Spoznaj MAGNETIČNO KOLEKCIJO NAKITA in praznuj ženstvenost skupaj z Jasmino. Kolekcijo VRNITEV ŽENSTVENOSTI sestavljajo tri zapestnice, biserni uhani in broška.

Pomoč in tel. naročila
02 62 00 230
Vaša košarica Je trenutno prazna

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Tedenski horoskop (od 6. do 12. maja 2024)

Ta teden nas kliče, da usmerimo svojo pozornost na nekaj ključnih kozmičnih dogodkov, z znamenjem čutne neposrednosti in uživanja v življenjskih radostih. Odločni Mars z dinamično energijo prečka znamenje Ovna, kar poživlja naše želje na vse mogoče načine. Medtem nas harmonična Venera v Biku spodbuja, da cenimo preproste lepote romantike. Ta energija nas spreminja v prave magnete za ljubezen, saj nas odprtost in eleganca pripravljata na sprejemanje užitkov, ki si jih zaslužimo.

Ponedeljek prinaša konjunkcijo Merkurja s Hironom, ki ji sledi sekstil Sonca s Saturnom v torek, a podrobneje se bomo z njima ukvarjali pozneje. Glavna zgodba tega tedna je mlada Luna, ki svoj čarobni začetek najde v sredo v bujnem, opojnem znamenju Bika. Ta lunacija ne samo da izostri naše čute in želje, temveč nas tudi pripravlja na aktivacijo načrtov, ki nam bodo prinesli večjo varnost in stabilnost v ljubezenskih odnosih.

V četrtek nas čakajo prijetna presenečenja, ko nepredvidljivi Uran vzpostavi stik z novo Luno, kar obeta nekaj nepričakovanih razpletov. Jasno je, da je vesolje ta trenutek popolnoma usklajeno s podpiranjem naših globokih sanj in želja. Venera, vladarica te mlade Lune, je močna v svojem domačem znamenju Bika. Njena bližina prinaša slastnost, a hkrati s širokim kvadratom z intenzivnim Plutonom nas opozarja na možne dramatične, a globoko transformacijske premike v naših vrednotah, odnosih in financah.

Zato, ko postavljamo svoje namere za prihajajoče mesece, naj bodo te zaznamovane z odprtostjo za nenavadno, z voljo za sprejemanje napredka in drugačnosti. Svet se spreminja, in na nas je, da sledimo tem spremembam. Merkurjeva konjunkcija s Kironom v ponedeljek nam pomaga prepoznati potencial za zdravljenje v teh prehodnih časih. Skupaj zmoremo več, ko se odpremo novim možnostim in se prepustimo toku vesolja.

???? Hoja po žerjavici ????
22.junija ob 17:00 na Kurščku

Označite si 22. junij na koledarju kot dan, ko bo poletni solsticij ne le razsvetlil najdaljši dan v letu, temveč tudi odprl vrata k izjemnim duhovnim raziskovanjem in povezovanju z višjimi vibracijami. Letos bo ta dan še posebej magičen, saj bo na čarobni lokaciji Kureščka potekal tradicionalni dogodek HOJE PO OGNJU, ki obljublja duhovno prebujanje in poglobljeno povezovanje z univerzalnimi energijami.

Letošnji solsticij obeta sijajno priložnost, ki se bo odvila 22. junija med prelepo naravo idiličnega Kureščka. Pričakujte izjemno izkušnjo hoje po ognju, ki vam bo omogočila, da na povsem nov način vzpostavite stik z naravo in svojim notranjim bistvom. Ne zamudite te edinstvene priložnosti za odkrivanje skritih moči, premagovanje osebnih ovir in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Pridružite se nam na tem čarobnem dogodku in dovolite, da vas ognjeni ritual popelje na transcendentno potovanje k odkrivanju skrivnostnih globin vaše duše. Ta nepozabna izkušnja bo s svojo mističnostjo in navdihom zagotovo zaznamovala vašo duhovno pot.

