Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop – Pazite, da ostanete mirni v komunikaciji z drugimi (od 10. – 16. junij 2024)

Tedenski horoskop – Pazite, da ostanete mirni v komunikaciji z drugimi (od 10. – 16. junij 2024)

Ta teden je čas, da si vzamemo trenutek zase: uživajmo v priljubljeni seriji, se potopimo v dobro knjigo in počakajmo, da se nemiri v vesolju umirijo. Občasno se moramo sprijazniti z izzivi in vzponi ter padci v življenju, kot pravi star pregovor. Težki časi naredijo sladke trenutke še slajše.

Če se soočamo z izzivi, storimo to premišljeno. V torek se obeta napeta situacija zaradi aspekta med Marsom v Biku in Plutonom, ki lahko prinese močne konflikte in napetosti. V takih trenutkih je pomembno, da ostanemo zbrani in odločni. Če se počutite pritiskane ali manipulirane, dajte prednost umiku. Ni potrebe, da se vpletate v dramo, razen če ste res v težkih razmerah. Takrat se borite za svoja prepričanja.

Sreda lahko prinese izzive v komunikaciji, zato bodite bolj premišljeni in počasni v svojih odločitvah. Morda situacija ni tako kritična, kot se zdi na prvi pogled.

Petek bo svež in obetaven, ko se Sonce in Merkur povežeta ter olajšata tok komunikacije. Izkoristite priložnost, da izrazite svoja mnenja in poglede ter se počutite umirjeno in nadzorovano, ne glede na notranje občutke. Stvari se začnejo obračati na bolje.

Nedelja prinaša trenutek negotovosti s kvadratom med Venero in Neptunom. Kako izkoristiti ta trenutek? Morda se umaknite v ustvarjalni svet, se odpravite na romantičen sprehod ali pa si privoščite čas za obnovitev s pogledom na najljubši romantični film. Obljubite si, da se ne boste več ujeli v iluzije. Namesto tega si privoščite obilo ljubezni.

 

Ključni astrološki datumi tega tedna

11. junij: kvadrat Marsa s Plutonom. To je prvi kvadrat odkar je Pluton prešel v Vodnarja! Takšnega aspekta nismo izkusili že dolgo, nazadnje 30. aprila 1795, in še nikoli v tej posebni kombinaciji Marsa v Biku in Plutona v Vodnarju! Ta aspekt, ne glede na znamenji Marsa in Plutona, prinaša precej neprijetno energijo, pravzaprav presežek energije, ki se pogosto napačno usmerja – če je sploh mogoče to energijo kontrolirati. Seveda, kjer je volja, tam je tudi pot.

Tisti, ki imajo ta aspekt v svoji natalni karti, vedo, da to ni aspekt, ki bi si ga želeli. Za mnoge z njim še vedno ni jasno, ali so prej nasilneži ali super junaki. Verjetnost je velika, da bo ta kvadrat prinesel stres, konflikte, nemir in napetost. Kjer je Mars, tam je prisotna bojevitost, agresija (v negativnem aspektu), kjer je Pluton, tam vlada obsedenost, vsiljevanje moči, manipulativnost (tudi v negativnem aspektu). Nasilje in jeza sta možna odziva na frustracije, stres in nemir. Možna je tudi spolna napetost. Ta kvadrat lahko primerjamo z majhno "nuklearno vojno", da bi bolje razumeli njegovo energijo in moč. Če je Mars bojevit, vojaški, konfliktni, impulziven, potem je Pluton "višja oktava" Marsa! Poznano je, da v času stresa nadledvične žleze izločajo adrenalin – to boste zagotovo prepoznali, ko se bo vaše srce hitreje bilo, telesna temperatura naraščala in zenice širile. Če vse to občutite teh dneh, je to jasna potrditev, da vas je "zadel" ta tranzit! Adrenalin je odziv našega telesa na katerikoli stres!

