Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – Pripravljeni smo na brezglavo zaljubljenost (od 8. – 14. julij 2024)

Tedenski horoskop – Pripravljeni smo na brezglavo zaljubljenost (od 8. – 14. julij 2024)

Julij je v polnem zamahu in teden pred nami obljublja bogato paleto doživetij - od romantike do priložnosti za osebni razvoj, izpolnjevanje obveznosti, ustvarjalnosti in sanjarjenja, vse do glamuroznega zaključka tedna. Dolgčas resnično ne bo na sporedu, še posebej ko čudovita Venera v četrtek vstopi v očarljivega Leva. Naši odnosi bodo ta teden doživeli cel spekter čustev, od vznesenih začetkov, duhovne globine, igrivosti pa vse do končnega zasuka obsedenosti. Kjerkoli že smo v svojih ljubezenskih zgodbah, dolgčas preprosto ni opcija.

Vse se prične v ponedeljek, ko Venera v nežnem Raku tvori prijateljski sekstil z ekscentričnim Uranom. Uran in Venera nas vzpodbujata k tveganju v ljubezni z dejanji, ki jih še nikoli nismo izvedli. Poleg tega ponedeljkova obetavna povezava med Merkurjem in Jupitrom napoveduje priložnosti za ustvarjalno sodelovanje in velike ideje, ki se lahko preobrazijo v trdne zlate cilje. Začnite pogovor - nikoli ne veste, kaj vse lahko vi in vaši prijatelji skupaj ustvarite.

Sledi sredin trigon med Soncem in Saturnom, ki poudarja prevzemanje odgovornosti. Ne glede na to, kako svobodnega duha se čutimo, se bomo znašli pred priložnostjo, da stopimo naprej, prevzamemo breme avtoritete in se lotimo dela.

Prava kozmična akcija se začne v četrtek, ko je Venera v središču pozornosti. Najprej ima v sredo prijetno, sanjsko srečanje s kreativnim, sočutnim Neptunom. Sladki trigon z Neptunom, preden preide v očarljivega Leva. Pri zadevah srca bomo morali zaupati svoji intuiciji, ki bo verjetno imela optimistične ideje o romantičnih zadevah. Pripravljeni smo na veliko ljubezen, morda celo preveliko! Brezglavo zaljubljenost - v življenje, v simpatijo, našega človeka, naše življenje - še nikoli ni bilo tako enostavno. Vse to bo imelo popoln rožnati odtenek, kot skozi naša najljubša rožnata očala. Nič ni narobe, nič se ne zdi grdo, neusklajeno ali neskladno.

Zelo kmalu po tej čudoviti uskladitvi Venera zapleše v razkošnega Leva, kjer prevzame drugačno vrsto sijaja. Tu je njena ljubezen ognjena, topla, strastna in dramatična. Rada zapravlja denar, udeležuje se razkošnih zabav in se zaljubi v svoj odsev. Tu je samozavestna in samozadostna, topla in ponosna na tiste, ki jih obožuje. Uglasite se z njeno energijo. Kje si lahko opustite, se več igrate, več romantično uživate, več razkošja?

V petek bo Venera vstopila v napeto opozicijo s Plutonom, gospodarjem Podzemlja. S prevladujočim "vse ali nič" pristopom do naših ljubezenskih življenj se lahko ujamemo v pretirano razmišljanje o nekom, ki ga ne moremo imeti, prepričani, da lahko z večjim trudom pridobimo njihovo ljubezen. Ta pristop jih bo verjetno le odrinil stran, zato je pomembno, da ostanemo razumni. Morda se bomo soočili s svojimi notranjimi sencami in se morda zapletli v dramo, še posebej z Venero v strastnem Levu, kjer je to izrazito možno. Vendar bo ta čustveni vrvež hitro minil, in vse veselje, ves užitek bo ponovno na dosegu roke.

