Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

 

Ta teden praznujemo poletni solsticij in hojo po žerjavici, priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o tem, kaj puščamo za seboj, kaj se udejanja in za kaj smo hvaležni ob tem kozmičnem preobratu.


Energija poletnega solsticija:
Na severni polobli doživljamo najsvetlejše in najdaljše dneve. Dnevi so napolnjeni s toploto, osvežujočimi pijačami in poletnimi opravami, prevladujejo občutki koketiranja, družabnosti in želje po sijaju. Solsticij nas vabi, da se povežemo s svojo notranjo svetlobo in izkoristimo to energijo.

Polna Luna v Kozorogu: Ta sobota prinaša polno Luno, ki nas spodbuja k premisleku, kaj je treba izpustiti iz našega življenja. S trdno in pragmatično Luno v Kozorogu je idealen čas za opuščanje starih struktur, ki so nam nekoč koristile, a so zdaj odveč. Čeprav ohranjamo čut za romantiko, ta lunacija izpostavlja praktične vidike vseh odnosov: Ali nam razmerje pomaga doseči cilje ali predstavlja oviro?

Čas za opuščanje: Za nekatere bi to lahko pomenilo konec določene kariere, obdobje, ko lahko ponosno gledamo na dosežke, prepoznamo, kaj ni delovalo, in razmislimo, kako izboljšati v prihodnje.

Meglen začetek tedna: Začetek tedna morda ne bo prinesel jasnih odgovorov. Ponedeljek in četrtek prinašata izzive v obliki kvadrata med Merkurjem in Soncem ter Neptunom, ki zakriva naše odločitve in občutek namena. V teh dneh bo naša osredotočenost preizkušena, vendar je ključno, da zaupamo svoji intuiciji.

Vpliv Venere in Merkurja v Raku: Odnosi bodo prežeti z nostalgijo, saj Venera in Merkur v ponedeljek vstopata v občutljivega Raka, kar prinaša globljo željo po čustvenih vezeh. To nas lahko vodi v bolj soodvisna vedenja, a hkrati nam omogoča vzpostavljanje globokih povezav in uživanje v spominih.

Uradni začetek solsticija: V petek se Sonce pridruži Merkurju in Veneri, uradno označujoč začetek solsticija in dejanski začetek poletja. Sezona Raka se začne s čustveno močjo, obetajo se solze, objemi, nori smeh, polna lunina norost, sentimentalni družinski albumi in vonj po babičinih domačih čokoladnih piškotih. Vse skupaj diši po domu.

Ta teden nas vabi, da s hvaležnostjo praznujemo poletni solsticij in polno Luno z udeležbo na Hoji po žerjavici. Uživajmo v svetlobi, toplini in radosti, ki jih prinaša poletje, hkrati pa se pogumno soočimo z izzivi, ki nas čakajo. Odpustimo, kar nam ne služi več, in se odprimo novim začetkom, polnim ljubezni, topline in svetlobe.

 

Tokrat Hoja po žerjavici ob polni Luni
22. junija ob 17:00 na Kureščku

22. junij, dan, ko bo poletni solsticij ne le razsvetlil najdaljši dan v letu, temveč tudi odprl vrata k izjemnim duhovnim raziskovanjem in povezovanju z višjimi vibracijami. Letos bo ta dan še posebej magičen, saj bo na čarobni lokaciji Kureščka potekal tradicionalni dogodek HOJE PO OGNJU ob polni Luni, ki obljublja duhovno prebujanje in poglobljeno povezovanje z univerzalnimi energijami.

Ključni astrološki datumi tega tedna

 

17. junij: Venera v kvadratu z Neptunom. Pred prehodom Venere v Raka nas zaznamuje zadnji aspekt z Neptunom na 29° Rib, kar je dokaj redka pojava. Ta kvadrat med Venero in Neptunom sproža vprašanja o naravi ljubezni. Mnogi občutijo, da več dajejo in manj prejemajo, kar vodi v občutek žrtvovanja za ljubezen. V tem obdobju se lahko pojavi dvom, ljubosumje in idealizirana čustva, ki vodijo do izdaj, laži in razočaranj. Občutljivost, ranljivost in negotovost zavijajo svet v meglo. Nekateri bodo morda srečali osebe z neptunskimi vplivi, kot so zasvojenosti ali daljša geografska oddaljenost, in celo vstopili v skrivna razmerja. Med tranzitom se morda ne zdi težko, a težave lahko nastopijo kasneje. Za umetnike ta aspekt prinaša navdih, za ostale pa lahko meditacija ali druge umirjajoče dejavnosti pomagajo ublažiti vplive. Ne pozabite sneti rožnatih očal, ki nam svet kažejo v idealizirani luči, kar lahko vodi do razočaranja, ko se soočimo z realnostjo. Kljub temu je pogled skozi rožnata očala včasih lep, saj nas spominja na prijetne dogodke iz preteklosti, vendar bodite pripravljeni jih pravočasno odložiti.

