od vznemirjenja in optimizma. Po zaslugi mlaja v Devici, ki v četrtek zasije v vašem finančnem sektorju, se odpirajo vrata k novim priložnostim za materialno blaginjo. Ta obetavna lunacija, povezana z dinamičnim Uranom, nakazuje, da bo vaša finančna uspešnost sorazmerna z vašo iznajdljivostjo in inovativnostjo. Dodaten zagon vašim finančnim načrtom bo dodal tudi Merkur, ki v petek nadaljuje svojo direktno pot v znamenju Device, kar obeta stabilen in koristen napredek na tem področju. Med vikendom vas čaka še dodatna doza astrološke magije: Venera, ki trenutno prebiva v vašem znamenju, bo v kvadratu s presežnim Jupitrom v Biku. Ta nebeška interakcija lahko sproži monumentalno izražanje čustev in ljubezni. Lahko se zgodi, da vas bo ljubljena oseba presenetila z velikodušno gesto, ali pa vas bo presenetila nenadna, strastna privlačnost. Ključno je, da se to vse odvija v kontekstu odpiranja vašega srca. Le majhen nasvet: poskusite ostati prizemljeni in uravnoteženi, da vas ne zanesejo nerealna ali pretirana pričakovanja.

Devica

V četrtek boste doživeli preporod, ko bo mlaj zakraljeval v vašem znamenju. Ta pomemben astrološki dogodek bo združen z Merkurjem, ki v petek nadaljuje svojo direktno pot prav tako v vašem znamenju. Ta sinergija bo v vas vzbudila nov zagon in energijo, ne samo za naslednja dva tedna, ampak še dlje. In vse to prav pravočasno za čarobni vikend, ki služi kot idealno prizorišče za sejanje semen novih začetkov. Je že skrajni čas, da razprostrete svoja krila in se v celoti pokažete svetu. Ni več potrebe, da živite v senci ali podležete nesamozavesti. Zdaj je idealen čas za jasno definicijo vaših ciljev in resnično ukrepanje. Morda rezultati ne bodo prišli takoj, a če ostanete zavezani svojim ciljem, boste občutili, da se začnejo stvari premikati v vašo korist. Ko vikend doživi svoj vrhunec, bo Venera v ognjenem Levu v kvadratu z ekspanzivnim Jupitrom v zemeljskem Biku, prizadevajoč se osvetliti vaše nezavedne in duhovne sfere. Ta aspekt lahko razkrije kozmični načrt vašega ljubezenskega življenja. Ne glede na to, ali ste trenutno v zvezi ali pa ste odprti za nove ljubezenske priložnosti, boste verjetno iskali višji, bolj transcendentalni pomen ljubezni.

Tehtnica

Venerin vpliv v vašem zodiaku vas naredi naravno naklonjene uživanju v življenjskih radostih, kar ni nujno slabo. Vendar, ko začnejo ti užitki oblikovati vašo postavo in prazniti bančni račun, je treba resno premisliti. Pretekli meseci so vam ponujali priložnost za učenje iz teh izkušenj, in do prihajajoče nedelje je čas, da se resnično zavežete spremembam. Varčujte z bančno kartico in se odrecite tisti dodatni pijači. Čeprav bo to morda začetno boleče, vas bo dolgoročno napolnilo s ponosom. V četrtek, ko mlaj začne svoj cikel v Devici, boste vstopili v dvo tedensko fazo zaključevanja in notranjega razmisleka. To je odličen trenutek za razrešitev spominov ali čustvenih prtljag, ki jih ne želite nositi v prihodnje. Dodatno, v petek bo Merkur nadaljeval svojo direktno pot v Devici, kar vam bo nudilo še večjo jasnost in inspiracijo za naslednje korake na vaši življenjski poti. Ta cikel izkoristite za globoko introspekcijo in za odstranjevanje starih navad ali čustvenih vzorcev, ki vam ne služijo več. Ta konec tedna se bo vaš vladajoči planet Venera v Levu srečal v kvadratu z Jupitrom v Biku, kar bi vas lahko pripeljalo do pomembne odločitve o globini vašega razmerja. To je pravi trenutek, da razmislite o možnosti, da bi neko prijateljsko povezavo povzdignili na višjo, bolj intimno raven.