Glavni tranziti in planetarni vplivi tedna

7. maj: Sonce sekstil Saturn. Harmonični aspekt in vpliv, čeprav morda kratkotrajni, prinašata občutno manj intenzivnost, vendar ne zmanjšujeta njunega pomena. Ta energija nosi s seboj mir in stabilnost, vztrajnost, trdnost in vzdržljivost, ter spodbuja samo-potrjevanje. Ponuja priložnost, da se osredotočite na pomembne cilje in omogoča postopno napredovanje. Ta čas je idealen za postavljanje temeljev za vaše projekte in načrte. Kar "posejete" zdaj, bo kasneje obrodilo plodove. Energija, ki se razvija v tem obdobju, bo obogatila vašo sposobnost koncentracije na specifične cilje glede na vaš natalni horoskop. V tem harmoničnem prepletu delujeta energiji Bika in Rib. Bik prinaša elemente zemlje, praktičnosti, vztrajnosti, zanesljivosti in čutnosti, medtem ko Ribe prinesejo vodo, čustvenost, intuicijo, kreativnost, empatijo in dovzetnost za vplive. Skupaj združujeta praktičnost in čustvenost, kar ustvarja bogato dinamiko za osebno rast in razvoj. Nasvet za to obdobje: Dobro premislite o svojih ciljih! To je čas, ko je modro določiti jasne smeri in načrtovati strategije za prihodnost, ki ne samo da odražajo vaše najgloblje želje, ampak tudi ustvarjajo stabilne temelje za njihovo uresničitev.

8. maj: Nova Luna v Biku. Mlaj v znamenju Bika nas prizemljuje, vrača k čutom in spodbuja raziskovanje, kje potrebujemo več varnosti in praktičnosti. Razkriva, kje smo morda ujeti v svojih rutinah, zatohlostih in zastarelostih. Z začetkom tega novega cikla nas mlaj vabi, da se povežemo z globinami naših duš (Luna) in src (Sonce), da raziskujemo svoje čustvene, materialne in premoženjske potrebe v duhu energije Bika. Ta cikel nam daje priložnost, da premislimo, kaj je vredno ohraniti in kaj je čas, da spustimo ter kako cenimo to, kar imamo.

Priprava na setev simbolizira potrebo po pripravi "zemlje" v naših življenjih: čiščenje plevela, gnojenje in oranje, preden sejemo nova semena. Žetev in pobiranje sadov pridejo, ko za to nastopi pravi čas. Kako boste želi – tradicionalno ali z modernimi pripomočki – je odvisno od vaše izbire.

Aspekti ob času mlaja dodatno intenzivirajo to dinamiko: Luna in Sonce v konjunkciji z Uranom in Jupitrom v Biku vnašajo energijo novega začetka, ki je izvirna in iznajdljiva zaradi Urana ter optimistična in razširjena zaradi Jupitra. Vsi ti planeti so v sekstilu s Saturnom v Ribah, kar dodaja element sodelovanja in stabilnosti. Venera, vladar Bika, ki je prav tako v Biku, dodatno krepi te energije s svojo konjunkcijo z Luno in Soncem ter sekstilom s Saturnom. Ta mlaj obeta velike možnosti za rast in razvoj. Zato izkoristite to obdobje za postavljanje novih temeljev in gradnjo obetavne prihodnosti.

 

Tedenski horoskop po znamenjih (ascendent)

 

Oven

Ste pripravljeni, da svoje finančne sposobnosti povzdignete na nov nivo? Prihajajoča mlada Luna v Biku v sredo vam ponuja priložnost za prebuditev svežih perspektiv glede blaginje v naslednjih dveh tednih. Ohranite optimističen pogled in velikodušnost, saj bosta ta dva elementa ključna pri privabljanju novih priložnosti za zaslužek. Pomembno je, da se osredotočite na obilje, ne na pomanjkanje, saj osredotočenost na slednje pritegne le več istega. Ne zadovoljite se s finančnimi izzivi; bodite prepričani, da se bo pozitivna energija, ki jo izžarevate, vrnila k vam v obliki večjega obilja. Bodite še posebej pozorni na nenadne uvide o denarju, ki se lahko pojavijo med konjunkcijo Sonca in Urana v Biku ta konec tedna in v ponedeljek. Ta časovni okvir bo morda ključen za razkritje novega načina, kako povečati vaš finančni uspeh.