17. junij: Venera vstopi v Raka. Po živahnem obdobju v Dvojčkih, Venera prehaja v domoljubno znamenje Raka, kjer dom, družina in čustvena varnost pridejo v ospredje. Ta tranzit poudarja stabilnost in domače udobje, spodbuja željo po tesnejših družinskih vezeh in intimnosti, ki zagotavljajo občutek varnosti in pripadnosti. V tem obdobju boste morda želeli polepšati svoj dom z nakupom barvitih blazin ali udobnega kavča, ali pa se celo podati v nepremičninske vode s kupovanjem ali prodajo doma. Partnerski odnosi bodo pridobili na globini, z več romantike, večernimi večerjami ob svečah in sprehodi v mesečini. Nostalgija bo prevladujoče razpoloženje, saj boste morda prebirali stare pisma in se z družinskimi člani pogovarjali o ljubezenskih zgodbah preteklih generacij. Čustveno bo obdobje zaznamovano s sentimentalnostjo in potrebo po zaščiti ali zaščitenosti. Venerin tranzit skozi Raka bo prinesel te občutke tudi vam, še posebej če ste rojeni v znamenju Raka, Ribi ali Škorpijona, medtem ko bodo Biki in Device našli udobje v tej energiji. Kozorogi, Ovni in Tehtnice pa se bodo morda soočili z izzivi. Venera bo v znamenju Raka vse do 11. julija.

18. junij: Merkur v kvadratu z Neptunom. Merkur se pripravlja na prehod v Raka, medtem ko bo Neptun prvič vstopil v Ovna šele 30. marca 2025, z zanimivo ponovitvijo na 29° 1. januarja 2026, ko bo Merkur v Strelcu. Merkur, ki se najbolje počuti v Dvojčkih, bo na 29° izgubil del svoje pristnosti, še posebej v kvadratu z Neptunom, kar prinaša izkrivljeno percepcijo resničnosti. Ta energija lahko rodi prevaro, iluzijo in napačne predstave. Pazite na laži in zavajanja v tem obdobju. Bodite skeptični do informacij, ki jih prejmete, preverite obljube in se izogibajte podpisovanju pomembnih pogodb. Ta čas prinaša tudi mentalno in fizično izčrpanost. Previdnost je priporočljiva pri raznih akcijah in "posebnih ponudbah", ki lahko zavajajo. Kot obdobje, ki spominja na retrogradnega Merkurja, je pomembno, da ne sprejemate hitrih odločitev, temveč natančno berete med vrsticami in se izogibate t.i. energetskim vampirjem. Prelepo, da bi bilo resnično, je ključen opis tega aspekta, zato se oborožite s potrpežljivostjo in zadržanostjo, dokler se "megla" ne razkadi.

17. junij: Merkur vstopi v Raka. Kot znanilca poletja se Merkur in Venera združujeta v pričakovanju Sonca in toplejših dni. Medtem ko čakamo na Sončevo prehajanje v Raka, prinaša Merkur svojo energijo v občutljivo, sentimentalno znamenje Raka, ki vlada domu, družini, zasebnosti in preteklosti. V tem obdobju Merkur spodbuja intenzivno, a spremenljivo komunikacijo, ki je idealna za obnovitev stikov z družinskimi člani, s katerimi morda niste bili v tesnem stiku. Pod vplivom tega tranzita se prebujajo čustva in spodbuja se govor o njih, kjer se prepletajo razum (Merkur) in čustva (Luna, vladar Raka). Merkurjeva energija tukaj sproži val spominov in nostalgije, hkrati pa povečuje čustveno občutljivost in intuicijo. V tem času, ko Merkur prečka Raka od 17. junija do 2. julija, bo naše misli in besede usmerjal proti temam doma, varnosti in patriotizma. Intuicija in instinkti bodo v ospredju, vodeni "iz trebuha". V tem obdobju je ključno, da več poslušamo in premišljeno odgovarjamo. Merkurjev tranzit v Raku bo posebej aktiviral tiste hiše v vašem horoskopu, ki vsebujejo Raka, pri čemer bo vsaka zgodba o domu in družini odvisna od ostalih planetov in aspektov v vašem osebnem horoskopu. Torej, v tem času, ko se približujemo poletju, posvetimo posebno pozornost našim koreninam in tistemu, kar nam pomeni največ.