 

Ključni astrološki datumi tega tedna

 

8. julij: Venera v sekstilu z Uranom. Venera v sekstilu z Uranom napoveduje vzburjenje: bodite pripravljeni na nepričakovano! Ta astrološki aspekt preseka monotonijo, zatohlost in rutino. Ali ste pripravljeni storiti nekaj drugače, presekati rutinski tok vašega življenja? Pod vplivom Urana lahko s prijatelji doživite nenavadne in zabavne avanture... morda celo kaj navihanega. To so trenutki, ki bodo razsvetlili vaš dan, morda za trenutek ali pa bodo imeli dolgotrajen učinek na vaše življenje, ga naredili lepšega in bolj zanimivega.

Odpirajo se vrata k novim poznanstvom; čas je za nenavadno, vznemirljivo in morda kratkotrajno romantiko, ki pa ima svoj čar. Za nekatere lahko to obdobje prinese pomembne življenjske spremembe. Če ste v razmerju, razmislite o novih skupnih aktivnostih, ki bodo obogatile vaš odnos; ni nujno, da gre za ekstremne podvige, kot je skok s padalom (čeprav, nikoli ne recite nikoli), temveč lahko izberete kaj, kar bo vaju oba vznemirilo. Če ste samski, bodite pozorni na nenadne iskrice, saj je ljubezen "kot strela z jasnega" v tem času povsem možna. Ta izraz je morda že obrabljen, a odlično ujame element presenečenja. Pričakujte, da se bodo v vaše življenje vključili novi, originalni in drugačni ljudje. Uživanja, zabava, druženje in čustva vas lahko presenetijo tam, kjer jih najmanj pričakujete.

8. julij: Merkur v sekstilu z Jupitrom. Merkur v sekstilu z Jupitrom vas vabi, da premislite o sreči: Kaj vas resnično osrečuje? Kje se nahaja vir vaše sreče? Ne iščite sreče zunaj sebe, saj ko jo enkrat najdete v sebi, bo vedno ostala z vami. Imeti ta aspekt v natalni karti je dragoceno, vendar je prav tako koristen, ko se pojavi v tranzitu. Čeprav je zaradi Merkurjeve hitre narave ta tranzitni aspekt kratkotrajen, njegov vpliv odzvanja.

Naj vas spremljajo lepe misli in besede; razveselite sebe in druge z nasmehi in toplimi besedami, pa tudi z dejanji, ki govorijo sama zase. Ta aspekt spodbuja učenje in študij, pod okriljem Jupitra - če ste trenutno v obdobju učenja, priprav na izpite ali jih opravljate, je to še posebej ugoden čas. Prav tako je aspekt naklonjen krajšim potovanjem in vzpodbuja pozitivno razmišljanje. Prebuja se optimizem; poslovne transakcije in sklepanje pogodb so pod tem vplivom obetavnejše, prav tako so ugodna srečanja z nadrejenimi, oblastmi ali vzpostavljanje koristnih poznanstev.

11. julij: Sonce v trigonu s retrogradnim Saturnom. Sonce v trigonu z retrogradnim Saturnom odpira vrata učinkovitega sodelovanja med energijami teh dveh planetov (Sonca in Saturna) in vodnih znamenj (Raka in Rib). Ta harmoničen aspekt omogoča lažje uresničevanje zastavljenih ciljev, saj uspeh, napredovanje in nagrade postanejo bolj dostopni. Izkoristite to močno sinergijo!

Energija tega aspekta je idealna tako za že uveljavljene vodje kot za tiste, ki si še želijo to postati. Spodbuja večjo odgovornost, disciplino in samozavest. To je tudi energija, ki krepi uspešnost v poslovnem svetu, karieri in stroki. Možno je napredovanje ali vzpon na višjo stopnjo v družbeni hierarhiji. Pričakujte tudi večje strpljenje in modrost, značilnosti, ki so še posebej izražene pri retrogradnem Saturnu, kar vam lahko omogoči zaključek nedokončanih projektov. V teh dneh si postavite jasne cilje... sedaj imate priložnost, da jih uresničite, ob tem pa se zavedajte svojih omejitev (Saturn). Načrtujte, saj boste imeli možnost, da svoje načrte tudi uresničite! Ta tranzit se pojavi dvakrat letno in traja nekaj dni.  Če trenutno doživljate trigon tranzitnega Saturna v Ribah z natalnim Soncem v Raku ali Škorpijonu pri približno 19° (+/- nekaj stopinj), potem gre za redek tranzit, ki se zgodi dvakrat v 28 letih in traja več mesecev!

