Pozor! 30% in 40% POPUST na hormonski program celičnega POMLAJEVANJA (ANTI AGE ADAPTO) z adaptogeni in hormonski program za obdobje menopavze (ADAPTO MENO)
Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 1. do 7. aprila 2024)

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 1. do 7. aprila 2024)

Ta teden razcveta v igrivem ritmu, ko Merkur v ponedeljek začenja svoje prvo retrogradno popotovanje leta, zavijajoč v zavetje samozavestnega Ovna. Ta čas se razgrinja kot dragocena prilika za premislek, preporod in poglobitev duše. V dobi, ko se zdi, da je življenje večno ujet v vrtinec hitrosti, retrogradni Merkur ponuja vrata v svet tišine, trenutek miru in priložnost za ponovno prizemljitev naših sanj. Čeprav retrogradnost pogosto prinaša zmedo in nepredvidene zaplete, ti postanejo le izziv, če se brez premisleka prenaglimo naprej. Zato si dovolite vdihniti svežino, odložiti težo odločitev. Ta osvežitev je nujna, bolj kot si morda mislite. Posvetite naslednje tri tedne razmisleku, iskrenim dialogom, in več poslušajte kot govorite. Po tem času introspekcije se boste prebudili prenovljeni, z jasnim umom, pripravljeni na nove podvige, oboroženi z vizijo vaše poti in ciljev. Kot že rečeno, Merkurjeva retrogradnost v znamenju Ovna nas vodi k poglobljenemu premišljevanju o osebnih ambicijah vse do 25. aprila.

V sredo nas objame še nežnejša energija, ko Venera in Neptun, spletena v objem, ustvarita prostor, kjer se čas zdi, da zastane, in kjer romantika zadiha s polnimi pljuči pravljice. Če v vašem srcu tli posebna iskra, se bo ta oseba skozi prizmo brezpogojne ljubezni in sočutja zazibala v svetlobo brezmadežnosti. A bodite previdni, ta čarobnost je krhka, hitro lahko izpuhti, še posebej ko se Venera v petek iztrga iz megličastega objema Neptuna, da bi korakala samostojno v znamenju Ovna. Zgrabite vsak čaroben hip tega srečanja. Pustite, da umetnost in ljubezen cvetita, naj glasba zapolni zrak, plešite. Odprite svoja srca široko, učite se odpuščanja.

Venerin vstop v Ovna prinaša neposrednost in svež veter v odnose, ki ga spremlja razburljivo zasledovanje ljubezenskih strasti. Ta ples, v katerem uživamo tako v vlogi lovilca kot plena, ljubezen preoblikuje v dinamično igro zasledovanja. S tem nam je dana moč, da drzno prevzamemo vajeti, odločeni igrati po lastnih pravilih igre srca! Venerin pohod doseže vrhunec v soboto, ko se v strastnem objemu prepleta preko sekstila s Plutonom, kar napoveduje iskrive strasti z obstoječim partnerjem ali intenziven prvi zmenek z nekom, ki stopi v vaše življenje kot vihar. Ob zaključku tedna naša fascinacija z ljubeznijo preseže vsa pričakovanja, razcvetejo se v pravo obsedenost. Venerin prehod v Ovna tako prebudi v nas neustavljivo željo, da sledimo svojim strastem, da se brez obotavljanja predamo željam srca, bodisi gre za osebo, cilj ali vrednoto, ki jo globoko cenimo. Nič nas ne more ustaviti. Zdaj smo v plamenih strasti, pripravljeni slediti klicu srca.