17. junij: Merkur konjunkcija Venera. Relativno nedavno smo imeli to konjunkcijo 19. aprila v Ovnu, ko je bil Merkur retrograden! Sedaj je konjunkcija v Raku in obe planeti sta direktni! Torej se zaključuje en cikel teh planetov in začenja nov, ki bo trajal do 8. avgusta. In spet bomo imeli to konjunkcijo, tretjo letos! In končno ne bomo govorili o bivših! Ponavadi sta bodisi Merkur ali Venera retrogradna v tej konjunkciji. Zadnjič smo imeli to konjunkcijo, ko sta bili obe planeti direktni, 21. novembra 2022 v Strelcu! Ampak naslednja konjunkcija 8. avgusta v Devici bo z retrogradnim Merkurjem, tako da bodo spet bivši! Ko se srečata Merkur in Venera, je potreba po besedah, izrečenih, napisanih velika. Potreba, da se ljubezen izreče in pokaže. Nekdo je vešč z besedami... in nekomu bo rekel, da ga ljubi :) Nekdo ljubezen lažje napiše kot izreče :-), nekateri pa bodo raje z gesto, darilom morda pokazali nekomu, koliko ga ljubijo... Tu sta um (Merkur) in srce (Venera) združena. Lahko bi spregovorili tudi tisti, ki niso zelo besedni, še posebej na temo ljubezni. Ta konjunkcija izvablja šarm, sposobnost prepričevanja. Če je "materiala", bo ta energija sprožila potrebo po nasmehu, humorju, prijetnem razpoloženju... lahko vas "prisili", da zapojete, zaplešete.

18. junij: Sonce v kvadratu z Neptunom. Še en prehod na 29°, tokrat z menjavo znamenja Sonca v Raka. Neptun bo prvič vstopil v Ovna 30. marca 2025, ponovno pa se bo ta aspekt pojavil 21. decembra 2025, ko bo Sonce v Strelcu. Sonce bo tisti dan prešlo v Kozoroga, Neptun pa bo 26. januarja dokončno vstopil v Ovna, ne da bi se vrnil v Ribe vse do leta 2188. Kvadrat med Neptunom in Soncem prinaša meglo, zmedo in nejasnosti, s tem pa tudi možnost za razočaranja, laži in prevare. Neptun iz Rib, simbol duhovnega in kozmičnega, se sreča z močno energijo Sonca v Dvojčkih, ki vlada mislim, komunikaciji in lokalni skupnosti. Kljub izzivom tega kvadrata lahko njuna medsebojna fascinacija prinese čarobnost in očaranost. V tem času se lahko pojavi dvom o lastni identiteti, ambicijah in volji, običajno z željo po izogibanju odgovornosti. Kvadrat morda zaznamuje obdobje, ko se lahko zdi, da ste v labirintu brez izhoda, z oslabljeno koncentracijo in imunskim sistemom. Pomanjkanje motivacije in jasno izraženih ciljev ter potreba po počitku so v tem času pogosti spremljevalci. Komunikacija je lahko nerealna, obstaja nevarnost napačnega razumevanja ali napačnega interpretiranja. Mnogi lahko, ne da bi se tega zavedali, nosijo "rožnata očala" Neptuna, kar prikazuje stvari v boljši ali slabši luči, kot so v resnici. Realnost se prepleta z željami, tako da skoraj nič ni tako, kot se zdi. Pomembno je, da se v tem obdobju vzdržite pomembnih odločitev. Počakajte, da se Neptunova megla razkadi, saj bo s časom vse postalo bolj jasno. Trenutno je komunikacija izkrivljena in dejstva pogosto napačna, zato je priporočljivo, da odločitve prestavite na kasnejši čas, ko bo situacija bolj pregledna.