Bik

Ste pripravljeni na svež začetek? Veselite se, saj mlada Luna v vašem znamenju to sredo oznanja začetek novega cikla, ki bo trajal naslednja dva tedna. Razmislite, katera je trenutno vaša največja želja. Zahvaljujoč srečnemu Jupitru in progresivnemu Uranu, ki sta prav tako prisotna v vašem znamenju, lahko vaši koraki proti cilju in vizualizacija idealnega izida znatno pospešita vaš napredek. Ta konec tedna do ponedeljka se vam obeta nenadno spoznanje ali epifanija, ki jo prinaša združitev Sonca z razsvetljujočim Uranom. Vendar pa bodite pripravljeni, da pred odkritjem nove poti morda potrebujete širši pogled na možnosti, ki vas čakajo. Razširite svoje obzorje in prepoznajte, kaj vse vaše življenje lahko postane. To je čas za raziskovanje in sprejemanje novih priložnosti, ki vas ne bodo samo vodile k vašim sanjam, ampak bodo tudi obogatile vašo življenjsko pot.

Dvojčki

Mlada Luna v Biku v sredo napoveduje obdobje zaključkov v naslednjih dveh tednih. Ta čas bo osredotočen bolj na čustvene zaključke kot na dokončanje projektov, čeprav bi tudi to lahko bilo del vaše izkušnje. Predvsem pa si vzemite čas za povezovanje s svojim notranjim svetom in razjasnite čustva, ki jih želite izraziti, slovesa, ki jih potrebujete izreči, ali geste prijaznosti, ki jih želite povrniti, da bi dosegli občutek popolnosti in zaključka. Bodite še posebej pozorni na svojo intuicijo. V tem obdobju, še posebej ta konec tedna do ponedeljka, lahko konjunkcija Sonca in Urana v Biku sproži intuicijo, sanje ali sinhronizacijo, ki vam lahko ponudi pomembne vpoglede v določen odnos ali situacijo. Ta čas je kot nalašč za globoko introspekcijo in razumevanje skritih resnic vašega življenja.

Rak

Mlada Luna v Bikutov sredo uvaja nov cikel prijateljstev, ki se bo razvijal v naslednjih dveh tednih. To bo obdobje, ko bo želja po povezovanju močno prisotna, kar vas bo spodbudilo, da obnovite stike s prijatelji in morda celo prestopite meje svojega običajnega družbenega kroga. Čeprav je lahko soočanje z ljudmi, ki imajo drugačne življenjske sloge ali mnenja, sprva neprijetno, bo takšna izmenjava brez dvoma obogatila vaš pogled na svet. Ta konec tedna do ponedeljka lahko konjunkcija Sonca z nepredvidljivim Uranom v Biku prinese neobičajno srečanje, ki vam bo odprlo nove perspektive ali priložnosti za nenavadno sodelovanje. To je tudi izjemna priložnost za udeležbo v skupnih projektih, ki so usmerjeni v pomoč tistim, ki so v stiski. Ta čas je kot nalašč za gradnjo mostov, razširjanje vašega socialnega kroga in prispevanje k boljšemu svetu.

Lev

Mlada Luna v Biku to sredo bo v naslednjih dveh tednih osvetlila vaše javno življenje. To je idealen čas, da razširite svoj vpliv, stopite v ospredje in pokažete svoje talente. Če ste na pravi poti, vas bodo naravno privlačile priložnosti in ljudje, ki lahko najbolje izkoristijo vaše spretnosti. Če pa še iščete svojo smer, je povezovanje s svojo strastjo ključni prvi korak k ustvarjanju dela, ki ga boste resnično ljubili. Ta konec tedna do ponedeljka lahko pričakujete, da bo konjunkcija Sonca z razsvetljujočim Uranom v Biku prinesla nenadno spoznanje ali razodetje, ki vas bo usmerilo na pravo pot. Ta astralna povezava lahko tudi razkrije možnosti, na katere prej morda niste pomislili, odpirajoč vrata v novo razsežnost vaše kariere ali javnega življenja. Ta čas je kot nalašč za pogumno uresničevanje novih idej in poti.

Devica

Mlada Luna v Biku v sredo začenja nov cikel duhovnega in intelektualnega raziskovanja, ki bo trajal naslednji dve tedni in še dlje. To je popoln čas, da se poglobite v svoje duhovne prakse, obnovite svojo vero, raziskujete nova prepričanja ali svoje izobraževanje dvignete na višji nivo. Gre predvsem za ukvarjanje z aktivnostmi, ki bogatijo vašo dušo. Poleg tega bo poslušanje vaše intuicije v tem obdobju lahko ključno za pridobivanje vpogledov v prihodnost. Ta konec tedna do ponedeljka bo še posebej intenziven, saj se Sonce združi z perceptivnim Uranom v Biku, kar lahko sproži psihološke preboje in globoke uvide. Prav tako boste verjetno čutili nagnjenje k preizkušanju novih dejavnosti ali raziskovanju novih področij. Ta čas izkoristite za odkrivanje in razširjanje svojih obzorij.