V tem tranzitu je Mars v Biku osredotočen na našo čustveno in materialno varnost ter finančni dobiček, medtem ko je Pluton v Vodnarju usmerjen v družabnost, prijateljske vezi in skupinske dogodke z enakimi interesi, cilje in načrte. Plutonov retrogradni položaj lahko pripelje tudi pretekle zadeve nazaj v ospredje. Energiji Bika in Vodnarja se v kvadratu ne prenašata dobro. Pomembne so tudi astrološke hiše, v katerih se Mars in Pluton nahajata, saj dodatno poglabljajo razumevanje tega aspekta. Nasvet: To ni čas za bitke (ali pa jih izbirajte previdno)... izogibajte se prepirom in sporom. Ne ustvarjajte si sovražnikov! In kot junak iz stripa Alana Forda ponavljajte mantro: "Ne smem se razburjati..."

Naslednji kvadrat Marsa in Plutona bo 24. septembra 2025, ko bo Mars v Škorpijonu.

12. junij: Merkur v kvadratu s Saturnom. V tej energiji nas neki notranji glas opominja: ustavi se, počakaj, še ni čas. Ta astrološki aspekt vas lahko izčrpa, povzroči občutke žalosti in melanholije ter ustvari tako fizični kot mentalni zastoj. Prav tako lahko potiho vnese strahove v vaše življenje, kot to počne Saturn. Pomembno je, da se ustavite in pogumno soočite s situacijo, saj če se ne boste zdaj, boste morali nekoč v prihodnosti. Na vas je, ali boste situacijo sprejeli ali poskusili nekaj spremeniti; druge izbire ni. Ta aspekt prinaša tudi tendenco pozabljivosti, zato si zavežite nitko na prst ali nastavite opomnik, a pazite, da ne pozabite razloga za to. Vodite zapiske! Poskrbite za redne počitke, si privoščite več odmorov in se spomnite, da bo ta aspekt kmalu minil. Težki časi prinašajo tudi težke misli in kljub vašemu boju proti njim, mnogim to ne bo uspelo.

Nasvet: Ne sprejemajte pomembnih odločitev in zmanjšajte komunikacijo na minimum, poskušajte obvladovati temne misli in strahove. Če ste se oddaljili ali osamili od ljubljenih oseb, to sprejmite kot začasno stanje. Večkrat si vzemite čas za počitek in meditacijo ter ohranite zdrav razum.

14. junij: Sonce konjunkcija Merkur. Letošnje leto prinaša tretje srečanje Sonca in Merkurja, ki se bosta skupaj pojavila kar šestkrat. Trenutni cikel, ki se je začel 12. aprila v znamenju Ovna, se zaključuje, in na obzorju že vzbuja pričakovanje nov cikel. Ta se bo začel 14. junija v Dvojčkih in bo trajal vse do 19. avgusta, ko se bo začel nov cikel v znamenju Leva. Nazadnje smo bili priča konjunkciji Sonca in Merkurja v Dvojčkih 21. maja 2022.

Vsaka konjunkcija Sonca in Merkurja simbolizira vrhunec. Ko sta Merkur in Sonce v konjunkciji, odsevamo svoje misli. Mi (Sonce) smo naše misli (Merkur). To je tudi energija, ki nam pomaga razmišljati o samih sebi. Konjunkcija vedno napoveduje izrazitost in je izjemno ugoden aspekt, kadar je potrebna jasna in močna beseda. Je nepogrešljiv za posle, pogajanja, organizacijo in krajša potovanja, saj je komunikacija ključni del teh procesov. Vladanje besedi daje moč! V tej konjunkciji, obarvani z energijo Dvojčkov, se pojavlja močna želja in potreba po pogovoru. Med tranzitom ta konjunkcija poudarja razmišljanje in komunikacijo. Razmišljamo predvsem o sebi (Sonce), a tudi o drugih, zlasti o tistih, ki v naših življenjih predstavljajo Sonce – avtoritetah, kot so starši, nadrejeni, učitelji ali partnerji. Komunikacija v tem obdobju postane intenzivnejša, kar odraža močno potrebo po izražanju, pisanju ali objavljanju. Miselna aktivnost je v tem obdobju izrazito povečana. Če iščete odgovore, začnite pri sebi (Sonce – ego). To je čas, ko se pogosteje telefonira, organizira sestanke, dogovarja in pogaja. Nekomu lahko prispe pomembna novica. Vse, kar poveste ali zapišete v tem času, ima močan vpliv.