11. julij: Venera v trigonu z Neptunom. Venera v trigonu z Neptunom in Neptun na 29° Ribe označujeta prehod planeta iz enega znamenja v drugo. Ob 18:19 bo Venera zablestela na rdeči preprogi in vstopila v znamenje Leva. To je prekrasna energija, ki sicer ne bo trajala dolgo, a je vredno omeniti, da jo nekateri med vami nosijo v svoji natalni karti, nekateri se bodo rodili s tem aspektom, spet drugi jo bodo zaznali v svojem letnem horoskopu (rojeni v teh dneh). Tudi vsi ostali bomo na svoj način deležni njenih čarov. Opis tega aspekta prinaša združitev Ljubezni (Venera) in Magije (Neptun). Nadenite si rožnata očala in sanjajte. Naj se združijo globoke vode Raka in še globlje vode Ribe. Predstavljajte si, kako se te mogočne vode prepletajo... in uživajte v tem čarobnem trenutku. In vedno si zapomnite: Ljubezen je vse, kar potrebujemo!

11. julij: Venera vstopi v Leva. Ste pripravljeni na vznemirjenje in dramo? Venera zapušča udoben in varovalen dom Lune (Rak) ter prehaja v hišo Sonca (Lev). Čas je, da zapustimo varno zavetje, v katerem smo se morda preveč udomačili. Čeprav je bilo Veneri v Raku udobno, varno in zanesljivo, je prevladoval občutek dolgočasja. Domovi naših mater, babic ali tašč so polni topline in skrbi, vendar je Venera začutila hrepenenje po zabavi, igri in razkošju. Sedaj je čas za rdečo preprogo in reflektorje, saj Venera vstopa v kraljevski znak Leva. Venera išče aplavz in želi vso možno pozornost. Kot fiksen, ognjen znak, Lev spodbuja Venero, da prižge iskrice naših strasti. Čas je, da zablestimo...

Na rdeči preprogi bo Venero pričakal Merkur, kjer bosta skupaj kraljevala v soju žarometov. 22. julija se jima bo pridružilo še Sonce, ki bo zaznamovalo začetek razburljive sezone Leva.

Venera v Levu bo še posebej razveselila Leve, prav tako pa tudi ostala dva ognjena znamenja, Ovna in Strelca. Med bivanjem Venere v Levu bodo ta znamenja uživala v njeni posebni naklonjenosti. Naklonjenost Venere lahko pričakujejo tudi Dvojčki in Tehtnice, zračna znamenja, pri katerih lahko resnično rečemo, da je "ljubezen v zraku."

Vodnarji bodo morali iskati ravnovesje, saj jih čaka preizkušnja v obliki "hoje po vrvi" zaradi opozicije. Ostala znamenja, kot so Biki in Škorpijoni, se lahko pripravijo na različna vznemirjenja in soočenja (kvadrat), kjer velja pravilo "na vsako akcijo sledi reakcija." Kozorogi in Ribi bodo vstopili v obdobje prilagoditev; Kozorogi nestrpno pričakujejo Venerin prehod v Devico (trigon), medtem ko Ribe pričakuje opozicija. Raki še vedno uživajo v obdobju milosti (polusekstil), Device pa se že pripravljajo na Venerin prihod v njihov znak, ki bo 5. avgusta.

12. julij: Jupiter v sekstilu s SLV (Severni Lunin Vozel). Ko Jupiter in Severni Lunin Vozel (SLV) tvorita tako harmoničen aspekt sodelovanja, nas ta energija spodbuja k zapustitvi cone udobja in odpravi na avanturo. Ta energija nosi priokus nečesa, kar je še pred nami in nam razkriva širšo sliko prihodnosti. Tukaj je tveganje premišljeno... sprejemanje tveganj za uresničitev določenih ciljev je ključno! Sedaj je idealen čas za razširitev obzorij, za učenje in izobraževanje, kar vse skupaj močno obogati našo življenjsko filozofijo. Iskanje globljega smisla postaja vse bolj pomembno! Prihodnost, ki jo oblikuje SLV, se zdi svetlejša in bolj optimistična... Trigon z Južnim Luninim Vozlom v Tehtnici nam služi kot smernica, ki nas uči, da iz preteklosti črpamo le pozitivne izkušnje!