Tehtnica

Mlada Luna v Biku v sredo uvaja obdobje zdravljenja, ki bo trajalo naslednji dve tedni. V tem času boste motivirani, da si privoščite več samote kot običajno, da se umirite, napolnite z energijo in se čustveno obnovite. To je idealno obdobje za introspektivne dejavnosti, kot so meditacija ali terapija, ki vam lahko pomagajo ponovno vzpostaviti notranje ravnovesje. Del tega procesa zdravljenja bi moral vključevati tudi umik od čustev, prepričanj ali materialnih stvari, ki vam ne služijo več in vas duševno obremenjujejo. Pripravite se na to, da se boste morda morali soočiti s težkimi odločitvami ali spremembami. Poleg tega lahko ta konec tedna do ponedeljka pričakujete, da bo združevanje Sonca z Uranom v Biku sprožilo psihično izkušnjo ali nenadno razodetje, ki lahko prinese ključni preboj v težavi, s katero se soočate. Ta nenadna spoznanja vam lahko pomagajo odkleniti nova vrata zdravljenja in rasti, kar vam bo omogočilo, da se premaknete naprej lažje in z večjo jasnostjo.

Škorpijon

Mlada Luna v Biku v sredo prinaša nov začetek za vaša partnerstva ali zaveze. To je idealen čas, da nadgradite svoj trenutni odnos ali sklenete dogovor s svojim dolgoletnim partnerjem, da v svojo zvezo vnesete svežo romantiko. Ta priložnost vas vabi, da osvežite svojo ljubezensko povezavo. V tem romantično nabitem obdobju, od tega konca tedna do ponedeljka, bo konjunkcija Sonca z Uranom v Biku povečala čustveno elektriko med vami in vašim partnerjem, kar ustvarja popolne pogoje za romantični pobeg ali ustvarjanje edinstvenega in eksotičnega srečanja samo za vas dva. Če ste odprti za nove izkušnje, izkoristite ta čas za raziskovanje in inovacije v vaši zvezi. Za samske pa ta mlada Luna prinaša obljubo nenavadnih srečanj. Morda vas bo pritegnil nekdo, ki običajno ne bi zbudil vaše pozornosti, odpirajoč vrata za presenetljive nove možnosti v ljubezenskem življenju.

Strelec

Mlada Luna v Biku v sredo prinaša darilo zdravja in organiziranosti, ki bo trajalo naslednji dve tedni. Čeprav se kot pustolovski Strelec morda ne osredotočate pogosto na detajle vsakdanjega življenja, bo tokratno obdobje poudarilo pomen urejenosti in nalog, ki lahko znatno olajšajo vaše breme in izboljšajo počutje. Analiziranje vaših delovnih navad in boljša organizacija časa bosta osvobodila več prostora za aktivnosti, ki vam prinašajo veselje.

To je tudi odličen čas za preučevanje vaše prehrane in vadbenega režima, kar vas lahko navdihne k izvedbi potrebnih izboljšav. Morda boste odkrili nove metode ali pristope, ki bodo imeli pozitiven učinek na vaše zdravje in splošno počutje. Končno, ta konec tedna do ponedeljka bo konjunkcija Sonca z Uranom v Biku lahko sprožila nenadno spoznanje ali razodetje, ki bo imelo pomemben vpliv na vaš življenjski slog. Ta vpogled lahko prinese osvežujočo spremembo ali nove ideje, kako živeti bolj izpolnjujoče in zdravo življenje.