Vse te dinamike so še posebej poudarjene, saj se konjunkcija odvija v znamenju Dvojčkov

 

Hoja po žerjavici - 22. junija ob 17:00 na Kureščku

22. junij, dan, ko bo poletni solsticij ne le razsvetlil najdaljši dan v letu, temveč tudi odprl vrata k izjemnim duhovnim raziskovanjem in povezovanju z višjimi vibracijami se bomo sprehodili po vroči žerjavici.

Letos bo ta dan še posebej magičen, saj bo na čarobni lokaciji Kureščka potekal tradicionalni dogodek HOJE PO OGNJU, ki obljublja duhovno prebujanje in poglobljeno povezovanje z univerzalnimi energijami.
https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/hoja-po-zerjavici-ob-solsticijih.html

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

Oven

Ali ste pripravljeni odložiti orožje in ubrati višjo pot? Če to ni možno, potem se vsaj borite preudarno. Zdi se, da je glavna težava ta teden povezana z vašim finančnim stanjem. Nič ne aktivira naših osnovnih instinktov tako kot grožnja našemu preživetju. Vaš notranji bojevnik bo na preži že na začetku tedna, ko se bo vaš planet Mars soočil z vplivnim Plutonom. Bodite pozorni na svojo jezo, zlasti če naletite na finančne težave. Sredina tedna prinaša resne premisleke, ki so lahko tako darilo kot izziv, ko Merkur v vašem mentalnem področju naleti na stoičnega Saturna. Čeprav je to konstruktiven vpliv, lahko oteži komunikacijo. Ta konec tedna vas lahko zmeden kvadrat med Venero in Neptunom popelje v fantazijski svet ljubezni. Nato, pozno v nedeljo zvečer, bo prehod Venere v Raka v vašem domačem sektorju (vse do 10. julija) vzpodbudil harmonične odnose z družinskimi člani. Urejanje vašega doma ali organizacija zabave lahko prinese veliko zadovoljstvo.

Bik

Ta teden bi vas lahko občutek pritiska popolnoma preplavil. Zdi se, kot da pritisk prihaja iz vseh smeri, a najverjetneje je za to odgovorno delo. Morda čutite, kot da ste potisnjeni v situacijo, ki si je niste izbrali. Na začetku tedna lahko že najmanjša iskra jeze sproži velik požar, ko se Mars v vašem znamenju spopade z močnim Plutonom. Kadar je le mogoče, se izogibajte konfliktnim osebam ali situacijam. Sredi tedna bo trk Merkurja v vašem finančnem sektorju s Saturnom morda vzbudil dvome o vaši sposobnosti zaslužka, pri čemer lahko svojo vlogo igra tudi pesimističen prijatelj. Podobno ta konec tedna denar in prijateljstvo ne bosta najbolje sodelovala, saj se bo Neptun trčil z vašo vladarico Venero. Bodite jasni glede svojih pričakovanj, ko se družite. Nato, od pozne nedeljske noči do 10. julija, bo tranzit Venere skozi Raka v vašem področju misli navdihnil iskrene pogovore in morda celo potovanje z ljubljeno osebo.

Dvojčki

V sredo se bo vaš vladar, Merkur, soočil s Saturnom. To lahko odraža razvijajočo se težavno situacijo v komunikaciji, ki ima morda svoje korenine na delovnem mestu. Bodite pozorni, da na začetku tedna ne izgubite svoje moči, ko se Mars v vašem nezavednem področju spopade z manipulativnim Plutonom. Sprostitev kakršnih koli zamer vam lahko pomaga ostati osredotočeni. Sredi tedna se Merkur v vašem znamenju sreča s Saturnom v vaši profesionalni coni. To je lahko tudi odličen čas za analizo vaših ciljev. Samo ne omejujte svojih možnosti ali podcenjujte svojih sposobnosti. Ta vikend ohranite jasnost glede ljubezni, ko se Venera v vašem znamenju sreča z meglenim Neptunom. Nato, od pozne nedeljske noči do 10. julija, bo vaša kreativnost povečala vašo moč zaslužka, ko Venera preide skozi Raka. Privlačili vas bodo ljudje, ki so iskreni in stabilni.