20. junij: Sonce vstopi v Raka (poletje, solsticij). Ko Sonce vstopi v Raka, obeležimo poletni solsticij, vrhunec svetlobe in najdaljši dan v letu. Ta prehod vnaša poletje na severni polobli, prinaša pa tudi obdobje, ko se naše življenje vrti okrog doma, družine, zasebnosti in osebnih odnosov. Ob tem se poudarja skrb za najbližje, ki se odraža v simboliki raka, ki nosi svoj dom na hrbtu, kar poudarja pomen varnega in ljubečega domačega okolja. V tem času lahko najdete zavetje v toplini svojega doma, kjer polnite baterije in preživljate kakovosten čas z družino. Ko se Sonce nahaja v Raku, naša čustva postanejo intenzivnejša in globlja, prav tako pa se pojavlja sentimentalnost in povečana romantičnost. Rak, ki mu vlada Luna, je vodno, kardinalno in žensko znamenje, značilno po svoji intuitivnosti in čustveni občutljivosti. Ta znak je znan po svoji zaščitniški naravi, zvestobi in globokem čustvenem zavedanju. Vendar pa Rak lahko izraža tudi negotovost, sramežljivost in neodločnost, kar ga včasih privede do korakov nazaj, namesto naprej. Medtem ko Sonce prečka Raka, bo vsak od nas občutil njegov vpliv v delu svojega natalnega horoskopa, kjer se ta znak nahaja. To bo čas, ko bo naše srce sijalo najsvetleje, saj "je dom tam, kjer je srce." Sonce v Raku prinaša izrazite vplive na druge kardinalne znake: Oven, Tehtnica in Kozorog bodo občutili kvadrate in opozicije, kar lahko povzroči napetosti, a hkrati ponuja možnosti za rast. Bik in Devica bosta deležna sekstila, kar nakazuje harmonične energije, medtem ko bodo Škorpijon in Ribi deležni podpornega trigona, ki prinaša fluidnost in lahkotnost v odnose. Strelcu in Vodnarju Sonce prinaša izzive skozi inkonjunkcijo, Lev pa bo občutil nežni polsekstil, ki spodbuja manjše prilagoditve in učenje. S tem ko Sonce ustvarja te dinamične aspekte, je obdobje polno priložnosti za razvoj in globlje razumevanje naših najintimnejših potreb.

21. junij: Merkur sekstil Mars. Ko Merkur, planet intelekta, sreča Marsa, planet akcije, se prebudi močan umski zagon. Ta konjunkcija prinaša sinergijo med mislimi in dejanji, ki lahko pri mnogih prebudi notranjega borca. Dobro premišljene in skrbno načrtovane akcije pod vplivom tega aspekta lahko vodijo do izjemnih rezultatov. Želja po uspehu je izrazita, mentalna drznost pa očitna. Ta tranzit nas lahko naredi za prepričljive govorce in pozorne poslušalce, saj poudarja hitrost uma, ostrino misli ter jasnost in odločnost v komunikaciji. Če se znajdete v razpravi, so možnosti za zmago velike, saj ta aspekt spodbuja hitro in učinkovito razmišljanje, kar omogoča boljšo koncentracijo in hitrejše odločanje. Tudi izvedba idej postane lažja in bolj naravna. Ta sekstil, ki se odvija med energijama Raka in Bika, združuje vodne in zemeljske lastnosti, ki se medsebojno dopolnjujejo. Rak prinaša čustvenost, predanost, vztrajnost in sočutje, medtem ko Bik prinaša stabilnost, potrpežljivost, senzualnost, praktičnost in zvestobo. Skupaj ta dva znaka ustvarjata harmonično ravnovesje, ki ne samo da pospešuje naše misli in dejanja, ampak tudi krepi našo zmožnost za ohranjanje zdravega uma.

22. junij: polna Luna v Kozorogu. Ko Sonce v Raku ustvari opozicijo z Luno v Kozorogu, doživimo poletno polno Luno, simbol kulminacije in prehoda. Ta astronomska in astrološka postavitev označuje vrhunec in hkrati začetek novega cikla, ki prinaša čas za refleksijo in zaključevanje zadanih nalog. Polna Luna poudari vrhunec čustvenih energij in izraženost občutljivosti, zaradi česar je naše čustveno doživljanje v tem času še intenzivnejše. Čeprav lahko polna Luna poveča živčnost, občutljivost ali celo nespečnost, prav tako prinaša priložnost za iskren vpogled v naša prava čustva. V tem obdobju se priporoča, da se izogibate začetku novih projektov ali načrtovanju operacij, saj naravni ritmi telesa vodijo k počasnejšemu celjenju in okrevanju. Namesto tega je idealen čas za zaključevanje starih zadev in prinašanje reda v že začete iniciative. Polna Luna osvetljuje odnose med našim zasebnim in javnim življenjem, med domačim okoljem in poklicnimi ambicijami. Na eni strani Rak prinaša toplino doma, brezpogojno ljubezen in varnost, medtem ko Kozorog ponuja strukturo, odgovornost in javno priznanje. Ta dinamika nas spodbuja, da poiščemo ravnovesje med skrbjo za družino in zasledovanjem kariere. V naslednjih dveh tednih bo vsak od nas izzvan, da razmisli, kaj to ravnovesje pomeni za njega. Polna Luna nam s svojo svetlobo ne prinaša le jasnosti, temveč tudi priložnost, da resnično ocenimo, kako uravnotežimo te nasprotujoče si sile v naših življenjih.