Oven

Ali ste res pripravljeni na plameneče valove energije, ki jih bo Venera kmalu zanetila v vašem življenju? Imate kar potrebno, da jih ukrotite? Pravo vprašanje pa je, ali je vaša okolica sposobna prenesti žar vaše prisotnosti. Od četrtka do 29. aprila bo potovanje Venere skozi vaše znamenje prineslo čas za odpiranje srca do ljudi, ki jih imate radi, in za privabljanje novih poznanstev, ki so v harmoniji z vašimi vibracijami. Če ste trenutno brez partnerja, se med temi srečanji lahko pojavi oseba, ki bo prebudila vaše romantične čute. Poleg tega vas čakajo izzivi na področju komunikacije, saj Merkur v ponedeljek zavije v retrogradno gibanje znotraj vašega znamenja, vse do 25. aprila. Ta občasno neprijeten astralni vpliv lahko zaplete načrtovanje vaših prihodnjih korakov, saj boste morda morali kasneje narediti nekaj popravkov. Vendar ne skrbite; prav tako vam ta čas ponuja priložnost za ponoven pregled in dokončanje projektov, ki ste jih že začeli, kar lahko izkoristite za krepitev vaših temeljev in ponovno usmerjanje vaše poti.

Bik

V naslednjih tednih se bo vaša hiša skrivnosti razkrila v vsem svojem sijaju. Med četrtkom in 29. aprilom bo prehod Venere, vašega vladajočega planeta, skozi znamenje Ovna prebudil globoko zakoreninjene občutke ljubezni, hrepenenja ali osamljenosti v vaši podzavesti. Te čustvene globine so lahko povezane z osebo iz vaše preteklosti ali pa so odsev trenutnih odnosov. Sedaj je pravi čas, da se poglobite v razumevanje teh čustev in njihovega vpliva na vaše življenje, ter če je potrebno, poiščete zaključek. Neposredno pred tem se poveže z nežnim Neptunom, kar odraža odpuščajočo, nežno in čustveno energijo v vašem družabnem življenju. To prinaša priložnost, da se v sredo povežete z ljudmi, ki delijo sanje vašega srca.. Kot če bi bilo usojeno, Merkur v ponedeljek (vse do 25. aprila) zavzame retrogradni položaj v Ovnu, kar vas bo spodbudilo k introspekciji in potovanju v preteklost. Ta čas za refleksijo lahko osvetli pomembne uvide in vam razkrije spoznanja, ki so ključna za vašo nadaljnjo pot.

Dvojčki

Od ponedeljka do 25. aprila označuje prehod vašega vladajočega Merkurja v retrogradno fazo. Namesto da bi žalovali za njegovim vzvratnim plesom, zakaj ne bi ta čas uporabili za temeljit pregled že doseženih ciljev? Razmislite, kateri so se vam resnično obrestovali in kateri so morda postali nepotrebni. Ali je mogoče pravi trenutek, da pritisnete na pavzo in si privoščite nujno potreben oddih za regeneracijo?. V tem času boste morda čutili potrebo, da globlje razmislite o tem, na kakšen način (ali sploh) vaše družabno življenje zadovoljuje vašo željo po pripadnosti. Ob prehodu na temo prijateljstva, Venera svojo pot nadaljuje v Ovna v četrtek, in sicer vse do 29. aprila, obetajoč iskrenje ljubezni skozi pogovore in skupne trenutke z vašimi najdražjimi prijatelji. Ljudje, ki jih boste srečali v tem obdobju, imajo potencial, da postanejo vaši zaupniki za dolga leta. In če je ljubezen tisto, kar iščete, se lahko romantična iskrica vname preko prijateljstva ali skozi vaše socialne kroge.