Rak

Trenutno se v vašem krogu prijateljev razvija zapletena situacija, ki je morda povezana z denarjem ali občutkom, da v odnosu dajete več kot prejemate. To bi lahko ustvarjalo občutek neenakosti med vami in vašimi bližnjimi. Vstop Venere v vaše znamenje pozno v nedeljski noči bo ključni dogodek tega tedna. Pričakujte povečanje ljubezni, bodisi v obliki prijateljstva ali romance, ali celo obojega, ki bo trajalo vse do 10. julija. Osredotočenost na deljenje vašega srca bo v tem času izjemnega pomena. Na začetku tedna lahko Mars, ki se spopade z močnim Plutonom v vaših partnerskih conah, povzroči konflikt v tesnem odnosu. Sredi tedna lahko trk Merkurja v vašem podzavestnem področju s Saturnom sproži omejujoče prepričanje o vaših intelektualnih sposobnostih, duhovnosti ali sposobnosti izražanja. Vaša naloga bo, da se dvignete nad te omejitve in prepoznate svoje prave sposobnosti. Za konec tedna, ko se Venera in Neptun znajdeta v zapletenem kvadratu, lahko to zamegli vaše zaznavanje odnosov, kar zahteva posebno pozornost, da ohranite jasnost.

Lev

Niste oseba, ki bi se zlahka dala ustrahovati. Vendar pa vas lahko energija tega tedna nepričakovano postavi v defenziven položaj. Na začetku tedna lahko pride do konflikta z oblastjo, ko se bojevnik Mars sooči z mogočnim Plutonom. Pozneje se bo Merkur v vašem območju prijateljstva zabil v stoičnega Saturna, kar lahko oteži vaše izražanje, še posebej v socialnih situacijah. Povezovanje s prijateljem bo ključno, da se ponovno vključite v tok dogajanja. Ta vikend lahko zmeden kvadrat Venere in Neptuna v vaših medosebnih odnosih povzroči občutek izmikanja. Pogled preko površja bo razkril globlje resnice. Od pozne nedeljske noči do 10. julija bo prehod Venere skozi raka v vašem podzavestnem področju spodbudil smiselna srečanja z vašo ljubljeno osebo ali tesnimi prijatelji. Vaša nenavadna občutljivost na čustva drugih vas bo morda preobremenila, zato si vzemite čas za notranje umirjanje...

Devica

V sredo se lahko pojavi nesporazum. Nekdo vam blizu se lahko počuti, da se ne more popolnoma odpreti in izraziti svojih želja, ne glede na razlog. Na začetku tedna bo razumevanje širšega konteksta odnosa zahtevno, saj se Mars sooča z mogočnim Plutonom. V takih trenutkih vam lahko duhovni učitelj ponudi dragoceno perspektivo. Prav tako bo Merkur v vašem profesionalnem območju v napetem aspektu z avtoritativnim Saturnom, kar lahko povzroči konflikt z nadrejenim na delovnem mestu. Vztrajanje pri svojem načrtu lahko težavo še poslabša, zato je najbolje, da za zdaj ohranite mirnost. Ta vikend lahko prepletanje posla in zabave v osebnih odnosih privede do nesporazuma, ko se Venera sooči z nejasnim Neptunom. Nato, od pozne nedeljske noči do 10. julija, bo Venerin prehod skozi znamenje Raka v vašem območju skupnosti spodbudil prijetna druženja s prijatelji in v skupinah.

Tehtnica

Odnosi imajo pri vas visoko prioriteto in pogosto ste pripravljeni storiti veliko, da ohranite harmonijo. Kljub temu vas ta teden izziva, da zavzamete odločno stališče. Ne dovolite si, da vas drugi prestrašijo ali prisilijo v dejanja, ki se ne skladajo z vašimi vrednotami. V začetku tedna lahko Mars v spopadu z mogočnim Plutonom zamaje vaše ravnotežje. Izkoristite to priložnost, da prepoznate in opustite čustva ali prepričanja, ki vam ne služijo več. Sredi tedna se bo Merkur v vašem področju višjega znanja soočil s skeptičnim Saturnom, kar lahko sproži dvome o vaših prepričanjih ali načrtih za prihodnost. Ta konec tedna se lahko soočite z negotovostmi v odnosih, ko se Venera zaplete z nejasnim Neptunom. Posvetite se svojim duhovnim praksam, saj vam bodo pomagale obnoviti stik z vašim notranjim vodstvom. Od pozne nedeljske noči do 10. julija bo Venera potovala skozi Raka v vašem profesionalnem sektorju, kar lahko prinese dragocene kontakte, ki bodo koristili vaši karierni poti. Prav tako boste morda srečali občudovalca, ki bo cenil vaše dosežke..