12. julij: Venera v opoziciji s retrogradnim Plutonom. To opozicijo v teh znamenjih smo doživeli že lani, kot redko astrološko pojavitev. Zdaj, ko se dogaja drugič, ne moremo več govoriti o njej kot o redkosti. Spomnimo se: Venera in Pluton se enkrat letno znajdeta v opoziciji, kar pomeni čas kulminacije. Prva opozicija med Venero v Raku in Plutonom v Kozorogu je bila 2. avgusta 2009, zadnja v teh znamenjih pa 9. avgusta 2022. Prva opozicija na osi Lev/Vodnar pa se je zgodila 5. junija 2023. Ta opozicija enkrat letno preizkuša vezi, odnose, zakone in finance, prinaša pa težave tam, kjer se pojavljajo ljubosumje, obsedenost in vsiljevanje kontrole ali moči.

Kaj lahko ta aspekt prinese? Možne so naslednje posledice: spor s partnerjem, ljubosumje, vaše ali partnerjevo, vsiljevanje moči in kontrole, dramatična čustva, kot je sovraštvo, obsedenost z določeno stvarjo ali osebo, močne čustvene reakcije, jeza, želja po maščevanju, manipulacije in izjemno močne strasti, ki ustvarjajo skoraj magnetno privlačnost. Najpogostejši razlog za spor je strah pred izgubo ljubljene osebe ali pred koncem nečesa pomembnega, strah, da bo nekdo vzel tisto, kar ljubite ali si želite. Včasih pa to lahko pomeni tudi trajno, bistveno spremembo. Ta energija lahko povzroči tudi finančne težave, še posebej, če ste finančno odvisni od drugih.

Sprejemamo prijave za Jupitrovo šolo astrologije

Bi radi sami imeli znanje, da lahko preberete, kaj se skriva v zvezdah in kaj vam napovedujejo planeti?

Potem se odpira edinstvena priložnost, saj oktobra neponovljivi Dušan Jimmy Doblanovič prične svojo šolo astrologije – Jupitrovo šolo astrologije. Predstavljajte si, da imate ob sebi mentorja, ki vam lahko v nekaj mesecih predstavi znanje, za katero bi drugi potrebovali leta.

Ta program je namreč plod več kot desetletnega dela, raziskovanja in predanosti. Zasnovan je tako, da starodavno znanje astrologije predstavi v lahko dostopnih segmentih, povezuje kompleksne koncepte na preprost način in postopoma gradi vaše razumevanje.

Prijavi te na JUPITROVO ŠOLO ASTROLOGIJE.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

 

Oven

Ponedeljek prinaša val briljantnih idej, ki vas bodo navdihnile. Ne glede na okoliščine, je vedno razburljivo zazreti se v prihodnost in raziskovati možnosti, ki se odpirajo pred vami. Vzponi in padci v ljubezni lahko ta teden v vas prebudijo energijo ali postavijo pred izzive. Venera v Raku bo nadaljevala z vnašanjem lepote in harmonije v vaš dom, vse do četrtka, ko se bo premaknila v Leva, v vašo hišo zabave, kjer bo ostala do 4. avgusta. To je odlična novica za vaše ljubezensko življenje ali ustvarjalne podvige, a obstaja opozorilo: opozicija s Plutonom v četrtek in petek lahko povzroči konflikt, najverjetneje z ljubimcem, prijateljem ali skupino. Onstran vpliva Plutona bo Venera prebudila vašo igrivo plat in vas spremenila v magnet za občudovalce. Če ste v razmerju, bo skupno uživanje v dejavnostih, ki jih oba ljubita, še poglobilo romantiko med vama.