 

Spoznaj Jupitrovo šolo astrologije

Bi radi sami več vedeli o astrologiji, zvezdah, stroloških znamenjih, vplivih planetov in pokukali v svojo prihodnost? Potem je tu idealen tečaj za vas – Jupitrova šola astrologije.
Poglobili se boste v vse astrološke pojave in njihov pomen z edinstvenim mentorje – Dušanom Doblanovičem Jimmyijem.

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

 

Oven

Ta vikend, zlasti sobota, bo za vas pomemben, saj boste zaključili profesionalni projekt. Ozrite se nazaj in si oglejte, kaj vse ste dosegli! Zaslužite si biti ponosni na svoje dosežke. Sedaj je pravi čas, da priznanja postavite na stran in se lotite novega izziva. Vendar bodite previdni, saj bo Neptun, ki deluje v vašem podzavestnem področju, vnesel nejasnost v vašo mentalno sfero, kar lahko ovira vašo jasnost misli. V ponedeljek bo še posebej pomembno, da pazite na svoje besede, saj se bo Neptun spopadel z Merkurjem, planetom intelekta in komunikacije. Kmalu po tem prehodu Merkur vstopi v Raka, kar bo do 1. julija spodbudilo razprave o vašem domačem življenju. V torek bodite pozorni, saj lahko pride do nesporazumov, ko se Merkur v Raku, v konjunkciji z Venero, sooči z Neptunom. Tednu bo sledilo več astroloških izzivov, vključno z Neptunovim vplivom na Sonce tik pred poletnim solsticijem v četrtek in polno Luno v Kozorogu v soboto. Polna Luna lahko sproži vaše ambicije, vendar obstaja tveganje, da se bo vaš pogled na avtoriteto ali pomembne cilje izkrivil. Ta čas je ključen za uravnoteženje vaših vizij z realnostjo, da ohranite jasen in objektiven pogled na svoje cilje.

Bik

V ponedeljek bo Venera, vaš planetarni vladar, nežno prestopila v čutnega in sentimentalnega Raka, kar bo vaš teden obarvalo s pozitivnimi čustvi, saj ta znak vpliva na vaše področje prijateljstva. Občutili boste globoko ljubezen in povezanost, morda celo bolj intenzivno kot običajno. Vendar bodite previdni, saj prijateljstvo in finančne zadeve to obdobje ne bodo šle z roko v roki. Neptun v vašem področju skupnosti bo prinesel izzive na področju vaših finančnih zadev. V ponedeljek lahko primerjanje vaših finančnih razmer z drugimi vpliva na vašo samozavest, ko se Neptun spopade z Merkurjem. Kmalu za tem bo Merkur vstopil v Raka na vašem področju misli, kar bo do 1. julija izboljšalo vašo jasnost in komunikacijske sposobnosti. Vendar pa bodite previdni v torek, ko bo Merkurjeva konjunkcija z Venero v Raku, ki se sooča z Neptunom, lahko sprožila nerealna pričakovanja v ljubezni. Iskanje nasvetov pri ljubezenskem vedeževalcu bi vam lahko pomagalo pridobiti bolj intuitivno perspektivo. Ta teden bo prav tako zaznamovan z Neptunovim izzivom Soncu tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko bo polna Luna v Kozorogu v soboto osvetlila vaše področje višjega znanja in ideale. Ta polna Luna bo poživila vašo intuicijo in vas spodbudila, da sledite svojim idejam in uresničite svoje ambicije.

Dvojčki

Ponedeljek in četrtek lahko prineseta zmedo, ko se boste morda spraševali, kaj je gor in kaj dol ter kje pravzaprav ste na svoji poti. Navigacija skozi ta dneva bo podobna iskanju poti brez zemljevida, pri čemer boste morda imeli občutek, da tečete v krogih. Vaša profesionalna pot ali avtoriteta se lahko zdita nestabilni, saj Neptun z vplivi v vašem javnem področju ustvarja negotovost. Prvi izziv se pojavi v ponedeljek, ko Neptunov trk z Merkurjem lahko povzroči komunikacijske zaplete, verjetno z vašim nadrejenim ali sodelavcem. Sledi Merkurjev prehod v Raka, ki do 1. julija spodbuja ideje in dialoge, povezane z financami. V torek pa lahko Merkurjeva konjunkcija z Venero v Raku, v konfliktu z Neptunom, vzbudi željo po pretirani porabi. Bodite previdni in se prepričajte, da ste seznanjeni z dejanskimi stroški vaših odločitev. Teden se nadaljuje z Neptunovim izzivom Soncu tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko polna Luna v Kozorogu v soboto osvetli vaše področje transformacije. Ta polna Luna lahko sproži čustveni preboj, ki vam omogoča globlje razumevanje in osebni razvoj, zato izkoristite ta čas za introspekcijo in morda odkrijete nove možnosti za rast.