Škorpijon

Če obstaja ena stvar, ki bi jo ljudje morali vedeti o vašem astrološkem znamenju, je to, da ne pristajate na drugo mesto. Vaša vztrajnost pri doseganju zmag je resnično občudovanja vredna, zlasti ko gre za vašo kariero. Ta teden se lahko pričakuje določena napetost, saj se bojeviti Mars v vaši coni partnerstev sooča s Plutonom, vašim vladarjem. Pomembno bo, da ostanete v stiku s svojimi čustvi in se ne pustite vznemiriti zaradi besed ali dejanj drugih. Sredi tedna bo zaupen pogovor z bližnjim prijateljem ključen za ohranjanje vaše osredotočenosti, še posebej med potencialno napetim kvadratom med Merkurjem in Saturnom. Ta konec tedna bo Venera v konfliktu z Neptunom, kar lahko zaplete vaše zaznavanje v ljubezenskem življenju. Kljub temu bo od pozne nedeljske noči do 10. julija prehod Venere skozi Raka v vaši coni višjega znanja odprl nove možnosti. Ta čas prinaša sveže perspektive, ki lahko osvetlijo vaše ljubezensko življenje in razkrijejo prihodnost vaših odnosov, če boste le pripravljeni sprejeti nove vpoglede.

Strelec

Je res treba toliko poudarka dati na to stvar? Ali je smiselno poskušati prilagoditi nekaj, kar očitno ne paše skupaj? Včasih je modro prepoznati svoje omejitve in se preprosto umakniti. Priznavanje, da nečesa ne moremo doseči, ni vedno enostavno. V začetku tedna se lahko iz manjših dražljajev razvijejo večji izzivi, ko se bojeviti Mars spopade z mogočnim Plutonom. Vzemite si čas, da se umaknete in obravnavate situacijo z večje razdalje, ohranite stvari v pravi perspektivi. Sredi tedna se Merkur v vašem območju intimnih odnosov sooča s stoičnim Saturnom, kar lahko ovira vašo sposobnost izražanja. Iskrena in odprta komunikacija lahko osvobodi vašo zmožnost izražanja. Ta jasnost bo ključnega pomena za preprečevanje nesporazumov ta konec tedna, ko se Venera sooča z nejasnim Neptunom. Nato, od pozne nedeljske noči do 10. julija, ko Venera prehaja skozi Raka v vaši coni preobrazbe, vam bo to priložnost, da opustite čustva, navade ali stališča, ki ovirajo bližino v odnosih..

Kozorog

Če ste trenutno v razmerju, bodite pripravljeni na to, da bi lahko ta teden vaša zveza doživela preizkušnje. Vaša povezanost bo morda izzvana na različne načine—finančno, čustveno ali kako drugače. V začetku tedna lahko dinamična napetost med bojevitim Marsom in mogočnim Plutonom sproži konfrontacijo, ki bi lahko vključevala ljubljeno osebo, otroka ali ustvarjalni projekt. Če boste sposobni opustiti potrebo po kontroli, bo to pomagalo omiliti napetost. Sredi tedna se lahko vaša rutinska opravila zdijo še posebej zahtevna, ko se Merkur spopade z omejujočim Saturnom, pri čemer je glavna ovira verjetno pomanjkanje komunikacije. Vaša izbira besed (ali njihova odsotnost) lahko povzroči dodatne zaplete, ko se ta konec tedna Venera spopade z nejasnim Neptunom. Na svetlejši strani pa bo Venera od pozne nedeljske noči vse do 10. julija prehajala skozi znamenje Raka v vaši coni partnerstva, kar lahko oživi romantiko v obstoječem razmerju ali vam pomaga najti primernega partnerja.