Škorpijon

Ta teden vas čaka izjemno pomembno sporočilo, ki ima moč preoblikovati vaše poglede ali celo življenjske cilje. V končni analizi so ljudje, s katerimi se obdajamo, ogledala naših najglobljih želja in vrednot. Da, to je globoka misel, a odmeva z resnico. Naj vam to duševno ogledalo odpre oči za pravo smer v življenju. Vaše socialno življenje bo doživelo pravi preporod, saj mlaj v Devici v četrtek napoveduje nov, dva tedna trajajoč cikel v svetu vaših prijateljstev. K temu bo dodatno prispeval Merkur, ki v petek preide v direktno gibanje v Devici, kar bo poenostavilo vaše socialne načrte in komunikacijo s prijatelji ter kolektivi. Ta energijski zagon bi lahko pritegnil tudi vašo pozornost k nekemu družbeno pomembnemu vprašanju. Prihajajoči konec tedna vam prinaša kvadrat med Venero in Jupitrom, ki lahko aktivira vašo odločno naravo, še posebej, ko gre za iskanje tega, kar resnično želite v ljubezenskih odnosih. Da, zahtevate lahko veliko, vendar v tem kontekstu Jupiterjeva velikodušnost lahko pomaga doseči najbolj optimalen izid. Glavno je, da ste vi in vse vpletene strani na isti frekvenci. Tako boste zagotovili, da je vsaka interakcija čim bolj harmonična in obogatena z globokim razumevanjem.

Strelec

Ta teden je pod močnim vplivom vašega vladarja, Jupiterja, ki trenutno kraljuje v vaši sferi vsakodnevnih obveznosti in rutin. Ob nedeljskem kvadratu z Venero, planetom ljubezni, ki se giblje skozi vašo sfero pustolovščin, vas čaka pomembno prečiščevanje. Morda ste dojeli dragoceno lekcijo o tem, kako oblikovati osvobajajočo, a uravnoteženo dnevno rutino. Del vas je morda sanjaril o pobegu v neznano, stran od vsakodnevnih obveznosti, medtem ko je drugi del vas pragmatično ugotovil, da to ni izvedljivo. Ste uspeli najti zlato sredino? Četrtek prinaša mlaj v Devici, ki oznanja začetek novega, dva tedna dolgega profesionalnega cikla. Dodaten zagon za vaše karierne ambicije bo prinesel tudi Merkur, ko v petek preide v direktno gibanje v Devici. To bo gladko olajšalo komunikacijo z nadrejenimi in kolegi, ter pojasnilo nejasnosti na delovnem mestu. Ta konec tedna lahko zvezdna igra med Venero v Levu in vašim vladarjem Jupiterjem v Biku v vas vzbudi občutek nemira ali konflikta, še posebej ko gre za intimne odnose. Morda vas bo klicalo srce, da se podate v novo avanturo z ljubljeno osebo, vendar bodo pred tem morda potrebna določena poslovna usklajevanja. Če ste trenutno brez partnerja, se lahko romantika nepričakovano oglasi iz oddaljenih krajev.

Kozorog

Pripravite se na osupljivo električen teden, ki se najbolj obeta na področju vašega ljubezenskega življenja. Ta sektor vaše osebne sfere se lahko napolni z živahno, nadvse potrebno energijo. Duhovni preporod, ki se bo odvil v naslednjih dveh tednih, lahko pripišete mlaju v Devici, ki se pojavi v četrtek. Na različne načine – morda preko vizij, sanj ali ostrine intuicije – boste dobili dragocen vpogled, ki bi lahko osvetlil vašo življenjsko pot ali vsaj narisal oris vašega naslednjega koraka. V petek Merkur, planet komunikacije, prehaja v direktno gibanje v Devici, kar vas spodbuja k premišljenemu razmisleku o vašem naslednjem poglavju. Ta trenutek je idealen za vizualizacijo večje slike vaših ambicij in želja. Ko pride konec tedna, planeti napovedujejo zanimivo dinamiko: kvadrat med Venero in Jupiterjem, ki vpliva na vaša področja romantike in intimnosti, lahko ustvari prizorišče za strastno in globoko srečanje. Bodite le previdni; obstaja možnost za določeno napetost med pristno ljubeznijo in surovim poželenjem. Ostanite pozorni, da prepoznate, kaj je tisto, kar resnično iščete.