Bik

Vaš planet Venera prevzame vodstvo, kar bo mešanica blaženosti in sitnosti. Planet ljubezni v Raku bo v četrtek, ko se uskladi z sanjavim Neptunom, okrepil vašo intuicijo in ustvarjalnost. Kasneje ta dan bo prehod Venere v Leva vzbudil vašo ljubezen do doma in družine (ali prijateljev, ki se počutijo kot družina). Vendar pa lahko opozicija Plutona v vašem profesionalnem področju v četrtek in petek sproži konflikt med vašim domačim in delovnim življenjem. Na primer, morda boste obsedeni z neko težavo, povezano z delom, med družinskim časom. Poleg tega pričakujte prebujenje vašega notranjega zabavljača, kar naredi prihajajoče tedne idealen čas za polepšanje vašega doma in organizacijo druženja..

Dvojčki

Ponedeljek prinaša izjemno povezavo vašega vladarja, Merkurja, z Jupitrom v spodbudnem sekstilnem aspektu. Nedavno ste prišli do nekaterih izjemno domiselnih idej, zdaj pa je čas, da jih samozavestno in z odločnostjo predstavite svetu. V prvem delu tedna bo Venerin prehod skozi Raka v vašem finančnem sektorju vzpodbudil uporabo vaše ustvarjalnosti za povečanje dohodka. V četrtek bo Venera prešla v Leva v vašem področju uma, kar bo vašo naravno komunikacijsko spretnost poneslo na povsem novo raven, vse do 4. avgusta. To bo idealen čas za izražanje skozi pisanje ali javno nastopanje. Tudi romantični oddih bi bil pravšnji. Vendar pa se boste pred tem morali soočiti z opozicijo Venere in Plutona v četrtek in petek. Ta vpliv lahko povzroči konflikt med vašo logiko in tem, kar smatrate za resnično, še posebej, če je vpletena osebna razmerja.

Rak

Sreda je vaš dan za sijaj. Sonce in Saturn tvorita harmonično povezavo, pri čemer Sonce trenutno prebiva v vašem znamenju, kar pomeni idealno priložnost za to, da resno prevzamete odgovornost. Venera ta teden igra dvojno vlogo, tako pozitivno kot negativno. Kot planet ljubezni v vašem znamenju bo ustvarila okoli vas avro privlačnosti, ki bo še posebej opazna v četrtek, ko se uskladi z vzvišenim Neptunom. Morda boste celo začutili predvidevanje o nekem odnosu. Istega dne bo Venera vstopila v Leva, v vaše finančno področje (do 4. avgusta), kar bo okrepilo vaše možnosti za zaslužek. Vendar pa lahko opozicija s Plutonom v četrtek in petek povzroči konflikt, povezan z vašim denarjem ali vrednotami. Ko ta vpliv popusti, boste pripravljeni zasledovati svoje sanje.

Lev

Začnimo s četrtkom. Venera, planet ljubezni, lepote in romantike, se radostno vrača v vaše znamenje, prvič po približno letu dni. Ta tranzit vas bo napolnil z občutki privlačnosti, kakršnih niste čutili že dolgo. V prvem delu tedna bo Venera v Raku osvetlila globoka čustva iz preteklih razmerij, skrita v vašem nezavednem področju. Ta proces sproščanja preteklosti vam bo omogočil, da v polnosti izkoristite Venerin prehod v vaše znamenje, ki bo trajal vse do 4. avgusta. Vaša karizma in ustvarjalnost bosta v tem obdobju nedvomno na vrhuncu. Vendar bodite pozorni, saj lahko opozicija Plutona v vašem področju partnerstva v četrtek in petek povzroči napetosti v odnosih. Morebiten konflikt bo testiral vaše vrednote in odnose. Kljub temu, po prehodu tega vpliva, bo vaša notranja svetloba v prihajajočih tednih neustavljivo privlačila pozornost in občudovanje.