Vodnar

Ta teden se Pluton, trenutno v vašem znamenju, nahaja v napetem kvadratu z Marsom, kar nakazuje čas preizkušenj in izzivov. Ta dinamični aspekt v astrologiji simbolizira konflikt in napor, saj se dve planetarni sili spopadata brez kompromisa. Tako pričakujte, da bodo družinski člani ali sostanovalci morda sredi tega spora. Razdraženost se lahko v začetku tedna hitro stopnjuje, ko se bojeviti Mars iz vaše domače cone trči z nadzorujočim Plutonom. Pripravite se na obrambo vaših meja, saj bo vsak poskus kontrole srečal z odločnim odporom. Sredi tedna, ko se Merkur spopade s Saturnom, boste morda začutili povečano resnost in zadržanost v izražanju. Konec tedna lahko Venerin konflikt z Neptunom prinese zamegljenost v romantičnih odnosih, zato iščite jasnost. Venera od nedelje zvečer do 10. julija prehaja skozi vašo cono vsakdanjega življenja, prinašajoč veselje v drobnih užitkih in podporo ljubljenim. Če ste samski, je možno, da boste naleteli na občudovalca med zdravimi ali koristnimi dejavnostmi.

Ribi

Ta teden vaš fokus ostro prehaja na osebno življenje. Sredi tedna se pojavljajo nerešena čustva, tleče zamere in razširjajo se nesporazumi. Zgodaj v tednu vas lahko izzivalna postavitev med Marsom in Plutonom sooči z jezo ali občutki nemoči. Kasneje v tednu Merkur v vašem domačem sektorju stopi v konflikt s strogim Saturnom, kar lahko pripelje do napetih družinskih pogovorov. Pri komunikaciji z družinskimi člani bo pomembno, da obvladate svojo kritično naravo. Ta konec tedna Venera, postavljena v vaši domači coni, trči z Neptunom v vašem znamenju, kar vas morda spodbudi k izogibanju resnici o določenem odnosu. Vendar pa se razpoloženje preobrne, ko Venera v nedeljo zvečer vstopi v vašo peto hišo zabave, kar obeta obilico romantike in toplih prijateljstev vse do 10. julija. Ta tranzit prav tako spodbuja vašo umetniško ustvarjalnost, kar odpira vrata za izražanje skozi umetnost.

 

Privoščite si Poletni pomlajevalni tečaj z Jasmino Kandorfer

Vzemite si čas zase in se pridružite Jasmini na tridnevnem webinarju o poletnem pomlajevanju. Spregovorila bo o navadah, prehrani, prehrambnih dodatkih, meditativnih praksah in vadbi, ki vam omogoča, da telo pomladite od zunaj ven, najprej na celični ravni.

3 predavanja, obilica novega znanja in praktičnih primerov, kako živeti bolje za samo 22 evrov. Tečaju lahko preko povezave sledite kjerkoli, tudi na dopustu ali dnevnem oddihu, na domačem vrtu ali v dnevni sobi, na obali ob morju ali reki … Takrat, ko ste mirni in pripravljeni na delo zase in svoje telo, ko boste lahko sprejeli vse te informacije brez napora.

Prijavite se tukaj – Poletni pomlajevalni tečaj

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Rak: kompleksno in občutljivo zodiakalno znamenje

Če bi vprašali, katera zodiakalna znamenja so najbolj kompleksna, bi se med zmagovalci zagotovo znašel Rak. To znamenje …

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

Ta teden praznujemo poletni solsticij in hojo po žerjavici, priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o tem, …

Nazaj

Komentarji

Komentiral Pika Pavc |

Pozdravljeni, zanima me zakaj ni iz vaše strani več napisano oz.povedano o zdravilni moči side bikarbone. Ali dvomite o pozitivnih učinkih terapije z njo? Je bilo v kateri vaših oddaj kaj povedano o terapiji s sodo bikarbono. Zelo bi si želela, da me usmerite,kako priti do pravnega odgovora. Hvala ker ste in vse dobro še naprej. Lp.,
Pika

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.