Rak

Ta teden začenjamo z zasukom fokusa, ki vas vodi od sanjarjenja k udejanjanju. Zdi se, kot da so prav vaše sanje – tiste v najbolj dobesednem pomenu – ključno gorivo za vaše naslednje korake. Vendar pa se pojavi izziv: z Merkurjevim prehodom v retrogradnost, lahko postane izzivalno določiti jasno smer, še posebej v kontekstu vaše kariere. Med ponedeljkom in 25. aprilom bo retrogradni Merkur v Ovnu zameglil komunikacijske kanale, zlasti tiste, ki so ključni za vašo kariero ali specifične cilje. Podajanje v nove projekte vam lahko prinese dodatne izzive, saj bodo ti verjetno potrebovali poznejše prilagoditve. Vendar, obrnite to v svoj prid: revizija ali dokončanje že začetih zadev se lahko izkaže za plodno. Vaša ustvarjalnost na delovnem mestu bo požela aplavz, ko Venera ta četrtek vstopi v znamenje Ovna, kjer bo ostala do 29. aprila. Ta čas prinaša svež veter harmonije, ki bo podkrepil prijetno sodelovanje z vašimi sodelavci in nadrejenimi. Kljub temu bodite previdni pri uravnavanju profesionalnih in osebnih odnosov. Razmislite: ali bi bila romantična iskra na delovnem mestu res pametna poteza?.

Lev

Zadnje čase se je v vas prebudila silna želja po novih dogodivščinah in raziskovanjih. Vendar se od ponedeljka naprej zdi, kot da ima Vesolje za vas pripravljene povsem drugačne načrte, kar vas neizogibno spravlja v stanje frustracije. Kot pripadnik ognjenega znamenja naravnost živite za akcijo in dinamiko. Ste dejavna oseba, ki težko najde zadovoljstvo v mirovanju ali nedejavnosti. Med ponedeljkom in 25. aprilom lahko retrogradni Merkur v Ovnu povzroči zaplete v vaših načrtih in komunikaciji, a hkrati odpira prostor za introspekcijo vaših duhovnih prepričanj, s ciljem prepoznati, ali resnično odražajo vašo avtentičnost. Morda se v vas prebudi tudi močna želja, da zaključite zastavljeni izobraževalni cilj. V nadaljevanju tedna vnos Venere v Ovna v četrtek (in vse do 29. aprila) obeta serijo prijetnih dogodkov, povezanih s potovanji ali nadaljnjim izobraževanjem. Interakcije z ljudmi na tečajih ali skupna avantura z nekom lahko razkrijejo vaše najlepše lastnosti. Prav tako lahko vaše vključevanje v duhovno skupnost odpre vrata novim prijateljstvom in celo potencialni romantični zvezi.

Devica

Od petka dalje boste v zraku začutili sapico sprememb, ko boste najverjetneje opustili iluzorno videnje skozi rožnata očala in se z vso resnostjo posvetili poslovnim izzivom. To predstavlja prehod od altruizma do možnosti, da postanete bolj osredotočeni nase - a prav to je včasih ključno za vzpostavitev harmonije. V ponedeljek, vse do 25. aprila, bo vaš vladajoči planet Merkur zavrtel svoj ples nazaj v Ovnu, kar bo zanetilo iskro za obdobje globokega samoraziskovanja. Potopitev v globine vaše duše ne bo le zdravilo za čustvene rane, temveč bo priložnost za razrešitev dilem ali krepitev vaših intuitivnih sposobnosti. Meditacija bo kot ključ, ki še dodatno odklene vrata do teh globin. Takšna introspekcija bo prinesla nova razsvetljenja v vaše ljubezensko življenje, ko se Venera v četrtek premakne v Ovna, v vaše polje preobrazbe, kjer bo ostala do 29. aprila. Devica, ste pripravljeni na preobrat? Če hrepenite po več ljubezni, se osredotočite na odpuščanje zamere, ki vas še vedno omejuje. Prav tako dajte posebno pozornost svoji intuiciji, posebej v odnosih, kjer vas ta notranji glas lahko vodi k pravim odločitvam.