Kozorog

Mlada Luna v Biku v sredo vas vabi, da spustite svojo igrivo stran na plano. V prihodnjih dveh tednih vas bo navdihnilo, da sledite srcu v ljubezenskih zadevah, kar ustvarja popolno priložnost za oživitev vašega partnerskega odnosa ali za povezovanje s prijatelji, ki so na isti valovni dolžini kot vi. Prav tako bo vključevanje vaše kreativnosti v vsakodnevne naloge prineslo dodatno energijo in veselje. Ta konec tedna do ponedeljka lahko prisotnost spontanosti oživi strast, ko se Sonce poveže z Uranom v Biku. Čeprav ste običajno bolj načrtovalski tip, lahko prav načrtovanje nečesa nepričakovanega in eksotičnega, kot je poseben zmenek, dodatno popestri vašo romantiko. To je čas za preizkušanje novih, zabavnih aktivnosti, ki lahko vaše odnose obogatijo z igrivostjo in razburljivimi novimi izkušnjami.

Vodnar

Mlada Luna v Biku v sredo napoveduje svež začetek, ki bo močno vplival na vaše domače življenje v naslednjih dveh tednih. Morda boste začutili željo po osvežitvi vaše dekoracije ali celo začeli večji projekt prenove doma. To obdobje je tudi idealno za organizacijo druženja s sorodniki ali tesnimi prijatelji, ki jih smatrate za družino, saj bo domače okolje še posebej toplo in vabljivo. Na globlji ravni vam bo raziskovanje vaših prednikov lahko razkrilo družinske vzorce, ki trenutno vplivajo na vaše življenje, in vam ponudilo vpoglede, kako te vzorce preoblikovati ali iz njih črpati moč. Ta konec tedna do ponedeljka lahko pričakujete nekaj nepredvidenega, saj bo konjunkcija Sonca z Uranom v Biku lahko prinesla presenetljive novosti v vašem domačem življenju. Morda boste prejeli sporočilo od davno izgubljenega sorodnika ali se spontano odpravili na izlet z otroki, kar bo dodatno obogatilo vaše družinske vezi in domače življenje.

Ribi

Mlada Luna v Biku v sredo bo v naslednjih dveh tednih osvetlila področje učenja in komunikacije. To je odlična priložnost za raziskovanje teme, ki vas še posebej zanima, bodisi preko organiziranega tečaja ali samostojnega študija. Prav tako boste morda čutili inspiracijo za deljenje svojih znanj, kar naredi to obdobje idealno za vodenje tečaja ali deljenje vaših idej na družbenih omrežjih. Ribi, vi ste naravni modreci, zato izkoristite to priložnost, da spregovorite svojo resnico in delite svojo modrost z drugimi. Zberite pogum in se izrazite! V tem obdobju, še posebej ta konec tedna do ponedeljka, lahko konjunkcija Sonca z ekscentričnim Uranom v Biku sproži nenavadno ali genialno idejo. Ker pa je komunikacija lahko zapletena, poskrbite, da bodo ljudje, s katerimi se povezujete, jasno razumeli vaša sporočila in od kod prihajate. Ta čas izkoristite za krepitev svojih komunikacijskih veščin in raziskovanje novih, inovativnih načinov izražanja.

 

Pozor! 

Prijave za Iž in Egipt so v teku!
https://klepetobkavi.si/dogodki.html

Sorodne objave

Tedenski horoskop – Uskladimo se z energijo planeta Merkurja (od 24. – 30. junij 2024)

Ta teden je v ospredju planet Merkur, arhetipski glasnik bogov, ki je, kot običajno, poln dogodivščin. Zato je ključnega …

Rak: kompleksno in občutljivo zodiakalno znamenje

Če bi vprašali, katera zodiakalna znamenja so najbolj kompleksna, bi se med zmagovalci zagotovo znašel Rak. To znamenje …

Tedenski horoskop - Praznovanje poletnega solsticija, polne Lune in hoje po žerjavici (od 17. – 23. junij 2024)

Ta teden praznujemo poletni solsticij in hojo po žerjavici, priložnost, da se za trenutek ustavimo in razmislimo o tem, …

Nazaj

Komentarji

Obvestilo o uporabi spletnih piškotkov

Za namen zagotavljanja boljše funkcionalnosti, uporabniške izkušnje, varnosti, nemotenega delovanja ter štetja uporabnikov na spletnem mestu uporabljamo spletne piškotke.

Nujni piškotki so potrebni za optimalno delovanje spletne strani, ostali piškotki pa se uporabljajo za prilagoditev vsebin in oglasov ter analizo obiskanosti spletne strani.

Za več informacij si preberite pojasnilo o spletnih piškotkih, kjer lahko vedno zavrnete posamezne spletne piškotke.