Devica

Ta teden je osredotočen na odnose. Sreda prinaša izjemno priložnost za zavezanost in korak naprej, da opravite (izjemno zadovoljivo) delo vzpostavitve zavestne povezave. Prvi del tedna bo zaznamovan s prijateljstvom, saj Venera prehaja skozi Raka v vaši skupnostni coni. Aspekt z Neptunom v četrtek spodbuja vzpostavljanje stika s prijateljem ali skupino, ki spodbuja vašo ustvarjalnost ali duhovnost. Istega dne bo planet ljubezni prešel v Leva v vašem področju nezavednega (do 4. avgusta) in se nemudoma soočil s Plutonom. Ta vpliv lahko sproži poglobljen pregled vedenja, čustev ali prepričanj, ki ovirajo tok ljubezni v vašem življenju. To lahko vidite kot uvod v proces celjenja vašega srca v prihajajočih tednih. Čas, namenjen meditaciji, bo prinesel dragocene vpoglede.

Tehtnica

Venera, vaš vladajoči planet, je ta teden pripravljena na raznovrstne pustolovščine. Njen prvi podvig bo četrtkov ples z domišljijskim Neptunom, ki prinaša priložnosti za razcvet ustvarjalnosti v vašem delovnem okolju. V prvem delu tedna bo Venera v Raku še naprej obogatila vašo profesionalno sfero, kar naredi to obdobje idealno za promocijo vaših veščin, mreženje z drugimi in raziskovanje novih priložnosti. V četrtek bo Venera prešla v Leva, v vaše področje skupnosti (vse do 4. avgusta), kjer vas bodo obkrožali prijatelji, ki so v harmoniji z vašim srcem. Vendar pa bodite pozorni na opozicijo s Plutonom v četrtek in petek, ki lahko povzroči konflikt z ljubljenimi osebami, prijatelji ali v skupini, verjetno zaradi vprašanj o osebnih mejah. Kljub temu vznemirljivemu vplivu boste verjetno uživali v obnavljanju stikov s starimi prijatelji in sklepanju novih poznanstev v prihodnjih tednih. Če ste samski, se lahko romanca razvije preko prijatelja ali v skupinskih dejavnostih.

Škorpijon

Združevanje planetov v vaših sorodnih vodnih znamenjih ta teden napoveduje izjemno ugodne obete za vas. Ti planeti so usmerjeni v rast in hkrati prinašajo pridih romantike. V prvi polovici tedna bo Venera v Raku spodbujala višjo obliko ljubezni. Morda boste razmišljali o ideji sorodne duše ali čutili poglobljeno sočutje do vseh živih bitij, še posebej ko v četrtek na prizorišče stopi Neptun. Na isti dan bo planet ljubezni Venera vstopila v Leva v vašem javnem sektorju, kjer bo ostala do 4. avgusta, kar predstavlja idealno priložnost za širjenje vašega vpliva z razkazovanjem vaše kreativnosti in mreženjem z drugimi strokovnjaki. Vendar pa lahko opozicija s Plutonom, vašim vladajočim planetom, v četrtek in petek ustvari potencial za konflikt z avtoriteto. Ko ta napet vpliv mine, bo Venera v prihajajočih tednih pomagala pri napredovanju vaše kariere.

Strelec

V ponedeljek bo nekdo, ki vam veliko pomeni, predstavil odličen predlog. Priložnost za avanturo, vznemirjenje in osebno rast je pred vrati. V prvem delu tedna bo Venera v Raku morda sprožila hrepenenje po globoko intimnem odnosu. Del tega procesa bo morda vključeval osvoboditev čustev ali vedenjskih vzorcev, ki zavirajo izražanje vašega srca. Poleg tega bo v četrtek Neptun prinesel prebujenje vaše intuicije o ljubezni. Na isti dan bo Venera prešla v Leva v vaše področje višje zavesti (do 4. avgusta), kar lahko poglobi vašo željo po deljenju življenjske poti s sorodno dušo. Vendar pa lahko opozicija s Plutonom v četrtek in petek sproži konflikt med vašimi ideali in realnostjo. Ne izgubite pogleda na svoje sanje, Strelec. V prihajajočih tednih bodo te ponovno oživele v vašem srcu.