Tehtnica

Vaša Venera ta teden prehaja iz nežnih sanjarjenj v ognjevito strast. Resda je to precejšnja sprememba za vaš čustveni sistem, a nič ni, s čimer se ne bi zmogli spopasti. Dejansko vas bo ta preobrat energij verjetno potihoma navdal z olajšanjem. Med četrtkom in 29. aprilom bodo intimna druženja tkala vzorce ljubezni, pod vplivom vašega vladarja Venere, ki svojo pot nadaljuje skozi Ovna v vaši sferi partnerstev. Bodisi da načrtujete vrsto romantičnih srečanj s svojim ljubljenim ali pa se odpravite na pustolovščino z vašim zaupnikom, osredotočenost bo na skupnih trenutkih. Če je vaše srce odprto za novo razmerje in se zvezde ujemajo, vas lahko pot prekriža z osebo, ki si zasluži vašo predanost. Vendar ne spreglejte Merkurja, ki se že v ponedeljek pomika v retrogradno fazo v Ovnu (do 25. aprila), in lahko nekoliko zaplete začetek nove ljubezenske ali poslovne zgodbe. Vendar pa vam ta čas prinaša dragoceno priložnost za globoko osebno raziskovanje, kaj resnično iščete v partnerju, in premislek o vaših morebitnih zadržkih do zakonske zveze in zavez.

Škorpijon

Sreda se za vas razcveta kot najlepši dan tedna, ovit v mehkobo, nežnost, ranljivost in energijo, ki je v celoti usmerjena v srce. Med ponedeljkom in 25. aprilom lahko retrogradni Merkur v Ovnu prinese drobne, toda moteče preglavice v vaš vsakdan. Morda boste naleteli na nesporazume glede dogovorov ali pa se boste težko zbrali pri določenem opravilu. Kljub izzivom, ki jih prinaša začetek česarkoli novega, je zdaj čas, da natančno pregledate svoje dnevne rutine in razmislite o njihovem vplivu na vaše splošno dobro počutje. Ko Venera v četrtek vstopi v Ovna (in ostane tam do 29. aprila), bo lažje najti ravnovesje, zmanjšati stres in se radovati drobnim radostim. Spodbujeni boste, da svojo energijo usmerite v aktivnosti, ki vas izpolnjujejo, in v odnose z ljudmi, ki so vam pri srcu. Skrb za lastno dobrobit bo postala ključni del vašega življenja..

Strelec

Morda se boste znašli v situaciji, ko bo treba prevetriti ali celo preklicati nekatere impulzivne besede, ki ste jih nedavno izrekli. Ojoj, ponovno se je zgodilo. No, tisti, ki vas iskreno ljubijo in vas dobro poznajo, bodo zagotovo razumeli vašo nagnjenost k temu, da vas včasih zanese strast trenutka. Med ponedeljkom in 25. aprilom vas lahko retrogradni Merkur v Ovnu postavi pred nekatere izzive v vaših načrtih, posebej v odnosih z vašo boljšo polovico, otroki ali kreativnimi partnerji. Možen vzrok zapletov bi lahko bil nesporazum, zato bodite še posebej pozorni, da so vaše besede in nameni jasno razumljeni. Premik Venere v Ovna to četrtek, ki bo trajal vse do 29. aprila, prinaša s seboj svetlobo blaženosti nad vašo peto hišo užitkov. To je izvrstna novica za vaše ljubezensko življenje in/ali kreativne podvige. Vaša vrojena radost, zagnanost in preudarnost so v tem obdobju vaše najmočnejše orodje. To je izjemno, saj se bodo energije, ki jih oddajate v svet, na nek način odbile nazaj k vam, omogočajoč vam, da zunanje izrazite bistvo vašega srca.