Vodnar

Temelji, ki ste jih zgradili v preteklem tednu, bodo kmalu začeli razkrivati svojo plodnost. Ugotovili boste, da ko ste odgovorni – kljub morebitnim težavam v tistem trenutku – sčasoma doživite svobodo in veselje, ki iz tega izvirata. Mlaj v Devici, ki v četrtek zaznamuje vaše področje notranje transformacije, odpira novo poglavje osvoboditve. V naslednjih dveh tednih se bo po vsej verjetnosti odprlo čustveno vprašanje, ki ga boste morali pozdraviti ali odpraviti, da bi osvobodili svoje srce. To obdobje vas lahko tudi navdihne k pospravljanju in podarjanju stvari, ki jih ne potrebujete več. V petek bo Merkur prešel v direktno gibanje v Devici, kar bo poenostavilo komunikacijo, zlasti na področju finančnih zadev, ki vključujejo banke ali skupne vire. Ko se konec tedna približa, zvezdne konstelacije napovedujejo zanimivo dinamiko: srečanje Venere v Levu in Jupiterja v Biku lahko potencira intenzivna čustva glede vašega partnerstva – ali njegove pomanjkljivosti. Obilno darilo ali izraz ljubezni lahko zaneti strast v vašem odnosu. Nasprotno pa, če je vaša povezava pod pritiskom, lahko ta planetarni vpliv dodatno zaostri že obstoječa vprašanja.

Ribi

Pripravite se na razburljive trenutke, saj se bodo v naslednjih dveh tednih v ospredje vašega življenja postavili vaši najbližji odnosi. Mlaj v Devici, ki ga bomo dočakali v četrtek, začenja novo poglavje na področju partnerstva. To vas lahko spodbudi k raziskovanju novih avantur s svojim partnerjem ali k odpravi težav, ki sta jih morda doslej pometala pod preprogo. Če ste trenutno brez partnerja, bo Merkur, ki v petek prehaja v direktno gibanje v Devici, olajšal vaše iskanje pomembnih novih vezi. Romantične priložnosti boste morda našli na spletu, na tečajih ali na dogodkih, kjer se predstavljajo strastne teme. Ko se konec tedna bliža, dinamika med Venero v Levu in Jupiterjem v Biku lahko v vas prebudi željo po velikodušni gesti do nekoga, ki vam je blizu. V razmerjih se boste morda osredotočili na ravnovesje med dajanjem in prejemanjem, kar bo verjetno postalo eno izmed ključnih vprašanj, na katera boste želeli najti odgovor.

Pošljite horoskop tudi svojim bližnjim, tale namreč ni "recikliran" iz leta 1995. Smo eni izmed redkih, ki objavljamo sveže pripravljen tedenski horoskop, ki ga sproti pripravlja priznan astrolog in psihoterapevt Dušan Doblanovič - Jimmy. Jimmy vam lahko izdela tudi lastno natalno karto. Več informacij TUKAJ.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 18. do 24. septembra 2023)

Novo obdobje se je razcvetelo pred nami. Septembrski ekvinokcij je zasijal, kot da bi nam narava podarila …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 4. do 10. septembra 2023)

Dragi bralci in gledalci Energije meseca, pred vami je 100-ti jubilarni tedenski horoskop! Doživeti tak mejnik je …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 28. avgusta do 3.septembra 2023)

Teden pred nami prinaša obet miru in razumevanja v odnosih. Namesto da bi bili v vrtincu romantičnih neurij, bomo lahko …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.