Rak

Vaša rojstnodnevna sezona je uradno tu, zato je čas za praznovanje (Sončno znamenje)! Pripravite iskrice in dovolite si ples pod polno Luno—lahko zavijate, kričite, jokate, ali pa preprosto uživate v miru, saj ta polna Luna prinaša bolj umirjeno energijo. Pretekla prepričanja in vzorci se lahko izkažejo za zavoro vašega napredka, še posebej ko Neptun v vašem področju višjega znanja ta ponedeljek izzove vašo nezavedno cono. Merkurjev prehod v vaše znamenje kmalu zatem obljublja povečano izražanje in mentalno bistrost vse do 1. julija. V torek pa se bo Merkur v vašem znamenju združil z Venero in trčil z Neptunom, kar spodbuja k iskrenemu dialogu. Poskrbite, da bo vaš sogovornik jasno razumel vaša stališča. Teden prinaša nadaljnje izzive, saj Neptun izziva Sonce tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko polna Luna v vašem področju partnerstva v soboto prinaša poživljajočo energijo. Ta polna Luna je idealna priložnost za osvežitev in poglabljanje vaših odnosov, zato izkoristite ta čas za krepitve vezi, ki so vam najpomembnejše.

Lev

Ko Sonce, vaš vladajoči planet, preide v novo znamenje in napove začetek sveže sezone, boste morda začutili potrebo po umiku in notranjem premisleku. Po živahni in družabni sezoni, polni zabave in veselja, vas zdaj čaka čas za globlje povezovanje s samim seboj. Vaša privlačnost se lahko znajde na preizkušnji, ko se Neptun v vašem področju intimnosti sooča z vplivi v vaši socialni sferi. Morda boste težko videli romantični potencial pri nekem prijatelju, ali pa vas bo prijatelj skušal povezati z nekom, ki morda ni prava izbira za vas. Komunikacija s prijatelji ali znotraj skupine bo lahko zapletena, še posebej v ponedeljek, ko se Neptun sreča z Merkurjem, sledi pa mu konjunkcija Merkurja in Venere v torek. Pred poletnim solsticijem v četrtek, ko Neptun izzove Sonce, in med polno Luno v Kozorogu v soboto, ki bo osvetlila vaše področje vsakdanjega življenja, se pripravite na naporen teden. Vaš urnik bo verjetno zelo zapolnjen, zato poskrbite za dobro organizacijo svojih obveznosti. Dodatno bo Merkur v ponedeljek vstopil v Raka, kar bo trajalo do 1. julija, aktiviralo vašo intuicijo in vam prineslo vpoglede iz preteklosti, ki vam bodo pomagali pri razumevanju in navigaciji skozi trenutne situacije. Izkoristite ta čas za introspekcijo in razjasnitev svojih občutkov in ciljev.

Devica

Bodite previdni, da v začetku ponedeljka ne dajete obljub, ki jih ne boste mogli izpolniti, ne glede na to, kako dobronamerne so vaše namere. Ta previdnost velja le za prvi del dneva, po katerem lahko nadaljujete z manj skrbi. Morda boste naleteli na zmedo glede vaših osebnih in profesionalnih vlog, saj Neptun v vaši coni partnerstva ustvarja napetost s silami v vaši karierni coni. Določanje, kdo je odgovoren za kaj v vašem razmerju, bo lahko zahtevno. Postavitev jasnih meja bo koristna, čeprav bo to v ponedeljek težje zaradi Neptunovega vpliva na Merkurja. V torek lahko Merkurjeva konjunkcija z Venero v Raku, ki se spopada z Neptunom, prinese nesporazum s prijateljem ali razočaranje v skupini. Prav tako se Neptun sooča s Soncem tik pred poletnim solsticijem v četrtek in s polno Luno v Kozorogu v vaši romantični coni v soboto, kar poudarja potrebo po jasnosti v ljubezenskih zadevah. Na srečo bo Merkur v ponedeljek vstopil v Raka, kjer bo ostal do 1. julija, kar bo spodbudilo živahne pogovore s prijatelji in skupinami. Ta tranzit lahko prinese plodne razprave in nove ideje, zato izkoristite to priložnost za krepitev vaših socialnih povezav.