Kozorog

Kljub temu, da vas je nekdo morda prizadel na najrazličnejše načine, boste ta teden, zlasti v sredo, ko nas bodo obdajale kozmične energije pripravljenosti na odpuščanje in nov začetek, brez izjem, čutili nagnjenje k dobronamernemu razmišljanju o tej osebi. Med ponedeljkom in 25. aprilom se pripravite na nekaj vrtincev v domačem ozračju, saj retrogradni Merkur v Ovnu lahko vnese zmedo v vaše načrte in komunikacijo, zlasti tiste, povezane z družino ali domom. Zelo pomembno bo, da zagotovite, da vaši domači in bližnji razumejo vaše namene in izhodišča. Kljub morebitnim spodrsljajem bo ob prehodu Venere v Ovna ta četrtek, vse do 29. aprila, ljubezen še vedno cvetela v izobilju. Planet ljubezni in lepote bo v vaš dom vnesel večjo harmonijo in morda celo zgladil odnose z nekaterimi težavnimi družinskimi člani. To obdobje bo tudi kot nalašč za nadgradnjo vašega življenjskega prostora in organizacijo srečanja z ljudmi, ki jih imate radi, da skupaj ustvarite tople in nepozabne trenutke..

Vodnar

V sredo se boste znašli na točki, ko boste pripravljeni zapustiti vse svoje dragocenosti in sprejeti življenje v duhu popolnega puščavnika, nune ali meniha - odvisno od tega, kateri arhetip vas najbolj nagovarja. Kljub temu pa pazite, da ne storite koraka prehitro in premišljeno razmislite o svoji odločitvi. Od začetka tedna pa vse do 25. aprila vas bo retrogradni Merkur v Ovnu na področju miselnih procesov popeljal skozi labirint zmedenih misli. Ta notranji preobrat lahko zaplete vaše predhodno načrtovanje. Kljub temu pa prinaša dar introspekcije in ponuja priložnost za revizijo ali zaključek projektov, ki ste jih že začeli. Vaša pozornost se bo z vstopom Venere v Ovna ta četrtek (in do 29. aprila) močno usmerila na področje ljubezni. Pred vami so dnevi, ko bo ljubezen komunicirana neposredno iz srca. Venera bo prebudila vašo spretnost z besedami, ustvarjajoč idealne pogoje za pisanje ali izražanje vaših pogledov, kar bi lahko privabilo novega občudovalca.

Ribi

V sredo se Venera in Neptun srečata v vašem astrološkem znamenju, tketa teden prežet s čarovnijo, prelivanjem čiste ljubezni in razkošjem neomejene domišljije. Vaša avra zasije v polnem sijaju, večjem kot kadarkoli prej, obdarujoč vas z očarljivostjo in čutnostjo. Možno je, da se sami sploh ne boste zavedali moči svoje magnetne privlačnosti. Med ponedeljkom in 25. aprilom bo retrogradni Merkur v znamenju Ovna v področju vaših finančnih sredstev usmerjal vaše misli k premisleku o vašem finančnem stanju. Spodbujal vas bo k poglobljeni analizi vašega odnosa do denarja, čeprav bo morda postavil ovire pri zagonu novih finančnih projektov. Sreča na vaši strani se obeta s prehodom Venere v Ovna ta četrtek, ki bo trajal vse do 29. aprila, kar bi lahko pozitivno vplivalo na vaš dohodek. Zahtevan bo vaš optimističen pogled, zato se zavedajte morebitnih negativnih misli in samokritike glede vašega finančnega potenciala. Vizualizacija priliva denarja v vaše življenje bo okrepila vašo zmožnost za ustvarjanje prosperitete. Dodatno, vaša iskrenost bi lahko prebudila romantiko in vam omogočila realističnejši pogled na partnerske odnose..

Sorodne objave

Tedenski horoskop (od 22. do 28. aprila 2024)

Ta teden nam nebeški oder prinašajo le dve planetarni poravnavi, toda vsaka izmed njih nosi svojo izjemno moč. …

Tedenski horoskop - Splošni pregled (od 15. do 21. aprila 2024)

Ta teden se razkriva eden izmed najbolj pričakovanih astroloških vrhuncev leta 2024, ki obeta nepozabne trenutke z …

Tedenski horoskop (od 8. do 14. aprila 2024)

Ok, pripravite se ... zdaj pa so tukaj malo bolj intenzivni tedni in je fajn biti mentalno, psihično in čustveno …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.