Kozorog

Ta teden je posvečen ljubezni v vseh njenih oblikah – bodisi verbalni, fizični ali energijski. Vaše srce bo kmalu prevzelo glavno vlogo. V prvi polovici tedna bo Venera v Raku krepila harmonijo v vaših najbližjih odnosih, medtem ko bo v četrtek sanjav Neptun prebudil vaše ideale in intuicijo o ljubezni. Na isti dan bo Venera vstopila v Leva, v vaše področje zdravljenja in intimnosti, kjer bo ostala do 4. avgusta, kar lahko v vas prebudi globoko hrepenenje po ljubezni. Vendar vas čaka izziv: opozicija s Plutonom v četrtek in petek vas bo morda izzvala, da razgradite zidove, ki ovirajo izražanje vašega srca. Ste pripravljeni sprejeti ta izziv? Vaša naloga je, da si dovolite biti ranljivi z ljudmi, ki jim zaupate.

Vodnar

Čeprav preostali del tedna prinaša obetavne napovedi za finančni in poklicni razvoj, je prava novica petkova opozicija med Venero in Plutonom, ki trenutno prebiva v vašem znamenju. Venera v Raku bo vse do četrtka spodbujala koristno vrsto ljubezni, nato pa bo planet odnosov prešel v ognjenega Leva in vaše področje partnerstva (do 4. avgusta), kar ustvarja idealne razmere za skupne aktivnosti z vašim partnerjem ali najbližjim prijateljem. Začetek bo morda malce zapleten zaradi opozicije s pretkanim Plutonom v četrtek in petek. Pluton lahko prebudi vaš revolucionarni duh in vas spodbudi k preoblikovanju vašega odnosa, kar lahko vključuje nenadno spremembo stališča, ki morda ne bo najbolje sprejeta s strani vašega partnerja. Vendar, ko ta ekstremni vpliv mine, bo Venera v prihajajočih tednih spodbujala harmonijo in povezanost. Če ste samski, boste morda prav tako spoznali nekoga, ki bo z vami popolnoma usklajen.

Ribi

Morda vam je že malce neprijetno od ponavljanja, toda resnično ste v zadnjem času naredili velike korake naprej. Vsak teden vam prinaša nove priložnosti, da se razvijete v najboljšo možno različico sebe, in ta teden ni nobena izjema. Venera lahko ta teden prinese nekaj izzivov v vaših odnosih. V prvem delu tedna bo vaše srce nedvomno prevzelo vodilno vlogo, saj bo Venera v Raku poudarila vašo romantično ali umetniško stran. Poleg tega bo aspekt z vašim vladajočim planetom Neptunom v četrtek osvetlil vaše ljubezenske ideale, preden bo Venera istega dne prešla v znamenje Leva in vaše področje dobrega počutja (do 4. avgusta). Vendar pa lahko opozicija s Plutonom v četrtek in petek prebudi globoko zakoreninjena čustva, povezana s preteklimi razmerji. Ta nemirni vpliv lahko začasno zamaje vaš trenutni odnos ali vaša prizadevanja za privabljanje nekoga posebnega. Osredotočite se na sproščanje preteklosti, da ustvarite prostor, kjer lahko ljubezen cveti.

 

Vabimo vas na septembrsko hojo po žerjavici


Junija smo ob solsticiju ponovno imeli priložnost, da se znebimo negativnosti, da presekamo, kar nas drži nazaj in nas omejuje. Stopili smo na vročo žerjavico in zakorakali v novo obdobje leta, v svežo energijo in priložnost za rast, neobremenjeni s preteklostjo.

Ogenj je simbol božanske ljubezni. Ogenj simbolično »zažge« vse, kar je v nas omejujočega. Čisti, osvobaja nas ustaljenih vzorcev, mišljenja in vedenja ter nas odpira novim možnostim.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Obdobje prinaša temeljite in globoke spremembe (od 15. – 21. julij 2024)

Teden polne Lune napoveduje čudovit razcvet Lune v znamenju Kozoroga, trdnem in praktičnem znamenju. Ste se kdaj …

Tedenski horoskop – Zanimalo nas bo vse kar je kreativno (od 1. – 7. julij 2024)

Prvi teden julija nam prinaša občutljiv, intuitiven tok energije, ko se kozmične konfiguracije združujejo v empatičnem …

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.