Tehtnica

Vaša očarljiva vladarica, Venera, bo v ponedeljek preoblikovala svojo podobo, s čimer bo prinesla svetlobo na vaše poklicno področje. Ta prehod obljublja dar povezovanja in empatije, ki bo dobrodošel v vašem delovnem okolju. Kljub temu se lahko vaše sanje zdijo kot nedosegljivi cilji, ko Neptun v vašem področju vsakdanjega življenja ustvarja napetost z vplivi v vašem področju idealov in višje zavesti. Prizadevanje za jasnost glede potrebnih korakov bo ključnega pomena, a dvomi lahko še vedno vzplamtijo v ponedeljek, ko se Neptun sooča z analitičnim Merkurjem. Merkurjev prehod v Raka kmalu zatem bo do julija spodbujal kreativne ideje in pogovore, ki bodo osredotočeni na vašo karierno pot. V torek pa lahko konjunkcija Merkurja in Venere v Raku, ki se spopada z Neptunom, zabriše meje v profesionalnih odnosih, kar lahko privede do zmede ali napačnih interpretacij. Izzivi se bodo nadaljevali, saj Neptun izzove Sonce tik pred poletnim solsticijem v četrtek, kar lahko prinese zmedo glede domačih zadev, še posebej med polno Luno v Kozorogu v soboto. Ta polna Luna lahko razkrije ali poudari notranje napetosti ali konflikte, ki zahtevajo vašo pozornost. V tem času je pomembno, da ostanete osredotočeni in se ne pustite zavesti zunanji negotovosti.

Škorpijon

Od druge polovice ponedeljka naprej boste morda začutili prehod energije v bolj vodne in nežne vibracije. Nenehna komunikacija, pogajanja in razmišljanja iz preteklosti se bodo preoblikovala v čustveno modrost in globlje razumevanje. Vaša želja po lahkoživosti in zabavi v odnosih bo morda naletela na potrebo po globlji, smiselni povezanosti, saj se Neptun v vašem romantičnem področju sooča z vplivi na področju intime in zdravljenja. V ponedeljek bo Neptunov spopad z Merkurjem lahko zameglil vaše zaznavanje tega, kaj v resnici potrebujete od razmerja. V torek bi se lahko pojavili spori glede idealov ali duhovnih vrednot, ko Neptun izzove konjunkcijo Merkurja in Venere v Raku. Neptun bo prav tako prinesel izzive Soncu tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko bo polna Luna v Kozorogu v soboto osvetlila vaše mentalno področje, kar lahko okrepi vaš intelekt, hkrati pa morda zmanjša vašo jasnost. Dodatno bo Merkurjev prehod v Raka v ponedeljek, ki bo trajal do 1. julija, spodbudil vaše višje vodstvo in intuicijo, kar vam lahko pomaga pri razreševanju morebitnih dilem ali nesoglasij, s katerimi se soočate. Ta čas je odličen za globlje samoraziskovanje in duhovni razvoj.

Strelec

Če dvomite v besede ali dejanja nekoga, ne prezrite teh občutkov. Poslušajte svojo intuicijo, saj vaše notranje bistvo poskuša vzpostaviti komunikacijo z vami. Ignoriranje ali zanikanje teh signalov lahko oslabi vaše zaupanje vase. V tesnem razmerju se lahko vaši cilji zdijo nedosegljivi, posebej ko megleni Neptun prinaša izzive v vašo cono partnerstva. V ponedeljek lahko Neptunov spopad z Merkurjem povzroči dvome o vašem razmerju. Od ponedeljka do 1. julija, ko Merkur prehaja skozi Raka, boste imeli priložnost razkriti skrite resnice. V torek bo konjunkcija Merkurja z Venero v Raku prinesla razmišljanja o ljubezni, ki pa jih lahko Neptunov vpliv izkrivi na dober ali slab način. Neptun bo prav tako izzval Sonce tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko bo polna Luna v Kozorogu v soboto osvetlila vaše finančno področje, kar lahko dodatno zamegli vašo finančno perspektivo. V tem času je ključnega pomena, da ostanete zvesti svojim občutkom in intuitivno raziskujete svoje odnose in finančne zadeve, da boste lahko jasno razumeli in učinkovito navigirali skozi te negotove vode.

Kozorog

Ta teden v vašem znamenju sije polna Luna, kar predstavlja pomemben trenutek za vas. Ta luna osvetljuje vašo nedavno pot, razkrivajoč pomembne uvide in jasno kažoč, kaj vam je resnično pomembno. Pod njenim vplivom boste verjetno bolj nagnjeni k sanjarjenju in razmišljanju, kot pa k opravljanju vsakodnevnih nalog, saj se Neptun v vašem področju miselnih procesov spopada z vplivi, ki obvladujejo vašo rutino. V ponedeljek bo to še posebej izrazito, ko Neptun izzove Merkurja, planet intelekta in komunikacije. Kmalu zatem, prav tako v ponedeljek, bo Merkur prešel v Raka, kar bo do 1. julija spodbujalo razmišljanje in dialog o partnerstvu ali zavezanosti. V torek bo še posebej težko ohraniti jasnost v odnosih, saj bo Neptun izzval konjunkcijo Merkurja in Venere v Raku v vaši coni partnerstva. Poleg tega bo Neptun ta teden še naprej ustvarjal izzive, saj bo v četrtek vplival na Sonce tik pred poletnim solsticijem, medtem ko bo v soboto polna Luna v vašem znamenju prinesla poživljajočo energijo. Ta Luna je priložnost za odkrivanje novih perspektiv in ponovno ocenjevanje vaših želja in ciljev.

Vodnar

Kot oseba, ki se običajno ohranja na varni razdalji od preveč zapletenih čustev, boste morda ugotovili, da se od ponedeljka naprej ne morete izogniti vpletanju v težave drugih. Vaše udejstvovanje v rekreativnih dejavnostih lahko prinese nepričakovane stroške, saj dvoumni Neptun v vaši finančni coni ustvarja napetosti z vplivi v vaši peti hiši, ki je namenjena zabavi. Ta zmeda lahko vpliva tudi na vaše ljubezensko življenje, zato poskušajte najti jasnost v svojih romantičnih odnosih. Vendar bo takšna jasnost težko dosegljiva, saj bo Neptun že v ponedeljek izzval Merkurja, kar lahko še dodatno zaplete razmere. V torek lahko Merkurjeva konjunkcija z Venero v razmerjih sproži izmikanje ali povečano potrebo po pozornosti. Neptun bo prav tako izzival Sonce tik pred poletnim solsticijem v četrtek, medtem ko bo polna Luna v Kozorogu v soboto prebudila vaše spomine in intuicijo. Ta teden bo Merkur v ponedeljek prešel v Raka, kar bo do 1. julija spodbudilo razmišljanje in dialog o vašem počutju in osebnem razvoju. Ta prehod lahko prinese sveže ideje, ki vam bodo pomagale pri navigaciji skozi te izzivalne vode.

Ribi

Vaše srce, Ribi—resnično je čudovito. Zakaj bi ga sploh želeli skrivati, ko pa je vaša iskrena ljubeznivost svetilnik za vse okoli vas? Nadaljujte in radodarno delite svojo ljubezen. Neptun v vašem znamenju prinaša izzive, ko se sooča z vplivi, ki prehajajo skozi vaš domači svet, kar lahko občasno zamegli vašo percepcijo domačega življenja. V ponedeljek lahko izzivajoči aspekt med Neptunom in Merkurjem zaplete komunikacijo z družinskimi člani ali o njih. V torek, ko se Neptun sreča s konjunkcijo Merkurja in Venere v Raku, se lahko pojavi privlačno romantično srečanje, a bodite previdni, da preprečite morebitne nesporazume. Neptun bo prav tako izzival Sonce tik pred poletnim solsticijem, medtem ko bo polna Luna v Kozorogu v soboto v vaši družbeni coni morda razkrila nekoga, ki potrebuje dodatno pozornost. Merkurjev vstop v Raka ta ponedeljek, kjer bo ostal do 1. julija, bo spodbudil iskrene izraze ljubezni in poglobil vaše komunikacijske veščine. Ta teden vas vabi, da se odprete in delite svoja čustva, hkrati pa ostanete pozorni na dinamiko, ki se razvija okoli vas.

Sorodne objave

Tedenski horoskop - Obdobje prinaša temeljite in globoke spremembe (od 15. – 21. julij 2024)

Teden polne Lune napoveduje čudovit razcvet Lune v znamenju Kozoroga, trdnem in praktičnem znamenju. Ste se kdaj …

Tedenski horoskop – Pripravljeni smo na brezglavo zaljubljenost (od 8. – 14. julij 2024)

Julij je v polnem zamahu in teden pred nami obljublja bogato paleto doživetij - od romantike do priložnosti za osebni …

Tedenski horoskop – Zanimalo nas bo vse kar je kreativno (od 1. – 7. julij 2024)

Prvi teden julija nam prinaša občutljiv, intuitiven tok energije, ko se kozmične konfiguracije združujejo v empatičnem …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.